Kosmetiikkaostoksia Bangkokista

Lähdin Bangkokiin minun mittapuullani varsin kompaktilla kosmetiikkavarustuksella (postaus aiheesta löytyy täältä). Otin pääperiaatteekseni toimia täällä ostolakkoni alkuperäisen idean mukaisesti, että olla ostamatta uusia tuotteita ennen kuin muut vastaavat minulla täällä olevat tuotteet olisivat kulutettu loppuun.

Jos en kirjoittaisi blogia tai tekisi nykyisiä työjuttujani, en varmastikaan ostaisi liiemmin kosmetiikkaa. Minulle kosmetiikka on kuitenkin työkalu (toki varsin rakas sellainen) ja shoppailenkin tuotteita pysyäkseni perillä uutuuksista, voidakseni tuottaa blogiini sisältöä, kartoittaakseni uusia tuotemerkkejä sekä voidakseni olla hyvä erinäisissä tuotetietoutta vaativissa työprojekteissa.

Koska kosmetiikka on minulle intohimo voitte arvata, ettei minun todellakaan ole ollut vaikeaa keksiä täältä ostettavaa. (Vilautuksen Bangkokin kosmetiikkatarjonnasta voi katsoa tästä aiemmasta postauksestani.) Olen onnistunut melko hyvin pitämään kiinni shoppailua rajoittavasta säännöstäni, mutta ihan pientä lipsumista on toki tapahtunut. Muun muassa tällaisia ostoksia olen jo ehtinyt täällä vietetyn kuukauden aikana tehdä:

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

Nämä eivät todellakaan ole ainoat kangasnaamiot, joita olen täältä ostanut, mutta monet ostamani olen käyttänyt jo pois. Tämä satsi sisältää korealaisen Faith in Face -tuotemerkin naamioita, joita olen himoinnut melkoisesti. Löysin näitä hypetettyjä naamioita täältä hyvällä tarjoushinnalla, joten kotiutin niitä monipuolisen kokoelman.

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

En ottanut tänne mukaan kovinkaan montaa hiustuotetta, joten uusia on tietysti saanut jo olla ostamassa. Tällä hetkellä käytössä on minuutin vaikutusajan tarvitseva L’Oréal Elseve Keratin Smooth 72H Deep Perfecting Mask -hiusnaamio, jota käytän jokaisella pesukerralla sekä japanilainen Tsubaki Volume Touch Shampoo. Olen ollut Japanissa ja muutenkin Aasiassa suositun Tsubaki-merkin suhteen utelias ja kokeillut merkiltä aiemmin yhden hoitoaineen. Aion varmasti jatkossa kokeilla muitakin merkin tuotteita.

En pakannut mukaani yhtäkään kuivashampoota, joten hankin täältä ensimmäiseksi kokeiluun Soap & Glory The Rushower Scent-sational Dry Shampoo -kuivashampoon. Jo aiemmin paljon hypettämääni Soap & Glory -merkkiä saa täältä Bangkokista Boots-liikkeistä ja sitä on ollut täällä tyrkyllä hyvissä tarjouksissa, joten on ollut melko haastavaa malttaa pitää itsensä kurissa ja olla sortumatta ylimääräisiin tuotteisiin.

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

Suurimpia haasteita täällä on kuitenkin ollut malttaa pitää lompakko kiinni Bath & Body Works -myymälöissä, jotka ovat tunnettuja ihanan tuoksuisista kroppatuotteistaan ja kynttilöistään. Myymälöissä oli käynnissä kausialet muuttomme aikaan, joten nappasin sieltä edullisesti molempiin kylpyhuoneisiimme vaahtoavat käsisaippuat.

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

Myöhemmin kävin vielä merkin myymälässä shoppailemassa vartalovoiteita, joita tuntuu täällä kuluvan melkoisesti. Olen jo pitkään himoinnut Bath & Body Worksin tuotteita ja nyt olen vihdoin päässyt tutustumaan niihin antaumuksella itseasiassa jo useamman vartalovoiteen kautta.

