Ekohajuvesi

Tiesittekö, että luonnonkosmetiikkapuolelta löytyy myös hajuvesiä?

Cosmetique BIO -sertifikaatin saanut Acorelle myy eteerisiin öljyihin perustuvia hajuvesisekoituksia ja merkin Eau Frache -tuoksut ovat parfyymeja raikkaampia tuoksuja, joita voi käyttää paitsi yksinään, myös merkin parfyymien kanssa. Lisäksi tuoksut toimivat myös huonetuoksuina ja liinavaatteita raikastamassa.

Paitsi että tuoksut tuoksuvat ihanille, on niillä myös aromaterapeuttinen vaikutus. Sain itselleni tuoksujen maahantuojalta Ekovistalta Absolu Tiaré Eau Frachen, joka sisältää tasapainottavaa appelsiini- ja shiuöljyä.

Tuoksun ensituoksussa voi haistaa raikkaan appelsiinin, bergamotin ja aniksen.

Sydäntuoksusta löytyvät frangipani, kookos ja aprikoosi.

Pohjatuoksun muodostavat pehmeät vanilja, seetri ja neilikka

INCI kiinnostuneille:
Alcohol*, Centraureacyanuswater*, Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Benzyl Benzoate, Eugenol, Farnesol, Benzyl Salicylate, Benzylalcohol, Citronellol.
* = luomu

Tuoksun raaka-aineista 100% on luonnonmukaisia ja niistä 95% luonnonmukaisesti tuotettuja.

Minun nenääni tuoksu on raikas, mutta siinä on silti jotain pientä makeutta mukana. Alkutuoksun vaihtuessa sydäntuoksuun ja pohjatuoksuun, lähtee tuoksu pehmenemään iholla mukavasti.

On ihanaa, kuinka monipuolisesti luonnonkosmetiikan puolelta löytyy tuotteita. Tavallisilla eteerisillä öljyillä on toki jo leikitty sielläkin pitkään, mutta erilaisia tuoksucocktaileja ei ole läheskään muroto-osamäärääkään saatavilla kun vertaa synteettisiä aineita käyttävien puoleen. Siksi onkin ihanaa, että näitä luonnonkosmetiikan hajuvesia alkaa olla saatavilla.

Tuoksulla on normaalisti hintaa noin 20 euroa, mutta se näyttäisi olevan juuri tarjouksessa Hyvinvoinnin tavaratalossa 14.95 euroa.

Onko joku muu kokeillut Acorellen hajuvesiä?

Yksi kommentti artikkeliin ”Ekohajuvesi”

  1. En ole kokeillut vaikka houkuttelisi kyllä. Vähän olen huono kuullut näitten ekotuoksujen pysyvyydestä, pitääkö tätäkin lisäillä pitkin päivää?

Kommentointi on suljettu.