Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara

*Sis. mainoslinkin

Kun aletaan puhua maskaroista, jotka lupaavat tuuheuttaa ripsiä, ovat minun ripseni aivan loistava paikka testata, pitävätkö lupaukset paikkansa. Ripsissäni on jonkun verran pituutta, mutta ne ovat hennot sekä olemattoman näköiset ja jos ne ripsiväriltä jotakin ihan erityisesti kaipaavat, on se nimenomaan tuuheutus.

Lash Sensational Maybelline

Olin saanut blogikokeiluun Maybellinen Lash Sensational Multiplying Mascaran, joka lupaa korostaa useassa kerroksessa kasvavavaa ripsirivistöä ja luoda siitä erottelun avulla upean ja tuuheammalta näyttävän ripsiviuhkan.

Lash Sensational Maybelline

Ripsivärin taika perustuu sen uuteen harjasosaan, joka erottelee ripsiä ja saa ne näyttämään runsaammilta. Tarkkuus syntyy harjan pienemmillä sisäkaaren harjaksilla ripsiväriä levittämällä ja homma viimeistellään harjan ulkokaaren pidemmillä harjaksilla, jotka levittävät värin ja erottelevat vielä ripset tuotelupauksen mukaisesti upeaksi viuhkaksi.

Lash Sensational Maybelline

Hauskaa ripsivärissä on muuten se, että englanniksi sitä markkinoidaan ”washable mascara” -nimellä, mutta suomeksi se kehotetaan poistamaan silmämeikinpoistoaineella ripsistä. Paljastan kuitenkin jo tässä vaiheessa, että irrotin ripsivärin itse suihkussa hellävaraisesti ripsistäni sormenpäillä auttaen ja se irtosi täysin vaivatta, eli jos jollakin on haussa kolmekasimaskaran edullinen vastine niin tässäpä tämä olisi.

Lash Sensational Maybelline

Mitä tulee lopputulokseen… noh, ei tämä nyt ihan ollut minun juttuni. Ripsiväri erotteli kyllä ripseni ja jos tykkää kevyestä ja siististä jäljestä, niin tällä sitä saa. Jos ripsirivistö on jo valmiiksi runsas, niin tämä ripsiväri tekee ripsistä varmasti kyllä todella kauniit, mutta kuten meillä tuuheuttavia ripsivärejä yleensä ostavilla, ei minullakaan ole mitenkään erityisen runsasta rivistöä omasta takaa eikä tämä ripsiväri tehnyt elettäkään sen tuuheuttamiseksi.

Lash Sensational Maybelline

Ellei ripsivärin harja olisi tuonut yläluomeni sisärajaan kevyttä rajauksen tyyppistä tuuheuttavaa maskaraviivaa, ei tämä olisi tehnyt ripsistäni ollenkaan tuuhean näköisiä. Kurittomasti eri kerroksissa kasvavat ripset eivät ole järjestäytyneet mitenkään erityisen siistiksi rivistöksi eikä tämä todellakaan saanut ripsiäni näyttämään moninkertaisilta -tai edes keskinkertaisilta.

Lash Sensational Maybelline

Läheltä katsottuna lopputulos ei ole kummoinen, mutta kauempaa katsottuna onneksi parempi. Sanoisin, että tämä on oikein hyvä ripsiväri niille, joilla tosiaan on tuuheutta omasta takaa tai jotka muuten tahtovat kevyempää ja eroteltua jälkeä, mutta jos joku toivoo ripsiväriä, joka kykenee luomaan jokaisen yksittäisen ripsen päälle niitä tuuheuttavan kerroksen, niin tämä on aivan liian löysää tavaraa kyetäkseen siihen.

(Oma ripsivärini on ollut avattuna nelisen kuukautta ja ollut aina silloin tällöin satunnaisessa kokeilussa, eli kyse ei ole vaan ripsivärimassan ns. alkulöysyydestä.)

Lash Sensational Maybelline
Tiedän, että tämä ripsiväri on kuitenkin ollut monen muun suosikkeja, joten tässä jälleen todistettiin, ettei ole olemassa hyviä tai huonoja ripsivärejä, on vaan niitä erilaisia ripsirivistöjä ja niiden varsin erilaisia tarpeita.

