Testissä Vichy Dermablend

Kaikkialla pyörii mainoksia Vichyn Dermablend-meikkivoiteesta, joten pitihän minunkin tietysti testata tuotetta.
Sain sarjan meikkivoiteen ja puuterin kokeiltavakseni apteekkituotteita verkossa myyvältä Apteekkituotteet.fi -sivustolta ja myönnän odottaneeni pakettia varsin täpinöissäni luettuani tuotteista niin paljon kehuja kanssabloggaajilta.
Meikkipohjan sävy epäilytti minua hieman, sillä olin kuullut vaaleimman sävyn olevan keltapohjainen, muttei kuitenkaan loppujen lopuksi kovin vaalea.
Niille, jotka ovat vielä onnistuneet välttymään Dermablend-hehkutukselta kerrottakoon, että kyseessä on siis linja meikkipohjatuotteita, joilla saa aikaan loistavan peittävyyden ilman paksun näköistä pakkelia ja tuotteita on mainostettu jopa tatuointien peittämisessä. 
Linjan meikkivoide lupailee mattapintaista ja kestävää lopputulosta ja sisältää suojakertoimen 35, mikä kuulostaa minun korvaani aivan mahtavalta.
Itselläni on kuitenkin varsinkin talviaikaan hieman pintakuiva iho, joten jäänitin hitusen, onko meikkipohja liian kuiva iholleni.
Onneksi epäilykseni asiasta olivat turhia, vaikka pohja mattaisen tunnun iholle jättikin.
Ja tässä nyt sitten sitä kuvallista todistusaineistoa tuotteen kokeilusta:
Tällaisina päivinä inhoan Bloggerin ”kauneussuodatinta”, eli sitä, kuinka blogger tuppaa kaunistelemaan totuutta silloin, kun sen tahtoisi näyttää normaalin karuna. Esimerkiksi pisamani ovat kadonneet tuosta ylläolevasta mystisesti samoin kuin tummat silmänalusenikin ovat kirkastuneet, vaikkei minulla tosiaan ole mitään pohjameikkiä. 


Todellisuudessa ihonvärini on epätasainen ja iho punoittaa hieman. Nenällä ja poskilla olevat pisamat kaipaavat häivytystä ja silmänalusetkin ovat aina tummat.
Ottaisin siis enemmän kuin mielelläni käyttööni meikkivoiteen, joka tuntuu ja näyttää ohuelta, mutta silti peittäisi loistavasti.
 

Ja no, juuri niinhän tämä tekikin.
Tämä nimittäin todellakin peitti aivan loistavasti!


Iho jäi tämän jäljiltä mattaisen tuntuiseksi muttei liian kuivaksi ja ohuita kerroksia oli todella helppo kerrostaa iholle lisäpeittoa hakiessa.
Jopa tummat silmänaluset peittyivät hyvin ja iho jäi tämän jäljiltä loppujen lopuksi kuitenkin heleän näköiseksi. Ja kuten jo aiemmin totesin, oli iho tämän jäljiltä mattaisen tuntuinen, muttei silti liian kuiva.


Ainoa negatiivinen asia tuotteessa oli sen sävy. Vaikka sävy olikin keltapohjainen ja vaaleahko, oli se silti hitusen liian tumma omalle iholleni. 
Meikkivoiteen sai periaatteessa häivyteltyä hyvin, mutta ainakin ennen puuterin lisäystä sävyeron näki kasvojen ja kaulan linjaa tarkastellessa.
Mutta niin, sitten siihen puuteriin.
Tuotesarjaan kuulii Dermablend-isrtopuuteri, joka on kaikille ihonsävyille sopiva väritön tuote.
 
