Black Friday -arvonta, joka voi pelastaa ihosi

*Sis. mainoslinkkejä

Olen viime kuukaudet tuntenut suunnatonta iloa siitä, etten ole enää töissä. Päivätyö kosmetiikan verkkokaupassa ihmisiä loputtomaan kosmetiikan ostamiseen yllyttävänä tyyppinä ei vain enää ollut linjassa omien tämänhetkisten arvojeni kanssa, joten siitä oli hyvä hypätä sivuun.

Black Friday tai oikeastaan koko Black Week ovat aikaa, joina olen aivan erityisen iloinen siitä, ettei minun tarvitse enää olla työnikään puolesta millään tavalla mukana tuossa hysteriassa, jonka veikkaan tänä vuonna jatkuvan paitsi Cyber Mondayna, mutta myös kokonaisena Cyber Week -viikkona monessa tapauksessa.

 Black Friday voita Uusi alku ihollesi verkkovalmennus

En sano, ettei kenenkään pitäisi ostaa mitään. Joskus jokainen tarvitsee jotakin ja hyvät tarjoukset kannattaa hyödyntää.

Sen sijaan sanon vain, että koitetaan pitää tarjouspaljouden keskellä järki päässä ja pysähtyä miettimään, mikä on sellaista, mitä oikeasti tarvitsee ja kannattaa hankkia nyt, kun sen saa edullisesti ja mitä taas on keksinyt spontaanisti hankkia juuri nyt vain siksi, että sen saa edullisesti.

Itse haluan olla Black Fridayssa mukana järjestämällä blogissani arvonnan, jonka palkintojen avulla voi oppia välttämään hutiostoksia. 

Fiilistelin viime viikolla tapaamistani TwistBe-yrityksen Katin kanssa ja kerroin silloin, kuinka linjassa omat nykyiset ajatukseni ovat TwistBen kanssa. Sain TwistBeltä joitakin viikkoja sitten pääsyn yrityksen järjestämään ihonhoidon verkkovalmennuksen materiaaleihin ja olen ollut siitä aivan innoissani.

Lue myös: TwistBe palautti inspiraationi kosmetiikkaan

 Black Friday voita Uusi alku ihollesi verkkovalmennus

TwistBen Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksen ideana on, että käytännössä yhden kasvohoidon hinnalla oppii, kuinka omaa ihoaan voi hoitaa sen tarvitsemalla tavalla lopun elämäänsä ja sen myötä tehdä ihonhoidosta palkitsevaa. Samalla tietysti myös säästyy rahaa, kun ei enää tule hankkineeksi turhia tuotteita, joita oma iho ei oikeasti tarvitse.

Verkossa itsenäisesti opiskeltavan kurssin suurin anti useimmille on oppi siitä, kuinka jokainen voi itse oppia valitsemaan iholleen ihan oikeasti hyvää tekeviä tuotteita ja lakata menemästä lankaan suuria lupaaviin, mutta käytännössä ihon korkeintaan vain mukavan tuntuiseksi feikkaaviin tuotteisiin.

Paitsi että verkkovalmennus opastaa kosmetiikkatuotteiden valinnassa, opastaa se myös kiinnittämään huomiota muihin ihon hyvinvointia edesauttaviin tekijöihin, eli kurssiin sisältyy myös juttua ravinnosta, liikunnasta sekä ihan ylipäätään ihon ja kehon toiminnasta. Minulle juuri nämä olivat itseasiassa niitä kurssin parhaita juttuja, jotka saivat minut innostumaan kokonaisvaltaisesta kauneudenhoidosta yhä enemmän.

 Black Friday voita Uusi alku ihollesi verkkovalmennus

Verkkokurssi koostuu neljästä, viikko kerrallaan aukeavasta aihealueesta, joilla jokaisella syvennytään yhteen kokonaisuuteen. Lisäksi mukana on mielenkiintoista bonusmateriaalia, jolla osaamistaan voi halutessaan syventää.

Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksessa on erityistä nimenomaan se, että se on tehty ihan tavallisille kuluttajille. Valmennuksen kautta ihan kuka tahansa voi siis oppia, kuinka niitä hyviä, taatusti toimivia kosmetiikkatuotteita valitaan.

Tulen lähiaikoina postaamaan verkkovalmennuksesta ja sen sisällöstä blogissani vielä tarkemmin, sillä kuten sanoin, olen siitä todella innoissani.

