Lämpenevä kangasnaamio – The Saem Believe Me Heating Mask Sheet

*Sis. mainoslinkin

Kokeilen todella suurella mielenkiinnolla erilaisia kangasnaamioita, sillä niitä näyttää putkahtelevan Aasian kosmetiikkamarkkinoille jatkuvalla syötöllä toinen toistaan innovatiivisempina versioina ja kosmetiikka-alalla työskentelevänä tahdon tietysti aina kokeilla kaikkea uutta voidakseni myös raportoida kokeiluistani teille.

Esittelin teille vähän aikaa sitten aivan ihanan neulotun kasvonaamion ja toinen viimeisimmistä naamiokokeiluistani on ollut The Saem -merkin Believe Me Heating Mask Sheet -kangasnaamio, jonka idea perustui sen nimen mukaisesti naamion lämpenemiseen. Lämpenevä kangasnaamio kuulosti vähintäänkin jännittävältä ajatukselta, joten tilasin eBayssa kolmisen euroa maksaneen tuotteen erittäin uteliaana testiin.

The Saem Believe Heating Mask Sheet

Ainutlaatuinen naamio lupasi kosteuttaa ja ravita ihoa, mikä on nimenomaan sitä, mitä ihoni jatkuvasti kaipaa. Mitä enemmän olen erilaisia kangasnaamioita ja hoitonesteitä ihollani käyttänyt, sitä paremmalta ihoni on näyttänyt ja uskon salaisuuden olevan juurikin naamioden ihoa kosteuttavassa vaikutuksessa. Olen siis todellakin sisäistänyt, miksi korealaiset tavoittelevat nimenomaan täyteläisen kosteutettua ihoa, sillä se näyttää aivan ihanan heleältä!

The Saem Believe Heating Mask Sheet

Lämpenevä kangasnaamio oli todella erilainen kuin mikään muu aiemmin kokeilemani kangasnaamio. Ensinnäkin kun avasin pussin, ei sieltä tullut esiin tavalliseen tapaan seerumia valuva kangas vaan ensivaikutelmalla jopa varsin kuivan oloinen naamio. Naamio oli kiinitetty sen asettelua helpottavaan tukiverkkoon, joka poistetaan iholta naamion  asettelun jälkeen ja naamiota kasvoille asetellessani huomasin heti, kuinka erilaiselta se tuntui muihin kokeilemiini naamioihin verrattuna. Se ei nimittäin  ollut vetinen vaan öljymäinen.

The Saem Believe Heating Mask Sheet

Kangasnaamioon imeytetty seerumi tuntui nimittäin kuin sulalta hunajalta tai täyteläiseltä kasvoöljyltä. Oma ihoni nauttii kaikesta sitä ravitsevasta, joten olin tietysti aivan innoissani tästä uniikista tuotekoostumuksesta.

The Saem Believe Heating Mask Sheet

Kun naamio oli ollut kasvoillani pienen hetken, alkoi se lämmetä. Odotin sen lämpenevän selkeämmin ja olinkin toisaalta ehkä jopa hieman pettynyt, sillä sen aikaansaama lämpenevä vaikutus oli todella pieni enkä olisi varmasti edes liiemmin kiinnittänyt siihen huomiota jos en olisi osannut odottaa sitä.

Lämpenevän vaikutuksen ideana on tehostaa tuotteen imeytymistä iholle ja tässä tapauksessa myös varmasti notkisti tuotteen öljymäistä koostumusta. Koska lämpö oli kuitenkin niin huomaamaton en osaa ottaa tarkemmin kantaa, oliko siitä nyt niin paljon hyötyä. Suurimpana erona tavallisiin vesipohjaista seerumia sisältäviin naamioihin oli kuitenkin varmasti juuri se, että siinä missä moni naamio tuo kasvoille raikkaan virkistävän ja jopa kevyesti viileältä tuntuvan tunteen, toi tämä enemmän sellaisen miellyttävän ravitsevan ja kevyen lämmön myötä mukavan tunteen (jota ruotsalaiset varmasti kuvailisivat jokaisessa mahdollisessa yhteydessä viljelemällään lempparisanallaan mysig).

The Saem Believe Heating Mask Sheet

Koska naamio oli koostumukseltaan niin ravitsevan öljyistä ja sen sisältämä seerumi suorastaan suli iholle, ei se oikeastaan kuivunut iholle ollenkaan. Sitä olisikin siis varmasti voinut pitää kasvoilla vaikka kuinka pitkään ja pidinkin itseasiassa hieman yliaikaa nauttien sen ravitsevasta vaikutuksesta antaumuksella. Ainoa ongelma oli, ettei siinä ollut kovin hyvä istuvuus, eli ettei sen kangas asettunut tasaisen tiiviisti ihoani vasten joka puolelta.

