Itsehillintää kiristävä paikka

Mitä tulee Lontoon kosmetiikkashoppailuun, olen oppinut hillitsemään itseni siinä lähes täydellisesti.
Bootseissa, Superdrugeissa ja muissa kosmetiikkaparatiiseissa kiertely ei aiheuta minulle ”pakko saada” -oireita ja tiedostan, että pääsen paikalle uudelleenkin ja että tuotetta varmasti löytyy jatkossakin. Ja vaikka kohdalle osuisi erityinen tarjous tiedän, että vastaavia on myymälöissä jatkuvasti, joten osaan ohittaa nekin.
Kuten tarkimmat kuitenkin huomasivat, oli postauksen ensimmäiseen virkkeeseen sisällytetty sana ”lähes”. Lontoossa on nimittäin eräs ketju, jonka liikkeissä en osaa hillitä itseäni ollenkaan niin helposti…
Ketju on TK Maxx.
Ulkoa ja myymälän oviaukostakin katsottuna liikkeet näyttävät halpahalleilta.
Kaikki paikat ovat täynnä sekalaista tavaraa riemunkirjavissa väreissä eikä mitään yksittäistä tuotetta ole paljoa.
Moni vilkaisee paikan nopeasti, kääntyy kannoillaan ja luovuttaa. Virhe, sillä paikka kätkee sisälleen todellisia aarteita!
TK Maxx on itseasiassa oikeastaan outlet-myymälä.
Tuotteet ovat jopa 60% halvempia kuin mitä ne normaalisti olisivat ja välillä voi tehdä vieläkin edullisempia löytöjä ihan pilkkahintaan.
Paikan viehätysvoima onkin juuri siinä, ettei koskaan tiedä, mitä eteen tulee.
Ja juuri tämä on se syy, miksi en kykene tuolla hillitsemään itseäni!
Tarjoustuotteet voivat olla mitä vaan ja eteen saattaa pompata ihan mitä vaan OPIsta Lancomeen tai Tigistä Philosophyyn. Kuvassa vilkkuu mm. Color Clubin seitsemän kynsilakan kokoelmasettejä hintaan £7,99!
Ikinä et voi tietää, mitä seuraavalla kerralla myymälässä asioidessasi löydät.
Ja kaikki on yleensä TODELLA halpaa.
Ja jos et tartu tarjoukseen nyt, ei tuotetta todennäköisesti enää ensikerralla liikkeeseen katumuspäissäsi rynnätessäsi ole jäljellä.
Myymälöiden halvat hinnat perustuvat puhtaasti siihen, että ketjulla on hyvät sisäänostajat, jotka etsivät jatkuvasti edullisia diilejä kaikilla osa-alueilla.
 
Paitsi että myymälöistä löytyy kosmetiikkaa, on niiden valikoimissa myös kenkiä ja vaatteita sekä laukkuja, asusteita, alusvaatteita, aurinkolaseja ja sisustustavaraa. Eikä tarjolle ole tavaraa vain naisille vaan myös miehille!
Kenkähyllyt on lajiteltu selkeästi kokojen mukaan, eli asiakas voi suoraan marssia oman kokonsa kohdalle ja katsoa, mitä on tarjolla. Vaatepuolella tarjonta on lajiteltu vaatekategorioittain ja niiden sisällä vielä kokojen mukaan, jotka näkyvät helposti vaateripustimien värikoodatuista numeroista. Oikean kokoiset juhlamekot, shortsit tai lyhythihaiset paidat onkin siis helppoa ja nopeaa kartoittaa!
Myymälöissä on saatavilla vaikka mitä merkkejä ja viimeksi katselin mm. Guccin laukkua, Versacen kenkiä, CK:n takkia (199 punnan takki 39 punnalla!), Lanvinin toppia, DKNY:n liivejä ja vaikka mitä muita juttua. Vaatepuolella hinnat olivat hyvin, hyvin paljon alkuperäistä edullisempia ja saatavilla oli toki myös jo lähtökohtaisestikin edullisempia tuotteita ja tuotemerkkejä. 
Myynnissä on muuten myös kaikenlaisia herkkuja kekseistä karkkeihin sekä erilaisista tee-laaduista kahveihin ja milloin mihinkin, mitä sisään nyt on satuttu ostamaan!
Myynnissä olevat tuotteet ovat aitoja ja kurantteja ja saatavilla on vaatepuolella niin menneen kauden tuotteita kuin meneillään olevankin kauden vaatteita.

Mukavaa on se, että hintalapuissa on usein vieläpä ilmoitettu, onko vaate (tai muu tuote) menneen vai kuluvan kauden tuote!

Pidän myymälöissä siitä, että vaikka erivärisiä ja -näköisiä tuotteita on ympäriinsä myymälän ilmeen näyttäessä siksi ehkä hieman sekavalta, on niissä kuitenkin aina siistiä. (Lukuunottamatta niitä kosmetiikkapakkauksia, joita asiakkaat ovat hieman availleet…) 
Pahoittelen, ettei minulla ole enempää kuvia muilta osastoilta, mutta salakuvaaminen oli hieman hankalaa…
TK Maxxilla on omat nettisivut, mutta niiden kautta katsottuna tarjonta ei vaikuta kovin kummoiselta. Monikerroksiset myymälät ovat kuitenkin livenä huomattavasti vakuuttavampia!
Oletteko te koskaan asioineet TK Maxxilla? 
 