Ajattelin kuitenkin, että Black Friday olisi täydellinen hetki pitää blogissa arvonta, jossa voi voittaa itselleen TwistBen Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksen.

Arvontaan voi osallistua kertomalla kommenteissa, mikä on itselleen se ihonhoidon haastavin tai kiinnostavin juttu, josta haluaisi oppia tai josta haluaisi saada lisää tietoa?

Vastaajien kesken arvontaan kolme Uusi alku ihollesi -verkkovalmennusta. Arvontaan voi osallistua koko Black Weekend -viikonlopun ajan eli sunnuntaihin 1.12.2019 klo 23:59 asti. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta seuraavalla viikolla kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen ja voittajalla on kaksi viikkoa aikaa vastata  viestiin, minkä jälkeen palkinto voidaan arpoa uudelleen.

*TwistBen Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksesta voi lukea lisää TwistBen verkkosivuilta. TwistBen sivulta voi myös ladata *ilmaisen ihonhoidon oppaan, josta saa hyviä vinkkejä ihonhoitoon.

 Black Friday voita Uusi alku ihollesi verkkovalmennus

Mitä te haluaisitte oppia ihonhoidosta?

109 kommenttia artikkeliin ”Black Friday -arvonta, joka voi pelastaa ihosi”

 1. Verkkovalmennus kuulostaa niin tarpeelliselta! Haluaisin nimenomaan oppia oman ihon tarpeet paremmin, sekä löytää sille sopivat tuotteet. Iho-ongelmaisena ja monia ”ihotyypilleni sopivia” tuotteita kokeilleena en ole edelleenkään löytänyt juuri oman ihoni tarpeita vastaavia tuotteita.

 2. Mun haasteena on silmänympärysiho näin vanhetessa. Silmät näyttää väsyneiltä koko ajan enkä vaan ole löytänyt niitä oikeita tuotteita vielä. Uusien kokeileminen on hidasta sillä sy-tuotteet ovat niin kalliita.

  Toinen haaste liittyy vanhoihin aknearpiin. Kunpa ne saisi häivytettyä!

  • Ihonhoitokurssi kiinnostaisi niin kovin, viime aikoina ihoni on käyttäytynyt ihan oudosti ja tämän syyn tahtoisin löytää/ymmärtää. Myös ikuiseen murheenkryyni in, silmänalusiholle haluaisin löytää vinkkejä ennenkuin sorrun pistoshoitoihin.

 3. Haastavinta on löytää itselleen sopivat tuotteet. Olisi ihanaa oppia tulkitsemaan inci-listoja paremmin.

 4. Haluaisin oppia mymmärtämään paremmin omaa ihotyyppiä. ”Vanha” jaottelu ihotyyppeihin on musta vähän rajaava, ja pitäisi tietää mitä tuotteitakäyttää kun on sekaiho JA ikääntyvä iho. Twistben valmennus on ollut mielessä useampaankin kertaan, joten osallistun mielelläni arvontaan 🙂

 5. Punoittavan ihon hoito kiinnostaa. En tiedä onko tämä couperosaa vai mistä on kyse, mutta itseäni häiritsee, enkä ole vielä löytänyt helpotusta tähän!

 6. Kiinnostaisi voiko yli 50- vuotiaana vielä saada hyvän ihon jos ei ole sitä ennen tehnyt juuri mitään asian hyväksi.

 7. Haastavinta ihonhoidossa on ajoittain oikutteleva iho. Haluaisin oppia miten ihoa kannattaa hoitaa kun iho on atooppinen. Kuten esim. mitkä ainesosat ovat iholle hyväksi ja mitkä ei ja miten ihoa kannattaa puhdistaa.

 8. Haluaisin oppia enemmän erilaisten tehoaineiden käytöstä. Paljon olenkin niistä saanut oppia tästä blogista, mutta valikoima on laaja ja haluaisin löytää itselleni sopivimmat tuotteet.

