Yksi laite, monta eri tyyliä: Remington Silk Ultimate Styler

Olen hiusvekotinintoilija ja aina kun tarjolla on jotain uutta ja mahdollisesti hiusmaailmaani mullistavaa, tartun siihen mielelläni. Kaikkein pahinta minulle on nähdä Outi Broux esittelemässä jotain uutta mahtavaa vempainta ja en vain voi koskaan vastustaa kiusausta ja päädyn aina lopulta ostamaan sen. Ja tämä sama ongelma on ollut jo vuosia, sillä onnettoman tuurini ansiosta aina bongaan hänet jostain milloin mitäkin uutuusvempainta esittelemästä.
Viimeksi Outin katselu sai minut ostamaan lokakuun kauneusmessuilta kaksi Remingtonin silloista uutuuslaitetta, joista toinen oli Silk Ultimate Styler. Ja voi jestas, että olen ollut tyytyväinen tuon vempaimen hankintaan, sillä tuossa tosiaan ovat kaikki mahdolliset lopputulokset samassa paketissa!
Samalla laitteella kun saa nimittäin suoristusraudan kaltaista siloitusta ja hiusten taivutusta tai kiharaa, kiharrussauvan kaltaisia kikkuroita sekä loivempia laineita ja muuten vaan hiusten ja niiden latvojen taivuttelua. Tuo vempain on ollut varsinkin reissukäytössä erityisen kätevä, sillä enää minun ei tarvitse kantaa mukanani välttämättä useampaa eri vekotinta vaan pärjään tällä yhdellä laitteella mainiosti.
Koska video on aina loistavin tapa esitellä hiushärveleitä, tein jälleen sellaisen.
Tässä siis Remington Silk Ultimate Stylerin käyttöä havainnollistettuna videon avulla:

Miltäs vaikutti? Voisiko tässä olla jollekin muullekin hiusbestikseksi?
Remingtonin Silk Ultimate Stylerilla on hintaa noin 69,95.

6 kommenttia artikkeliin ”Yksi laite, monta eri tyyliä: Remington Silk Ultimate Styler”

  1. Oi kiitos Virve! Oon tätä katellu kaupoissa ja miettinyt miten tuo käytännössä toimii ja onko niin kiva miltä näyttää. Näyttää niin uskomattoman helpolta ja kätevältä, että tää on kyllä hankittava ennen kesän juhlia ja saahan tuolla ihanat biitsi-laineetkin! Jostain syystä munkin kaikki muotoiluvälineet on Remingtonin, ne on huutanut mun nimeä kovempaa mitä muut merkit 🙂

  2. Olin ihmetellyt tätä laitetta töissä. Minulla on ollut lyhyet hiukset niin monta vuotta, että olen pudonnut aivan hiustenlaiton maailmasta. Kun otin sen mustan muoviosan pois, ymmärsin jo pikkaisen paremmin koko laitetta. Luulin aluksi, että kiharat täytyy saada aikaiseksi muoviosan ollessa kiinni siinä. Olin vähän pöljä. 😀 Opin sentään tästä laitteesta paljon nippelitietoa, kuten että takuu on 60 kuukautta, mikä on aika paljon enemmän tavalliseen 24 verrattuna. Varmasti siis laadukas. 🙂

  3. Tämä postaus tuli kuin tilauksesta! Olin juuri pohtinut jonkin vastaavanlaisen hankkimista, ja tuo vempain vaikuttaa nyt oikein hyvältä. Aikaisemminkin olen ollut tosi tyytyväinen Remingtonin hiushärveleihin.
    Ps. Jos tuon päätän ostaa, niin lupaan tehdä sen tuon linkin kautta 😉 Olin varmaan ollut vähän tyhmä, kun en ollut koskaan tajunnut noiden affiliate-linkkien merkitystä, ennen kuin valaisit asiaa Bloggaajien tulot -postauksessa!

  4. Hitsi, tää tuli ku tilauksesta! Minä luonnonkiharainen pöljä oon aina vaan suoristanu, mutta nyt tuntuu että haluan myös kiharaa. (kunhan se ei ole omaa ;>) Mulla vaan pysyy (tehdyt) kiharat yleisesti aika huonosti, miten sulla ne pysyy tällä ja noin niinku yleisesti? vähän tässä yritän funtsailla, kantsisko mun ostaa joku rauta vai ostaa suosiolla jotkut patukkarullat tms. 😀 Vaikuttaa kyllä superkätevältä laitteelta!

Kommentointi on suljettu.