Mattapintaa ja pitkäkestoisuutta lupaileva tuote ei kuulemma kuivata ihoa ja toimii siksi kaikilla ihotyypeillä.
Pitäisipä hajusteettoman tuotteen toimia vielä herkälläkin iholla.
Ja no siis loistavahan tämä oli yhdessä meikkivoiteen kanssa käytettynä.
Iho jäi tämän jäljiltä mattaisen tuntuiseksi muttei kiristäväksi ja puuteri tuntui iholla hyvin ohuelta.
Puuteri lupaili värittömyyttä, mutta minusta ainakin näyttää, että se jopa tasoitti kasvojeni ja kaulan sävyeroa hieman.
Pidin puuterin ja meikkivoiteen yhdistelmästä suunnattomasti ja kuten kuvista näkyy, piti ihonikin siitä. Suosittelen näitä lämpimästi ohutta, mutta peittävää lopputulosta hakevalle, sillä meikkivoidetta on todella helppoa kerrostaa lisää peittävyyttä halutessaan. Ihan vaaleimmalle iholle ei oikeaa sävyä valitettavasti löydy ja peitepuikon kokeilun jouduin itse skippaamaan, sillä sen vaalein sävy on vaaleinta meikkivoidetta selkeästi tummempi, mutta muut löytävät tuotteista varmasti sävyjä helposti. Pientä pintakuivuutta meikkipohja kestää, mutta kovin pintakuivalle iholle en sitä laittaisi.
Omat tuotteeni ovat tosiaan peräisin Apteekkituotteet.fi-sivustolta ja molemmilla tuotteilla on hintaa 29 euroa kappale.
Pakko muuten vielä lopuksi hihitellä hieman irtopuuterin tuotesisältöä. Kuten sanoin, on se tuntunut iholla loistokamalta ja käyttäytynyt lupaustensa mukaisesti, mutta toisaalta kun INCI-listaa kurkistaa, ei se varsinaisesti ole ihme…
Niin, olisin itse odottanut ehkä jotain spektaakkelinomaisempaa tai monimutkaisempaa ja nerokkaasti keksittyä sisältöä, mutta tämä tuote sisältää ilmeisesti vaan talkkia. En ole varma, onko tuo talkin jälkeen tuleva aine toinen erillinen raaka-aine, joka sävyttää talkkia hieman, sillä esitystavasta on jotenkin vaikeaa saada täysin selkoa, mutta googlettelujen perusteella arvelisin kyseessä olevan vain pelkän sävytetyn talkkiyhdisteen (jos sellaista nyt edes voi olla olemassa…), joten ilmankos tuote tosiaan pitää ihon mattana. Ja varmasti tuote on lupauksen mukaan hyvin siedetty, kun raaka-aineiden kirjokaan ei kerran kovin laaja ole.

Talkki on aina tietysti talkkia, mutta tässä tapauksessa kyseessä on hyvin hienojakoinen talkki ja tottakai pienempi ja hienojakoisempi partikkelikoko on aina osatekijänä hinnassa… ainakin heti tuotteen imagollisen arvon jälkeen.


Mutta älkää huoliko, ei talkissa mitään pahaa ole, sehän on aivan loistava kosteuden ja rasvaisuuden sitoja. Hyvin kuivalla iholla se ei tietenkään näiden ominaisuuksiensa vuoksi ole parhaimmillaan, mutta rasvaisemmalla iholla yhdessä kosteuttaviakin ainesosia sisältävän meikkivoiteen kanssa käytettynä tuote on loistava.
Joko teihinkin on tarttunut Dermablend-innostus? Oletteko jo kokeilleet tuotteita tai himoitsetteko päästä kokeilemaan?

26 kommenttia artikkeliin ”Testissä Vichy Dermablend”

 1. Mä innostuisin jos todellakin olisi myynnissä Suomessa sitä vaaleinta eli numeroa 11. Mä käytän talkkipuuteria jo – Diego Dalla Palman – ja epäilen että sen vastustaminen on siitä, että se ei kai tee hyvää, jos sitä kauheasti hengittelee.

 2. Mä oon lukenut näistä nyt jo tosi monesta blogista. Vähän kiinnostaisi tietää miten hyvin /kuinka kauan tämä kestää kasvoilla, voisitko kertoa omasta kokemuksesta? 🙂

  • Minulla pohja on kestänyt todella hyvin, viikonloppuna esimerkiksi aamulla laitetun pohjan pesin pois seuraavana aamuna viideltä kotiutuessani ja hieman yökerhossakin hikoiltuani ja se oli edelleen suht hyvässä kunnolla. Suosittelen siis! 🙂

 3. Itselleni tuo OPAL on passeli, vaikka iho onkin vaalea. Peittää mielestäni hyvin. Ehkä hieman häiritsee se, että aavistuksen tämä tuntuu jämähtävän ihohuokosiin ja varsinkin lähikuvissa huomaa, miten voide oikein korostaa niitä. Kaukaa katsottuna ihon pinta on tasainen. 🙂

 4. 29 euroa pelkästä talkista? Uh. Jos haluan sävytettyä talkkia, sävytän vauvatalkkia mineraalipuuterilla.