 9. Incien lukutaidon opetteleminen ja tuotteen sisällön parempi ymmärtäminen olisi ehdottomasti kiinnostavin juttu!

 10. Minua kiinnostaa oppia tuotteen sisällöstä ja ainesosista enemmän, mikä on oikeasti hyväksi iholle ja mikä ei.

 11. Haastavin on silmänympärysiho, sen hoito ja meikkaaminen. Tuntuu että helposti menee vajariksi tai överiksi….
  Kiinnostavinta on hoitonesteet ja niiden käyttö ja sitä myöten niiden mieletön tehokkuus <3

 12. Haasteena etenkin löytää sopivat voiteet ja kasvovedet eli haluaiain oppia tuntemaan ihoni muuttuvat tarpeet paremmin.

 13. Haluaisin oppia ymmärtämään ja täyttämään ihoni tarpeita paremmin. Näin sekaihoisena tuntuu haastavalta miettiä, mitkä tuotteet sopisivat iholleni parhaiten.

 14. Haluaisin oppia lukemaan incejä, jotta pystyn valitsemaan itselleni parempia tuotteita. Iho on alkanut taas kuivua kun hyaluronihappo seerumini loppui, mietin onko mun todella pakollista ostaa vain uusi seerumi vai täytyisikö ihonhoitoa muuten muuttaa. Laitan aamulla kosteuttavaa suihketta ja kosteuttavan päivävoiteen, mutta silti päivällä alkaa naamaa kiristää… Enkä pese naamaa puhdistusgeelillä tai muilla vahvoilla aineilla.

 15. Haastavinta itselleni ihonhoidossa on puhdistus, sillä kaksoispuhdistuksesta huolimatta tuntuu etten saa meikkiä pois iholta kunnolla. Kasvoöljyistä olisi myös kiinnostavaa oppia lisää 🙂

 16. Haluaisin oppia tulkitsemaan inci-listoja ja oman ihoni tarpeita paremmin ja valitsemaan itselle juuri sopivat tuotteet. 🙂

 17. Että kuinka löytää omalle iholle sopivammat tuotteet! Oma iho pintakuiva, mutta samalla epäpuhdas. Myös kaksoispuhdistukseen itselle sopivat tuotteet etsinnässä, iho kun kuivuu vaahtomaisista puhdistustuotteista helposti. Oman ihon hoidossa haluaisin oppia yksinkertaisemmat ja tehokkaammat tavat ja tuotteet hoitaa ihoa.

 18. Minua kiinnostaa inci-listojen tulkitseminen/oppiminen. Korealaisella rutiinilla olen saanut ihossani huimia muutoksia aikaan, haluaisin löytää aamuihin vähän nopeamman version ja oikeat tuotteet siihen. Iltaisin on aikaa hoitaa ihoa enemmän.

 19. Haastavinta löytää hoitotuotteet mitkä olisi itselle hyvät, ja erityisesti silmänympärysalueen iholle ja tummille silmänalusille ja alkaville juonteille😎

 20. Hutipurkkeja tulee ostettua liian usein, vaikka oikeastaan olen tarkan markan tyttö ja pyrin myös ajattelemaan ekologisesti.

 21. Oman ihon tarpeiden kanssa tasapainoilu on oma haasteensa, kun T-alue rasvoittuu ja toisaalta muut alueet voivat mennä todella kuiviksi. Kuivuus on iän myötä alkanut näkymään silmänympärysihonkin kuivuutena, mikä hankaloittaa jo valmiiksi hyvin tummien silmänalusten peittoa.

 22. Vanhentuvan (nyt 37) ihon muuttuminen ja sen tarpeiden perässä pysyminen… 🙂

 23. Haastavinta on löytää omalle iholle (akne+couperosa) sopivia, laadukkaita ja eettisesti tuotettuja tuotteita.

 24. Oma iho on TODELLA haastava; on epäpuhtauksia, kuivuutta mutta myös öljyisyyttä, isoja ihohuokosia, couperosaa, herkkyyttä ja punaisuutta. Siihen lisätään vielä ikääntyvä iho, joten koen että tämä verkkovalmennus tulisi todellakin tarpeeseen! 🙂

 25. Olen omatoimisen K-kosmetiikkaan hurahtamisen oppinut jo tunnistamaan oman ihotyyppini ja etsimään sen mukaisia tuotteita, mutta hienosäätöön on aina varaa!

  Hutituotteita ja hukkareissuja tulee silti aina silloin tällöin, ja varsinkin entistä tiedostavampana kuluttajana haluan kiinnittää huomiota tuotteiden eettisyyteen, sekä tietenkin siihen, että saan rahoilleni myös vastinetta toimivien tuotteiden muodossa.

