High Impact Extreme Volume Mascara

Uusia mascaroita ilmestyy nykyään kuin sieniä sateella ja jälleen keskuuteemme on noussut yksi uusi tatti, josta tahtoisin teille postata.

Clinique on nimittäin kasvattanut High Impact -mascaroiden perhettä kolmannella jäsenellä ja tuonut tavallisen High Impactin ja taivuttavan, pelkällä lämpimällä vedellä poispestävän High Impact Curling Mascaran rinnalle vielä kolmannenkin tapauksen, High Impact Extreme Volume Mascaran.

Tuuheutuksesta kielii jo pakkauskin, sillä hylsy on melkoinen paksukainen.

Myös mascaran harja on tietysti iso, mutta silti mukavan selkeä hieman False Lash Effectien kaltaisesti maxfactormaisella tavalla.

Selkeä jämäkkä harja (muovinen, silikoninen tai mitä sen piikit sitten ikinä ovatkaan) nappaa itseensä massaa, muttei silti tuo sitä kerralla liikaa. Mascaran harjakset kampaavat ripset kauniisti erilleen eikä paakkuja pääse syntymään, joten lopputulos on siisti ja kaunis.

Ripsiviuhkan ripset piirtyvät esiin tarkasti yksi kerrallaan ja mascaran kerroksia voi lisätä runsaamman lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Ripset ilman ripsiväriä.
Ripset High Impact Extreme Volume Mascaran kanssa.

Mitään ihan mielettömän tuuheita räpsyttimiä mascaralla ei kuitenkaan loppujen lopuksi saanut aikaiseksi, mutta yllättävän runsaat ja näyttävät ripsistä kuitenkin tuli kun ottaa huomioon, että mascara on yleensä suht selkeää ja hieman vähempiefektistä lopputulosta aikaansaavan Cliniquen mascara. Mascara antoi ripsille myös hieman lisää pituutta. Huomaa kuitenkin, että jos sutimista ei malta jättää vähemmälle määrälle, alkaa märähkö ripsivärimassa klimppamaan ripsiä jo hieman.

Jos mascaraa kuitenkin yritti kerrostaa ripsiin lisää vielä reilummin, ei lopputulos enää ollut hyvä. Mascaramassa oli hitusen liian märkää (suosin itse voidemaisempaa ja paksumpaa), joten ripset lähtivät klimppiintymään yhteen.

Mascara pysyi kuitenkin ripsissäni hyvin koko päivän suttaamatta tai varisematta, mutta toisaalta minulla on moisia ongelmia ripsivärien kanssa vain harvoin.

Ihan suosikkimascaroideni joukkoon tämä tapaus ei pääse, sillä kaipaisin ripsiini hieman enemmän tuuheutta. Mascarassa oli hyvä harja ja mieletön potentiaali, mutta hieman liian kostea massa ei toiminut ripsissäni ja olisinkin toivonut sen olevan hitusen kuivempaa ja vahamaisempaa, jolloin ripset olisivat olleet tuuheammat ilman klimppiintymistä.

Mascaralla on hintaa taxfreessa noin 24 euroa, eli veikkaisin hinnan huitelevan maissa 30 euron hujakoilla.

Onko joku muu jo ehtinyt kokeilla tämän uutuuden? Mitä olette pitäneet? Tai oletteko tykästyneet muihin Cliniquen mascaroihin?

Yksi kommentti artikkeliin ”High Impact Extreme Volume Mascara”

  1. Se valkohylsyinen (muistaakseni High Lengths?) on ihan mahtava. Siinä on harjan tilalla sellainen kuminen kampa, jolla on lähes mahdotonta saada väriä sutattua yläluomelle. Pidentää, kuivuu nopsasti ja pysyy tarvittaessa vaikka yön yli varisematta. Olen kokeillut muutamia vastaavia, mut Suuri Valkoinen on tanakasti pultattu ykköspallille. Mä vaadin maskaraltani myös vesiliukoisuutta, eli on lähdettävä suihkussa pois ilman mitään aineita.

Kommentointi on suljettu.