Löytö: Ziaja Goat’s Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF 20

*Sis. mainoslinkin

Kalenterin perusteella olisi ainakin teoreettinen mahdollisuus siihen, että aurinko saattaisi paistaa ja ulkona voisi olla niin kaunis ilma, että siellä tahtoisi viettää aikaa. Ihoa lämmittävä aurinko on mitä ihanin asia, mutta koska oma ihoni on sitä tyyppiä, että pelkkä kesäsään ajattelu saa sillä aikaa pigmenttimuutoksia ja orastavia juonteita, suhtaudun melko vakavasti ihoni auringolta suojaamiseen.

Ziaja Goat's Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF20

Kerroin puolisen vuotta sitten ihastuneeni puolalaisen Ziaja-merkin vuohenmaitoa sisältäviin Goat’s Milk -tuotteisiin ja olinkin juuri eräänä alkukevään aamuna sivellyt iholleni kyseisen tuotelinjan reippaasti huventunutta päivävoidetta harmitellen, ettei siinä ollut aurinkosuojaa, kun sähköpostiini kolahti mitä parhaimmalla hetkellä suorastaan huvittavan osuva viesti.

Ziaja Goat's Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF20

Ziaja oli nimittäin juuri lisännyt tuotevalikoimaansa rakastamani vuohenmaitovoiteen uuden version, eli suojakertoimellisen päivävoiteen ja viestissä tiedusteltiin halukkuuttani kokeilla sitä. No todellakin halusin, olisiko kyksymys voinut parempaan hetkeen edes sattuakaan!

Ziaja Goat's Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF20

Sain siis Ziajalta blogikokeiluun merkin uuden Goat’s Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF 20 -kosteusvoiteen, joka osoittautui nopeasti iholleni aivan täydelliseksi varsinkin keväällä, kun myös täällä Tukholmassa säätilat olivat lähes yhtä arvaamattomia kuin Suomessakin.

Ziaja Goat's Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF20

Oma ihoni kaipaa suojaa auringolta, mutta kuivuu silti helposti, joten se tarvitsee kosteuttavaa voidetta meikkivoiteen alle. Aina välillä teen sen virheen, että yritän mennä kevyemmillä koostumuksilla ja lykkiä iholleni vain enemmän kosteuttavia hoitonesteitä ja seerumeita, mutta viimeistään parissa päivässä homma kostautuu ja tajuan, ettei ohut aurinkotuote riitä korvaamaan minulla kosteusvoidetta. Ziajan voiteessa onkin ollut sopivan täyteläinen, mutta silti iholle mukavasti imeytyvä koostumus, joka auttaa varmistamaan, ettei ihoni kuivu.

Ziaja Goat's Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF20

Päivävoiteessa on sama puhtaan dovemainen tuoksu, joka linjan muissakin tuotteissa on. Omalla kuivuuteen taipuvaisella ihollani voide on sopinut hyvin meikin alle eikä yksikään meikkivoide ole lähtenyt esimerkiksi rullailemaan sen päälle levitettynä.

Ziaja Goat's Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF20

Voide on kuitenkin koostumukseltaan melko täyteläinen, joten sanoisin tämän ehdottomasti olevan enemmän kuivuuteen taipuvaisen ihon tuote kuin seka- tai rasvoittuvan ihon tuote. SPF 20 on ollut omalle iholleni sopiva suojakerroin varsinkin keväällä, kun en ole liiemmin viettänyt aikaa auringossa ja kosteusvoiteen päällä on joka tapauksessa meikkivoide, mutta niille, jotka eivät ole yhtä hysteerisiä auringolta suojautumisen kanssa kuin allekirjoittanut bloggaaja, tämä riittä varmasti hyvin kesälläkin.

Ziaja Goat's Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF20

Minusta Ziaja on aivan ihana tuotemerkki, sillä sen edullisissa tuotteissa on todellakin laatu kohdallaan. Koko vuohenmaitolinja kasvo- ja vartalotuotteineen on ihastuttanut minua kovasti ja tämä sen uusin jäsen täydentää ennestään varsin loistavaa valikoimaa erinomaisesti!

(Pakko muuten mainita tässä yhteydessä, että mies omi minulta käyttöönsä tuotelinjan tehokkasti kosteuttavan silmänympärysvoiteen ihastuttuaan siihen kovasti!)

*Ziajan ihonhoitotuotteet löytyvät myynnistä Lykon verkkokaupasta täältä.

Ziaja Goat's Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF20

Millaisella suojakertoimella te suojaatte näin kesällä arjessa kasvojanne?

4 kommenttia artikkeliin ”Löytö: Ziaja Goat’s Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF 20”

 1. Kasvoissani on jo entuudestaan pigmenttihäiriöitä, joten käytän melkein ympäri vuoden 50-kertoimellisia päivävoiteita (hysteerinen, minäkö? 😉 ), lähinnä The Body Shopin.

  Vastaa
 2. Mä käytän yleensä SPF30 ihan pimeimpänä vuodenaikana (marras-tammikuu), mutta muuten mennään SPF50:llä . Mun mielestä auringonsäteiden kanssa pitää olla extra-varovainen olipa mikä vuodenaika vaan;)
  Ziajan sarjoista Goat’s Milk on toinen lempparini, ykkösenä on Jasmin-sarja, jossa on tosi ihana sy-voide. Suosittelen kokeilemaan:)

  Vastaa
 3. Tuo tuli just Bette Boxista ja rakastuin! Voittaa jopa pitkäaikaisen suosikkini, Lumenen Bright Now / Valo -sarjan. Oon tykänny just siitä täyteläisyydestä ja tuoksusta tossa. Ajattelin, että voisin ostaa lisää ja testata sarjan muitakin tuotteita.

  Vastaa
 4. Hyvä Virve Fredman – kiitoksia perinpohjin selkeästä blogistasi ja siinä jalamastasi tiedosta!

  Haluaisin kuulla, mitä mieltä olet Ziajan entsyymikuorinnasta kasvoille ja Ziajan kasvojen puhdistukseen tarkoitetusta geelistä? Ovatko ne sinulle tuttuja? INCI-luetteloissa on alkupäässä aika monia alkoholeja, ja tuotteet arveluttavat sekä houkuttelevat minua.

  Vastaa

Jätä kommentti