  Haluaisin edelleen oppia ymmärtämään paremmin oman ihoni tarpeita kokonaisvaltaisesti. Haasteena on ilmeikkäisiin kasvoihin jo syntyneet otsajuonteet.

 26. Verkkokurssi tulisi niin tarpeen. Ikää 24 ja teini-ikä iski, finnejä niin paljon leuassa ja ovat muuten kipeitä. Kaikkea olen yrittänyt, lukenut blogeja, kirjoja yms. Kokeillut tuotteita pidempään ja turhautunut, kun mikään ei auta. Kurssilla voisi saada hyviä neuvoja ja vinkkejä tähän tilanteeseen

 27. Ihonhoidon haasteena on ihon oikuttelevuus. Osa reaktiosta johtuu selvästi vuodenaikoihin sopeutumisesta (kesän kuumuus ja hiki versus talven kuiva pakkasilma ) ja osa kuka ties mistä. Stressistä, siitä että on unohtanut pyykätät tyynyliinan parin viikon välein jne.

 28. Haluaisin oppia tulkitsemaan nci-listoista että mitkä tuotteet on oikeesti laadukkaita. Ja vielä kun oppis tunteen oman ihon tarpeet!

 29. Haastavinta on löytää oikeat aineet omalle iholle.
  Iho rasvoittuu nopeasti, on kuivia kohtia, laajentuneita ihohuokosia, stressi myös vaikuttanut paljon ihon kuntoon ja kohta varmaan myös alkaa näkymään vanhentumisen merkit. Nämä kaikki tullut aivan yhtäkkiä.
  Ihonhoito on aina ollut tärkeää ja nyt alan olemaan hukassa kun en tiedä mitä iho yrittää kertoa.

 30. Olisi ihana saada oppia tuotteiden sisällön tulkitsemiseen, joskus sitä yritin itsenäisesti opetella, mutta asioita jo unohtunut jos koskaan niitä edes hirveästi opinkaan.

 31. voi olla, että odottelen siihen asti, kunnes ne keksii laitteen, joka heti ilmoittaa mitä sun ihosi on vailla…..

 32. Olisi ihana ymmärtää vielä paremmin mitä omalle iholle kannattaa laittaa ja oppia tekemään parempia valintoja ja välttää hutiostoksia (jonkin verran tullut vuosien saatossa). Ihon kosteutus on varmaan suurin haaste, johon apu ei olisi pahitteeksi. Varmasti hyvä valmennus! <3

 33. Suurinta vaikeutta tuottaa oikeiden tuotteiden löytäminen. Oma iho on helposti tukkeutuva ja pintakuiva.

 34. Ihon kosteutus. Kaksoispuhdistus käytössä, kasvovesi ja seerumi ja tietysti kosteusvoide ja öisin öljyäkin mutta ei tunnu silti löytyvän oikeita tuotteita kosteuttamaan ihoa.

 35. Haastavinta on pitää ihon kosteudesta huolta ja välillä olen epävarma siitä, ketä tulisi uskoa tuotteiden valinnassa. Seuraavaksi haluaisin ostaa itselleni kunnon öljyn kasvoille, sillä en ole aiemmin käyttänyt öljyjä.

 36. Ihana arvonta! 😍 Itse haluaisin oppia tuntemaan oman ihon tarpeet paremmin. Tuntuu, etten omilla opeilla saa ihoani kuriin.

 37. Haluaisin oppia mitä ihoni tarvitsee, varsinki nyt talvi kauhella oikein tuotteiden löytäminen on vaikeaa.

 38. Haluaisin oppia lisää pintakuivan ja lievästi couperoottisen ihon hoidosta.

 39. Ihonhoito on palkitsevaa! Uudet hoidot kiinnostavat, mutta ovat liian kalliita hoitokodissa. Miten niitä voisi kotona kokeilla.

 40. Haastavinta on löytää ne parhaat ja miellyttävän tuntuiset ja tuoksuiset tuotteet. Osa toki jo hallussa mutta lisätietoja kaipaan.

 41. Kokonaisvaltainen ihonhoito ja tuotteiden INCI-listojen ja ainesosien tulkinta.
  Etenkin näin kosmetiikan suurkäyttäjänä ja bloggaajana olisi tärkeä saada syventävää tietoa ihonhoitoon, jotta osaisin neuvoa itsekin lukijoita oikein.

