Tehokosteutusta kuivalle ja janoiselle iholle: Holika Holika 3 Seconds Starter

*Sis. mainoslinkkejä

Minusta korealaisen kosmetiikan ylivoimaisesti paras anti maailmalle eivät suinkaan ole kangasnaamiot vaan hoitonesteet ja uskon, että moni muukin tulisi samoihin ajatuksiin jos vain antaisi niille tilaisuuden. Ne ovat nimittäin melkoinen tähtituote tarjoamaan jopa suoranaista oikotietä ihon onnellisuuteen. Hoitoneste on tuote, joka kuulostaa monien mielestä aivan totaalisen turhalta ja ylimääräiseltä ihonhoidon vaiheelta, mutta sen löytäneet tietävät, ettei se todellakaan ole sitä.

Hoitoneste on siis kasvoveden ja seerumin välissä käytettävä nestemäinen hoitotuote, joka muistuttaa ulkomuodoltaan lähinnä kasvovettä, mutta on hoitavuudeltaan lähempänä seerumia, vaikka ei silti olekaan yhtä täynnä tehokkaasti vaikuttavia aktiiviaineita. Kasvoveden jälkeen iholle siveltävän hoitonesteen tehtävänä on  juottaa iholle kosteutta, jotta ihosta tulee täyteläisemmän ja heleämmän näköinen. Samalla ohut hoitoneste voi imeyttää iholle myös esimerkiksi ihoa kirkatavia, ravitsevia tai epäpuhtauksia hoitavia ainesosia. Kun hoitonesteen päällä vielä käyttää seerumia, pääsee seerumi imeytymään hoitonesteen pohjustamalle iholle erityisen hyvin.

Monen ihon kuivumisen kanssa tuskailevan ei siis itseasiassa tarvitsisi vaihtaa paksumpaan kosteusvoiteeseen ja parepi idea olisikin mielummin vain lisätä hoitorutiiniin ohut hoitoneste.

 Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex Hoitoneste Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Olen viimeaikoina itse käytellyt loppuun supersuositua Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex -hoitonestettä, jonka siniseen purkkiin pakattu sisartuote Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid -hoitoneste on itseasiassa meillä töissä verkkokauppamme myydyin korealainen ihonhoitotuote.

En ole itse käyttänyt sinistä versiota säännöllisesti, mutta omien kokemuksieni mukaan sekin vaikuttaa aivan loistavalta. Tämä keltainen versio on ainakin ollut omalla ihollani  todella mainio tuote täyttämään ihon kosteusvarastoja sekä nimenomaan heleyttämään ja kirkastamaan janoista, väsynyttä ihoa.

Nämä Holika Holikan 3 Seconds Starter -tuotteet ovat hieman mystisiä. Useimmat käyttävät niitä hoitonesteen tapaan ja ne ovat niin käytettyinä aivan loistavia. Itsekin olen käyttänyt omaani näin ja pumppailen juuri ulos pullon pohjalta lähes viimeisiä pisaroita, joita olin hieman säästellyt.

Tosiasiassa tuote on kuitenkin kehitetty sen nimen mukaisesti ihonhoitorutiinin kirjaimellisesti välittömästi ihonpuhdistuksen jälkeen alkuun potkaisevaksi tuotteeksi. Holika Holikalla nimittäin uskotaan, että ihon hyvinvoinnin kannalta on erityisen tärkeää tasapainottaa iho kolmessa sekunnissa kasvojen pesun jälkeen  ja tätä tuotetta on siksi tarkoitettu paineltavaksi iholle heti ihonpuhdistuksen jälkeen jo ennen kasvoveden käyttöä.

Korealaisessa ihonhoitorutiinissa tämä voi toimia, sillä monet korealaiset kasvovedet ovat itseasiassa jo lähes kuin hoitonesteitä, joita ei ole tarkoitettukaan kaadettavaksi vanulappuun vaan ne painellaan hellästi iholle. Kaksoispuhdistuksen jälkeen ihon myös pitäisi jo olla niin puhdas, ettei sitä tarvitse pyyhkiä enää puhdistavalla kasvovedellä, joten tuote sopii loistavasti korealaiseen ihonhoitorutiiniin todelliseksi lisävaiheeksi ennen kasvovettä, varsinaista hoitonestettä, seerumia ja kosteusvoidetta.

Koska länsimainen suhtautuminen ihonpuhdistukseen on kuitenkin tavallisesti se, että kasvovesi viimeistelee ihonpuhdistuksen ja iho pyyhitään siksi kasvovedellä vanulapun avulla, ei tämän tuotteen painelu kasvoille juuri ennen sitä ole tietenkään hyödyllistä.

