Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask – sikahauska poreileva kasvonaamio!

*Sis. mainoslinkin

Tänään postauksen aiheena on (kirjaimellisesti) ihan sikahauska kasvonaamio. Katsokaapa vaikka itse:

Carbonated Bubble Clay Mask

Kuten tiedätte, seuraan nykyään aivan erityisella innolla, mikä on Aasian kosmetiikkamarkkinoilla kuuminta hottia, sillä ne parhaat trendit tulevat meillekin sitten toivottavasti lopulta. Tällä hetkellä pinnalla ovat erilaiset kuplivat ja poreilevat kasvonaamiot sekä leivinsoodaa sisältävät puhdistustuotteet.

Carbonated Bubble Clay Mask

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask on nimensä mukaisesti savinaamio, jonka selkeästi sikalasta inspiraationsa saanut mutaisen näköinen koostumus näyttää iholle levittäessä ihan tavalliselta savinaamiolta.

Carbonated Bubble Clay Mask

Homma kuitenkin muuttuu mielenkiintoiseksi, kun naamio on ollut kasvojen iholla parisen minuuttia. Naamio alkaa nimittäin todellakin kuplia ja poreilla kuin veteen kaadettu ruokasooda! Ihan Kellog’s Rice Crispies -mainosten tasoista poreilua ei ole luvassa, mutta kyllä tämä hieman tuntuu juttelevan maidolla kasteltujen riisimurojen lailla.

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask

Poreilevan koostumuksen kehutaan päästävän saven puhdistamaan ihohuokoset entistäkin tehokkaammin. Jos naamiolta levittää kasvoille runsaan kerroksen, turpoaa se iholle suorastaan ällöttävän paksuksi, sammalta lähinnä muistuttavaksi kerrokseksi.

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask

Naamion poreilu tuntuu iholla hauskalta, mutta samalla myös oikeastaan välillä jopa ihan sietämättömän kutittelevalta (varsinkin nenänpielissä ja otsalla)! Jos naamio kuitenkin on ollut iholla jo jonkun aikaa ja kasvoillaan alkaa ilmehtiä kutinan vaikutuksesta valahtaa naamio kerros suorastaan hieman. Tätä voisikin siis sanoa melkoiseksi itsekurin kehittäjäksi.

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask

Kun naamio on saanut vaikuttaa kasvoilla reilut viitisen minuuttia hierotaan ihoa hellästi sormilla 1-2 minuuttia kuolleen ihosolukon irrottamiseksi. Naamio siis sekä kuorii että syväpuhdistaa ihoa. Innovatiivista tuotetta voidaan käyttää paitsi tavallisena kasvonaamiona myös ihonpuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena, jolloin naamio laitetaan puhtaan ihon sijaan jo meikin päälle!

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask

Erityisesti rasvoittuvalle iholle sopiva naamio jätti oman ihoni ihanan puhtaaksi ja raikkaaksi ilman että se kuitenkaan kuivatti sitä. Iho tuntui pehmeältä ja näytti heleältä naamion jälkeen vaikkakin täytyy silti myöntää, että se suurin viehätys oli ehdottomasti sen kuplivan poreilevassa ja suoranaisia vaahtokinoksia muodostavassa  koostumuksessa.

Carbonated Bubble Clay Mask

Naamion voi jälleen ostaa itselleen omaksi eBaysta, mutta jos aasialaisen kosmetiikan tilaaminen ei innosta, niin vastaava tuote lötyy myös suositun Cailyn Cosmeticsin valikoimista elevenin verkkokaupasta.*

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask

Kiinnostaisiko poreileva savinaamio?

PS. Jos ette muuten seuraa minua vielä Instagramissa (@virvevee), niin alattehan seurata. Siellä kun vilahtelevat nämä uusimmat vouhotukseni nykyään yleensä jo blogiakin nopeammin!