*Maybelline Lash Sensational Multiplying Mascara löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Jos haluat oppia, kuinka voit välttyä hutiostoksilta ripsivärien kanssa ja löytää ripsivärejä, jotka sopivat juuri omille ripsillesi ja tekevät juuri sellaisen lopputuloksen kuin haluat, katso tämä postaukseni. Olen koonnut siihen kaikki vinkit itselleen sopivan ripsivärin valinnasta ja omat suosikkiripsivärini.

Lash Sensational Maybelline
Millaisia kokemuksia teillä on Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascarasta?

15 kommenttia artikkeliin ”Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara”

 1. Mulla on kaarevat mutta ei erityisen tuuheat eikä pitkät ripset, ja tällä sain kyllä tosi kivannäköistä jälkeä niin pituuden kuin tuuheudenkin osalta! 🙂 Yllätyin, ettei se toiminut sulla. Harmi =/

  Vastaa
 2. Heh itselläni on päinvastaisia kokemuksia! Minulla on tuon vedenkestävä versio ja koen sen liian tuuheuttavaksi. Vaikka varovaisesti yritän sitä levittää, saan sillä liian näyttävää jälkeä. Päädyinkin ostamaan toisen mascaran ja säästän Lash Sensationalin juhliin…

  Vastaa
 3. Oh mitä luomiväriä sinulla on tässä? Onko jotain puikkoa? Näyttää tosi kivalle, kaipaisin arkeeni just tällästä 🙂

  Vastaa
  • Näiden muiden kokemusten perusteella suosittelen kyllä testaamaan, vaikka omat kokemukseni eivät kummoiset olleetkaan. Uskon kuitenkin, että monien ripsissä tämä on varmasti aivan loistava. 🙂

   Vastaa
 4. Olen käyttänyt jo useamman putkilon tuota vedenkestävää versiota. Aivan mahtava! Ainut miinus on, että putkilon kierteisiin ja suulle kertyy aika nopeasti musta kuivunut kerros, eli pakkauksen suunnittelu ei ole onnistunut.

  Vastaa
  • No voi harmi. :/ Vedenkestävissä ripsiväreissä on usein löysempi koostumus, joten ehkä pakkaus ei toimi sen kanssa yhtä hyvin?

   Vastaa
 5. Kiitos Virve hyvästä blogistasi, jossa on joka päivä uusia juttuja! Kokeile joskus Lumenen uutuusripsaria True Mystic Volumea ja esittele sitä täällä. Sen luvataan antavan reippaasti tuuheutta ja väriä. Olisi kiinnostavaa kuulla mielipiteesi siitä. Minulla tuo Maybellinen Lash Sensational toimii hyvin, mutta tosiaan se, mikä sopii yhdelle ei välttämättä sovi toiselle.

  Vastaa
 6. Minäkin juuri ”heivasin” tämän ripsarin. Olin kuullut tämän olevan hinta-laatu -suhteeltaan erinomainen, mutta itselleni tämä ei ollut se parhain, ei tosin huonoinkaan. Oma ongelmani on, että ripsiä on paljon, mutta ne ovat ohuita. Näyttävyyttä tällä varmasti saa, sillä sain olla todella tarkkana, etten vedellyt itselleni klimppisiä tai sojottavia ripsiä. Eli erottelevuudessa (tai lähinnä sen puutteessa) oli omalla kohdallani se vika. Mutta, löysin loistavan halpisvaihtoehdon, Lumenen Natural Codella on se turkoosi vedenkestävä ripsari, joka erottelee tosi kauniisti. ….tosin värimassaa ei sitten tule yhtä paljon ripsiin, mutta näköjään volyymiä ja erottelevuutta ei ikinä saa samassa paketissa. 😀

  Vastaa
 7. Omistan toki melko tuuheat ripset jo luonnostaan ja siksi varmaan tämä ripsiväri on ollut luotto jo toosi kauan sekä ”normaali”versiona että vedenkestävänä. Kuitenkin omien kokemuksien pohjalta se vedenkestävä vaihtoehto on sataprosenttisesti enemmän tuuheeuttava kuin tuo ei vedenkestävä. Jotenka suosittelen testaamaan sitä jos tuuheutta tahtoo ja tykkää muuten tuosta ripsarista!

  Vastaa
  • Kiitos vinkistä, pitääkin tutustua! Todella mielenkiintoista, että kerrankikin näin päin, sillä tavallisesti vedenkestävät versiot ovat aina vetisempiä ja siksi varsinkin hennoissa ripsissä niillä tulee todella olematon lopputulos helposti.

   Vastaa

Jätä kommentti