Kesälomadrinkin tuoksuinen suihkuhetki

En ole drinkkien suurkuluttaja, mutta jos minun tulisi valita lempparini, olisi se ehdottomasti Piña Colada. Voitte siis vaan arvata, miten innoissani olin, kun posti kävi tuomassa minulle blogikokeiluun The Body Shopin uuden Piñita Colada -vartalotuotelinjan tuotteita!

TBS Pinita Colada

Rakastan ruokia ja juomia, joissa maistuu kookos, mutta kosmetiikkatuotteiden puolella suhtautumiseni kookokseen on ristiriitainen. Pidän kevyestä kookoksen tuoksusta, mutta monissa tuotteissa se menee niin vahvasti yli, etten voisi kuvitellakaan kulkevani koko päivää kookospallon tuoksuisena. Nämä ihanuudet eivät kuitenkaan tuoksuneet vahvasti kookokselle vaan nimenomaan herkulliselle Piña Coladalle.

TBS Pinita Colada

Suihkun puolella rakastan aivan erityisesti ihanan ja jopa herkullisen tuoksuisia suihkugeelejä, sillä suihkuhetken aikana ne tuntuvat ihanalta hemmottelulta. Tuoksu saa olla vaikka leivosmainenkin, sillä se ei kuitenkaan kestä ihollani kovin paljon suihkuhetkeä pidempään.

Vartalon iholle jäävissä tuotteissa tuoksulla on jo hieman enemmän väliä, sillä niiden tuoksut saattavat kestää iholla joskus pitkäänkin. Näiden ananaksisen kookoksinen tuoksu oli kuitenkin sopivan pehmeä eikä ollenkaan häiritsevä.

TBS Pinita Colada

Jaksan yhä uudelleen ja uudelleen hämmästellä näiden The Body Shopin Body Shorbettien koostumuksia. Ne tuntuvat nimittäin iholle levittäessä niin hämmentäviltä… hieman kuin olisin levittämässä runsaan kerroksen meikinpohjustustuotetta iholle (silikonia näissä ei kuitenkaan ole)! Levittäessä koostumus tuntuu siltä, että se voisi alkaa rullaamaan iholla minä hetkenä hyvänsä, mutta silti se ei tee sitä koskaan.

TBS Pinita Colada

Sorbetit levittyvät iholle nimensä mukaisesti kevyen raikkaina ja jättävät iholle ihanan kosteutetun ja pehmeän olon ilman tahmaista tunnetta. Nämä sopivat jälleen niille, jotka eivät innostu paksummista voidekoostumuksista.

TBS Pinita Colada

Kuulun itse edelleen enemmän siihen ryhmään, joka kuitenkin rakastaa niitä täyteläisempiä koostumuksia. Oli kuitenkin oikeastaan mukavaa huomata, että siitäkin huolimatta, että tuotelinjan vartalovoi voi oli normaalista kuivalle iholle tarkoitettua, ei se silti ollut paksua ja jäykkää.

TBS Pinita Colada

Minulle superpaksut koostumukset kyllä kelpaisivat, mutta ne eivät ole kaupallisesti niitä myyvimpiä, minkä vuoksi hieman ohuempien koostumusten valmistaminen on kannattavampaa. Tämä olikin oikeastaan varsin optimaalinen koostumus siinä mielessä, että se oli sen verran ravitseva, että kuivempikin iho sai siitä erinomaisen avun, mutta se ei silti jätä iholle liian rasvaista pintaa.

Tuotesarjaan kuuluu lisäksi vielä kuorintavoide, jossa oli hellävaraisen voidemainen koostumus. Voide ei sisältänyt karheita rakeita, vaan sen kuorintateho perustuu 100-prosenttisesti biohajoavaan luffaan, jauhettuun kookokseen ja selluloosa-asetaattiin.  Lisäksi kuorintatuotteessa on runsaasti ihoa helliviä öljyjä (mutta se ei silti jätä iholle öljyistä tunnetta).

TBS Pinita Colada

Nämä tuotteet ovat saaneet jokaisen suihkuhetkeni tuntumaan lomalta, sillä kun minä kuvittelen kesälomaa, näen itseni aina etelän lämmössä kylmä Piña Colada -drinkki kädessäni!

TBS Pinita Colada
Onko joku muu ihastunut näihin?

The Body Shopin Piñita Colada -tuotteisiin voi tutustua lisää merkin nettisivuilla.

2 kommenttia artikkeliin ”Kesälomadrinkin tuoksuinen suihkuhetki”

  1. Ostin tuon sorbetin ja kyllä rakastuin! Se, miltä sorbetti tuntuu levitettäessä on kyllä hämmentävä, mutta kuitenkin kiva tunne 😀 Itse olen oikein tyytyväinen tällaiseen kevyempään voiteeseen ja tuoksu on kyllä ihanan kesäinen ja raikas <3 Vielä kun saisi sen auringon taas näkyviin…

Kommentointi on suljettu.