Korean kosmetiikkaostokset

Okei, alatte ehkä jo pikkuhiljaa olla kypsiä näihin Korea-postauksiini, mutta halusin vielä jatkaa niitä sen verran, että saan kerrottua, millaista kosmetiikkaa ostin reissusta itselleni.
Yllätytte nimittäin varmasti hieman siitä, etten oikeastaan edes ostanut kuin pari hassua kosmetiikkatuotetta.
Ostin kolme BB-voidetta. Kaksi niistä oli Skin Foodia ja yksi Etude Houselta. Olen tykännyt kaikista kolmesta kovasti, joten omia postauksia on varmasti tulossa. (Ja postaustahan odottavat pari muutakin kotoani löytyvää aasialaista BB-voidetta…)
 
Ostin myös yhden meikkivoiteen. 20’s Factory Small Part Foundation oli niin hauska tapaus, etten voinut jättää tuota parin euron ihmettä kotiuttamatta. Tämä on nimittäin aivan täydellinen matkameikkivoide, sillä se on pakattu korkilliseen pussiin! Tuote menee tarvittaessa hyvinkin pieneen tilaan!
Ostin uteliaisuudesta myös Etude Houselta Precious Mineral Any Cushion -meikkivoiteen. Tällaiset ilmaviin, kompakteihin tyynyihin painetut meikkivoiteet ovat Koreassa uusi megatrendi ja jokaisella sarjalla oli omansa niin peittävinä BB-voidemaisina tuotteina kuin meikkiä pohjustavina CC-voidemaisina tuotteina. (Koreassa BB- ja CC-tuotteiden ero oli muuten selvä: BB-tuotteet olivat meikkivoidemaisia ja CC-tuotteet color correction tuotteita, eli meikkiä pohjustavia ihon sävyä tasoittavia, heleyttäviä tai neutraloivia tuotteita.)
Tämä on niin omanlaisensa tuote, että en malta odottaa, että saan viikonloppuna korkata sen ja pääsen esittelemään sen teillekin. Veikkaan, että nämä tyynymeikkivoiteet tulevat pian meille Eurooppaankin!
 
Ostin Etude Houselta myös miellyttävän tuntuisen kosteusvoiteen, jossa on SPF 25 ja joka jättää ihon todella heleän näköiseksi. Tuote sisältää mm. ihoa vaalentavaa arbutinia, mikä sopii minulle hyvin. En ole rusketuksen perään vaan tahtoisin mielelläni tasaisen, vaalean ihon.
Koreassa oli muuten aivan upeaa shoppailla meikkipohjatuotteita. Kerrankin kaikki sävyt olivat sopivia vaalealle iholle!
Ostin meikkipuolelta myös kaksi kulmakynää. Lähdin vartavasten etsimään kulmakyniä, sillä arvelin maan asukkaiden yleisen värityksen tietäen, että sieltä olisi helppoa löytää vaalealle iholle ja mustille hiuksille sopiva kulmakynä, joka ei punertaisi liikaa. Nappasin mukaani kaksi sellaista, joista Banila co. -merkin kulmakynä oli kierrettävällä mekanismilla toimiva tapauks ja Nature Republicin tavallista teroitettavaa mallia.
Etude Housesta tuli selkeä suosikkimyymäläni, sillä sieltä saattoi tehdä mukavia edullisia löytöjä. Ihonhoitotuotteiden puolelta poimin mukaani kaksi puhdistustuotetta, jotka molemmat pesevät ihon hyvin jättäen sen kosteutetuksi. Palaan näihin kahteen myöhemmin tarkemmin.
Koska Soulissa on joka nurkalla kosmetiikkamyymälöitä, on kilpailu asiakkaista kovaa. Siksi nämä hukutetaan kassalla näytteisiin toivoen, että heidät saataisiin niiden avulla palaamaan. Itse sain myös todella runsaat kasat näytteitä ja esimerkksi nuo kolme kuvassa näkyvää kasvonaamiota ovat näytteinä saatuja täysikokoisia tuotteita.
 
Mukaan tuli myös muita erilaisia hoitotuotenäytteitä -välillä jopa useampi kappale samoja kerralla!
 
Näytteiden kokeileminen oli mukavaa ja käytinkin niitä paikanpäällä jo jonkun verran. Esimerkiksi Etude Housen BB-voiteen löysin kokeilemalla siitä saamaani näytettä. Näytteiden ainoa ongelma oli, että niistä löytyi yleensä INCI-lista vain Koreaksi, mikä tietysti harmitti minua, sillä haluaisin aina tietää, mitä olen iholleni laittamassa.
Näiden näytteiden runsaanlaisen jakamisen myötä aloin täysin ymmärtää, miksi aasialaiset asiakkaani laivalla ovat olleet niin innokkaita pyytämään näytteitä kassalla…
Ostelin tosiaan todella kohtuudella ja vain sellaisia tuotteita, joita oikeasti tarvitsen (okei, kukaan ei tarvitse kolmea BB-voidetta yhtäaikaa, mutta sen laitan kokeilemisen piikkiin…), joten suoriuduin siinä mielessä reissustani hyvin mallikkaasti. Samaa ei tosin voi sanoa vaateshoppailun osalta, mutta se lienee jo sitten ihan oma lukunsa…

21 kommenttia artikkeliin ”Korean kosmetiikkaostokset”

 1. Aah, nämä on niin mielenkiintoisia! Aasialainen kosmetiikka on mun kokemuksien mukaan laadukasta, saisi tulla enemmän tänne länsimaihinkin tuollaisia. Ja vaateostoksista olisi kans hauska kuulla, tuntuu että siellä päin on varmaan tosi halpaa!