 42. Ihon kunnon pitäminen tasapainossa. Ihoni on samaan aikaan sekä pintakuiva että rasvoittuva, ja siinä on jonkin verran epäpuhtauksia. Haluaisin oppia lisää näiden ongelmien yhtäaikaisesta hoidosta ja lisäksi, kuinka yhdistää tähän vielä ihon vanhenemisen ensimerkkien hoito.

 43. Muutama ajoittain ilmaantuva väliaikainen iho-ongelma, on saanut mut ostamaan purkkiarmeijan. Haluaisin yksinkertaistaa ihonhoitoni minimiin.
  Mukana tottakai tällaisessa purkittomassa arvonnassa, joka voisi olla avain iho-ongelmiini.

 44. Olen jo useamman vuoden panostanut ”laadukkaisiin” ihonhoitotuotteisiin, silti ihoni ei voi niin hyvin kuin haluaisin. Siksi tämä kurssi olisi ihana, saisin vastauksia kysymyksiin mitä en ehkä ole osannut edes kysyä.

 45. Haastavinta on varmaankin tasapainottelu ihon rasvoittumisen ja kuivumisen kanssa (pintakuiva iho?). Ja näin vanhemmiten silmänympärysiho, silmäpussit ja tummat silmänaluset, tuo ihan uusia ulottuvuuksia ihonhoitoon 😀

 46. Haastavinta on löytää juuri omalle iholle ne parhaat tuotteet. Haluaisin oppia ymmärtämään tuoteselosteita ja usein miettinyt osallistumista twist been kurssille 🤗

 47. Haluaisin oppia mukauttamaan omia rutiineja muuttuvien ihon tarpeiden mukaan. Mulla on ollut ongelmana hormonaaliset muutokset raskaus- ja imetysaikana ja niiden jälkeen, kun koko iho tuntuu muuttuvan melkein yhdessä yössä. Milloin kuivaa ja kiristää, ja milloin yhtäkkiä taas rasvoittuu.

 48. On haastavaa löytää oikeat tuotteet ja rutiinit kuivalle iholle. Tuntuu, että juuri kun ihon saa hyvään kuntoon ja luulen löytäneeni oikean kombon, tulee järkyttävä finnikausi tai rutikuivasta nenänpäästä alkaa kuoriutua ihoa. 😅

 49. Haluaisin oppia tunnistamaan ihoni tarpeet. Olen 40+ ja suurin huoleni ihossa on epäpuhtaudet. Niihin ei tunnu auttavan mikään. Lisäksi on monia muitakin iho-ongelmia.

 50. Itselläni on ollut akne 5 vuotta ja olen nyt syönyt 5kk Roaccuttan kuuria, jonka avulla ihollani ei enää ole epäpuhtauksia, MUTTA sivuvaikutuksena iho hilseilee ja kuivuu 😀 Verkkovalmennus syventäisi nykyistä tietämystäni entisestään ihonhoitoon ja tuotteiden valintaan!

 51. Eniten tarvisin apua atopian hoitoon, miten hoitaa satunnaisia epäpuhtauksia ja tukkoisia ihohuokosia kuivassa ihossa.

 52. Haluaisin oppia lukemaan Inci listoja paremmin. Sekä tummien silmän alusten peittäminen tuntuu haastavalta.

  • INCI-listojen parempi lukutaito ja oman pintakuivan sekä samalla rasvoittuvan ihon hoito oikeilla tuotteilla. Lisäksi haasteena herkkä iho ja couperosa, joten tämä kurssi olisi ihana ja tulisi tarpeeseen.😊

 53. Haasteena on hoitaa epäpuhtauksia, joita on eniten selässä ja intiimialueella. Näistä olen kärsinyt jo todella kauan ja monenlaista on tullut kokeiltua tuloksetta :/

 54. Haasteena on löytää ne itselle sopivat tuotteet ja välttää hutiostosten tekeminen. Tämä kurssi olisi ihana 😍

 55. Haastavinta on löytää ihanista luonnonkosmetiikan tuotteista itselle sopivat. Miten osata lukea inci listoja. Mitä tuotteet sisältävät ja löytää oikeat vaikuttavat aineet omalle iholle.

