Perhosia vatsan sijaan ripsissä

L’oreal on tunnettu siitä, että merkki lanseeraa jatkuvasti uusia mascaroita, joista jokainen lupaa toinen toistaa enemmän.
Merkin viimeisin lanseeraus mascararintamalla on ollut False Lash Wings Mascara, jonka sain blogini kautta heiltä kokeiluun.
 
Paitsi että mascaran harja näytti minun silmiini kiinnostavalta, eivät
tuotteen lupauksetkaan olleet hullumpia. L’oreal on yleisesti ottaen tehnyt hyviä
mascaroita, joten aina kun merkki lanseeraa jotain uutta niiden
saralla, olen käsi ojossa hamuilemassa tuotetta testiin.
Tämä mascara lupaa irtoripsimäistä näyttävyyttä sekä muotoilla ripset kauniiksi kuin perhosen siivet.
Tuotteen suurin salaisuus on sen muovisessa harjassa. Epäsymmetrisen harjan tavoitteena on nimittäin saada mascara levittymään kaikkialle ripsiin tarkasti ja siististi sekä taivuttaa ripsiä levityksen yhteydessä kaarelle. Mascara myös sisältää 1,2 mm pituisia kuituja, jotka tuovat ripsille lisää pituutta. Harjaosan pitäisi myös napata itseensä tarpeeksi massaa kyetäkseen tuomaan ripsiin  runsauttakin.
 
Kuulostaa kaikin puolin siltä, mitä hennot ripseni kaipaavat!
Ja pidemmittä jännityksittä voin todeta, että mascara oli ihana!
 
Siipimäinen harja todellakin toi ripsiini runsautta, mutta erotteli ripset hyvin.
Ripset saivat myös kuitujen avulla hieman lisää pituutta.
 Eniten kuitenkin pidin siitä, kuinka harja todellakin kykeni taivuttamaan ripsiäni.
Katsokaa nyt tuota kaarta! Ripsieni ulkonurkissa on molemmissa silmissä pari ripseä, jotka eivät taivu mihinkään suuntaan millään ja sojottavatkin aina piikkisuorina alaspäin, mutta muuten mascaraharja todellakin auttoi ripsiäni taipumaan.
Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat.
Lienee sanomattakin selvää, että pidin mascarasta ja varsinkin sen harjasta paljon!
Mascaran harjasta löytyvä pieni siipi oli omissa ripsissäni ihan mieletön apu ja hyvin muotoiltu harja todellakin auttoi mascaraa levittymään ripsissä kaikkialle kauniisti. Harjan toinen reuna puolestaan oli mainio mascaraa alaripsiin levittäessä. 
Ainoa pieni miinus ovat kuidut. En ole kuitumascaroiden ylin ystävä, sillä aina välillä niitä vaan tuntuu päivän aikana menevän silmään ja vaikka niitä kuinka etsii, ei niitä silti sieltä löydä. Ja silti silmässä on roskan tunne. Tämän mascaran kanssa ilmiötä ei ole tapahtunut usein, mutta jonkun kerran kuitenkin ja inhoan sitä aina ihan yhtä paljon.

 Paitsi että mascara kuitenkin teki siistiä jälkeä, kesti se myös ripsissäni hyvin (mikä tosin yleensä ei ole kovin suuri ongelma). Mascarasta on kuitenkin toukokuun aikana kauppoihin ilmestymässä myös vedenkestävä versio, eli kaikki löytävät varmasti riittävän kestävän mascaran itselleen.


 Minä ja ripseni sytyimme tästä mascarasta suuresti! Entä te?

PS. Huulilla vilahtelevasta upean värisestä Yves Rocherin ensikuussa myyntiin tulevasta kesäkokoelman  huulikiillosta tulossa myöhemmin tarkempaa postausta!

PPS. Älkää välittäkö siitä tosiasiasta, että nassuni on jälleen eri värinen kuin kaulani. Sellaista se kokeilevan kosmetiikkabloggaajan elämä vaan on suuren osan aikaa…

12 kommenttia artikkeliin ”Perhosia vatsan sijaan ripsissä”

 1. Moi!

  Tää nyt ei liity tähän postaukseen mitenkään mutta toivon, että osaat auttaa. Olen menossa kesällä äitini kanssa (olen 14 vuotta vanha) Lontooseen. Olisin kiinnostunut Urban Decayn Naked paletista (siitä ykkösestä) ja mietin, että millä hinnalla sitä sieltä saa? Löysin yhden nettikaupan, jossa sitä myytiin 40e postikulut mukaan lukien, mutta haluaisin vain tietää mistä saan halvimmalla (:

 2. Tuo taivuttava ominaisuus kyllä kiehtoo tässä ja harja on jännittävän näköinen. Melkein kaikki ripsivärit tahtovat suoristaa ripset, vaikka ne on ensin taivuttanut ripsentaivuttimella.

  Valitettavasti näissä L`orealin ripsiväreissä ei yleensä riitä pysyvyys itselleni. En viitsi laittaa rahaa, jos on taas pandasilmät kahden tunnin kuluttua laitosta. Eriasia on, jos saisi kokeiluun muuta kautta, hih. 🙂

 3. Vähän tuli liian paakkuiset mun makuun, ainakin alaripset 🙁

  Ihanan pinkit huulet sulla näin btw! Mitä niissä on? 🙂

 4. Näissä kuvissa näytät jotenkin tosi nukkemaiselta! 😀 En siis tarkoita että näyttäisi "feikiltä" vaan jotain posliini-nukkemaista on. Silleen kauniilla tavalla siis. 🙂

 5. Yleensä Lorkun ripsareissa on aina ollut liian löysä massa mun ripsilleni, mutta tätä voisi jopa kokeilla 🙂

 6. Kiitos Virve!

  Säästit multa monta rahaa, ripsari oli taas loppu ja olin marssimassa Sokkarille uuden Hypnose Doll Eyesin perässä, mutta onneks testailet ja löydät helmiä markettikamasta!

  //maria

Kommentointi on suljettu.