Jos olette suuntaamassa Englantiin tai Irlantiin, voi täältä käydä kurkistamassa liikkeiden sijainteja. Itse suosittelen ainakin High Street Kensingtonin myymälää, jonka lähellä on muutenkin hyvä shoppailutarjota. Toinen hyvä myymälä löytyy Oxford Streetin kupeesta läheltä Tottenham Court Roadin metroasemaa.
 Ja niin, kuten kerroin, on itsehillinnän menettäminen minulla aina mahdollista, kun astun sisään TK Maxxin myymälään ja tällä kertaa menetinkin sen hieman… 
Tulkaahan huomenna kurkkaamaan, mitä ostoskassiini lähti!

18 kommenttia artikkeliin ”Itsehillintää kiristävä paikka”

 1. Ooh, tuonne tahdon! Aarteita, halvalla kaikkea mitä aina tarvitsee, löytyjä, yllätyksiä. Virve ei näin! Nyt on pakko lähtee Englantiin..

 2. Sheffieldissä on TK Maxxilla tullut käytyä, kun olin Englannissa vaihdossa. En kyllä oikein itselle mitään löytänyt, vaikka varsinkin vaatteita oli kyllä hyvillä aleilla. Muistaakseni Sheffiedissä ei mitenkään hirveästi kosmetiikkaa ollut tarjolla. Voi tosin olla, etten vaan kunnolla ole tutkinut, kun en nyt kovin monesti siellä käynyt. Fazerin suklaata kerran bongasin 😀

 3. No apua! Itse menisin tuolla ihan sekaisin! Varsinkin noi palasaippuat! Tilaan omani yleensä Briteistä nettikaupasta, kun palasaippua on Suomessa jotenkin niin out. Kynsilakat koituis viimeistään kohtaloksi ja noi kynttilät. :p

 4. Tän jälkeen tekis mieli vaan ostaa menolippu Lontooseen ja käydä tuossa kaupassa… 😀

  USA:ssa asuessani kotini lähellä oli hyvin samantapainen liike, ROSS nimeltään. Siellä oli juurikin samanlaista tavaraa, tosin ei kovin arvokkaira merkkejä, kuten Gucci tai Versace. Steve Maddenia, Tommy Hilfigeria yms sen hintatasoista löytyi. USA:ssa on myös ketju nimeltään TJ Maxx, missä on kuulemma paremmat vaikoimat. Luultavasti samaa sarjaa TK Maxxin kanssa :).

 5. Hitsi vie, toihan vaikuttaa ihan taivaalta. 🙂 Harmi ettei Suomessa ole noita outlet-myymälöitä juurikaan, ja muutenkin kauppojen tarjonta on niiiiin pientä. Ja harmi, etteivät nämä toimita netin kautta Suomeen…
  Lontoon reissu kesäksi on ollut harkinnassa, pakko se kai vaan on lähteä. 🙂

 6. Ihana ihana TK Maxx!! Itse en ole tuolta kosmetiikkaa ostanut, mutta merkkivaatteita ja aurinkolaseja äärettömän halvalla (esim. Levikset 20£, Bossin aurinkolasit 15£ ja Calvin Kleinin paitoja 10-15£). Kannattaa todellakin käydä katsomassa mitä löytyy!

 7. Saksassa on myös TK MAXXeja.. Ne koituivat minulle aika usein kohtaloksi siellä asuessani. 😀 Kaikkea niin kivaa, ja niin halvalla! Eihän semmoista voi vastustaa…

 8. Parhaimmat löydöt mitä oon sieltä löytänyt on Jeffrey campbellin korkkarit, steve maddenin aurinkolasit-kengät ja laukut, hunterin saappaat, ted bakerin ballerinat, too facedin luomiväripaletti, macadamia hius tuotteet, michael korsin korkkarit, osprey londonin laukku, juicy couturen täysikokoinen hajuvesi, butter londonin kynsilakat ja huulikiillot ja lisäks joitain dieselin ja guessin tuotteita. Nii ja sit oon pari kertaa bongannu myös meikkien organisointi laatikostoja. Sisustuspuoli on kanssa ihana ja yleensä siellä on myös lemmikkiosasto mistä saa halvalla kaikkia leluja esim koirille. Ja ahh ne palasaippuat on niin söpöjä ja suurinosa niistä on paketoitukkin ihanasti, joten niistä saa loistavia tuliaisia!

 9. Ahh, TK Maxx.. briteissä asuessa sieltä tuli katsastettua ekana moni juttu. pilkkahintaan läksi paitsi kosmetiikkaa, myös käyttötavaraa, kuten rakas joogamattoni! ihan tulee ikävä 😀 ja alkaa raivostuttaa kun suomessa kaikki on niin törkyhintaista kun mitään kunnon kilpailua ei ole…

 10. En tiedä onko hyvä vai huono asia, etten tiennyt tämän olemassaolosta, kun muutama viikko sitten olin Dublinissa.. 😀 Matkalaukkuun ei olisi onneksi mahtunut mitään enempää.

Kommentointi on suljettu.