Suuri luomivärirakkaus: Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

*Sis. mainoslinkin

Aina välillä lanseerataan meikkituotteita, joista tulee välittömästi legendoja. Väittäisin yhden tällaisen tuotteen olevan  Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance -luomiväripaletti.

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

Paletti ehti olla myynnissä jo puoli vuotta ennen kuin iskin siihen silmäni. Aluksi se ei kiinnostanut minua yhtään, mutta sitten aloin nähdä somessa sillä tehtyjä meikkejä yhä enemmän ja enemmän sekä kuulla siitä hehkutusta ja pikkuhiljaa mielenkiintoni heräsi.

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

Olin aluksi ajatellut suuren osan sen sävyistä olevan liian voimakkaita makuuni ja paletti sisälsi muutenkin melko paljon punertavia luomivärejä, joten en uskonut sen sopivan perin konservatiiviseen luomivärimakuuni. Sitten ihastuin kuitenkin pinkkeihin silmämeikkeihin ja lopulta minulle tuli jo pieni pakkomielle saada luomiväripaletti itselleni.

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

14 luomiväriä sisältävän paletin sävyistä kahdeksan tuntui heti helpoilta ja varmasti käyttöön pääseviltä loppujen epäilyttäessä hieman. Käyttäisinkö oikeasti esimerkiksi punaista luomiväriä?

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

Kun sain paletin käsiini ja pääsin ensimmäistä kertaa koskemaan sen sävyihin, olin välittömästi täysin myyty. Minulla ei ole koskaan ollut niin ihanan silkkisen pehmeitä ja täyteläisinä levittyviä luomivärejä! Jokainen sävy tuntui täysin ylivertaiselta ja levittyi samaan aikaan runsaspigmenttisen peittävänä että kauniin pehmeästi häivyttyvänä. Mieletöntä!

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

Löydätte googlettamalla tuhat sähäkämpää mimmiä, joiden hyppysissä paletilla syntyy vaikka mitä värikkäitä mestariteoksia. Ottakaa tämä postaus siis ajatuksella, että myös me aremmat väreillä leikkijät voimme oikeasti innostua tästä paletista, vaikka se onkin täynnä (meidän silmissämme) vähän villimmiltä näyttäviä sävyjä.

Katsokaapa vaikka:

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

Paletilla syntyy tietysti vaivatta näitä aivan olemattomia silmämeikkejä, joissa mattanude Tempera, helmiäishohtoinen Primavera ja neutraali Warm Taupe ovat maailman helpoimpia sävyjä käyttää.

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

Lopputulosta voi kuitenkin varioida helposti yhdistämällä kullanhehkuisiin helmiäisvivahteisiin aavistus punertavia sävyjä. Vaikka ne näyttävät paletin napeissa voimakkailta, voi niitä lisätä meikkiin vain hieman tuomaan kevyttä vivahdetta ilman, että luomilla on heti punaista luomiväriä.

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

Ylivoimaisesti eniten minulta syntyy näitä helppoja nudelookkeja, jotka korostavat silmiä kauniisti. Näitä on helppoa ja nopeaa luoda aamuisin, sillä jokainen sävy häivyttyy niin kauniisti ja helposti toisiinsa, ettei paletin kanssa tarvitse kikkailla yhtään eikä silmämeikin luomiseen tarvitse varata aamuisin minuuttia tai kahta kauempaa.

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

Rakastan sitä, kuinka vaivatta sävyt levittyvät luomille, kuinka runsaasti niissä on pigmenttiä ja kuinka vaivatonta niitä on toisiinsa häivyttää. Jotenkin tämä vain tuntuu luomiväripaletilta, jonka kanssa ei voi mennä pieleen!

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

Paletti sisältää tosiaan 14 luomiväriä ja jokainen niistä on vain 0,7 grammaa, mikä voi kuulostaa vähäiseltä, mutta koska luomivärit ovat niin laadukkaita, ei niitä tarvitse kaapia meikkisiveltimeen runsaita määriä. Ne ovatkin siis osoittautuneet suorastaan yllättävän riittoisiksi ja itse jopa tykkään siitä, että nämä sävyt on (ainakin teoriassa) mahdollista saada joskus kulumaan loppuunkin!

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

Paletin mukana tulee kaksipäinen luomivärisivellin, jonka pienemmällä päällä on helppo sivellä liikkuvalle luomelle vaalempaa sävyä eikä se varisuta luomiväriä sitä levittäessä. Siveltimen varjostustussävyjen levitykseen ja häivytykseen sopiva pulleampi pää on minusta ihan hyvä myös, mutta sen harjakset eivät ole mielestäni laadultaan ihan parhaat. Käytän sitä itse, mutta se voisi mielestäni olla hieman sileämpää karvaa.

(Toki siveltimen harjaspäitä voi käyttää juuri päinvastoinkin, eli kookkaammalla siveltimellä voi sivellä vaaleammat sävyt laajoille alueille ja pienempää sivellinpäätä voi käyttää tummempien sävyjen tarkempaan sommitteluun.)

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

Tämä on luomiväripaletti, josta voisin keskustella tunteja ja jonka kehumista voisin jatkaa loputtomiin. Tämän postauksen kuvissa näkyy tosiaan näitä helppoja ja lällyjä meikkilookkeja, joita itse rakastan, mutta paletilla voi tehdä kyllä paljon muutakin ja vieläpä varsin helposti, sillä sen sävyissä niittä  niin runsaasti pigmenttiä.

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

Rakastan monipuolisia luomiväripaletteja ja sellainen tämä todellakin on!

