Diorin tuoksupelleilyt vol 2

Vähän aikaa sitten oli puhetta Diorin harrastamasta tuoksupelleilystä koskien tuoksujen nimiä ja itse tuoksuja.

Haluatteko kuulla lisää?

Uusin pelleily koskee Diorin Addict -tuoksuja.

Alkää pelätkö, tuoksuja ei peukaloida! Nimet saavat vaan taas kyytiä.

”Tavallisen” Dior Addictin nimelle ei tehdä mitään.

Viime vuonna lanseeratun Dior Addict To Lifen nimi päätettiin kuitenkin vaihtaa: Dior Addict to Life on tulevaisuudessa Dior Addict Eau Sensuelle, joka sopii hyvin yhteen Diorin Poison Eau Sensuellen nimen kanssa.

2005 myyntiin tulleen Dior Addict 2 -tuoksun nimi vaihdetaan myös. Uusi nimi on Dior Addict Eau Fraiche, joka puolestaan sopii hyvin yhteen Miss Dior Eau Fraichen nimen kanssa.

Jälkimmäisessä nimivaihdoksessa vaan on ongelmana se, että Dior Addict Eau Fraiche on ollut ennenkin olemassa. Tuoksu lanseerattiin 2004 eikä sitä käsittääkseni ole enää olemassa (?), mutta sen muisto elää varmasti. Kuinka kurjaa onkaan taas kertoa tuoksua kauan kaipailleille, sen jälleen hyllystä bonganneille, ettei kyseessä olekaan heidän ikävöimänsä tuoksu, vaan ihan vaan Dior Addict kakkosen uudelleennimeäminen.

Puhumattakaan nyt siitä, että on ollut myös olemassa Dior Addict 2 Eau Fraiche…

Mitä seuraavaksi, Dior?

12 kommenttia artikkeliin ”Diorin tuoksupelleilyt vol 2”

 1. tänään olin lentokentän tax freessä ja etsin itselleni uutta tuoksua. olisin kaivannut jotain uutta, mutta ei mitään varsinaista kausituoksua. tuoksuttelin läpi myös dioreja, itselleni on tuttuja mm. cherie l´eau, forever and ever jne. täytyy sanoa, että ne nimet siellä hyllyssä oli todella, todella vaikeasti hahmotettavissa. oli sekä vanhoja, että uusia versioita sekaisin ja pahinta kaikesta, näistä uusista versioista ei enää ota ollenkaan pulloa tai pakkausta katsomalla, että mikä versio kustakin tuoksusta on edes kyseessä. mun osalta jää diorit vastaisuudessa kauppaan, koska en todellakaan tiedä enää mitä saisin, jos uskaltaisin ostaa. terveisiä vaan maahantuojalle.

 2. Näitä Diorin nimisekoiluja on ollut ihan mielettömän kiinnostavaa lukea. Nostan myös hattua sille, että sulta löytyy niin paljon tietoa näihin liittyen, johtunee ammatista. 🙂

  Kaikeasta tästä nimisekoilusta huolimatta, tai siitä johtuen, kun nykyinen Boss on kulutettu loppuun, taidan kokeilla seuraavaksi Diorin todellakin ihmeellistä maailmaa.

 3. Heissan Virve!

  Osaisitko kertoa mistä (netti)kaupasta voisin ostaa sen shiseidon meikkisiveltimen? En löydä sitä muista nettikaupoista kuin fruugosta, josta toimitusmaksuja kertyy melkein 20e verran. Emotion on ainoa kosmetiikkaliike lähimailla. Äääk, mä niin kovasti haluaisin sen siveltimen! 🙂

 4. En kyllä ihan ymmärrä tuota nimien räpelöintiä. Se voi olla Diorin suunnitteluporukalle varmasti todella yksinkertaista, mutta kuluttajalla voi tietysti olla vähän vaikeuksia pysyä perässä.

 5. Osaisitko muuten sanoa, mikä tuoksu olisi samantapainen kuin Diorin alkuperäinen J'adore? Erään tavaratalon kosmetiikkaosaston myyjältä tuota kyselin juuri muutama päivä sitten, mutta ei hän osannut sanoa oikein mitään kunnollista.

 6. Eikä!!! Ärsyttävää pelleilyä tommonen. Luulisi että niinkin isolla lafkalla ku Diorilla ei ois varaa tommoseen ihme meininkiin. Täytyy varmaan ruveta johonki laajempaan boikottiin…

 7. Diorin tuoksuperheisiin on vaikeaa tarttua. Nimisotkujen ohella tuoksuperheet on paikoin laajoja (J'adore).. Hankalaa.

 8. Ostin joskus diorin miss dior cherie hajuveden 35€:lla kaupasta. Enkä vieläkään ymmärrä onko kyseessä mikä versio!?! Pullo kohta lopussa ja nuuskimassa olen käynyt diorin hajuvesiä, mutta en ota niistä selvää sitten milläänlailla enää. Ei taida tulla mulle enää toista cherie hajuvettä. Onneks sain tietää edes tuon addick 2 nimen muuton, koska se hajuvesi on ollut ostoslistalla pitkään. En vain jaksa käsittää tuota diorin pelleilyä.

Kommentointi on suljettu.