Uusinta uutta: Rainbow Highlighter

Kukapa ei rakastaisi yksisarvisia, sateenkaaria ja korostustuotteita!

Bitter Lace Beauty Rainbow highlighter 4

Tiedättekö, mikä on luonnollisestikin siis uusimpia trendejä?

Rainbow highlighter!

Bitter Lace Beauty Rainbow highlighter 2

Bitter Lace Beautyn Etsy-shopissa alkoi parisen kuukautta sitten mieletön kuhina, kun jokainen halusi yhtäkkiä sateenkaarikorostustuotteen.

Älä välitä, jos et tiedä, mikä on Bitter Lace Beauty, en minäkään tiennyt ennen kuin kuulin tästä tuotteesta enkä usko, että moni muukaan oli kuullut ennen tätä hypetysilmiötä. Nyt se on kuitenkin jokaisen kosmetiikkatrendejä rakastavan huulilla enkä ihmettele, sillä tuote näyttää aivan upealta.

Bitter Lace Beauty Rainbow highlighter

Oikeasti, helmiäishohtoinen sateenkaari omilla poskipäillä, joka saa ihon näyttämään siltä, kuin yksisarvinen olisi juuri nuolaissut sitä? Vautsi vau, vau, vau!

En tiedä, olisiko minusta käyttämään tällaista tuotetta arjessa, mutta näyttäähän tämä ihan oikeasti aivan mielettömän upealta. Aivan kuin oikean sateenkaaren heijastus iholla!

Bitter Lace Beauty Rainbow highlighter 3

Muutama muukin on selvästi todennut tämän upeaksi, sillä suuren kysynnän vuoksi tuote on loppuunmyyty ja ihmiset ovat voineet liittyä sen jonotuslistalle. Verkkokaupan tietojen mukaan jono on tällä hetkellä 9-10 kuukautta ja veikkaankin, että siinä ajassa alkaa jäljitteleviä tuotteita tipahdella sieltä täältä. (Ja onpa eräs meikkitaiteilija jopa epätoivossaan yrittänyt tehdä oman versionsa itselleen.)

Indie-tuotemerkin takana on käsin kosmetiikkaa valmistava Jenna (jonka haastattelun voi lukea täältä) ja on ymmärrettävää, ettei yksi ihminen ole voinut vastata tuotteiden valtavaan kysyntään. Alun perin 22 dollarilla myytyjen korostustuotteiden hinnat ovat pompanneet eBayssa taivaisiin ja yhden huutokauppahinta kohosi yli 1200 dollariin!

Itse jään jännityksellä odottamaan, koska tämä meikkituote nähdään jonkun isomman merkin valikoimassa ja mikä merkki mahtaa ensimmäisenä tuoda sen Euroopassa myyntiin. Itse taidan veikata NYXiä.

Bitter Lace Beauty Rainbow highlighter 5

Rainbow Highlighter, kyllä vai ei?

Kuvat: Bitter Lace Beauty

10 kommenttia artikkeliin ”Uusinta uutta: Rainbow Highlighter”

 1. Oi onpas Ihana :O Voisin kuvitella ostavani (ja kotona käyttäväni) kun saatavuus helpottuu ja hinta laskee ;D
  Kaikkea ne keksii xD

 2. Oon niin nude-meikkaaja ku olla voi, mutta silti ; i h a n a !!

  Tulipa muuten tästä, mutta ennenkaikkea darrameikistä mieleen, että eipä ole hirveästi mitään oikeasti uusia meikkitrendejä luotu, samaa vanhaa kierrätettynä ja uudella twistillä, mutta nää sun viimeset postaukset on kyllä esitelly jotain ihan uutta!:) Jännää odotella mikä on seuraava uusi juttu ja milloinka ne rantautuu tänne asti..

 3. Oikeesti, ei voi olla totta! Pikkulikkojen villitykseksi ymmärrän, mut ei kai kukaan aikuinen tollasta…No naamiaisiin :-).

  • Ei sitä tiedä, mihin ihmiset vielä ryhtyvät. Onhan värikkäistä hiuksistakin tullut myös aikuisten juttu. 😉

 4. Ostaisin heti! 🙂 …paitsi että jos tuote on noinkin suosittu, niin en tiedä… mulle tulee aina vähän typerä olo jos käytän jotain muotivaatetta/-meikkiä/-kampausta joka kaikilla muillakin on!! :/ Olenkohan yksin näiden ajatusteni kanssa?

 5. Kyllä! 🙂 Tuskin tuota hirveän usein tulisi käytettyä, mutta ihan keräilymielessä voisin moisen hankkia. Itse kyllä haluaisin ihan tuon alkuperäisen, täytyy totisesti harkita jonotuslistalle liittymistä. Ei ole ihme kaiken hypetyksen jälkeen, että tuote myyty loppuun, mutta aika älyttömältä kuulostaa tuo huutokauppahinta 😀

 6. Onpas kiva! Ja todella jotakin uutta kaiken ysäri-ja kasarikierrätyksen jälkeen!
  Täydellinen tuote bilemeikkiin, mutta missä ihmeessä tuota voisi käyttää jos lähestyy neljääkymppiä ja on juuttunut kodin, kaupan ja toimiston kolmioon? Ehkä keksin siihen mennessä kun tuotteen saatavuus paranee. 😀

Kommentointi on suljettu.