Ihanan kevyt kasvoöljy

Kertoilin jonkun aikaa sitten uudesta öljyihastuksestani eli L’Oréalin Nutri Goldista. Tänään tahtoisin esitellä teille toisen, hieman erilaisen kasvoöljyn, joka on myös ollut aivan ihana tuttavuus.
Biothermin alkuvuodesta lanseeraama Skin Best Liquid Glow -kasvoöljy on oikeastaan kuin kuivaöljy kasvoilla. Tuote lupaa taistella kolmea ihon heleyden vihollista vastaan: kuivuutta, sameutta ja ihon ennenaikaista ikääntymistä. 
Innostuin tuotteesta itse sen monipuolisuuden vuoksi. Kevyttä öljyä voi nimittäin käyttää lukuisilla eri tavoilla:
Tuotetta voi sekoittaa yhden tipan oman kosteusvoiteen sekaan tuomaan heleytystä ja lisäämään antioksidanttipitoisuutta.
Tuotetta voi myös levittää haluamalleen ihoalueelle kahden tipan verran tuomaan iholle heleyttä ja suojaamaan sitä aamusta iltaan.
Yökäytössä tuotteesta saa erityistehoa kun kasvoille hieroo kolme tippaa öljyä tuomaan ekstrahoitotehoja.
Neljällä tipalla tuotteesta voi puolestaan luoda naamion, joka lupailee latailevansa ihon pattereita.
Oma ihoni on viimeaikoina tuntunut hieman kuivalta ja samealta, joten olen itse käyttänyt tätä usein parin tipan verran yövoiteen alla tai sekoittanut päivisin tätä tipan meikkivoiteeni sekaan. Koska tuotteen koostumus ei tunnu rasvaisen öljyiseltä vaan lähinnä äkkiä imeytyvältä ja kuivaöljymäiseltä, on se toiminut meikkipohjankin seassa loistavasti. 
Tuote on ollut minulla satunnaisen säännöllisessä käytössä tammikuulta lähtien ja koska annosteluksi riittää 1-4 pisaraa, kuluu pipettipakkaukseen pakattua tuotetta hyvin vähän, eli tuote on ollut erittäin riittoisa.
Pienenä miinuksena sanoisin kuitenkin sen, että koska tuote on todella ohutta on se myös todella juoksevaa. Kun esimerkiksi käytän tuotetta naamiona ja yritän pudottaa sitä pisaran otsalle, pisaran nenälle ja pisarat poskille, saa päätä pitää nenä kohti kattoa, jottei tuote valu ympäriinsä. Toisaalta ohut koostumus tekee tälle juurikin sen miellyttävän keveän ihotunnun, joten ehkä kaikkea ei vaan voi saada.
Koska seerumin koostumus on näin miellyttävän ohut on se varmasti loistava tuote paitsi ihan selkeästi kuivan ihon kanssa kamppaileville mutta myös niille, joiden iholla kuivuus on vain ajoittaista tai iho rasvoittuu muuten, mutta sen pinta tuntuu kuivuvan.

 Onko joku muu kokeillut Biothermin Skin Best Liquid Glow -kasvoöljyä? Tai onko teillä muita kasvoöljysuosikkeja?

Biotherm Skin Best Liquid Glow -kasvoöljyllä on hintaa n. 48 euroa / 30 ml.


Edit. INCI-lista sitä kaivanneille:
Olen aivan yllätynyt, sillä olisin tämän kuivaöljymäisen koostumuksen perusteella veikannut heti tämän sisältävän silikoneja, mutta eipä vaan sisälläkään!

9 kommenttia artikkeliin ”Ihanan kevyt kasvoöljy”

  1. Hei Virve! Millainen tuoksu tässä on? Olen tuota L'orealin öljyä kokeillut ja sen omaan nenääni parfyymimaisen tuoksun takia en ole sitä hankkinut. -Niina

    Vastaa
  2. Onpa riittoisan kuuloinen..! Harmi vain, että läpinäkyvässä pullossa kaikki tehoaineet härskiintyvät nopeasti… ellei sitä säilytä pahvipakkauksessa pois valon ja ilman ulottuvilta.

    Vastaa

Jätä kommentti