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

Myös uusi suihkugeeli oli hankintalistalla vanhan loputtua ja päädyin ostamaan alesta meille The Body Shop White Musk Shower Gel -suihkugeelin. Tämä sopii minusta sekä miehille että naisille, vaikka Ruotsalainen kysyikin tätä käytettyään, että oliko suihkugeeli tarkoitettu ihan vain hänelle käytettäväksi kun se kuulemma tuoksui niin miehekkäältä…

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

En pakannut mukaani vartalokuorintaa, mutta Bangkokin pölyissä joitakin viikkoja pyörittyäni ja aurinkosuojatuotteita vartalolleni säännöllisesti hierottuani koin, että iholle on pakko saada tehokasta kuurausta. Päädyin uteliaana ostamaan täällä ilmeisen suositun ja vain noin kaksi euroa maksavan Scentio Milk Plus Whitening Q10 Salt Scrub -suolakuorinnan.

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

Toinen must have -paikallinen hankinta oli paikallinen vartalotalkki, joka on täällä suosittua tavaraa. Tämä nimenomainen talkki auttaa paitsi pitämään ihon kuivana hiostavassa säässä, myös tuomaan sille pitkäkestoisen, viilentävän tunteen.

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

Olin pakannut mukaani silmänympärysnaamioita ja niiden loputtua päädyin kokeilemaan jotain uutta. Baby Bright on korealainen kosmetiikkamerkki, jonka tuotteita näkyy täällä monessa paikassa. Merkin 12 lappuparia sisältäneellä pakkauksella oli hintaa alle seitsemän euroa ja sen sisältämät laput vaikuttivat ihanan paksuilta, joten hankin ne uteliaana kokeiluun.

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

Tämä Clinique Take The Day Off Cleansing Balm ei ollut välttämätön ostos, mutta kun bongasin 30 ml matkakokoisen purkin kaupasta kymmenellä eurolla halusin välttämättä hankkia sen. Tajusin nimittäin, etten ole tehnyt tästä superhyvästä puhdistustuotteesta koskaan blogiini postausta ja tilanne on pakko saada korjattua.

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

Puhdistustuote, jota sen sijaan ihan oikeasti tarvitsin oli uusi puhdistusöljy. Olin juuri ennen Bangkokiin lähtöä kuullut, että Yves Rocher -merkillä on oma puhdistusöljynsä ja metsästin sen täältä uteliaana käsiini. Yves Rocher Pure Camille Cleansing Micellar Oil -puhdistusöljyä on mielenkiintoista kokeilla, sillä minusta on aina mukavaa saada tutustua Suomessa myytäviin puhdistusöljyihin.

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

Toinen öljyjä sisältävä tuote, jonka olen täältä ostanut on kasvosuihke, josta olen haaveillut jo pitkään. Bongasin tämän 3CE Stylenanda Moist Glossing Face Oil Mist -kasvosuihkeen jo Koreassa käydessäni, mutta se oli loppu merkin kaikista myymälöistä. Minulla tuli tähän noin kymmenen euroa maksavaan, ihoa heleyttävään kasvosuihkeeseen aivan valtava himo, joten hihkuin onnesta, kun näin sen täällä myynnissä.

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

Olen myös jo pitkään halunnut kokeilla Garnier Micellar Oil-Infused Cleaning Water -misellivettä.  Sen kokeiluun tarjoutui loistava tilaisuus, kun tänne mukaani pakkaama pieni misellivesi kului loppuun ja bongasin kaupasta sitä tavallista 400 ml möhkälepulloa pienemmän 125 ml pullon vajaalla kolmella eurolla.

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

Kaupasta on tarttunut mukaani myös Biotherm Skin Oxygen Wonder Mist SPF50 -kasvosuihke, jonka lanseerausta olen odottanut kuin kuuta nousevaa ja hihkunut onnesta saatuani sen vihdoin käsiini. Suihke on kuulemma saatavilla nyt vihdoin Suomestakin ja palaan tähän(kin) mahtavaan moniottelijaan tarkemmin myöhemmin.

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

Lisää aurinkosuojaa kasvoille on tullut myös Hada Labo UV Perfect Gel SPF 50+ PA++++ -voiteesta. Hankin kokeilukokoisena sen sekä Hada Labo Perfect Gel -yövoiteen, joiden pikkupurkeilla oli täällä hintaa kolmisen euroa. Japanilainen Hada Labo on kiinnostanut minuna merkkinä jo pitkään, joten sen kanssa on kiinnostavaa tehdä tuttavuutta.

