Valmiina Black Friday -hurrikaaniin

Minusta on mielenkiintoista ja jopa aika hauskaa, että vaikka pidänkin blogia kosmetiikasta, ovat blogin luetuimpia postauksia aina tavallisesti ne, joissa kirjoitan jostakin muusta kuin kosmetiikasta, eli tavallisesti nimenomaan työkuulumisistani. Olen tunnustautunut aika kovaksi työnarkomaaniksi positiivisessa mielessä, sillä rakastan työtäni ja sitä on vain niin mukavaa tehdä, joten kertoilen erittäin mielelläni työkuulumisistani täällä blogissa. Kivaa siis, että ne kiinnostavat teitä aina!

Kulunut syksy ja alkanut talvi ovat olleet meillä töissä erityisen jännittäviä, sillä kokoajan tuntuu tapahtuvan niin paljon. Kaikilla on hirveä draivi painaa eteenpäin ja muutoksen tuulet puhaltavat jatkuvasti kaikista suunnista niin, että välillä tuntuu kuin olisi suoranaisen pyörremyrskyn keskellä. Joka suunnasta tulee kokoajan tietoa uusista rekrytoinneista, tuotemerkeistä ja muista uudistuksista sekä jopa uusista toimitiloista, joten jokainen päivä on suoranainen jännitysnäytelmä eikä koskaan voi aamulla arvata, mitä päivä tuo tullessaan. Harvassa ovat päivät, joina en kotiin mennessä huikkaisi miehelleni ensimmäisenä, että ”Et ikinä usko, mitä tänään tapahtui…”

Nordicfeel Eleven kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Uudet tuulet ja muutokset ovat aina jännittäviä ja jopa vähän pelottaviakin, mutta myös mieltä piristäviä. Yksi jännittävimmistä jutuista, joita syksy ja talvi ovat mukanaan tuoneet on ollut kokonaan uuden verkkokaupan adoptointi. Siinä missä omalta vauvaltani jo kolmen vuoden ajan tuntunut Suomen Eleven on tähän asti saanut jakamattoman huomioni ja rakkauteni, tuli minusta yhtäkkiä myös äitipuoli Suomen Nordicfeel-verkkokaupalle, jonka ostimme kesällä.

Se on ollut paitsi hurjaa ja jännää, mutta myös äärettömän mielenkiintoista. Koska teen konttorilla vain 60% työviikkoa ja aikani on muutenkin kortilla, olen kuitenkin ilomielin antanut vastuun tämän uuden vauvan hoidosta kollegalleni ja tyytynyt seuraamaan sivusta, kuinka hyvää työtä hän on sen kanssa tehnyt.

Parhaita asioita työssäni verkkokaupan maapäällikkönä (tai verkkokauppapäällikkönä, kuten tittelini virallisesti nykyään kuuluu) on päästä seuraamaan läheltä kuluttajien käyttäytymistä ja vaikuttamaan Suomen kosmetiikkamarkkinoihin. Se on sekä kiinnostavaa että antoisaa ja ennen kaikkea hyvin opettavaista. Mielestäni saankin seurata tilannetta melkoiselta aitiopaikalta.

Vaikka asiakkaat osaavatkin välillä yllättää ja ennalta arvaamattomat tuotteet saattavat välillä lähteä hyllyistä liikkeelle valtavalla rykäisyllä tuntuu minusta silti, että tunnen Elevenin kohderyhmän hyvin. On ollut hyvin selvää, millaiset tuotemerkit asiakkaita kiinnostavat, millaisiin tarjouksiin he tarttuvat ja millaisia tuotteita meidän kannattaa myydä.

Nordicfeel Eleven kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kun sitten tieto Nordicfeelin ostosta tuli, olin ensin hieman hämmentynyt. Miten ihmeessä voisin olla pyörittämässä kahta hyvin samankaltaista verkkokauppaa ilman, että ne syövät toistensa myyntejä? Millainen kauppa Nordicfeel edes oikeasti oli? Tuntui siltä, kuin joku olisi jättänyt oveni taakse vauvan, josta en tiennyt mitään, mutta joka minun piti yhtäkkiä ottaa kasvatettavakseni ja rakastettavakseni.

