Tästä luomiväripohjustajasta tuli uusi suosikkini

*Sis. mainolinkin

Jos puhutaan hyvistä luomivärinpohjustajista, voi minut laskea mukaan Urban Decay Eyeshadow Primer Potion -fanikerhoon. Minulla on vuosien varrella ollut merkin silmämeikinpohjustaja sen useana eri versiona ja rakkaustarinamme on niin pitkä, että olen ehtinyt käyttää tuotetta myös useassa eri pakkausmuodossa, sillä tuote on kokenut vuosien varrella muutamiakin pakkausuudistuksia.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion luomivärinpohjustaja kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

En enää muista, mistä minulle oli päätynyt paitsi erittäin kätevä, myös aivan mielettömän rittoisa näytepakkaus, joka sisälsi näytteet kaikista neljästä Eyeshadow Primer Potion -tuotteesta. Koska yksi Urban Decayn luomivärinpohjustaja riittää pienen ikuisuuden, ei minulla ollut koskaan ollut eri laatuja omistuksessa niin, että olisin voinut kunnolla ja ajatuksella vertailla niiden keskinäisiä eroja. Nyt se kuitenkin vihdoin onnistui täydellisesti.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion luomivärinpohjustaja kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Olen ehtinyt elämäni aika käyttää kaikkia muita Eyeshadow Primer Potion -versioita, mutta jostain syystä Eden oli jäänyt minulta kokeilematta. Olen fanittanut niin Original-versiota, ikäntyvälle iholle kehitettya Anti-Age-versiota että helmiäishohdetta tuovaa Sin-versiota, mutta mattainen Eden oli minulle vielä täysi mysteeri. Kun sitten pääsin vihdoin kokeilemaan sitä oli tietysti jopa hieman huvittavaa ja tyypillistä, että juuri se osoittautui pohjustajista sellaiseksi, että hurmaannuin siitä välittömästi ja se pieksi kaikki muut kolme totaalisesti, mitä omiin mieltymyksiini tulee.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion luomivärinpohjustaja kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Hyvä luomivärinpohjustaja on minulle välttämättömyys, sillä ilman sitä luomivärini on hetkessä luomivaossa. Itseasiassa jo pelkkä luomivärinpohjustajakin on siellä nopeasti, jos en sivele sen päälle puuterimaista luomiväriä. Paitsi että luomivärinpohjustajasta tekee hyvän sen kyky kiinnittää silmämeikkini hyvin, arvostan myös aivan erityisesti sitä, että se kykenee tasoittamaan silmäluomeni sävyä. Omilla luomillani on nimittäin ohut iho, jolta kuultaa läpi runsaasti verisuonia. Tämän vuoksi runsaspigmenttinen koostumus tekee tuotteesta erityisen hyvän.

(Tavallinen peiteaine ei riitä minulle luomivärinpohjustajaksi ja sen päälle tehty meikki on luomivaossa parissa minuutissa.)

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion luomivärinpohjustaja kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tässä Urban Decay Eye Shadow Primer Potion Eden -luomivärinpohjustajassa on huikean hyvä pigmentti ja se tasoitti silmäluomeni sävyn aivan loistavasti. Luomivärinpohjustaja on mattainen, mutta iholle ei jää silti puuterinen pinta, vaan hieman nahkea, minkä ansiosta luomivärit tarttuvat siihen erinomaisesti. Näin ollen niiden pigmentitkin toistuvat luomilla erityisen intensiivisinä.

Tästä tuli suosikkini itseasiassa jo heti ensimmäisellä käyttökerralla. Alla olevassa kuvassa silmäluomellani ei ole mitään muuta kuin pelkkää luomivärinpohjustajaa.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion luomivärinpohjustaja kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Urban Decayn luomivärinpohjustajat ovat kaikki olleet kokemukseni mukaan hyvin riittoisia ja niin myös tämäkin on. Tuo reilun kokoinen näyte, joka minulla on käytössä on rittänyt nyt jo pariksi viikoksi ja siitä riittää varmasti vielä vaikka kuinka moneen kertaan.

Jos siis joku muukin siis kaipaa pitkäkestoisen silmämeikin takaavaa luomivärinpohjustajaa, joka tasoittaa silmäluomen sävyä erinomaisesti, niin tässä olisi sellainen!