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

Tällä syntyy niin kevyt arkimeikki kuin  värikkäämpikin juhlameikki hetkessä ja helposti sekä vieläpä tällaisen meikkailijan hyppysissä, jonka taiteellinen silmä on olematon ja jolla ei ole mitään kärsivällisyyttä pikkutarkan meikkinysväyksen kanssa.

Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia - 1 (20)

Paletti on nyt ollut minulla käytössä pari kuukautta ja rakastan sitä ihan pirusti. Olenkin tarttunut siihen huomattavasti useammin kuin aiemmin hehkuttamaani Linda Hallbergin Infinitypaletteen tai Too Facedin Sweet Peach -luomiväripalettiin, vaikka nekin ovat ovat aivan ihania.

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

Tämä paletti itseasiassa aloitti kiinnostukseni uusia luomiväripaletteja kohtaan ja oli näistä kolmesta ensimmäinen hankinta. Olisinkin tilanteen vaatiessa valmis heittämään vaikka jokaisen muun luomivärini roskiin ja elämään lopun elämääni pelkkää tätä palettia käyttäen. Sen verran kovasti minä tähän olen rakastunut!

*Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance -luomiväripalettia myy verkossa Kicks.fi ja paletti löytyy myynnistä täältä.

 Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

Onko joku muu rakastunut Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance -luomiväripalettiin yhä kovasti?

PS. Jotain paletin ympärillä pyörivästä hypestä kertoo varmasti sekin, että tammikuun lopulla tehtiin melko ovela ryöstö. Modernit varkaat olivat nimittäin tajuneet, että jalokiviliikkeen ryöstöä kannattavampaa on ryöstää 4,5 miljoonan dollarin edestä Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance -luomiväripaletteja. Niillä on hyvä myyntiarvo ja yli 100 000 luomiväripalettia on helpompaa muuntaa rahaksi kuin jalokivet. Siinäpä vasta moderneja ja trenditietoisia varkaita!

15 kommenttia artikkeliin ”Suuri luomivärirakkaus: Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance”

 1. Tää on mulla ostoalistalla, kunhan kesätöistä tipahtaa eka palkka. Omnom se on KAUNIS! Ja laadustakin kuulee jatkuvasti kehuja, jopa vaativilta arvostelijoilta. Itse juuri pidän tummista ja näyttävistä meikeistä, mutta kiva nähdä näitä nudempia kokonaisuuksia, jotta sais kaikkea kukutettua tasasesti. Mikään sävykään ei näytä siltä, että jäis aika varmasti vähemmälle käytölle.

  • Joo, tässä paletissa ei minusta ole yhtäkään sävyä, joka olisi laadultaan huono ja paletilla saa tosiaan myös niitä näyttävämpiäkin meikkejä helposti… kunhan vain osaa allekirjoittanutta paremmin. 😀 Mutta ehdottomasti suosittelen, aivan mieletön paletti! 🙂

 2. Silmiesi värin perusteella kyselen, että onko sulla karjalaisia sukujuuria?

  • Hauska kysymys! 🙂 Silmieni väri taitaa olla todella identtinen äitini silmien värin kanssa (ja itseasiassa miehellänikin on samanväriset silmät), mutta en itseasiassa tarkemmin tiedä hänen vanhempiensa tai heidän vanhempiensa sukujuurista. 🙂

  • Toivottavasti taas pian. 🙂 Harmi, että Kicks on tällä hetkellä ominut Suomessa yksinoikeuden niiden myyntiin ja rajoittaa siksi todella paljon niiden saatavuutta kun kaikilla ei ole mahdollisuutta mennä fyysiseen myymälään. :/

 3. Yksi tosi tärkeä ja huomionarvoinen seikka tässä paletissa on, et siinä on tilaa levityssudille mukana. Ihn parasta matkustaessa vähillä tavaroilla, jos silmämeikkisuti mahtuu rasiaan mukaan ja se suti ei olenysäpituinen.

  Noi punertavat värit on siksikin hyvät, kun voi laittaa poskiinkin väriä…joskus oon laittanut jauhosilmämeikkiä huuliinkin rasvan kanssa.

  Ja tarpeeksi ruskea värikin löytyy rajauksiin ja kulmakarvoille.

  Joten itse kyllä tykkäisin tästäpaketista.

 4. Vinkki kaikille ABH-faneille, merkin omilta UK-sivuilta saa nykyään tilattua myös Suomeen 🙂 Itse tilasin sieltä Nicole Guerriero Glow Kitin, jota myydään ainoastaan Anastasian omilla sivuilla ja jossain Sephorassa <3

 5. Vau miten hienot silmämeikit, toi rajaus iski mun silmiin nyt jotenkin todella kauniina wow

 6. Hei, olisko mahdollista että tekisit yhden koemeikin noilla tosipunaisilla sävyillä? Tuo paletti houkuttaa kovasti mutta haluaisin nähdä noita rajumpia sävyjä jonkin itseni kaltaisen vaaleaihoisen luomilla – olen jo nähnyt Hudabeautyn paletista että punertavat sävyt ovat upeita oliivin- tai kuparinhohtoisella iholla.

  • En oikein osaa valitettavasti tehdä niillä meikkiä, jossa oloni olisi mukava, mutta Googlen kuvahaulla löytyi jo todella paljon esimerkkejä. Se voi olla hyödyllisempi. 🙂

 7. Hei oletko/onko joku lukijoista käyttänyt Urban Decayn luomivärejä ja osaisi verrata laatua tähän? Olen vähän jumahtanut UD:hin mutta josko voisin astua mukavuusalueeltani pois, hehe 😀

Kommentointi on suljettu.