Clinique Anti-Blemish Solutions Foundation

Testasin jälleen iholleni yhden upouuden meikkivoiteen. Tällä kertaa kokeilussa oli Cliniquen Anti-Blemish Solutions -linjan Suomessa vastalanseerattu meikkivoide.

(Ihana tuo kirahvinkaulainen manaajatyttö tuossa korkissa…)

Koska USA:laiset ovat taipuvaisia liioitteluun, kulkee sarja heillä nimellä Acne Solutions. Meillä päin aknella viitataan ihosairauteen, mutta jenkit puhuvat jo muutamasta näppylästä termillä ”akne”. Tämä ei siis lupauksensa puolesta liitoittele USA:ssa, mutta heillä vaan on varsin erilainen merkitys sanalle akne.

Kuten nimi lupaa, on kyseessä epäpuhtaalle iholle tarkoitettu meikkivoide. Kohderyhmänä ovat nimenomaan pintakuivan sekaihon, rasvaisen ja hyvin rasvaisen ihon omistavat, eli Cliniquen mittapuulla ihotyypit 2, 3 ja 4 joilla ovat ongelmana näppylät. Täälaisella epäpuhtaalla iholla on yleensä rasvoittumista, olemassa olevia näppylöitä, tuloillaan olevia näppylöitä sekä vanhojen näppylöiden aiheuttamia punaisia arpia, jotka halutaan saada peittoon. Epäpuhtaan ihon meikkivoiteesta tuleekin siis aina mieleen paksu Blascon kaltainen jankki, jonka alle kaikki yritetään piilottaa. Onneksi tämä on kuitenkin jotain ihan muuta!

Ensinnäkin tämän koostumus ei ole ollenkaan jäykkää, paksua tai raskasta vaan itseasiassa hyvin juoksevaa. Meikkivoide levittyy iholle hyvin ja jättää todella freesin, mutta kiillottoman tuntuisen ja näköisen pinnan. Oma ihoni ei tarvinnut tämän kanssa puuteria, mutta meikkivoiteen kohderyhmälle suosittelisin sitä. Iho ei jäänyt tunkkaisen mattaiseksi, vaan eloisan näköiseksi. Kuivempiin kohtiini tämä ei onneksi jäänyt ikävästi, mutta en kuitenkaan suosittelisi tätä meikkivoidetta selkeästi pintakuivalle iholle vaan ehdottomasti rehellisen rasvaiselle iholle. Mattaisuutensa ja kevyen koostumuksensa ansiosta tämä kesti ihollani loistavasti läpi päivän vaikken tosiaan edes vilauttanut kasvoilleni puuterivippaa!

Koska kyseessä on epäpuhtaalle iholle tarkoitettu meikkivoide, eivät sen aineosat välttämättä ole optimaalisia silmänympärysiholla, jolla ei ole samanlaista talintuotantokykyä kuin kasvojen muulla iholla. Tämän vuoksi tuotetta ei suositella silmänympäryksille, joilla peittäminen kehotaan tekemään niille tarkoitettuja tuotteita käyttäen (esim. Cliniquen All About Eyes Concealer).

Itse kokeilin sävyn 01 Alabaster, joka oli kerrankin ihanan vaalea ja neutraali Cliniquen meikkivoiteen sävyksi, sillä yleensä sarjan sävyt ovat enemmän etelä-eurooppalaisten kaunottarien ihonsävyjä mukailevia.

Meikkivoiteella osoittautui olevan aivan mielettömän hyvä peittokyky, sillä ohuita kerroksia pystyi hyvin kerrostamaan ilman, että meikistä tuli raskaan näköinen tai tuntuinen. Ihosta tuli myös hyvin sileän tuntuinen, muttei sellaisen keljun silikonisen sileän tuntuinen kuitenkaan.

Ottaen huomioon, ettei oma tällä hetkellä melko normaali, enemmän kuitenkin kuivuuteen taipuvainen ihoni kuulunutkaan meikkivoiteen kohderyhmään, näytti se silti ihollani todela hyvältä eikä ollut liian kuivakka. Jatkuvaan käyttöön en näin kuivakkaa omalle iholleni valitsisi, mutta näin parin käyttökerran pohjalta minulle jäi tästä omallakin ihollani oikein hyvä fiilis.