Koska myös koko monivaiheisen ihonhoidon konsepti on ollu varsin uusi juttu länsimaiden markkinoilla, ei tätä tuotetta suinkaan nosteta esiin näin vaan siitä puhutaan ihan vaan hoitonesteenä, jollaisena käytettynä se toimii erinomaisesti. (Olenpa joskus nähnyt jonkun sivuston jopa myyvän sitä seerumina, mutta sellainen se ei tietenkään ole seerumi-sanan varsinaisessa merkityksessä.)

 Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex Hoitoneste Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minulla on tosiaan ollut käytössä tämä keltainen versio, josta olen tykännyt kovasti, mutta koska tuotteen sininen, hyaluronihappoa pursuava versio on ollut niin suosittu, että verkkokauppamme tuotearvostelut näyttävät sen kohdalla arvostelusta toiseen viittä tähteä ja kaikki kehuvat tuotetta vuolain sanoin taitaa olla, että tilaan itselleni pian oman kappaleen.

Teemme töissä yhteistyötä brändilähettiläänämme toimivan Pupulandia-blogin ihanan Jennin kanssa ja minulla oli ilo päästä levittämään korealaisen ihonhoidon sanomaa myös Jennille ja valita hänelle tuotteet korealaiseen ihonhoitorutiiniin. Jennillä on todella herkästi reagoiva iho ja hän suhtautui siksi korealaisen ihonhoitorutiinin kokeiluun pienellä varauksella peläten, että se laittaisi ihon temppuilemaan. Herkkyyden lisäksi Jennillä on taipumusta atopiaan, epäpuhtauksiin, kuivuuteen ja jopa perioraalidermatiittiin, joten ei ihme, että uusien tuotteiden kokeilu jännitti.

Ilokseni onnistuin valitsemaan Jennin herkälle iholle täydellisesti sopineet tuotteet ja Jenni kertoikin juuri julkaisemassaan postauksessa, kuinka hänen ihonsa  on mahdollisesti jopa paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin.

Myös Jennin ihonhoitorutiiniin päätyi Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid -hoitoneste ja Jenni kirjoitti, ettei hänen atooppiseen kuivuuteen taipuvainen ihonsa ole varmaan koskaan aiemmin tuntunut niin pehmeältä, sileältä ja kosteutetulta kuin korealaiseen rutiiniin siirtymisen jälkeen ja uskon, että tuo tehokosteuttava hoitoneste on hommassa suuressa roolissa. Nyt uskallan entistä vahvemmin suositella tuota nimenomaista hoitonestettä myös herkästikin reagoivalle iholle.

Jos siis varsinkin näin syksyn alkaessa tuntuu, että ihonhoitorutiini kaipaa lisäboostia tehokkaasti kosteuttavalla tuotteella, suosittelen tutustumaan tähän minulta juuri loppuvaan *Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex -hoitonesteeseen tai supersuosittuun  siniseen *Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid -hoitonesteeseen.

Myynnissä on myös kolmas, erityisesti ikääntyvälle iholle tarkoitettu punainen *Holika Holika 3 Seconds Starter Lifting & Moisturizing Collagen -hoitoneste, jota en ole itse kokeillut, mutta josta olen myös kuullut paljon kehuja.

Edit. Lue myös uudempi postaukseni, jossa vertailen näitä kaikkia kolmea hoitonestettä keskenään!

 Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex Hoitoneste Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä kokemuksia Holika Holika 3 Seconds Starter -hoitonesteistä?


Lue myös:

Paras vinkkini kaikkien ihotyyppien tehokosteuteukseen

Ihonhoitotuote, josta en enää luopuisi: hoitoneste

23 kommenttia artikkeliin ”Tehokosteutusta kuivalle ja janoiselle iholle: Holika Holika 3 Seconds Starter”

 1. Mulla on käytössä tuo punainen ja se on ollut tosi hyvä! Pitää testata nuo kaksi muutakin 🙂

  • Minun tekisi kyllä mieli kokeilla sitä punaistakin! Pitää varmaan ensin hankkia sininen ja sitten vielä sen jälkeen punainen. 🙂

 2. Täällä yksi Holika Holikan Collagen -hoitonesteen käyttäjä. Tykkään kovasti, laitan juurikin kasvoveden jälkeen imeytyy hyvin ja tuntuu jotenkin ”napakoittavan” ihoa (onkohan tuollaista sanaa edes olemassakaan 😀 ) seuraavaksi sitten seerumi ja voide. Toimii mainiosti.

