Meikkivoide, joka ei tunnu meikkivoiteelta: Armani Maestro Fusion Makeup

Vaikka juuri tuli sanottua, ettei selektiivinen kosmetiikka oikeasti houkuttele ollenkaan niin paljon kuin edullisempi, niin se ei silti ole estänyt minua tarttumasta kokeilua odottaviin purkkeihin. Teillehän minä kuitenkin bloggaan, en itselleni.

Armani Maestro Fusion Makeup

Tykkään eniten meikkivoiteita, jotka ovat koostumukseltaan jopa hieman täyteläisen samettisia. Olen skipannut näihin pipettipulloihin pakattujen vesimäisten meikkivoiteiden trendin, sillä jotenkin se on vaan tuntunut minulle vieraalta koostumukselta. Ymmärrän kyllä silti täysin, että näillekin on se minun vastakohtainen kohderyhmä, joka haluaa meikkivoiteen, mutta joka ei voi sietää ihollaan meikintuntua.

Hear me out, tämä on teille!

Armani Maestro Fusion Makeup

Vesimäisen ohut ja rasvattoman tutuinen Maestro Fusion Makeup oli oikeastaan aika mielenkiintoinen tuttavuus. Sain meikkivoiteen erään menneen työjutun kautta ja kuten yleensä, oli saamani sävy minulle aivan liian tummalta näyttävä.

Armani Maestro Fusion Makeup

Minä olen vaalea ja sävy numero 4 ei todellakaan ole. Hämmentävä vesimäinen koostumus sai aikaan kuitenkin yhden asian: meikkivoide häivyttyi iholle yllättävän hyvin. Kyllähän tätä nyt yhden postauksen verran voisi kokeilla, ajattelin.

Armani Maestro Fusion Makeup

Blogipohjani syö hieman kuvalaatuani, joten tämä kuva meikkipohjattomasta ihostani näyttää totuutta hieman kaunistelevalta. Tosiasiassa ihossani on kuitenkin punotusta, pisamia ja epätasaista sävyä vielä enemmän kuin tässä tapauksessa on mahdollista havainnoida.

Natural Skin

 

Kaipaan siis meikkipohjaa, joka tasoittaa ihonsävyä, mutta sen ei välttämättä tarvitse olla ihan hirveän peittävä. Tummat silmänaluset voin taikoa peittoon erillisellä tuotteella, joten vaatimukseni eivät ole ihan hirveän korkeat.

Armani Maestro Fusion Makeup

Läpikuultava meikkivoide täytti vaatimukseni ihon sävyn tasoituksesta minulle riittävällä tavalla. Lopputulos näytti luonnolliselta ja ennen kaikkea myös tuntui siltä. Tässä vaiheessa voin nyt korostaa sitä, että jos joku inhoaa sitä, miltä meikkivoide tuntuu kasvoilla, niin tämä ei sitten kyllä oikeastaan tunnu. Ei rasvaisuutta, ei öljyisyyttä, ei oikeastaan mitään. Tämä vaan on ja saa ihon näyttämään hyvältä (ja varmasti vielä paremmalta, jos sävy vaan on täysin oikea).

Armani Maestro Fusion Makeup

Lopputulos näytti todella luonnolliselta -ihan kuin meikkivoidetta ei oikeastaan olisi edes ollutkaan, vaikka ihonsävy olikin tasaisempi.

Armani Maestro Fusion Makeup

Lisäsin tummille silmänalusille peiteainetta ja kasvoille puuteria ja hämmennyin jopa hieman. Ihan liian tummalta näyttänyt meikkivoide ei enää oikeastaan ollutkaan liian tumman näköinen (mikä toisaalta kertoo tämän hyvästä häivyttyvyydestä, mikä puolestaan kielii melko kevyestä pigmenttisyydestä). Lopputulos oli luonnollinen, hyvältä näyttävä, hyvältä tuntuva ja jopa hyvin kestävä.

Armani Maestro Fusion Makeup

Olin alunperin suunnitellut, että laittaisin tämän meikkivoiteen kiertoon jollekin tummempihipiäiselle kaverilleni, mutta voikin itseasiassa olla, että säästän tämän tulevaksi kesäksi. Minähän en varsinaisesti rusketu, mutta pientä päivetystä ihoni saattaa silti poimia ja silloin tämä voisi olla aivan täydellinen tuote -varsinkin tällaiselle kasvoista hikoilevalle tyypille.


Armani Maestro Fusion Makeup

Oletteko te kokeilleet trendikkään vesimäisiä meikkivoiteita?


Armani Maestro Fusion Makeup SPF15 -meikkivoide löytyy myynnistä täältä.*

5 kommenttia artikkeliin ”Meikkivoide, joka ei tunnu meikkivoiteelta: Armani Maestro Fusion Makeup”

 1. Ostin juuri vähän aika sitten Lancomen vastaavan version, mutta pakko sanoa että lopputulos ei Lumenesta eronnut. Muutenkin on aika hankala levittää siveltimellä kun on niin ohutta ja jää ikävät ”viirut” kasvoihin..

  Vastaa
 2. Dior Nude Air on mun lemppari, ohut ja peittää riittävästi. Ei tunnu iholla erityisesti ja yllättäen on sopinut mun pintakuivalle ihollekin oikeiden kosteusvoiteiden kera hyvin. 🙂

  Vastaa
 3. Olen ihan rakastunut Lancomen Miracle Air de Teint -meikkivoiteeseen, joka kuulostaa hyvin samantyyliseltä kuin tuo Armani. Haen aina mahdollisimman luonnollista lopputulosta ja inhoan sitä ”meikintunnetta”, joten ainakin mulle tämä oli hyvä vinkki! 🙂

  Vastaa
 4. Vihdoinkin Virve! Tätä arvostelua olen odottanut, sillä muidenkin kannatta kuulla miten hyvä tuote on kyseessä. Rakastan itse selektiivistä kosmetiikkaa ja tämä on yksi sellaisista meikkivoiteista ettei ennen ole tullut vastaan toista. Ikinä. Taitaa olla jo neljäs pullo menossa. Itselläni on sekaiho enkä tarvitse puuteria tämän kanssa kuin ehkä nenänpäähän sipaisun. Silmälaseihin ei jää meikkivoiteesta möhnää nenänvarresta, kuten kaikista muista meikkivoiteista ja kerrostamalla pystyy myös peittämään ihon pikku virheitä, jos on tarvis. YSL:n vastaavaa Encre de Peu -meikkivoidetta kokeilin näytteestä, mutta ei ollut Armaania parempaa. Itse asiassa ihan JOKA IKINEN Armanin tuotteista on ollut tajuttoman laadukas ihonhoitoa myöten, usein jopa silloin kun en ole odottanut ihmeempiä. Myös palvelu Helsingin pisteessä on aivan omaa luokaansa!

  Vastaa

Jätä kommentti