  • Toisaalta kannattaa kuitenkin muistaa, että vaikkapa Suomen rantahiekka ja Saharan hiekka ovat molemmat hiekkaa, mutta toinen niistä on paljon hienojakoisempaa. Sama voi päteä tässäkin ja tämä käyttäytyi kasvoillani huomattavasti "tavallista" talkkia kevyemmin. 🙂

 5. Tänään kävin hakemassa oman putelin kaiken hehkutuksen jälkeen ja ainakin pienellä testauksella oli hyvä! Ehkä huomenna pääsee tositoimiin 🙂 mä niin toivon että tää oikeasti peittää, mä oon mun näppyläiselle/punaiselle iholle testannut yhtä sun toista, halvasta kalliiseen, eikä tän hinta edes ollut paha 🙂

 6. Ärsyttääkö talkki epäpuhdasta ja näppyläistä ihoa? Aiheuttaako lisää finnejä? Pysyykö meikkivoide vaikka iho rasvottuisi päivän aikana vai alkaako kiiltelemään ja kuoriutumaan? Itse olen teini-ikäinen ja olen yrittänyt etsiä kissojen ja koirien kanssa meikkivoidetta jolla saisin tämänkin nassun näyttämään hyvältä! Siksi olenkin innoissani lukenut kirjoituksia tästä tuotteesta 🙂 Onko siis tästä olemassa vaaleampikin sävy?? MIstä sitä saisi? 🙂

  • Tästä liikkuu monenlaista "tietoa" pitkin nettiä, mutta en ainakaan ole itse törmännyt mihinkään luotettavaan tutkimukseen, että talkista olisi iholle haittaa. Käsittääkseni talkki on nimenomaan tehokas kosteuden ja rasvaisuuden sitoja, eli rasvaisella iholla parhaimmillaan. Vaaleamman sävyn perässä täytynee lähteä ulkomaille tosiaan. Vichyn nettisivuilta voi katsoa eri maiden valikoimia ja etsiä, mistä maasta tuotetta saisi. Englannista näyttää ainakin saavan peitepuikkoa sävyssä 11. 🙂
   Jos joku lukija on törmännyt johonkin Suomeen toimittavaan nettikauppaan, niin laittakaahan linkkiä! 🙂

 7. Mukavaa että kirjoitit tuotteesta. Olen pohtinut tuotteen ostamista siitä asti kun siitä mainittiin jossain blogissa. Itselläni on sekaiho, johon on alkanut parin viime vuoden aikana tulemaan hormonimuutosten vuoksi finnejä.

  Aiemmin olen käyttänyt Baremineralsia, syksyllä kyllästyin mineraalipuuterin kanssa pelaamiseen ja vaihdoin Sensain matte finish fluidiin. Siitähän ihoni innostui ja alkoi kukkimaan enemmän kuin koskaan. Palattuani takaisin Baremineralsiin tilanne jokseenkin rauhoittui, mutta tuokin tuote kutitti jostain syystä. Uudenvuoden aikaan vaihdoin Lily Loloon ja ihoni rauhoittui. Valitettavasti viime vuosien epäpuhtaudet ovat jättäneet jälkensä ihooni ja arpia on reilusti. Tuntuu että Lily Lolo ei tarjoa minulle riittävää peittoa, mutta uuden tuotteen testaaminen pelottaa mahdollisen ihon huononemisen vuoksi.

  Pitää käydä apteekissa kysymässä onko tuotteesta testeriä, sillä olen googlettamalla löytänyt erilaisa kommentteja koskien tuotteen tukkivuutta.

 8. Moi, mulla sama ongelma kuin toisellakin kommentoijalla eli voide tuo ikävästi huokoset esiin.. Olen kokeillut sekä siveltimellä, sormilla että sienellä levitystä mutta aina sama juttu. Ihoni on hieman pintakuiva joten johtuisiko siitä sitten. Yleensä tätä ongelmaa ei ole eivätkä huokoset ole mielestäni edes kovin näkyvät ilman voidetta. Tänään ostin primerin jota aion vielä kokeilla voiteen alla, ehkä se auttaa. Samoin kuulin että kannattaisi satsata myös tuohon puuteriin jolloin pysyvyys paranee huomattavasti.
  Mutta innolla odotan että "opin" käyttämään tätä Dermablendiä 🙂

 9. Itselleni saapui tänään postissa kyseisen sarjan Compact-meikkivoide samaisessa sävyssä ja täytyy sanoa, että se on minunkin vaalealle iholle aivan hitusen liian tumma. Sen saa kyllä häivyteltyä, mutta olisihan se paljon helpompaa, jos ei tarvitsisi huolehtia rajoista leuassa. Kovin outoa, jos sarjalta on (edellisiin kommentteihin viitaten) olemassa vaaleampaakin sävyä, niin miksi ihmeessä sitä ei ole tuotu Suomeen, kun täällä tunnetusti on huomattavasti vaaleampi ihoisia… Harmittaa hieman. En kuitenkaan aijo heivata tuotetta, koska kyllähän sen peitto on jotain aivan uskomatonta. Itselläni toinen poski kukkii tällä hetkellä ja punoittaa jatkuvasti, mutta tuolla meikkivoiteella kerrostamalla sai kaiken piiloon!