Kokonaisuus kuitenkin aukesi minullekin paremmin kun pääsin käsiksi yrityksen statistiikkaan ja olin sen jälkeen tiimini kanssa aivan innoissani uuden verkkokaupan tuomista mahdollisuuksista. Nordifeelin myötä löytyi nimittäin aivan uusi kohderyhmä ja paljon uusia tuotemerkkejä, joiden kanssa en Elevenillä ollut päässyt tekemään töitä. Se jos mikä toi arkeen entistä enemmän jännitystä ja ennen kaikkea mahdollisuuksia! Tiimimme otti siis innolla vastaan ja hoivattavakseen eteemme langenneen uuden pienokaisen.

Siinä missä meidän Eleven-asiakkaamme ostivat eniten nimenomaan ihonhoitoa ja meikkejä, pääsinkin yhtäkkiä tutustumaan kohderyhmään, joka shoppaili pääsääntöisesti hajuvesiä ja hiustuotteita sekä minulle jopa vähän uusia meikkimerkkejä. Oli itseasiassa suorastaan hurjaa tajuta, kuinka suuri osa suomalaisista näytti ainakin myyntien perusteella ostavan hajuvetensä nimenomaan Nordicfeel-verkkokaupasta! Ihan erityisen mielenkiintoista oli nähdä, kuinka paljon miesten tuoksut sieltä liikkuivat. Selvisi sitten sekin, mistä ne suomalaiset miehet Bossinsa ja Paco Rabannensa hankkivat.

Nordicfeel Eleven kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Itse olen ollut erityisen innoissani siitä, että olen päässyt tekemään tuttavuutta etäisemmiksi jääneiden sekä jopa täysin uusien tuotemerkkien kanssa. Tällaisia tuotemerkkejä ovat olleet mm. INGLOT-meikit, Yankee Candle -tuoksukynttilät, Löwengrip-tuotteet, Hey Honey -ihonhoitotuotteet sekä Makeup Revolution– ja Freedom Makeup -meikit. Kaikki näistä merkeistä ovat kiinnostaneet minua kovasti, mutta en vain saanut aikaiseksi tai edes ehtinyt paneutua niihin tarkemmin ennen kuin niistä tuli uusia työkavereitani.

Kaikkein parasta on kuitenkin se, että nyt ollaan vasta huikeiden juttujen alussa ja kahden verkkokaupan kanssa pelaaminen mahdollistaa entistä paremman mahdollisuuden päästä käsiksi ihan uusiin tuotemerkkeihin, jotka vasta tekevät tuloaan hyllyillemme. Tuntuu, että kaikki on täynnä jännittäviä mahdollisuuksia, uusia avoimia ovia ja hienoja tilaisuuksia. Muutokset todellakin tekevät hyvää ja minusta tuntuu suorastaan vaikealta malttaa pysyä vielä toistaiseksi hiljaa niistä huikeimmista jutuista, joita tulevaisuus tuo tullessaan.

Kuluneen syksyn jännittävin rykäisy on tietysti ollut valmistautua tämänviikkoiseen Black Friday -hysteriaan ei vain yhden vaan kahden verkkokaupan voimin. Helppoahan homma olisi, jos oikeasti kyse olisi edelleen vain yhdestä Black Friday -päivästä, mutta oikeastihan kyse on nykyään jo kokonaisesta Black Friday -viikosta, joka alkaa jo ennen varsinaista Black Fridayta sekä jatkuu vielä koko viikonlopun ajan ja vähän sen ylikin.

Nordicfeel Eleven kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Hommaa on suunniteltu paljon ja kaikkien fokus on erityisesti viimeisten viikkojen ajan ollut tiiviisti tässä viikossa. Ei tosin sillä, että tämän viikon jälkeen kukaan voisi mitenkään erityisesti hengähtää, sillä sitten aletaan heti jo puuhata täysillä mm. ensivuoden joulukalenteria ja edessä on muutenkin vielä tämän vuoden joulumyynti…

Tässä kuitenkin omasta puolestani kaksi shoppailuvinkkiä niille, joiden kosmetiikkavarastot kaipaavat täydennystä:

*Eleveniltä saa saa tänään keskiviikkona 15% alennuksen ostaessaan 50 eurolla ihonhoitotuotteita JA 11 kangasnaamiota (!!!) kaupan päälle, kun ostokset ylittävät 110 euroa. Arvatkaapa, olenko erityisen innoissani tuosta jälkimmäisestä jutusta, sillä 11 kangasnaamiota on aika huikea potti!