 3. Sopiiko tämä käytettäväksi ennen The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion- emulsiota? 🙂

 4. Olen käyttänyt sekä tuota keltaista että sinistä. Sinistä on jo toinen purkki menossa ja on kyllä yksi suosikkituotteitani, todella kuiva nassuni rakastaa sitä. Olen käyttänyt sitä myös ihan kasvoveden jälkeen ennen essenceä, en ollut kuullutkaan tuosta ”oikeaoppisesta” käyttötavasta. Pitänee ehkä kokeilla myös ennen kasvovettä. 🙂

  • Joo, tuo ”oikeaoppinen” käyttötapa on aika jännä, mutta toimii tosiaan parhaiten varmasti nimenomaan korealaisten kasvovesien kanssa, joilla ei pyyhitä kasvoja. 🙂

 5. Kolmas puteli tuota vitakomplexia myös käytössä, en nää syytä vaihtaa. Syystä että en tiedä mitään muuta 3secondstarteria joka vastais noita holikaholikan vastaavia 😀 Ikinä jos tulee tietoa tai on jo niin jaa tietoa pyydän kiitos! Itellä aamuisin ollut käytössä just kasvoveden jälkeen. Se tuntuu luontevammalta nyt kun on nestemäistä kasvovettä käytössä vaikka oon aina mietiskelly pitäiskö se 3scndStarter laittaa salamannopeesti kasvojenpesun jälkeen. Hyvä nyt tietää mutten aio vaihtaa järjestystä aamufacespassa 😀

  • Ei varmaan muita vastaavia tule, kun tällainen ”starter” on brändin oma keksintö, mutta vastaa kyllä idealtaan täysin korealaisia kosteuttavia kasvovesia ja hoitonesteitä, eli muiden hoitonesteiden joukosta löytyy varmasti kivoja haastajia jos haluaa kokeilla. 🙂

 6. Kolmas pullo menossa, nyt on kaikki värit testattu! Sininen ja punainen ovat koostumukseltaan geelimäisempiä, keltainen taas vesimäistä. Tykkään enemmän paksummasta koostumuksesta, keltaisen tuoksu ei ole kovin miellyttävä…
  Laitoin tätä keltaista essensseä suihkepulloon ja sumutan vielä yövoiteen päälle.

   • Suhtaudun itse alkoholiin kuin suolaan: yksinään se ei tee hyvää, mutta yhdessä muiden ainesosien kanssa sillä on funktio. 🙂

 7. Hei! Oliko teillä koulussa puhetta tai tiedätkö muuten onko jotain aineita mitä pitää välttää raskauden (tai imetyksen) aikana? Jossain postauksessa mainitsit ainakin jonkun ainesosan mitä ei raskaana ollessa suositeltu. Haluaisin niin kokeilla koreakosmetiikkaa, mutta olen raskaana ja siksi käytössä luonnonkosmetiikkaa ja perus Lumenea kun kauhean vähän löytyy tietoa raskaudesta ja kosmetiikasta.

  • Retinoidit ovat ainesosia, joita suositellaan välttämään raskauden aikana varmuuden vuoksi. Muuten aihe on hieman hankala, sillä kosmetiikkahan ei tosiaan saa imeytyä kuin ihon pintaan, eli pitkälti kiinni siitä, mitä itse haluaa uskaltautua käyttämään. Korealainen kosmetiikka on vähintään yhtä turvallista kuin EU:ssakin myytävä kosmetiikka, mutta tämä on minusta aihe, johon en uskalla ottaa kantaa millään tavalla ja jätän jokaisen omaksi päätöksesi, mitä uskaltaa raskaana ollessaan käyttää.

 8. Osaatko sanoa, kuinka eettistä koreakosmetiikka on? En ole löytänyt nopealla googleuksella nimien joukosta muita tuttuja kuin Whamisan, joka on cruelty free. Jotenkin tuntuu, ettei Aasiassa ihan heti mennä eläinten oikeudet edellä…. lähinnä siis kiinnostaa eläinkokeettomuus ja vegaanisuus, ei niinkään puhdas luonnonkosmetiikka. Kiinnostaisi hurjasti kokeilla, kun mulla on aika hankala (rasvoittuva ja pintakuiva) iho.

 9. Tilasin tästä punaisen version ja alkoholi pistää kyllä ikävästi nenään, mitä en osannut odottaa. Muutaman käyttökerran jälkeen ei ole vielä vakuuttanut, ihoa vähän kiristää, mikä on uusi juttu. Voiko alkoholi olla syy..? Vähän harmittaa, oisko sittenkin pitäny kokeilla sinistä.

  • Tuota versiota en ole tosiaan itse kokeillut, mutta onhan siinä kyllä todella erinäköisen oloinen INCI noihin kahteen muuhun verrattuna. Tuntuu toki kyllä oudolta, jos siis tuon lisäämisen myötä ihoa kiristäisi, mikäli käytössä on normaalisti sen rinnalla kuitenkin kasvovesi ja hoitoseerumi sekä kosteusvoide.

  • Toivottavasti ei pidemmällä käytöllä kuivata. Tuotteen levittämisen jälkeen ihoa kiristää ja on olo, että äkkiä jotain kosteuttavaa systeemiä iholle. Kaikki mahdolliset seerumit ja voiteet on käytössä. Annan tälle vielä mahdollisuuden, jos ei talvea vasten toimi, niin ehkä kesällä

Kommentointi on suljettu.