 2. No minä kyllä tarvitsen kolme (ja enemmänkin) BB-voidetta yhtäaikaa. Erilaiset tarpeet nääs eri päivinä. 😉

 3. Muakin kiinnostaisi kuulla maan hintatasosta mitä kosmetiikkaan tulee. Ostan aika paljon netin kautta korealaisia ihohoitotuotteita (rakastan Etude Housea!), eivätkä hinnat verkossakaan ole päätä huimaavia.

 4. No riittää sulla siellä hämmästeltävää. Nämä kosmetiikkakulttuurihuomiot ovat olleet erityisen mielenkiintoista luettavaa. Jännä nähdä, milloin täällä seurataan perässä. 🙂

 5. Oi hyvähyvä, laita vain tarkempaa juttua tuotteista kunhan saat kokeiltua! Olen itsekin helisemässä kotimaassa myytävien meikkipohjien kanssa, kun kalpealle, keltapohjaiselle iholle ei löydy mitään… eBay on lempikauppani aasialaisten merkkien suhteen, mutta en omaa incinlukutaitoa juuri ollenkaan (vieras kieli sekin) ja ostamisen on monesti arpapeliä. Saatan hyvinkin löytää uusia suosikkeja ostamiesi joukosta.

 6. Kysyin jo edellisessä postauksessa, mutta et vastannut ja koska asia kiinnostaa niin kysyn vielä uudestaan. 🙂 Eli miten naisten ja miesten kosmetiikka oli liikkeissä eroteltu, jos miehen kasvoilla mainostettiin naisten kosmetiikkaan? Täällä on niin tottunut länsimaiseen tapaan, että esim. siinä BS:n mainoksesta automaattisesti ajattelisi, että kyseessä on miesten sarja (ja ilmeisesti ei ole).

 7. Mua kiinnostaisi tuo Face Conditioning Cream ! Kuulostaa tuotteelta josta itse saattaisin tykätä, koska itsellänikin on vaalea iho, josta pidän kovasti, mutta aknen jäljiltä inhottavia punottavia arpia löytyy jonkun verran, joihin kaipaisin ratkaisua. Voiskohan tää olla sellainen tai onko jotain muita ideoita joilla saada arvet hälvenemään?

 8. Odottelen innolla tarkempia postauksia noista BB-voiteista (ja muistakin matkamuistoista) ja niiden soveltuvuudesta vaalealle hipiälle. 🙂

 9. Tosi kiinnostava postaus! Kerro lisää. Ja vaatteista myös. Onko noissa kosmetiikkatuotteissa minkälaiset tuoksut? Ovatko makeita tai erilaisia kun meillä päin? Ainakin hauskan näköiset pakkaukset on.

 10. Ole kiltti ja kokeile kaikkia BB-voiteita mahd. nopeasti jotta voit laittaa meille arvostelun/vertailun! Itsekin cosmetic-lovea ja ibuybeautia päivittäin pläräävänä haluaisin vaan enemmän korealaisista tuotteista asiaa (olin ihan surkea kun sanoit edellisissä postauksissa ettet ostanut paljon), tuntuu siltä ettei länsimaiset tuotteet voita millään muulla kuin värimeikillä ja kynsilakoilla.

  • Jotenkin olen saanut sen kuvan, että Koreassa arvostetaan piiitkiä INCI-listoja. Ehkä sen ajatellaan korreloivan tehokkuuden kanssa – mitä enemmän raaka-aineita, sen enemmän voimaa. Muutenkin olen ymmärtänyt aasialaisten näpertelevän paljon enemmän ihonhoidon parissa – muistan aikoinaan muutaman korealaisystäväni tuotearsenaalin. Paljon olen itsekin ihonhoitoa harrastanut, mutta huomasin aasialaisten ehkä paneutuvan ihonhoitoon suuremmalla hartaudella ja rituaalimaisuudella, kun länsimaissa halutaan markkinoida nopeutta, kätevyyttä ja all-in-one tuotteita :)'
   En silti ole vakuuttunut aasialaisten tuotteiden aina olevan parempia – kyllä siellä päin maailmaa taatusti käytetään myös länsimaista kosmetiikkaa 🙂

 11. Noita face maskeja kannattaa kokeilla, juurikin illalla ennen nukkumaanmenoa, sillä ne ovat todella tavaralla kyllästettyjä yleensä! Itse ihan koukussa, ovat oikein mukavia käytössä. Ja jos sheet maskit eivät tarpeeksi kosteuta, kannattaa katsoa hydrogel mask – siinä kangas on korvattu geelimäisellä silikoninaamalla, pysyy pidempään kosteana. Etude housen cushion meni tilaukseen ehdottomasti!

Kommentointi on suljettu.