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

15 sekunnin roiskenaamio Ostolakossa Mihin aikaan päivästä iho tulisi kuoria Ostolakossa Mikä on yönaamio Ostolakossa

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

13 kommenttia artikkeliin ”Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask – sikahauska poreileva kasvonaamio!”

 1. Haha, tilasin tuon juuri pari päivää sitten.. Lähinnä kauhistuttaakseni poikaystävää, aion teettää naamion ehkä hänelläkin. 😉 Tyhmästi katsoin kuitenkin ainesosia vasta tilattuani, SLES ei oikein sovi iholleni. Ehkä menee hassuksi lahjaksi?

  xx Laura – Laurantaina Beauty Blog

 2. Aika metkan näköinen tapaus kyllä :’D Tulee Turtlesit mieleen! Hieman asian ohi; muistatko vielä kuinka kauan söit Roaccutan-kuuria ja millä annostuksella? Nykyisin ihosi kun näyttää ihailtavan tasaiselta ja säteilevältä 🙂 Koitin etsiä vanhemmista roa-postauksistasi, mutten onnistunut löytämään vastausta.

  • Haha, joo, Turtlesit! 😀

   Täytyy sanoa, että en valitettavasti yhtään muista, että millä annostuksella söin kuuria. :/ Sen kuitenkin muistan, että se ei ollut mikään suuri annostus vaan miedoimmasta päästä ja toisen kuurin aikana kun ihoni oli nopeasti hyvässä kunnossa, mutta kuurin loppuunsyöminen oli tärkeää sanoi lääkäri, ettei minun turhaan tarvitse kiduttaa ihoani kuivattamalla sitä liikaa ja että voin ottaa lääkkeen vain joka toinen tai joskus jopa joka kolmaskin päivä jos oikein kuivuu iho. Tämä helpotti suuresti siinä vaiheessa, kun näpyt olivat poissa, mutta kuuria oli jäljellä ja iho hilseili pahasti. 🙂

   • Tuhannet kiitokset vastauksesta! Rentoa alkusyksyä sinne lahden toiselle puolelle ja myöhästyneet onnittelut vielä kihlauksesta 🙂 Oli jotenkin tosi siistiä lukea asiasta, kun olen lueskellut blogiasi jo monta vuotta ja saanut seurata elämäntilanteesi muutoksia sivusta. Kyllä se elämä vaan aina kantaa ja hyvää kannattaa odottaa <3

 3. Onpa jännä, sillä tilasin tuotteen pari kuukautta sitten iHerbistä ja naamio on huomattavasti vaaleampaa kuin tuo sun. Se on myös kasvoilla vaaleansinistä eikä yhtään harmaata. Mulla tuote myös alkaa kuplia lähes heti, kun se koskettaa kasvoja. Tykkään naamiosta paljon ja se sopiikin mun sekaiholleni hyvin 🙂 Kutina tuntuu mustakin kyllä hieman ärsyttävältä 😀

  • Minäkin ihmettelin hieman näitä värieroja, sillä kun tuotteesta Googlettaa kuvia, on monella juurikin vaaleamman näköinen versio. Jos tuotteesi tuli iHerbistä niin voisiko olla, että tästä on (lainsäädännöllisistä syistä?) joku hieman erilainen, Jenkkimarkkinoille sopiva versio?

 4. Mulla on trypofobia, joten tuo näyttää ihan liian hirveälle aineelle, vaikka idea onkin hauska 😀

  • Piti googlettaa tuo sana ja voihan hemmetti, sait parissa sekunnissa aikaan melkoiset kauhukuvat nyt minullekin noiden kuvien kautta. Yyyööööökkk

   • Ups, ei ollut tarkoitus 🙂 onneksi ne netin kuvat on aikalailla kuvamuokkauksia, eikä oikeasti olemassa olevia. Mutta siltikin pelkään asioita joissa on paljon (pieniä) reikiä…

Kommentointi on suljettu.