Olen tehnyt ihonhoidon puolelta myös yhden tuotehankinnan, jota en olisi välttämättä vielä tarvinnut, mutta jonka edessä lankesin totaalisesti. Korealainen luksussarja The History of Whoo on houkutellut minua kovasti, mutta en ole raaskinut laittaa pennejäni kiinni merkin melko arvokkaisiin tuotteisiin. Täällä on kuitenkin myynnissä useita erilaisia tuotepakkauksia, jotka sisältävät merkin matkakokoisia tuotteita verrattain edulliseen hintaan. Tämä tuotepakkaus kustansi n. 20 euroa ja tulen varmasti kokeilemaan merkin muitakin tuotelinjoja tämän jälkeen.

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

Myös meikkipuolella olen jo ehtinyt tehdä muutamia ihan pieniä hankintoja keskittyen lähinnä tekemään täsmäiskuja Sephoran matkakokoisten tuotteiden hyllylle. Aloitin mm. tustumisen hypetetyn Hourglass-merkin kanssa, minkä lisäksi hankin myös uuden Kat Von D Lock-It Brightening Powder -silmänaluspuuterin.  Lisäksi kaupasta on tarttunut mukaan Essence Colour Correcting Liquid Concealer Anti Rednes -peiteaine bloggaajakollega Erikan suositeltua sitä.

Palailen näihin uusiin tuotehankintoihini tarkemmin myöhemmin omissa postauksissaan!

Ostolakossa Virve Vee Bangkok kosmetiikka shoppailu

Näkyikö postauksessa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

9 kommenttia artikkeliin ”Kosmetiikkaostoksia Bangkokista”

 1. Jännää! Scentio Milk plussan vartalovoiteen ostin itse Bangkokista. En vaan vielä ole päässyt sitä korkkaamaan.. odotan varsinkin mitä thaikkukosmetiikkaa tulet löytämään.

  Vastaa
 2. Itselläni on näistä tällä hetkellä käytössä Cliniquen puhdistusbalmi, joka on kyllä puhdistustehoiltaan ja ihotuntumaltaan tosi kiva, mutta ei minusta ihan hirveän riittoisa, vaikka iso purkki nyt useamman kuukauden kestääkin, mutta itse joudun ottamaan sitä about teelusikallisen kerralla, että se liukuu nätisti iholla ilman kitkaa. Puhdistusöljyt ovat siis omaan makuuni riittoisampia, mutta tämä on kyllä muuten ehkä jopa kivempi kuin öljyt.

  Vastaa
 3. Kyllä se vaan niin on, etten yhtään ihmettele miksi suomalainen Suomessa ei satsaa ihonhoitoon. Kaikki on niin kallista 🙁

  Vastaa
 4. Kyllähän nuo hyvänen aika kaikki herättää kiinnostusta! Jos sinulla käy työlomallasi aika pitkäksi niin… 🙂

  Shoppailusta tykkäävän päivän motto: Rahan tuhlaaminen on paljon hauskempaa kuin sen tienaaminen.

  Mä oon muuten kummallisesti etäkoukuttunut Soap & Gloryyn, kiitos sinun, vaikka en ole yhtäkään tuotetta koskaan edes livenä nähnyt 😀

  Vastaa
 5. Voi kuinka ihana näitä kosmetiikkaostospostauksia on lukea♥ Itelläni on käytössä just toi sama Garnierin misellivesi ja ite tykkään siitä tosi paljon. Ois kiva kuulla sunki mielipidettä siitä!

  Vastaa
 6. Tsubakin shampoo ja hoitoaine tarttui omaan ostoskoriin kerta toisensa jälkeen Shanghaissa asuessani. Ne valkoiset pullot (oiskohan ollu kosteuttavia) oli rakkautta.

  Vastaa
  • Minulla oli viimeksi se valkoinen hoitoaine, mutta se ei jotenkin tuntunut omalle tukalleni sopivalta. Ravitsi tukkaa, mutta jätti sen jotenkin raskaaksi eikä ehkä selvittänyt tarpeeksi. Varmaan parempi aasialaiselle hiuslaadulle, joka on liukkaampi ja yksittäiset hiukset paksumpia. 🙂

   Vastaa
 7. Olen silmäillyt myöskin Whoota, Misshan vastaavaa Cho Gong Jiniä ja Sulwhasoota. Kiinnostaisi tietää, mikä niistä olisi tehokkain. Mainosten perusteella on vähän turha päätellä mitääm.

  Vastaa

Jätä kommentti