Take away botox?

Bongasin kadulla kävellessäni jotain mielenkiintoista:
Rehellisesti sanottuna en ole seurannut esteettisiin toimenpiteisiin liittyvää mainontaa, mutta tämä pomppasi silmilleni. ”Take away botox”, eli äkkiä kahvitauolla eliminoimaan suupielien juonteet satasella. Ennen niin harkituiksi ja suuriksi toimenpiteiksi ajatellut botox-pistokset on haluttu arkipäiväistää. En ole perehtynyt asiaan enempää ja epäilenkin, ettei sisään edelleenkään voi vaan paukahtaa yhtäkkiä, mutta hommaa halutaan markkinoida helpoksi.
Näsäviisaana pikkulikkana minun on kuitenkin tartuttava tuohon ”take away” -termin käyttöön tässä yhteydessä. Ymmärrän, että firma on hakenut tuolla termillä take away -lounaan helppoutta: tule ja hae äkkiä lounastauolla. Mutta eihän tuota termiä nyt ihan oikeasti voi tässä yhteydessä käyttää! Tottakai botox on aina asiakkaan mukaan otettavaa ”take awayta”, mitä muutakaan se voisi olla? Eihän se nyt voi ”leave in” ainakaan olla!
Jos nyt poissuljetaan tuo take away -ilmaisun väärinkäyttö, en ole itse ihan varma, mitä asiasta ajattelisin. Toisaalta voisin itsekin tarpeen vaatiessa ottaa botoxia enkä haluaisi tehdä siitä isoa, kuukausia etukäteen suunniteltua operaatiota. Toisaalta en  kuitenkaan ole varma, mitä ajattelen asian arkipäiväistämisestä.
Klikkasin itseni yrityksen sivuille lukeakseni aiheesta lisää ja hämmennyin. Hyvän etusivun jälkeen minua vastassa oli huonolla kieliopilla  kirjoitettu botoxia esitellyt sivu, joka ei todellakaan innostanut nopeaan ”take awayhin”. Jos firma ei satsaa sivustoonsa edes oikoluvun verran, miten ikinä uskaltaisin antaa heidän pistää minuun hermomyrkkyä, jolla voi väärinkäytettynä olla tuhoisia vaikutuksia?
Mitä ajatuksia tämä ”take away botox” teissä herättää? Entäpä oletteko botoxin puolesta vai vastaan? Voisitteko itse ottaa botoxia tai oletteko peräti ottaneetkin?

17 kommenttia artikkeliin ”Take away botox?”

 1. En ole ottanut, eikä tällä hetkellä ole tarvetta. Jos joku ottaa niin se on mulle fine, voi olla että 10 vuoden päästä olen eri mieltä oman naaman kohdalla. :p En kuitenkaan koskaan menisi mihinkään hämäräperäiseen paikkaa, vaan ainoastaan paikkaan, jossa on olemassa faktoja, että tietävät mitä tekevät. Oudon halpaakin mielestäni… Pyritäänköhän tuolla halvalla hinnalla juuri siihen arkipäiväistämiseen, vai mitäköhän myrkkyä siellä pistetään ihoon? o_O

 2. Heh! Hauskoja nuo linkkaamasi sivun ennen ja jälkeen-kuvat. Mallit yrittävät oikein tosissaan rypistää otsaansa ja sitten muka annetaan Botoxia ja kaikki häviää! Varsinkin tuo ensimmäisen kuvan nainen on sen verran nuoren näköinen, ettei ole varmaan ryppyjä nähnytkään.

  Itse olen Botoxin suhteen aika neutraali. Jotenkin kuvittelisin, että itselleni tuskin sellainen kriisi iskee, että sitä tarvitsisin (mistä sen tosin tietää). Jos sitä joku haluaa ottaa niin siitä vaan. Kaikessa on kuitenkin riskinsä, joihin kannattaa oikeasti paneutua etukäteen ja tälläinen "poikkeaminen Botoxille" ei välttämättä ole se paras idea. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että ulkomailla tätä lounaspistelyä harrastetaan ihan yleisesti.

  • Onhan tuossa toki sen verran perää, että tuollaista rypistysilmettä ei pysty enää botoxin jälkeen tekemään, koska se tosiaan lamauttaa hermoja. Eli vaikka yrittäisikin rypistää otsaa, niin se ei ole mahdollista.

 3. Mä näin tämän kanssa. Mä voisin harkita kyllä botoxin ottamista, koska jostain ihmeen syystä mun mielestä mun pari alkavaa ryppyä otsassa on jotain ihan hirveää. Mulla on muutenkin kammo vanhenemisesta – tosi järkevää kun eihän tässä kukaan enää nuorene. Ottaisin kyllä tällaista myrkkyä kehooni vain luotettavassa paikassa enkä todellakaan hetken päähänpistosta. 100 euroa on aika vähän kun ajattelee, että Jenkeissäkin se on kalliimpaa, missä se on yleisempää. Mutta joo, en ole tällä hetkellä ottamassa 😀

 4. hahahaha "ennen" kuvissa oli ihan selvästi oikein kurtistettu kasvoja 😀 ihme pulju. Mainoksessa luki alkaen 100 e, mikään ei hinnastossa ollut kuitenkaan niin halpa

 5. Omituisen kuuloinen juttu, kun nuo sivut on vähän.. hoonosoomea 😀 En ottaisi botoxia, se on hermomyrkky.. Ei kuulu ihmisen iholle sellaiset!