Tästä tulee ehdottomasti uusi lempparini rasvaisen ihon meikkivoiteiden kategoriassa ja tulen taatusti tarjoamaan tätä paljon, kiitos hyvän koostumuksen ja hyvien sävyjen.

Hintaa Cliniquen meikkivoiteilla on Suomessa n. 31 euroa.

Onko joku muu jo ehtinyt kokeilla tätä?

PS. Opin tänään mielenkiintoisen jutun. Max Factorin Lash Extension Effect mascaran Washable Waterproof -versiosta on jostain syystä puhuttu monessa paikassa lämpimällä vedellä pois pestävänä mascarana, joten olen myös itse ollut uskossa, että se toimii normaalien ns. ”kolmekasimascaroiden” tapaan.

Mascaran Washable Waterproof -versio on kuitenkin tosiasiassa vedenkestävä mascara, joka lähtee pois vesiliukoiselle silmämeikille tarkoitetulla poistoaineella, eli erona tavallisiin vedenkestäviin mascaroihin on se, ettei silmämeikinpoistoaineen koostumuksen tarvitse olla öljyinen. Hauska keksintö tämäkin.

Onko joku kokeillut tämän LEE:n version? Kuinka poistominen on sujunut?

47 kommenttia artikkeliin ”Clinique Anti-Blemish Solutions Foundation”

 1. ''(Ihana tuo kirahvinkaulainen manaajatyttö tuossa korkissa…)'' – my thoughts, exactly :D! jostain kumman syystä kiinnitin häneen huomioni ensimmäisenä 😀

  kuulostaapa hyvältä tuo meikkivoide… melkein voisi harkita, jos nestemäiselle tulee vielä joskus tarvetta :)!

  onko nämä kuvat jo uudesta kamerasta peräisin? ( kuvanlaatu on mielestäni erilainen kuin aikaisemmissa postauksissa, siihen kiinnitin huomiota 🙂 )

  /nanna

  Vastaa
 2. Olen olettanut netistä lukemieni Cliniquen meikkivoiteiden arvioiden perusteella, että Cliniquella olisi muissakin meikkivoiteissa vaaleita sävyjä, mutta niitä ei vain tuoda Suomeen. Tosin monet ilmeisesti tummenevat kasvoilla.

  Taidan hakea tuosta näytteen, mutta meikkivoiteen pitäisi sitten matchata todella hyvin, etteivät silmänympärykset jää vaaleammiksi tai eri värisiksi.

  Vastaa
 3. Clinique on jäänyt mulla aika vieraaksi merkiksi, etenkin kosmetiikka, mutta tuo meikkivoide kuullostaa kuin mulle tehdyltä. Tiedänpähän ainakin mitä menen ostamaan kun Diorit ja MACit loppuu 😉

  Vastaa
 4. Hyvin on lähtenyt Lash Extension Effectin Washable Waterproof pois, todella helposti. Ei tosin ihan vedenkestävä ole ollut, silmätippojen kanssa kosketuksiin joutuessaan hieman lähtee väriä ripsistä (parhaat vedenkestävät ei niin ole tehneet). Sadekuuron on tosin kestänyt hyvin. Muutenkin kyllä tosi hyvä ripsari, erottelee ja pidentää. Tykkään.

  Onkos tuo Cliniquen meikkivoide oikeesti jo kaupoissa? Vois käydä kurkkimassa… Nestemäistä meikkivoidetta etsisin ajoittaiseen käyttöön, yleensä tykkään mineraaleista ja meikkipuutereista.

  MsHellfire

  Vastaa
 5. nanna: Juu, nämä ovat uudella kameralla. Kamera on ollut melko hyvä, mutta silmämeikkikuvat eivät silti ole oikein tuollakaan onnistuneet. Ilmeisesti vika on siis enemmän kuvaajassa. 🙂

  Anonyymi: Joistakin laaduista ainakin löytyy tosiaan maailmalta vaaleapia sävyjä kuin Suomesta. :/

  HeidiB: Levittyy mielestäni paremmin kuin esimerkiksi Diorin Forvever ja itse tykkäsin ehkä muutenkin vielä enemmän. 🙂

  MsHellfire: Kiva kuulla tuosta mascarasta kommentteja!
  Cliniquen meikkivoiteen pitäisi alkaa olla kaupoissa juuri. 🙂

  Vastaa
 6. Hei Virve ja kiitos erittäin hyvästä blogista! Kysyisin BareMineralsin Matte-meikistä. Minä ole nyt samaisella "rottakuurilla", toista kertaa elämässäni nyt 31 vuotiaana. Ja iho, kuten tiedät, on KUIVA.