Jos vertaan tätä aiemmin kehumaani, huomattavasti edullisempaan haastajaan eli  Essence I Love Colour Intensifying Eyeshadow Base -luomivärinpohjustajaan, niin vaikka Essencen tuote onkin loistava, peittoaa tämä kyllä vielä senkin. Urban Decayn pohjustaja tasoittaa luomen sävyä paremmin, saa hieman nahkean pintansa vuoksi luomivärin kiinnittymään päälleen tehokkaammin ja luo minusta jopa vieläkin pitkäkestoisemman meikin. Tämä silmämeikinpohjustaja on tällä hetkellä ehdoton suosikkini!

*Urban Decay Eye Shadow Primer Potion Eden -luomivärinpohjustajaa ja muita merkin luomivärinpohjustajia myy verkossa Kicks.fi. 

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion luomivärinpohjustaja kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Millaisia kokemuksia teillä on Urban Decay Eyeshadow Primer Potion -luomivärinpohjustajista?


Lue myös:

Tehokkain kokeilemani huultenpullistaja

Testissä suosittu Urban Decay Perversion Mascara

Täydellinen puuteri silmänalusille: Kat Von D Lock-It Brightening Powder

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

11 kommenttia artikkeliin ”Tästä luomiväripohjustajasta tuli uusi suosikkini”

 1. Miten tämä Eden eroaa originalista? Itsellä on kohta ajankohtaista hankkia uusi pohjustaja ja UD on ollu ajatuksissa.

 2. Mulla on myös UD:n Eden käytössä, rakastan! Ensin oli yksi tuubi anti-age versiota, ihan jees sekin mutta Eden on kyllä peittävyydessään ja mattaisuudessaan huomattavasti parempi. Sin tuntui hieman liian kimaltavalta omille 40+ ikäisille luomilleni mutta tämä on hyvä! Joskus ”meikittöminä” päivinä käytän pelkästään edeniä ja puuteria tasoittamaan luomen väriä kun muuksi meikiksi riittää kertoimellinen cc-voide. Ja todellakin, riittoisa tuubi; lähes päivittäisessä käytössä minun käytöllä tuo on riittänyt kohta vuoden!

  • Kiva kuulla, että muillakin on näin hyvät kokemukset tästä! 🙂

 3. Minulla tämä mattainen ei toimi läheskään yhtä hyvin kuin original. Itse pohjustajakin pakkautuu luomivakoon parissa-kolmessa tunnissa, mitä ei koskaan tapahtunut originalilla…

  • Vo harmi. :/ Minulla pohjustaja menee luomivakoon jos käytän yksinään, mutta niin tekee kyllä mikä tahansa pohjustaja, joten sen puolesta ei ole eroa muihin. Muuten sitten kyllä pysyy loistavasti. 🙂

 4. Minulla tämä pohjustusta aiheutti valtavan allergisen reaktion. Koska olin myös ihastunut tuotteeseen, en ollut uskoa tuotteen aiheuttavan valtavaa luomien turpoamista (silmäni lähes muurautuivat umpeen). Pitihän tuotetta silti vielä kokeilla, mutta valitettavasti tuote ei ainakaan minulle sopinut ollenkaan..

 5. Itsekin olen naked palettien mukana saanut noita näytteitä ja Eden oli muistaakseni muuten loistava, mutta toi herkästi silmäluomieni ajoittaisen kuivuuden esiin. Originalilla tuota ei tapahdu, joten olen päätynyt levittämään sen ohuen peitevoidekerroksen päälle. Toimii, mutta toki yhdellä tuotteella olisi kiva saada sama lopputulos.

  • Hyvä, että mainitsit tästä! Jos luomen iho on tosiaan kuiva uskon, että se kuivuus voi tällä mattaisemmalla versiolla kyllä tulla tosiaan esiin. :/

 6. Olisiko sinulla suositella jotain muuta luomivärinpohjustusainetta Primer potionin sijaan? Tuntuu, että UDn originaali on alkanut kuivattamaan ihoa. Luomiväri asetuu jotenkin tosi kuivan näköisesti ja ihon tekstuuri korostuu vaikkei minulla sellaista pitäisi (vielä) liioin olla. Vai onko tuotteeni kuivahtanut? :O

Kommentointi on suljettu.