 56. Tää valmennus kiinnostaa tosi paljon! Haluaisin oppia lukemaan inci-listoja, nyt ne ei aukee yhtään. Haluisin myös oppia miten hoitaa kuivaa ihoani johon aurinko on jättänyt jälkensä, voiko pigmenttimuutoksille enää mitään ja voiko uusien tuloa estää.

 57. Haluan oppia hoitamaan ihoani ja koko kehoa oikein. Olen käyttänyt viimeiset viisi vuotta emäksistä ihonhoitoa, joka on pitänyt aikuisiän akneni kurissa, mutta nyt tuntuu siltä, että ryppyjä ilmestyy kuin sieniä sateella, joten olisi muutoksen aika! Kaipaan hyviä luonnonmukaisia tuotteita, mutta tietämättömänä pelottaa kokeilla uutta.

 58. Haluaisin oppia tunnistamaan oman ihotyyppini ja saada vinkkejä sen hoitoon. Kaikenlaisia tärpättejä on tullut kokeiltua monesta hintaluokasta, enkä vieläkään ole löytänyt tasapainoa, enkä hyvinvoivaa ihoa, joten toivon että arpaonni suosisi 🙂

 59. Haluaisin oppia valitsemaan tuotteita siten,etten aiheuttaisi niillä epäpuhtausongelmia, kun sellaiseen on taipumusta.

 60. Haluaisin, että siskoni pääsisi tällaiselle kurssille mukaan. Hän ei ole koskaan päässyt edes kasvohoitoon. Tiedän, että hän haluaisi oppia tietämään ihonhoidosta enemmän, erityisesti epäpuhtaan ihon hoidosta.

 61. Oman ihon tarpeiden ymmärtäminen sekä muutenkin vanhenevan ihon hoitoa. Olisi ihana saada hehkuva iho!

 62. Verkkokoulutus on mun unelma jo jonkun aika haluan oppia mitä oikeasti sopii minulle ja mitä ei.Ja on hyvää ymmärtämään inci lista😊

 63. Haastavin juttu ihonhoidossa ovat sitkeät umpikomedot. Haluaisin oppia mitä ainesosia välttää, ettei niitä tulisi ja keinoista päästä niistä eroon.

 64. Ihoni on herkkä reagoimaan liian tehokkaisiin tai kuivattaviin ainesosiin, tahtoisin oppia mitä suosia ja mitä välttää ettei rahaa menisi hukkaan.

 65. Itsellä pintakuiva sekaiho joka on yks päänvaivaa varsinkin näin talvella. Vaikka kuinka yrittää hoitaa oikein niin tuntuu ettei mikään riitä. Tähän ongelmaan olisi ihana päästä syventyyn.

 66. Sekaihoni hoito on haastavaa, koska siinä on yhtäaikaa epäpuhtauksia ja pintakuivuutta. Haluaisin myös oppia lukemaan inci-listoja, jotta osaisin valita ihonhoitotuotteeni oikein.

 67. Äh, ongelmia on paljon😅 pintakuivuus, näppyjä ja tukkeumia on, vanhoja arpia näkyy leuassa ja pitäisi jo ehkäistä ryppyjen syntymistä. Milloin mulla alkaa se ikä, kun iho-ongelmat takana? 🤔

 68. Itseä kiinnostaisi kovasti oppia tunnistamaan paremmin oma ihotyyppi ja sen tarpeet myös olosuhteiden vaihtuessa (vuodenajat, elämäntilanteet jne.). On niin helppo mennä samoilla, ”tutuilla ja turvallisilla”, mutta varmasti iho kaipaisi jotain muuta! Twistbe kiinnostaa kokonaisuutena, huippu tää yhteistyökuvio 🤗

 69. Oi, tää tulis niin tarpeeseen! Oon nyt 4-kymppisenä siinä ikävässä tilanteessa että reuma on vienyt työkyvyttömyyseläkkeelle ja hutiostoksiin ei ois varaa. Syömäni lääkkeet kuivattavat ihoa entisestään ja vaikka itselleni parhaiten sopivat tuotteet ovat muutenkin vielä hakusessa niin eniten oon pihalla siitä miten ja millä tuotteilla pintakuivaa sekaiho-couperosaihoa tulis hoitaa eri vuodenaikoina. Itsellä samat purnukat käytössä ympäri vuoden ja mietityttää miten hoitoa tehostaisi syksystä kevääseen kun asuntomme sisäilma on to-del-la kuiva (makuuhuoneessa ilmankostutin) ja toisaalta pitäisikö kesäaikaan käyttää kevyempiä tuotteita. Kas, siinä pulma.. 😃