Vaikka naamion lämmittävä vaikutus olikin kevyempi kuin mitä ajattelin, oli se varmasti juuri sopiva pitämään naamion sisältämän seerumin notkeana. Naamio jätti iholle aivan ihastuttavan ravitun ja pehmeän tunteen, minkä ansiosta se sopii minusta aivan täydellisesti nimenomaan niille, joilla on kuiva ja jopa hilseilevä tai hieman karheakin iho. Öljyinen naamio ei missään nimessä ole epäpuhtauksiin taipuvaisen tai rasvoittuvan ihon juttu, mutta täydellinen meille, joiden ihomme rakastaa saada osansa erilaisista ravitsevista koostumuksista. Tämä kangasnaamio olikin mukavaa vaihtelua vesimäisille haastajilleen!

The Saem Believe Heating Mask Sheet

Jos joku on kiinnostunut kokeilemaan hieman erilaista ja vähän ravitsevampaa kangasnaamiota, voi sen tilata itselleen eBaysta näiltä myyjiltä* noin kolmella eurolla.

The Saem Believe Heating Mask Sheet

Kuka muu on kiinnostunut kuulemaan, näkemään tai itsekin jopa kokemaan, miten jänniä naamioita korealaiset keksivät?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

8 kommenttia artikkeliin ”Lämpenevä kangasnaamio – The Saem Believe Me Heating Mask Sheet”

 1. Ihan muusta aiheesta.. Huomasin että sulla on hiukset kasvanu jo tosi pitkiksi!:) Ootko jatkanu sitä Helein-ravintolisän syöntiä ja ootko kokenut että se olis auttanut asiaa? Entä vaikutus kynsiin (ja ihoon?)? Syötkö muita ravintolisiä/vitamiineja?

  Toinen kysymys, kauppojen hyllyiltä ja mainoksista olen bonganut Lorea’lin HydroGenius kosteusseerumin tms tuotteen, ootko testannut/testaamassa/saisitkohan testattavaksi? Ymmärsin että sopis tällaiseen moniosaiseen ihonhoitorutiiniin ja tuli mieleen, että sulta jos keneltä haluisin kuulla kokemuksen tästä tuotteesta 😀 eipä tuo paljoa maksa jos kävis hakee kokeiluun, vaikutti ihan lupaavalta.

  Sitten vielä ihan pientä postaustoivetta..hyvää hajuvettä on ihan järjettömän vaikea löytää, joten kaikki vinkit hyvistä/suosituimmista/uusista/myydyimmistä hajuvesistä luetaan kyllä innolla 😉

  • Joo, olen ostanut tänne Ruotsiin valtavan varaston noita Helein-tabletteja, sillä olen kokenut niiden toimivan ja hiusteni kasvavan tehokkaammin. Olen nyt syönyt niitä 9 kk ja esimerkiksi kynnet ovat todella vahvat eivätkä enää katkeile. En käytä edes enää lakkaa niiden suojana ja unohdan aina jopa lyhentää niitä kun eivät katkeile enää. Suosittelen todella paljon näiden omien kokemusteni perusteella. 🙂

   Joo, olen bongannut tuon L’Oréalin uutuuden! En ole etsinyt itse vielä tutustua tuotteeseen tarkemmin, mutta käsitykseni on, että jos ihan varsinaista hoitonestettä etsii, niin esimerkiksi The Body Shopin tuotevalikoimasta löytyy minusta paremmilta vaikuttavia vaihetoehtoja. Pitää kuitenkin tutustua tuohon tarkemmin. 🙂

   Kiitos postauideasta tuoksujen suhteen, laitan sen mietintään! 🙂

 2. Sellainen postaustoive, että tekisitkö jossakin vaiheessa sellaisen listauksen hyviksi havaituista hoitonesteistä ja seerumeista? Olen huomannut, että omalle iholleni ne tekevät ”naamiohoidon” kanssa hyvää, mutta en oikein tiedä, mitä ja mistä ostaisin 🙂

  • Kiitos postaustoiveesta, tämä kuulostaa hyvältä idealta tarttua! 🙂

 3. Kangasnaamioiden istuvuuteen auttaa niiden leikkaaminen 😀 Itse aina napsaisen sen nenäläpän ja silmäaukon välisen ohuen kohdan poikki ja joskus myös silmäkulmia sen verran että naamio pysyy ihossa kiinni.

  • Minä en jotenkin tykkää leikellä kun tykkään eniten käyttää todella märkiä naamioita ja niiden leikkailu on aika sotkuista (ja tämän tapauksessa olisi ollut tahmaista). Kiinnostaisi kuitenkin tietää, kuinka muut välttyvät nestettä valuvan naamion sotkuilta sitä leikellessä? 🙂

   • Laitan itse sen naamaan ja sitten käytän saksia (peilin edessä ja varovasti toki!) Menee muutama sekuntia, kun tekee nuo yllä mainitut napsaukset. Ja sitten vaan soffalle pötköttelemään ja rentoutumaan!

    Tarkoitus ei siis ole saksilla muuttaa naamion muotoa, vaan tehdä leikkaus silmän sisänurkasta toisen silmän sisänurkkaan, sitten leikata noin sentin leikkaus kummankin silmän ulkonurkasta kohti ohimoa. Kolme napsauta siis. Näin siis minulla.

    • No nyt ymmärsin! Kuulostaa kätevältä noin toteutettuna, pitääkin kokeilla! Kiitos vinkistä ja selvennyksestä. 🙂

Kommentointi on suljettu.