  Nestemäiset meikit jämähtää helposti kuiviin kohtiin, varsinkin kuivahkot, jotka jättävät kuitenkin haluamani mattapinnan. Minulla on BareMineralsin fairly light-pohjakin, mutta haluaisin paljon mattaisemman lopputuloksen. Onkohan pohjien sekoittaminen avuksi, tai jos laittaisi mattapohjan päällimmäiseksi kerrokseksi?

  Entä mattapohjan sävy, jos fairly light on hyvä? Mansikkanetissä ainakaan samalla nimellä en löytänyt.

  Voisinko vielä kysyä hyvää meikinalusvoidetta tämän kuurin aikana, joka kosteuttaa, imeytyy hyvin kiireisinä aamuina eikä jää rasvaiseksi iholle? Mission impossible? =)

  Olen saanut paljon hyviä vinkkejä lääkekuurin ajaksi blogistasi, kiitos niistä.

  Vastaa
 7. Mitä sävyjä tuosta on ja oliko tuo kokeilemasi alabaster vaalein? Olen kalkkilaivan kapteeni ja mietin olisiko liian tumma minulle..:/ Oliko kokeilemasi enemmän puna-vai keltapohjaista? 🙂 Miltä mielestäsi INCI vaikutti? Thanks!

  Vastaa
 8. Minäkin olen nyt muutaman viikon käyttänyt tuota mascaraa ja olen MsHellfiren kanssa samaa mieltä. Lähtee siis ihan ongelmitta pois. Itse asiassa olen saanut sen häviämään ripsistä erittäin hyvin jo pelkällä vesipesulla! Olen tykästynyt muutenkin mascaraan, vaikka joudunkin kerrostamaan sitä todella paljon, että olemattomat ripseni alkavat näyttää joltakin.

  Vastaa
 9. Mikä olis hyvä hiuksiin suihkutettava ja jätettävä hoitosuihke joka oikeasti kosteuttaisi? Mielellään marketti tai stockmann..

  Vastaa
 10. Saako LEE:n Washable Waterproof -versiota Suomesta? Kaupoissa olen nähnyt vain tavallista, ja sitä en paljon vuotavien silmieni vuoksi uskalla kokeilla.

  Vastaa
 11. Pitääkö LEE ripsien taivutukset samalla tavalla kuin "aito" vedenkestävä vai onko ripsarin juju enemmänkin vain tuossa poistettavuudessa?

  Vastaa
 12. Moi!

  Kuinka oot onnistunu peittään tummat silmänaluset mineraalimeikillä? Oon tähän asti käyttäny vain normaalia mineraalipohjaa ja peiteainetta (bareminerals) mutta en saa tarpeeksi hyvää tulosta. Kokeilin Lily Lolon Peep-ota, mutta ilmeisesti mulle keltapohjanen peitto ei toimi, vaan tuntui, että lähinnä korosti silmien alla olevaa tummuutta ja suonia (mulla siis menee vahvat suonet silmien alla).
  Pystytkö suosittelemaan bareMineralsin Well rested for eyesia? En uskalla sitä ihan suorilta tilata, kun hinta kuitenkin lähentelee sitä 20euroa.. On kyllä ehdoton miinus bareMineralsilla se, kun ei saa näytteitä tilattua 🙁

  Kiitos paljon vastauksesta jo etukäteen!

  Vastaa
 13. badbomben: Suosittelen katsastamaan. 🙂

  Nimby: Mattapohjassa on samat sävyt, mutta laatu ja peittävyys ovat minusta tavallista pohjaa huomattavasti huonommat, eli en suosittele. Ehkä jos tavallisen pohjan päälle sipaisee niin sitten.
  Itse tykkäsin kuurin aikana kovasti Renin herkän ihon voiteesta, joka kosteutti, rauhoitti punoitusta ja ärtymystä ja sopi mineraalien alle. 🙂

  T: Kokeilemani sävy oli vaalein, Suomen valikoimassa on muistaakseni 7 (vai kuusi?) sävyä. Tämä oli keltapohjainen ja melko vaalea, muttei mikään supervaalea kutenkaan. Inci oli ihan normaali meikkivoiteen inci silikoneineen ja muine aineineen. 🙂

  Eve: Kiitos kommenteista. 🙂

  Sissi: Minäkin tykkäsin tuosta. 🙂

  Anonyymi: Kelpaisiko Kicksin Oliv-sarjan suihke?