 70. Tämä olisi täydellinen joululahja itselle! Löysin Twist be:n viime keväänä ja rakastuin heidän tuotteisiin ja ideologiaan. Haluaisin oppia tulkitsemaan incelistoja, jottei niitä kuuluisia hutiostoksia enää tulisi. Omaa ihoa kuormittaa lisäksi kolmivuorotyö, jonka kanssa riittävän levon saaminen on haastavaa. Tästä syystä ihonhoidontuotteideb tulee olla huippulaatua, niinkuin Twist be:llä.

 71. Vau! Haluaisin oppia pärjäämään mahdollisimman vähillä tuotteilla. 🙂

 72. Haaste tällä hetkellä tunnistaa oman ihon tarpeet ja löytää siihen sopivat tuotteet, kun 30 on tullut mittariin.

 73. Tasapainoilu sekaihoisen atoopikon tuotteiden kanssa tuottaa itselle päänvaivaa.

 74. Haluaisin oppia hoitamaan ja löytää itselle parhaat tuotteet omaan rosacea-ihooni.

 75. Haluaisin oppia miten päästä eroon pintakuivasta ihosta, mutta myöskin miten päästä eroon mustapäistä sekä hormonien aiheuttamista epäpuhtauksista. Olisi kiva oppia pitääkö ihoa hoitaa eri tavoin riippuen mikä vaihe menossa kuukaudesta. Ja paljon muutakin olisi kiva oppia lisää! Juonteet, silmänympärysihon hoito.

 76. Haluaisin oppia ymmärtämään juuri oman ihoni tarpeita paremmin, ja erityisesti saada apua akneongelmiin joiden kanssa tällä hetkellä kamppailen.

 77. Iän myötä couperosa on pahentunut ihan parina viime vuotena ja tämä aiheuttaa haasteita talvea ja saunaa rakastavalle. Ihonhoidon rutiinit ja tuotteet on juuri nyt vähän hakusessa.

 78. Haluaisin oppia tunnistamaan oman tarpeet ja ihon hyvinvointia parhaiten tukevat rutiinit ja tuotteet. Lisäksi erityisesti sy-alueen hoidosta haluaisin tietää enemmän.

 79. Haastavinta on tunnistaa oman ihon tarpeet ja löytää ihon hyvinvointia tukevia tuotteita ja tähän tarvitsisin apua.

 80. Olisi kiva oppia tunnistamaan oman ihon tarpeet. Ikää kun on tullut lisää on pahentunut myös punoitus, iho on helposti öljyisen ja likaisen tuntuinen jos ei laita meikkiä naamaan.

 81. Omalle iholleni tämä tulisi tarpeeseen. Kesällä aikuisiän aknen lisäksi minulla todettiin ruusufinni, joten paljon on tullut hutiostoksia tehtyä. 😅Näin ollen oman ihon tarpeet olisi entistä tärkeämpi osata tunnistaa. 😊

 82. Haastavinta ihonhoidossani on iän tuoman veltostumisen ja kuivuuden hoitaminen.

 83. Iän tuoman veltostuneen ihon piristäminen ja kiinteyttäminen ovat haastavinta ihonhoidossani.

 84. Kuulostaapa hyödylliseltä koulutukselta. 🙂 Haluaisin oppia siitä, mistä ihon oikut johtuvat ja miten niihin kannattaisi reagoida: kun yhtenä päivänä iho on hyvässä kunnossa ja seuraavana puskee näppylää ilman näkyvää syytä.

 85. Haluaisin oppia hoitamaan rosaceaan taipuvaa ihoani, joka tuntuu reagoivan ikävästi melkein kaikkiin tuotteisiin mitä olen kokeillut.

 86. Epäpuhtauksien hoito/estäminen on suurin haaste ja kaipaisin kyllä siihen vinkkejä.

 87. Haluaisin oppia tunnistamaan ja löytämään tuotteet ja ainesosat, jotka auttaisivat kuivaa, atooppista ihoani talvella.

Kommentointi on suljettu.