 6. Kun kotisivut yrityksellä ovat tuota tasoa, ei luottamusta synny.
  Ja heti käy selväksi mistä maasta palvelu on kotoisin… En missään tapauksessa menisi tuonne. Mitähän tasoa itse pistäjät mahtavat olla, saati sitten kuinka hyviä aineita käyttävät?
  Ei kiitos.

 7. Joo, ei tuo lafka ainakaan herätä luottamusta nettisivujen perusteella. Koko teksti vaikuttaa siltä, että sen on kääntänyt englannista suomeen joku alipalkattu intialainen opiskelija Bangaloressa. En sitten tiedä olenko kovinkin suuri poikkeus, mutta huonosti kirjoitetut sisällöt nettisivuilla kyllä välittömästi saa epäilemään paikan uskottavuutta ja luotettavuutta.

  Ja yhdyn joukkoon tummaan, tosi hupaisia noi ennen ja jälkeen -kuvat etenkin otsaryppyjen osalta! 🙂

 8. Mua kammoksuttaa tuollaiset kemikaalit etten senkään takia uskaltaisi botoxia ottaa. Eikä rypyissä ole mitään vikaa edes. Hullua touhua kaikenkaikkiaan.

 9. En ymmärrä mitä vikaa on ilmerypyissä… Musta ne on siistejä. Mutta jos naama alkaisi menettämään muotoaan harkitsisin toimenpiteitä. Esim. bulldog-poskia olisi hankala sulattaa. Toisaalta siihen ikään mennessä saattaa jo pitää muita asioita tärkeämpinä. Vaikka ulkonäkö on tärkeää, monet asiat ovat tärkeämpiä. Kuten terveys.

 10. Hahaa! Mä olin aluksi ihan vakuuttunu, että tuolla otetaan pois botoxit naamasta, take away botox. Mä tunnen nimittäin yhden, jolle tosiaan vois tehdä poistoa operaation…

  Eevi

 11. Mainos kuin kahvilassa, aika hauska. Itselläni alkaa silmien välissä olemaan sellaiset rypyt että jos lompakko antaisi myöden niin voisin kyllä jotain pistoksia ottaa mikäli joku voisi luvata minulle että se on turvallista.

 12. Itse turvautuisin restylaneen botoxin sijaan, sen kun voidaan poistaa, botox taas jää elimistöön eikä sille löydy vasta-aineita.

 13. Ikinä en ottaisi kosmeettisista syistä botoxia. Sairastan vaikeaa kroonista migreeniä johon tälläkin hetkellä käytössä 2 estolääkettä (epilepsialääke ja beetasalpaaja) ja ainoa mitä en ole kokeillut on botox. Migreenin hoidossa sillä on tutkimusten mukaan tehoa vain jos migreeni on krooninen eli kohtauksia vähintään 15 kuukaudessa. Pistokset saa antaa vain koulutuksen saanut neurologi joita ei itseasiassa kasva joka oksalla ja hoito on kallista, sillä Kela ei vieläkään korvaa botoxia kroonisen migreenin hoitoon vaikka esim. hikoilun hoitoon saa Kela-korvauksen. Tulen silti miettimään todella tarkkaan hakeudunko kyseisiin hoitoihin, sillä jos ne toimivat ne on uusittava 3 kuukauden välein eli todella iso rahallinen panostus ja kun kyse ei kuitenkaan ole mistään harmittomasta aineesta. Mielelläni olisin ilman kyseistä mömmöä, mutta toisaalta kaikkein mieluummin olisin ilman kroonista migreeniä.

 14. En kyllä ottaisi mitään botoksia enkä muuta leikkausta tekisikään . Olen pärjännyt tähän asti (52v.) ilman. Toki jos joku haluaisi sellaista niin ymmärrän ,että olisi hänelle tärkeä.
  Minusta ihon kunto ja vanhenemis prosessi riippuu 80% ruoasta ja elämän tavoista ja loput 20% hoidosta

 15. Mulle tulee tuosta take away-botoxista mieleen ekana se, että käy hakemassa aineet ruiskuineen mukaan ja pistää itse! Samalla idealla kun lounas, joka haetaan mukaan eikä jäädä syömään ravintolaan.

  Muutoin mielipiteeni on neutraali-negatiivinen. Jos joku haluaa/kokee tarpeelliseksi itselleen botoxia, senkun maksaa. Mutta itselleni/läheisilleni en sitä haluaisi, ihan jo senkin vuoksi että ilmerypyt tekee ihmisestä itsensä näköisen. Puhumattakaan nyt näistä terveysriskeistä ym. halvauksista.

Kommentointi on suljettu.