  M: Saa. 🙂

  Lucy S.: En osaa sanoa kun en ole itse kokeillut, mutta muistelisin jonkun lukijan sanoneen aiemmin, ettei pitänyt. Joku kokeillut osaa varmasti kommentoida?

  Penny: Vaikka saankin mineraalipohjalla kaiken punoituksen ja muun loistavasti piiloon, en ole vielä millään saanut sillä omia tummia silmänalusiani tarpeeksi hyvin piiloon ja siksi käytänkin niillä Diorin nestemäistä Nuden peiteainetta. :/

  Vastaa
 14. Moikka!

  Ihan alkuun tahdon kiittää blogistasi, tästä ja kommenttibokseista on ollut suuresti iloa! Mahtavaa miten jaksat vastata kaikkiin kysymyksiin ja vielä ilolla! Nyt mulla ois vuorossa kysymys, sillä musta tuntuu että mun ihoni on räjähtämässä käsiin hetkellä millä hyvänsä…

  Mulla on pintakuiva sekaiho. Nyt vanhemmiten (hah, oon 25) tää on alkanut myös herkistyä. Ihoni punoittaa tosi herkästi erityisesti talvella. Osassa kasvojen ihoa ihohuokoset on ihan giganttiset, ja niihin meikkivoide jää aika nätisti näkyviin, yök. Finnejä on joskus, ja nykyään niitä on poskilla myös, kun ennen niitä oli vaan t-alueella. Mutta iho ei oo koskaan ollut mulle mikään suuri ongelma. Arkisin en juuri jaksa meikata, pesen kasvoni Herbinan herkän ihon puhdistusaineella ja oon tykästynyt siihen tosi paljon.

  Mutta nyt iho on ongelma. Mulle on tullut yhtäkkiä parin viikon sisällä toiselle puolelle kasvoja tosi paljon finnejä, niin pieniä näppyjä kuin ihonalaisia paiseitakin. Ja toisella puolella kasvoja ei ole finnin finniä! Oon yrittänyt miettiä, mistä tää johtuu, mutta en keksi millään. Kosteusvoiteena mulla on ollut vähän millon mitäkin, mutta levitän sitä kuitenkin molemmin puolin kasvoja… Ja yleensä oon huomannut, että epäpuhteudet on aika symmetrisesti kasvojen puolilla. Voisko tää olla kiinni siitä, että oon käyttänyt kosteusvoiteena just "milloin mitäkin", vai kostautuuko vapun huono ruokavalio vain toisella puolella kasvoja? Apua 😀

  Vastaa
 15. mulla on ollu jo viikon käytässä toi cliniquen meikkivoide ja se on toiminu tosi hyvin! Pysyy kasvoilla kokopäivän, ja tämä voi kuulostaa jo hieman oudolta mutta mulla epäpuhtaudet vähentyneet huomattavasti eikä kasvojen hoito rutiini ole muulla tavoin muuttunut. suosittelen!

  Vastaa
 16. Oi tuo kuulostaa aivan täydelliseltä juuri mun iholle! Mutta mitäs sanoisit, mulla on siis sekaiho, joka alkaa kiiltelemään aikas pian meikinlaiton jälkeen, ja mulla on aika paljon epäpuhtauksia kasvojen iholla. Eli kaikkea mahdollista löytyy, myöskin punoitusta siis!

  Elikkäs, suosittelisitko mielummin tätä Cliniqueta vai mineraaleja? Luin tuosta Cliniquesta, että se vähän auttaisikin näppylöihin (?), onko mineraalimeikeillä samankaltaisia ominaisuuksia? 🙂

  Vastaa
 17. Ihan pakko kysyä kuin luin aiempia postauksiasi shampoista; millaista kuivashampoota suosittelisit ruskeille/tummille hiuksille? Vai kannattaako ensin ihan kokeilla juuri mainitsemiasi peruna- ja maissijauhoja?

