Testissä Kloranen kuivashampoo

Minulla ei ole hetkeen ollut testattavanani kuivashampoita (lukuunottamatta pari päivää sitten hehkuttamaani Maria Nilan töistä lainaamaani tapausta), sillä olen yrittänyt pitkään sinnitellä loistavaksi havaitsemallani Dr. Hauschkan monitoimipuuterilla, joka ajaa kuivashampoon aseman loistavasti.

Klorane

Nyt kuitenkin löysin kätköistäni kasviperäisiin raaka-aineisiin pohjautuvan Kloranen Dry Shampoo with Oat Milk -kuivashampoon matkakoon, jonka olen muistaakseni saanut LivBoxin mukana kokeiluun.

Kaurauutetta sisältävän tuotteen luvataan puhdistavan hiukset sekä tuovan niille ryhtiä ja tuuheutta. Minusta on aina yhtä jännittävää korkata minulle uusia kuivashampoita ja päästä selvittämään, kumpaan kategoriaan ne kuuluvat: pelkän puhtauden tunteen tekeviin vai hiuksille tuuheaa tuntua ja rakennetta tuoviin.

Klorane

Kun olin tummahiuksinen kirosin kuivashampoita, jotka jättivät hiuksiin vaalean puuterikerroksen. Nyt vaaleisiin hiuksiin siirryttyäni ongelma on onneksi helpottanut, sillä pieni ylimääräinen vaaleus hiusten tyvessä ei ole ollenkaan pahitteeksi näin talvella, kun aurinko ei ole päässyt paahtamaan ja vaalentamaan hiuksiani.

Klorane

Kloranen suihke toi hiuksiin puhtaan tunteen, mutta myös melko jouluisen tuulahduksen: Hiusteni tyveen laskeutui nimittäin runsaampi valkeus kuin mitä täällä koko Tukholmassa on tänä talvena vielä edes nähtykään! Annoin shampoon vaikuttaa hiusten tyvessä rauhassa sen pakkauksessa esitetyn kaksiminuuttisen ajan ja hieroin sen sitten sormenpäillä päänahkaan ja hiuksiini. Suihke ei jättänyt tukkaani liikaa vaaleutta ja lopputuloskin oli mukavan puhdas.

Klorane

Tämä kuivashampoo lukeutui minun käytössäni ainakin enemmänkin vain hiuksille puhdasta tunnetta tuovaksi tapaukseksi. Tuote jätti hiukset puhtaiksi ja raikkaiksi, mutta lukeutui silti ehkä kuitenkin minulla lähinnä vain siihen ”ihan jees” kategoriaan, sillä siinä ei oikeastaan ollut mitään sellaista, mikä saisi minut innostumaan siitä erityisesti. Tylsä pakkaus, valkoinen tyvi ja peruspuhdas lopputulos olivat ihan jees yhdistelmä tässä tukassa, mutta eivät niin loistava ettäkö lähtisin mitenkään erityisesti liputtamaan tämän tuotteen puolesta.

Klorane

Kuinka Kloranen kuivashampoo on teidän hiuksissanne toiminut?

6 kommenttia artikkeliin ”Testissä Kloranen kuivashampoo”

  1. Tämä on ollut mulla The kuivashampoo! Yhden pullon ostin laivalta ja olen metsästämällä metsästänyt ko tuotetta sen jälkeen! Mmmistä sitä saa muualta kuin laivoilta? Kaikki kaupat Kicksistä isompien tavaratalojen kosmetiikkaosatoihin koluttu. Nykyään käyttämänikin on ihan jees mutta tätä jäin kaipaamaan.

    • Minä olen omani tilannut Oriolasta tai Verkkoapteekista! varmaan vois löytyä isommista apteekeistakin vaan ei täältä meijän käpykylästä 🙂

      • Hei, apteekit! Eipä tullut mieleenkään. kiitos Anne, Pus ja ihanaa joulua! Sieltä tai noista em. verkkokaupoista siis

  2. Minulle tämä on kans se ainoa ja oikea kuivashamppoo, on ollut jo vuosia! tähän asti tämä on ollut semmonen ”puristeltava” muovipullo josta olen tupsutellut. Nyt tuolla oottaa korkkaamista Kloranen spray pullo…ei olekkaan tällä kertaa kauraa vaan nokkosta 😀 vahingossa töissä tilasin nokkosen, mutta kokeilenpa sen nyt 🙂

  3. Mitä tuo alumiini tekee kuivashamppoossa? 🙂 incistä bongasin nimellä ”aluminium strach octenylsuccinate”? Miksi alkoholia on myös kuivashamppoissa ”sd alcohol 39-c (alcohol denat)”? Mikä aine tekee spray kuivashamppoosta ns kostean kun sitä laittaa, koska sellaisissa mitkä ovat sirottimissa ei tule sitä samaa kosteutta ? 🙂

Kommentointi on suljettu.