 10. Ostin myöskin tuon nestemäisen meikkivoiteen sävyssä opal. Sävy on sopivan vaalea iholleni, mutta en vaan ole oikein päässyt sinuiksi meikkivoiteen kanssa, koska se on makuuni jotenki liian maskimainen ja hohtava (kyllä, korostaa huokosia!). Käytän mieluummin Lumenen cc-voidetta, joka on kevyempi/luonnollisempi tai sitten mattaisempaa Max Factorin meikkivoidetta. Tavallaan siis petyin meikkivoiteeseen.

 11. Äääh… :L Itsekin voisin tätä kokeilla, mutta tiedän kokeilemattakin että vaalein sävy iiihan liian tumma. Olisi hauska kokeilla jotain jo näin kulttimaineen saanutta tuotetta :')

 12. Haluaisin tietää, miten levitit meikkivoiteen? Sitähän suositeltiin levitettäväksi sormin, mutta itse en saanut kovin kaunista jälkeä aikaiseksi. Olen kokeillut siveltimellä ja sienellä, mutta jälki ei miellytä minua.

 13. Pakko itsekkin päästä kommentoimaan tätä paljon hypetettyä ja mainostettua tuotetta.

  Nimittäin tämän ja monen muun postauksen innoittamana olin jo tohkeissani – jes, vihdoin meikkivoide, joka peittää aknearpia, epätasaisuutta, punaisuutta ym. olematta luonnoton maski. 30e hinta pisti kuitenkin sen verran mietityttämään, että päätin varulta pyytää apteekista testerin ja kokeilla meikkivoidetta vielä omaan naamaani ennen koko putelin ostamista.

  Noh, omaan siis tätä nykyä sekaihon, jossa on peitettävänä muutamia aknearpia, punaisuutta ym. Ihoni rasvoittuu jonkin verran, muttei mahdottomia (Lumenen CC-voide riittää ilman puuteriakin hyvin). Valitettavasti tuote kyllä sai minut pettymään.

  Meikkivoide kyllä peitti joo ja pinta jäi ihan kivaksi, mutta siinä se. Kesto ei ollut läheskään niin hyvä kuin Lumenen CC-voiteessa, vaan sormella hipaistessa sormeen jäi rasvainen meikkitahra ja naamaan vastaavasti pyyhkäistyn näköinen kohta. En siis kyllä tuhlaa 30e meikkivoiteeseen, kun saman (ellen paremman) lopputuloksen saan kymmenelläkin eurolla (CC-voide nyt tarjouksessa). CC-voiteessa sävykin tuntui vaaleammalta.

 14. Hei, onko kokemusta siitä kaikista peittävimmästä meikkivoiteesta-mikä on siinä rasiassa? Kovasti jotkut kehuvat, että olisi esim parempi kuin Lancomen teint idole ultra 24h/clarins everlasting..

 15. Ostin Vichyn vaaleimman peitepuikon. Ihoni ei ole vitivalkea, mutta nuo tarjolla olevat 3 sävyä ovat kovin tummia. Vaalein sävy on hyvin keltainen, enkä voi sitä käyttää – tuloksena on keltalaikullinen iho, todella epäluonteva. Mieluummin sitten punapilkullinen. Muutenkaan peitepuikon pysyvyys tai pigmentti ei ole parempi kuin halpisten. Paras peitepuikko mulla on ollut Body Shopilta, täydellinen sävy ja pigmentti, mutta sekin lopetettiin jo vuosia sitten.

 16. Hei, tuosta meikkivoiteesta: suosittelisitko iholle, jossa pigmenttiläikkiä? itselläni on jo maksaläiskiä poskissa, olen sen verran monta vuotta yli neljäkymmentä jo…. enkä aina jaksaisi maksaa maltaita meikkivoiteesta. Oletan että tämä olisi järkihintainen ja hyvä myös pigmenttiläiskien peittoon, mitä arvelet? Kiitos jo etukäteen jos jaksat vastatata!

 17. Hmm.. Anonyymille, joka sanoi että Lumenen CC voide on hyvä.. Itselläni ei peittänyt OLLENKAAN punaisuutta/aknearpia + olin hajulle allerginen + sai nenän näyttämään rasvaiselta. En suosittele. (ainakaan allergikoille) Täytyy kuitenkin vielä lisätä loppun että kaikki meikit toimii eri tavalla eri ihoilla, joten sulla voi toimia lumene hyvin:) Yllätyin vaan kommentistasi, koska itselläni se ei peittänyt punaisuutta..

Kommentointi on suljettu.