  Vastaa
 18. Anteeksi, ei liity tähän meikkivoiteeseen nyt yhtään, mutta minkälaisella tavalla Clarinsin Everlasting-meikkivoide levittyisi parhaiten? 🙂 Sormilla, meikkivoidesiveltimellä tms? 🙂

  Vastaa
 19. Pennylle: jos keltainen ei toimi silmänalusiin, niin lohenvärinen voisi käydä.
  Ainakin Dreamworldilla ja Lumierella on sen väristä peiteainetta, varmaan muillakin.

  Vastaa
 20. Moi! haluaisin tilata sen BareMineralsin starttipaketin sieltä netistä. En oo kuitenkaan hyvä englannissa, enkä oo ikinä tilannu mitään ulkomailta. Voisitko neuvoa miten sieltä tilataan? Tarvitsen varmaan myös jonkun mineral veilin (?) josta olet puhunut, koska iho rasvottuu melko helposti. Tästä nyt tuli hirveä kysymysrypäs, mutta löytyyhän BareMineralsilta vaaleita sävyjä? Oma ihoni on vaalea, enkä löydä koskaan nestemäisistä sopivaa sävyä..

  Vastaa
 21. Emman kommentista tuli mieleen, että voiskohan johtua siitä jos nukut vain toinen poski tyynyliinaa vasten (aina samoin päin) etkä vaihda tyynyliinaa tarpeeksi usein?

  Vastaa
 22. Lucy S.'lle tuosta taivutuksien pysyvyydestä LEE'llä:

  Minulla ei ainakaan pitänyt taivutuksia tuolla ripsarilla. Tosin omaan aivan aivan piikkusuorat ripset, joilla ei kaikki vedenkestävätkään pitä taivutuksia muutamaa tuntia kauempaa. Tämä LEE oli siinä välimaastossa, kun normaalit vesiliukoiset suoristavat taivutukset heti ja vedenkestävät muutaman tunnin kuluttua. 🙂 Eli tiivistettynä: paremmin piti taivutukset kuin vesiliukoiinen, mutta ei niin hyvin kuin vedenkestävä.

  Poistamiseen olen minäkin ollut todella tyytyväinen, sillä se lähtee ripsistä hyvin pois vedellä, ja ne rippeet, mitkä jäävät ihoon (silmäpussien alapuolelle ainakin minulla jää mustat läntit), lähtee ihan normaalilla meikinpoistoaineella, jolla pesen koko kasvojen meikit pois. Eikä tarvitse minun ainakaan hieroa ripsiväriä yhtään pois ripsistä, kunhan vähän aikaa liottaa vedessä, ja "paijailee" silmäripsistä sen ripsivärin pois. 🙂

  Ja jos on FLE'n ystäviä, niin itse sain mahtavan lopputuloksen laittamalla alle LEE'tä ja päälle FLE'tä. 🙂 Pitkät, erotellut ja silti tuuheat ripset <3

  Vastaa
 23. Oletko kokeillut Natural Coden shimmer-puuteria? Käytän mattameikkivoidetta, mutta kesällä olisi sen päälle saada jotain hohdetta, joten mietin voisiko tuota käyttää koko kasvoilla vai onko liian hohtavaa?

  Vastaa
 24. veeveera,

  oon miettinyt tuotakin vaihtoehtoa, mutta ei kuulosta todennäköseltä vaihtoehdolta. taidanpa silti vaihtaa tyynyliinan saman tien ihan varmuuden vuoksi 😀

  Vastaa
 25. Kysymykseni ei oikeastaan liity postauksen aiheeseen paitsi sikäli, että muut kommentoijat ovat keskustelleet ripsien taivutuksista. Minulla on nimittäin hiomista taivuttelutekniikassa, johon toivoisin jotain vinkkiä sinulta…

  Omistan sellaisen perusmetallisen "saksimaisen" taivuttimen, jonka olen ostanut kai S-Marketista, en tiedä merkkiä (varmaan joku Cailap tai Ibero). Siinä on alapuolella kumipehmuste (jonka voi vaihtaa) ja yläosa pelkkää metallia. En tunnu saavan sillä juuri mitään aikaan. Sen verran tiedän, että taivutukset on tehtävä meikittömiin ripsiin, että samalla ei saa repiä taivutinta ulospäin ja pitää painella vaiheittain ikään kuin pitkin ripseä, ettei tule jyrkkiä mutkia. Tietenkään kaikki ripset eivät samalla kertaa mahdu taivuttimeen, mutta se on jo toinen ongelma se.

