Sephora Sverige

En voi uskoa, että olen missannut yhden ihmiskunnan historian suurimmista uutisista! (No, okei, ainakin yhden melko tärkeän tiedonmurusen.)
Sephora on saapunut Ruotsiin!!!
Arvatkaa vaan, kuinka innoissani minä, kymmenen päivän työpassistani joka toisen iltapäivän Ruotsissa viettävä kosmetiikkabloggaaja mahdoinkaan olla! Mahtavaa!
Intoni kuitenkin vähentyi hieman kun kuulin, ettei Sephora olekaan suoraan Tukholman keskustassa, vaan Täby Centrumissa. Minun täytyisi ensin siis mennä metrolla Tekniska Högskolanille ja vaihtaa sieltä paikallisjunaan (Roslagsbana) ja körötellä sillä Täby Centrumille. Ei kuulosta kivalta tai helpolta saatika sitten nopealta.
Ruotsin Sephoran tarjontakaan ei kuulemma ole päätä huimaava. Sephoran omien merkkien lisäksi saatavilla on toki mm. Benefit, mutta siihenpä se hyvin pitkälti sitten jääkin. Kun itse varsinkin pääsen Lontoossa käsiksi lähes kaikkiin Sephoran kosmetiikkamerkkeihin (Sephoran omaa merkkiä lukuunottamatta), ei siellä käynti loppujen lopuksi varmasti ole niin jännittävä kokemus.
Tiedän kuitenkin, että tulen vielä nappaamaan työkaveriani takinhihasta ja pyytämään (pakottamaan…) hänet kanssani Sephora-retkelle. Sitä odotellessa suosittelen kuitenkin lukemaan Vippaskonsi-blogin Aliisan Sephoran retkestä.

Toivotaan kuitenkin häivytyssiveltimet ristissä, että Sephora saapuu vielä Tukohlman keskustaan ja lopulta vielä Suomeenkin!
Joko joku kuitenkin suunnittelee Tukholman risteilyä?

Kuvat Sephora Sverigen Facebook-sivulta.

12 kommenttia artikkeliin ”Sephora Sverige”

 1. Oi mitä ihania uutisia! Olen menossa parin viikon kuluttua Tuhkolmaan ja täytyy kyllä katsoa jos menisi tuonne, vaikkakin se jossain periferiassa ilmeisesti on. Kiitos tuhannesti sinulle vinkistä! Ja kiitos blogista myös, olen tätä ja parisen vuotta lueskellut mutta ryökäle en ole tainnut koskaan mitään kommentoida, sorry.

  Vastaa
 2. Ihmettelinkin, ettet ollut tästä vielä maininnut. 😛 Itsehän luin siitä jo aikaa sitten ruotsalaisista blogeista. (Hei, jotain hyötyä pakkoruotsistakin!) Matka kuulosti kyllä turhan pitkältä, kun ei Tukholmassa kovin usein tule käytyä. Benefit tosin vähän houkuttelee, mutta sekin on niin kallista, joten tuskin minun kannattaa ruokkia addiktiota.

  Vastaa
 3. No hitto, tokihan tuo kiinnostaa. 🙂 Mä fanitan ainakin Sephoran oman merkkisiä suihkugeelejä, vartalokuorintoja ja saippuoita, niissä on hurjan paljon ihania tuoksuvaihtoehtoja. 🙂
  Eikö, ja miksi ei, Sephoran omaa merkkiä myydä Lontoossa?? :O

  Vastaa
 4. Ymmärsin, ettei briteissä ole ollenkaan Sephoraa, mutta muita siellä myytäviä merkkejä löytyy (tietenkin) muistakin kaupoista.

  Vastaa
 5. Täytyy kyllä toivoa, että saisivat haalittua lisää merkkejä tuonne Täbyyn. Ja että toisivat liikkeen keskustaan ja sitä kautta Suomeen. 🙂

  Vastaa
 6. Olin risteilyllä juuri viime viikonloppuna ja kohokohta oli Sephorassa käynti! Sinä päivänä kaikki heidän omat tuotteensa olivat -25%! Myyjät olivat erittäin ystävällisiä.

  Laivalla harmitti kun tajusin vasta maksamaan päästessäni, että sinä olisit ollut toisella kassalla 🙂

  Vastaa
 7. Ja juuri kun olin viime viikonloppuna ruotsin risteilyllä ja sain vasta nyt tietää asiasta… Tästä seuraa nyt pienimuotoinen jomotus tuola takaraivossa seuraavan kuukauden ajan : D

  Vastaa
 8. Ja juuri kun olin viime viikonloppuna ruotsin risteilyllä ja sain vasta nyt tietää asiasta… Tästä seuraa nyt pienimuotoinen jomotus tuola takaraivossa seuraavan kuukauden ajan : D

  Vastaa
 9. Hei! Voinko minä tilata sephorasta mitään tuotteita netin kautta? Olen yrittänyt, mutta se ei onnistunut. Haluaisin kovasti yhden tuotteen(Bebetint lip and cheek stain)Olen ihan avuton enkä enään tiedä miten saisin sen ilman että joutuisin matkustamaan Tukholmaan.

  Vastaa
 10. Sephoran tarjonta on ihan parhainta Jenkleissä! Onneksi tämän hetkinen työ vie paljon työmatkoille rapakon taakse, joten pääsen tekemään ostoslistojani yhä uudestaan. Viimeksi sieltä hankin Too faced-merkkiä (saa kyllä myös netistä mutta on Jenkeissä paljon halvempaa), Make up Forever, Tartea jne. Opi by Sephora löytyi myös, niin ja Freshin Sugar balm huulivoide sävy Rose suosittelen! Listalla on nyt Lorac Pro-paletti ja Hourglassia yms. Lisäksi MAC:illa menee aikaa aina vaikka kuinka paljon, onhan jenkkihinnat paljon halvempia Euroopan MAC:in hintoihin ja olen ihan hulluna MAC:iin. Lucky me I guess ja se koneessa viettämä aika kompensoituu ainakin shoppailuilla, koska muutenhan työreissut eivät ole mitään lomailua!

  Vastaa

Jätä kommentti