Lempparisauvani vol 2

Muistatteko, kun hehkutin teille pidemmän aikaa sitten Remingtonin Pearl Wandia?

Hehkutukseni saa tänään jatko-osan, sillä rakkauteni on kasvanut uusiin ulottuvuuksiin.

Hankin nimittäin Pearl Wandin isomman version, Pearl Pro Curlin ja voi että, se on aivan täydellinen!

Kuvassa uusi isompi ja vanha pienempi kiharrussauvani.

Iso Pearl Pro Curl -sauva tekee hiuksiin isot, täydellisen upet kiharat tai laineet riippuen siitä, kuinka suurissa osissa hiuksia käsittelee.

Tietenkään isot laineet eivät ole yhtä kestäviä kuin Pearl Wandin pienemmät kiharat, mutta hyvän kestävyyden laineillekin saa, kun vaan käyttää tarpeeksi lämpöä, hyvää pohjatuotetta ja kiinnittää kiharat hyvin.

Sauva on ollut aivan mahtava ostos, sillä sillä on ollut ihanaa ja helppoa taivutella hankalassa kavuvaiheessa olevia hiuskiehkuroita pois kasvoilta ja muutenkin vaan haluamaansa suuntaan.

Taivuttelusuunnilla voi myös pelata enemmänkin, sillä jos rautaa pitää Pearl Wandin kaltaisesti pystysuunnassa, syntyy enemmän korkkiruuvikiharan tyyppinen kihara…

…mutta jos rautaa pitääkin kihartaessa poikittain, laskeutuu kiharakin hieman eri tavalla ja hiusten tyveen syntyy ihana, ilmava kohotus.

Tekisi mieli sanoa, että tämä on ollut parhaita ostoksiani pitkiin aikoihin, mutta koska en nykyisen ostolakkoilevan elämäntyylini vuoksi ostakaan oikeastaan mitään muita kuin superihania ja loistavia asioita, täytyy vaan todeta sanomaan, että tämäkin on aivan mahtava ostos!

Olin itse aluksi hieman epäileväinen ison sauvan suhteen, mutta kävin jonkun aikaa sitten läheisteni häiden yhteydessä kampaajalla ja kampaaja pohjusti kampaukseni isoa sauvaa käyttäen. Kyselin kampaajalta sauvasta ja sen käytöstä tullen lopulta lopputuloksen nähtyäni siihen tulokseen, että minun oli pakko saada sauva itselleni.

Ja siis, onhan tämä aikaansaama lopputulos aivan ihana!

Hintaa sauvalla on noin 40 euroa ja sauvaa myyvät mm. Stockat, Sokokset ja varmasti lähes mitkä tahansa myymälät, joista löytyy vähänkin enemmän ”naisten elektroniikkaa”.

Onko tämä isompi sauva noussut muiden suosikiksi? Olisi pitänyt uskoa teitä sitä minulle aiemmin kehuneita heti silloin jo viimeksi Pearl Wandista jo höpötellessä!

11 kommenttia artikkeliin ”Lempparisauvani vol 2”

 1. Voi elämä. En ole tykännyt kiharoita tehdä raudalla kun en ole halunnut sormia polttaa (enää), eikä ole käynyt koskaan mielessäkään että laittaisi toiseen käteen jonkin hanskan. 😀 Kiitos vinkistä! ;D

 2. Voi ääh, minulla on tuo ohuempi sauva ja toivon että tuota isompaakin olisi ollut silloin myynnissä kun sauvani ostin, nimittäin olisin valinnut sen. Tykkään enemmän isoista kiharoista ja tuolla pienemmällä saan aikaan vain sellaista ärsyttävää tiukkaa kiharakiharaa, jotka näyttävät minusta liian laitetuilta. Enemmän haen sellaista rentoa surffitukkaa. Joku päivä hankin vielä tuon isomman..

 3. Aikamoista! Pearl Wandin hankin heti, kun sen ensimmäisen kerran blogissasi näin. Ja rakastuin tietty heti aivan päätä pahkaa. Ja kuukausi sitten kävin kotiuttamassa myös tämän isomman kaverin – enkä voisi tyytyväisempi olla! Aivan mahtava vekotin, täydelliset laineet niin pienellä vaivalla, ja kestävätkin mielestäni esim. suokkarilaineita kauemmin. 🙂

  Chatte

 4. Itse en millään saa näitä pro curlilla tehtyjä kiharoita pysymään paria tuntia kauempaa, vaikka käyttäisin hyvää pohjatuotetta jne. Pearl wandilla tehdyt kiharat sen sijaan kestävät vaikka kuinka kauan, vaikka en käyttäisi edes yhtään lakkaa…olen myös sen verran jo harjaantunut tuossa pearl wandin käytössä, että saan sillä aikaiseksi myös loivemmat laineet.
  Mietin vaan, että miksiköhän joillain tuntuu kestävän pro curlinkin tulos niin hyvin..vaikka itselläni on vielä luonnostaankin taipuisa hius, niin ei vaan onnistu.

 5. Heippa Virve!

  Minulla on myös tuo pienempi kiharrussauva, mutta olen jo pidempään jahkaillut suuremman ostamista.Tekemäsi kiharat näyttävät täydellisiltä ja ovat varmasti melko nopeita tehdä samoin kuin kiharat pienellä sauvalla. Taidanpa itsekin ostaa tuon ihanuuden itselleni jossain vaiheessa… ;). Kiitos vinkistä!

 6. Mulla tää sauva ei toimi yhtään! Vaikka laitan täydet tehot ja kärtsään hiuksia siinä muutaman sekunnin niin ei tule kiharaa. Ei taida toimia yhtä hyvin pitkissä hiuksissa!

 7. Moikka (:
  Mulla on toi sama sauva ja oli kyllä hintansa arvoinen; toimii ihanasti.

  + UPEE BLOGI ;oo

 8. Voi elämän kevät! Pidät kihartaessasi hanskaa, mikä loistava idea! Miten mä en ole itse tajunnut..sen takia vältän hiusten kihartamista, kun aina sormet palaa. Kiitos tästä 😀 millanen hanska toi oikein on?

  • Toi hanska tulee kihartimen mukana 🙂 ja on ihan perus puuvillainen hanska niin ei sormet kärtsää. Ei varmaan kannata mitään tekokuituisia hanskoja käyttää, ettei ne sula..

 9. Mulla on samaa sarjaa suoristusrauta kun noi siun sauvat. En voi kuvailla sitä kuin yhdellä sanalla ja se on I-H-A-N-A!! Ehkä joskus tulevaisuudessa siirryn suoristusrauta kiharoista sauva kiharoihin ::)

 10. Apua 😀 luulin otsikosta päättelemällä päätyväni lukemaan hiustenlaittovälineiden sijaan erotiikkaliikkeen tuotteista….. Hyvä postaus kuitenkin!

Kommentointi on suljettu.