  Haluaisin siis tietää, miten kovaa niitä oikein uskaltaa painaa, ettei käy hullusti ja jää nysät jäljelle?! Vaikka olen viime aikoina yrittänyt uskaliaammin painella, en tunnu saavan huomattavaa tulosta aikaiseksi. Onneksi ripseni eivät ole sentään luonnostaan täysin luotisuorat, mutta kyllä pientä lisäkaarevuutta olisi kiva saada toisinaan ripsiini. Olisin kiitollinen perusvinkeistä, sillä olen täysin onneton näiden meikkausjuttujen kanssa… Kiitos jo etukäteen! =)

  Vastaa
 26. Minulla olisi sellainen kysymys, että lähteekö itseruskettava joskus pois? Haluaisin nimittäin kesäksi mukavan rusketuksen, mutta talvella haluan sitten taas mennä valkoisena. Kiitos, jos osaat vastata! (=

  Vastaa
 27. Osaisitko suositella jotain kasvoaurinkorasvaa, joka ei jättäisi kasvoja rasvaisiksi, jotta päälle saisi siististi levitettyä nestemäistä meikkivoidetta? 🙂

  Vastaa
 28. blogisi on aivan mahtava! Tietotaitosi ällistyttää tavallisen kosmetiikan käyttäjän! Kiitos mahtavasti testauksista ja asiantuntevista kommenteista.

  Kalpeaihoisena en tarvitsisi kesäisin muuta kuin sävyttävän päivävoiteen, mutten ole löytänyt vielä yhtään tarpeeksi vaaleaa omalle iholleni sopivaa. Osaisitko sinä -myöskin vaaleahipiäinen vinkata jostain todella vaaleasta sävyttävästä päivävoiteesta. Kaikki testaamani ovat näyttäneet joko porkkanalta tai siltä itseltään kasvoillani…

  -Sanna

  Vastaa
 29. Olit joskus kirjotellut tänne Fruttinin vartalovoiteista!
  Nyt löysin niitä Citymarketista, pakkauksessa oli vartalosuihke, suihkusaippua ja vartalovoide. Hintaa n.12e.
  Tuoksuu purkissa ainakin todella ihanalle 🙂 Paras löytö!

  Vastaa
 30. Emma: No onpas jännä juttu. Itsekään en keksi muuta kuin tuon jonkun ehdottaman tyynyliinan, sillä luulisi muuten tulevan kummallekin puolelle. :/ Valitettavasti en kyllä osaa sanoa tähän oikein mitään. Toki esimerkiksi näppylät eivät ilmesty kasvoille heti syöpöttelyn jälkeen ja ravinnon aiheuttamilla näpyillä menee toista viikkoa ilmestyä nassuun, eli voisi myös olla vapun herkuttelujen aikaansaannosta, mikäli sellainen mahdollisuus on. 😉

  Anonyymi: Kiva kuulla! 🙂

  Anonyymi: Ylipäätänsäkin kosmetiikkatuotteiden sisältöön kannattaisi kiinnittää enemmän huomiota niitä ostaessaan. 🙂

  Anonyymi: Varmaankin 95% meikkivoiteista on 30 ml purkkeja kuten tämäkin on. 🙂
  Yleensä vain erikoisemmalla käyttötekniikalla tai idealla toimivat (spray, vaahto, useampi pumppu/säiliö) poikkeavat tuosta yleisimmin käytetystä koosta. 🙂

  Anonyymi: Cliniquella saat heti peittoa, mineraaleilla samanlaisen peittävyyden tekemiseen menee hetki. Mineraalimeikeissä (puhtaissa) ei ole kuin muutamaa aineosaa, eli ovat usein iholle parempia siinä mielessä (ärsytykset minimoitu). Makuasia kuitenkin enemmän, sillä kummatkin varmasti toimivat. 🙂

  Anonyymi: Mielummin suosittelisin ihan vaan kuivashampoota, sillä sen koostumus on tehty nimenomaan tuohon tarkoitukseen. Itse en välttämättä suosittelisi jauhoja päähän laittamaan, jos hakee parasta mahdollista tulosta, sillä noilla tulee aika kompromissiratkaisuja. 🙂 Sanotaan näin päin, että tummatukkaisena en ole itse vielä törmännyt kuivashampooseen, joka ei olisi tukalleni sopinut. 🙂

  Anonyymi: Kiitos! 🙂

  Anonyymi: Sormilla tai meikkivoidesiveltimellä, makuasia oikeastaan. 🙂

  Anonyymi: Vaalein sävy on Fair (itse käytän), mutta sitä ei löydy starttipakkauksista vaan se on ostettava erikseen. Starttipakkauksissa tulee Veil mukana ja vaaleimmasta paketista Fair löytyvät melko vaalea Fairly Light ja lämpimämpi Fair. Feelunique on ainakin helppo paikka tilata, sillä sieltä ei tule erikseen postikuluja. Älä vaihda valuuttaa euroiksi, sillä punnissa tilatessasi säästät muutaman euron. Starttipaketin kanssa ei kannata tilata samassa lähetyksessä muuta, sillä jos paketti menee yli 45 euron voi se jäädä tulliin ja joudut maksamaan 22% alvia.
  Feeluniquessa on helppo asioida, sen kun vaan tuote ostoskoriin ja kassalle. Muistaakseni kysyvät tuolla osoitetietojesi lisäksi korttisi numeron (kortin etupuolella), kortin viimeisen voimassaolokuukauden (kortissa) sekä kortin takapuolella nimikirjoituksen lähellä olevan kolminumeroisen "turvaluvun".

  veeveera: Tämä minullekin ensimmäisenä juolahtaisi mieleen. 🙂

  Janina: Kiitos kommenteistasi, olivat todella hyödyllisiä minullekin. 🙂

  Anonyymi: En ole itseasiassa edes kurkannut tuota. :/

  Emma: 🙂

  Helinä: Veikkaisin, että taivuttimessa on vain vikaa. Jos siis tuntuu, ettei taivutin taivuta kevyellä painalluksella, niin pistä taivutin vaihtoon. Yleensä hyvällä taivuttimella saa jo kevyelläkin (puhtaisiin ripsiin tehdyllä) painalluksella hyvän kaaren. Hyvän ja oman silmän malliin sopivan taivuttimen löytäminen on täysin tuuripeliä, itse löysin juuri ensimmäistä kertaa elämässäni minun silmilleni sopivan tapauksen: http://ostolakossa.blogspot.com/2010/03/virven-ja-uusiksen-yhteinen-rakkaus.html

  K: Kiitos!

  Vastaa
 31. Anonyymi: Itseruskettava kestää iholla parista päivästä viikkoon ja lähtee kuolleen ihosolukon mukana pois, eli kauaa et saa yhden levityskerran lopputuloksesta nauttia. 🙂

  Anonyymi: Minulla on tällä hetkellä hieman etsimiset kesken enkä ole vielä itse päässyt kokeilemaan moista, mutta Eucerinin Mattifying Sun Fluid SPF 50 on ainakin saanut kehuja. Itse en ole kokeillut, joten en osaa sanoa tuosta mitään.

  Sanna: Diorin Hydraction linjan sävy 1 oli aivan ihanan vaalea, mutta sarja uudistui juuri ja tuota ei enää oikein löydä mistään. Olen etsinyt oikeasti vaaleaa sävyttävää päivävoidetta hullun lailla, mutta en vaan ole löytänyt. Cliniquen Cityblock SPF 25 on melko vaalea suojakertoimellinen ja kevyesti väriä antava voide, jota voi käyttää rasvaisemmalla iholla yksinään tai kuivammalla kosteusvoiteen päällä. Ei varsinainen sävyttävä päivävoide, mutta ajaa saman asian. Lumenen Vitamin C+ meikkivoiteen sävy 01 on myös niin ohut ja kevyt, että menee vaaleasta sävyttävästä päivävoiteesta, mutta voi vaatia kevyen kosteusvoiteen alleen.
  Etsinnät jatkuvat epätoivoisina. :/

  Anonyymi: Jee, joku muukin kertoi joku aika sitten löydöstään. Mitä tuoksuvaihtoehtoja löytyi?

  Vastaa
 32. Fruttinilla nyt kaupoissa ainakin Lyckee Vanilla ja Strawberry starfruit ja joku minttu jota en ostanut, joten ei tarkkaa nimeä siitä. Nämä kolme näin äkkiä katsottuna.
  Toivon että tulee lisää erilaisia ja yksittäisinä 🙂 Ja myös jäävät pysyvästi kauppoihin.

  Vastaa
 33. tykkään blogistasi, mutta tässä tekstissä pisti silmään heti tuo Blascon lyttääminen (syy koska sitä ei myydä työpaikallasi?) Blascoa voi laittaa kevyesti, ja se toimii yhtä hyvin kuin muutkin meikkivoiteet, mutta miksi pitää tuomita kyseinen tuote jos joku sillä haluaa peittää rasvaista ihoa ja se tukkeutuu, ja näin ollen kaikki pistetään meikkivoiteen syyksi? Sehän on tehty peittäväksi, joten miten voit väittää että se ei toimisi kyseisessä tarkoituksessa? Väärällä käyttötavalla varmasti tukkii, jos ei halua hoitaa ihoansa kuntoon vaan peittää sitä meikillä.

  Vastaa
 34. Anonyymi: Kiitos infosta! 🙂

  Anonyymi: Eipäs nyt vääristellä sanomisiani, puhuin kuitenkin vain Blascon _koostumuksesta_ (vertaa ohut juokseva meikkivoide vs. kiinteä vahamainen tuote) enkä sanonut mitään siitä lopputuloksesta, jonka (taidokkaat) kädet sillä saavat aikaan.
  Kuten sanoit voi Blascoa tosiaan _laittaa_ kevyesti ja enkä myöskään ole sanonut, että Blasco tukkisi ihoa. 🙂

  Vastaa
 35. Siis oonko tosiaan ainut, joka on viime yöstä alkaen kytännyt uutta postausta?! Virve, missä se on???

  Vastaa
 36. Anonyymi: Voi ei, nyt vasta tajusin, että tämä on eilisen postaus ja tälle päivälle tarkoitettu postaus on ollut väärin ajoitettuna ja jäänyt julkaisematta. Sen siitä saa, kun ei ehdi aamulla ennen töitä rauhassa piipahtamaan koneella ja kotona päätä on heti sekoittamassa joukko huutavia ja jääkiekkoa katsovia insinöörinpoikasia. Ilman kommenttiasi en olisi edes tajunnut koko asiaa… No, tilanne korjataan pikaisesti ja saatte kaksi postausta lähes peräkkäin. 🙂

  Vastaa
 37. Kiitos avusta kuitenkin! Taidan jatkossa vaihtaa tyynyliinat entistä useammin varmuuden vuoksi, eihän sitä koskaan tiedä… Seuraan tilannetta 🙂

  Vastaa
 38. Hei osaisitko vähän kertoa tän tuotteen incistä? Löytyykö paljon yleisesti tukkivia ainesosia? Mun tekisi mieli ostaa tämä, mutta en ole pariin vuoteen käyttänyt muita kuin mineraalimeikkejä ja mua pelottaa, että tää panee mun ihon ihan tukkoon niinkun tälläiset meikkivoiteet tekivät ennen. Osaisitko valottaa, että onko tässä tuotteessa todella jotain hurjan paljon erilaisia ainesosia kuin esim. muissa cliniquen meikkivoiteissa? Vai mihin perustuu se, että tämän pitäisi tehdä hyvää näppylänaamalle. Kiitos jos jaksat vastailla 🙂

  Vastaa
 39. Kuulostaa hyvltä tuo meikkivoide. Mulla on käytössä Vichy Normateint, joka on ollut hyvä ja kestää mun käytöllä vaikka kuinka kauan.

  Mulla on LEE käytössä ja lähtee tosiaan hyvin ihan puhdistusgeelilläkin (E&H).

  Vastaa
 40. Emma: Kerro jos keksit, mistä johtui! 🙂

  Anonyymi: Sanoisin, että sisällöltään aika perusmeikkivoide. Ei mikään silikonipommi, mutta silikonejakin tosiaan on.
  Sanoisin kuitenkin puhtaiden mineraalimeikkien olevan vähäisten aineosiensa puolesta usein iholle parempi vaihtoehto tällaisen useammankymmentä aineosaa sisältävän meikkivoiteen sijaan. Ei tässä minusta mitään erityisiä määriä ole erityisiä aineosia, joten hoitotehoon en ota kantaa.
  Itse suosittelen pysymään mineraaleissa. 😉

  Ulpu: Kiva kuulla LEE:stä. 🙂

  Vastaa

Jätä kommentti