Nordicfeelin puolella mennään tänään ja huomenna meikkitarjouksella, eli KAIKKI meikit ovat 15% alennuksella.* Nyt on siis loistava hetki hankkia vaikka sitä Makeup Revolutionia, jonka tuotteisiin palailen blogin puolella itsekin myöhemmin.

Black Friday starttaa meillä molemmissa verkkokaupoissa sitten perjantaina ja hyvät, vaihtuvat tarjoukset jatkuvat vielä senkin jälkeen.

Nordicfeel Eleven kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Aiotteko shoppailla Black Fridayna vai pidättäytyä ostohysteriasta?


Lue myös:

Eleven osti NordicFeel-verkkokaupan

Oma uratarina – Näin päädyin tähän, missä nyt olen

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

10 kommenttia artikkeliin ”Valmiina Black Friday -hurrikaaniin”

 1. Minä aion valvoa to-pe yönä, että en vaa missaa mitään hyviä tarjouksia:D. Toivottavasti ei iske mikään hullu-väsymys, mikä olisi tietty enemmän sääntö kuin poikkeus. Tsekkaan oisko jossain hiustenkuivaajaa alessa tai jotain kampetta lapsille jouluksi. Minulla on pitkä lista verkkokauppoja jotka meinaan plärätä läpi ja Eleven on listassa ensimmäisenä 😉

  Vastaa
 2. Menee aiheen ohi, mutta sanonpa kuitenkin – tuo ensimmäinen mustavalkokuva sinusta on todella kaunis! ^^

  Vastaa
 3. Inglotin ripsikampa on huipppu hyvä! Kävin kurkkaamassa onko sitä NordicFeel-verkkkokaupassa, kun mainitsit sen myyvän Inglotin merkkiä. Laitoin hakuun ”ripsikampa” tulokseksi sain liudan mascaroita! Haku systeemi pitäisi sielläkin saada yhtä hyväksi kuin Elevenillä. Siellä ei edes kirjoitusvirheet haittaa! (Tosin kuin Sokoksen verkkokaupasss). Olisiko salaisuutesi se, että molempien kauppojen tuotteet löutuvät saman sivun alta…??

  Vastaa
 4. Olisi muuten kiinnostavaa joskus lukea miten hoidat kauneuttasi sisältäpäin ja mitkä ovat ajatuksiasi tästä aiheesta. Se on kuitenkin aika iso osa kauneutta ja vaikka tämä aihealue ei periaatteessa kuulu blogiisi, olisi minusta todella mielenkiintoista kuulla tästä aiheesta

  Vastaa
 5. Team ostohysteria all the way! Toivottavasti elevenillä ollaan tosiaan varauduttu, minulla ainakin on pitkä toivelista ihonhoitoa ja hieman kosmetiikkaa hankittavaksi (ja ehkä vihdoin ostan myös sen ei-testikokoisen Foreon) Tuo 11 kasvonaamion tarjous oli kyllä huippuhoukutteleva, mutta taidan odottaa eleveniltä isompia alennuksia ja hankkia kasvonaamiot edellisvuoden tapaan Bearelin alennuksista

  Vastaa
 6. Huh, tilasin äsken (uneton yöshoppailija tässä terve) Nordic Feeliltä hajuveden. Pieni paniikki oli, että voiko niin edullinen tuote olla aito. Mutta tuskinpa elevinin tytäryhtiö (tai mikä oikea termi onkaan) myisitte feikkiskeidaa, joten taidan voida huokaista helpotuksesta! Kauheat kamppailut oli, että tilaanko vähän kalliimmalla Stockalta vai otanko riskin uppo-oudon verkkokaupan kanssa. No ilmeisesti riski kannatti 😀 Tuoksua odotellessa.

  Vastaa
  • Ihan aitoja tuotteita ehdottomasti. 🙂 Nordicfeel on Ruotsissa Eleveniä vielä monta kertaa isompi yritys myynnillisesti, joten isoilla myyntivolyymeilla voi myydä vähän edullisemmin. 🙂

   Vastaa
  • ah, hieno homma! sitten voin hyvillä mielin keskittyä odottamaan ihanaa uutta D&G:täni, jonka sain todella hyvällä hinnalla 🙂

   kiitos vastauksesta ja iloista joulun odotusta 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti