Odotettu, aasialaisvaikutteinen uutuus: The Body Shop Liquid Peel -tuotteet

*Sis. mainoslinkkejä

Muistaako joku vielä, kun fiilistelin blogissani kesällä Japanin suosituinta kasvojen kuorintaan tarkoitettua tuotetta?

The Body Shop Liquid Peel

Cure Natural Aqua Gel -kuorintageeliä myydään Japanissa kuulemma yksi joka 12 sekunti ja sen suosio perustuu sen hellävaraiseen koostumukseen, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa ilman, että se saa kasvot punoittamaan.

Ihastuin itse tuotteen ideaan kovasti ja voitte uskoa, että hihkuin aivan innoissani, kun bongasin joitakin viikkoja sitten yhtäkkiä Instagramini kuvafeedistä vilahduksen näistä The Body Shopin uusista tuotteista:

The Body Shop Liquid Peel

The Body Shop oli ottanut valikoimiinsa yhteensä kolme erilaista Liquid Peel -nimellä kulkevaa ihonhoitotuotetta, jotka olivat kaikki idealtaan kuin tuo Japanin suosituin, mutta täältä käsin vähän hankalammin saatavissa oleva kuorintageeli. Jes!

The Body Shop Liquid Peel

Nestemäisten kuorintatuotteiden käyttö on helppoa. Ne eivät nimestään huolimatta ole kuorivia kasvovesiä, vaan enemmänkin tosiaan ohuita geelejä, joita levitetään kasvojen iholle 1-2 pumppausta.

The Body Shop Liquid Peel

Kun geelin hieromista jatketaan parisenkymmentä sekuntia, alkaa se murustua kasvojen iholla. Nämä murut ovat poimineet mukaansa kuollutta ihosolukkoa, minkä ansiosta ihosta tulee ihanan pehmeä ja heleän näköinen. Pehmeät murut kuorivat toki jo itsessäänkin mekaanisesti ihoa hyvin, hyvin hellästi, kun niitä pyöritellään sitä vasten.

The Body Shop Liquid Peel

Netissä kiertää tämän tyyppisistä kuorintatuotteista vaikka minkälaista legendaa ja pahimmillaan ihmiset jopa luulevat, että nuo kaikki muruset ovat omaa kuollutta ihosolukkoa. Sehän ei tietenkään pidä paikkaansa, sillä nehän ovat suurimmaksi osaksi itse  murustunutta tuotetta, mutta niihin on tarttunut mukaan kuollutta ihosolukkoa.

The Body Shop Liquid Peel

Sain ilokseni The Body Shopilta blogikokeiluun nämä merkin kaksi erilaista Peeling Liquid -tuotetta, jotka molemmat toimivat samalla lailla, mutta joissa on hieman erilainen sisältö.

The Body Shop Liquid Peel

Youth Liquid Peel -kuorinta kuuluu Drops of Youth -tuotelinjaan, joka on tarkoitettu nimenomaan ikääntymisen ensimerkkien torjumiseen – tuote sopii siis täydellisesti tällaiselle kolmekymppiselle iholle. Kuorinta hyödyntää kolmesta eri lähteestä peräisin olevia kasvien kantasoluja, jotka hoitavat ja suojaavat ihoa.

*The Body Shop Drops Of Youth Liquid Peel -kuorinta löytyy myynnistä täältä.

The Body Shop Liquid Peel

Suositun Vitamin C -tuotelinjan Glow-Revealing Liquid Peel puolestaan on tarkoitettu nimenomaan samealle ja väsyneelle iholle, joka kaipaa kirkastusta ja heleytystä. Nimensä mukaisesti tuote sisältää Amazonilta peräisin olevaa C-vitamiinipitoista Camu Camu -supermarjaa, jossa olen kuullut olevan jopa 30 kertaa enemmän ihoa kirkastavaa C-vitamiinia kuin appelsiinissa.

*The Body Shop Vitamin C Glow-Revealing Liquid Peel -kuorinta löytyy myynnistä täältä.

The Body Shop Liquid Peel

Molemmat kuorintatuotteet toimivat ihollani samalla tavalla: ne lähtivät murustumaan hellän hieronnan vaikutuksesta ja tekivät ihostani pehmeämmän tuntuisen sekä heleämmän näköisen ilman, että se alkoi punoittaa. Nämä vetivätkin ihollani suureksi ilokseni täysin vertoja japanilaiselle kuorintageelilleni, jota olen halunnut suositella ihmisille, mutta jonka suosittelu on ollut tylsää sen hankalan saatavuuden vuoksi.

The Body Shop Liquid Peel

Tällaisia vastaavia kuorintatuotteita on näkynyt markkinoillamme ennenkin muutama, mutta tavallisesti ne ovat olleet pakattuna huomattavasti pienempiin tuotepakkauksiin, joilla on silti verrattain suuri hintalappu. Nämä tuotteet ovat puolestaan pakattu isoihin 145 ml pulloihin, joilla on hintaa vain 25 euroa ja itse saan parhaan tuloksen, kun hieron kasvoilleni niitä kerralla vain yhden pumppauksen verran, sillä liiallinen määrä tuotetta ei kuivahda ja murustu iholla helposti. Nämä tulevat käytössä siis varsin edullisiksi!

The Body Shop Liquid Peel

Pidin molemmista kuorintatuotteista todella paljon enkä huomannut niiden välillä konkreettista eroa itse kuorintavaikutuksen suhteen. Sanoisinkin, että tuote kannattaa tosiaan valita iholle nimenomaan sen mukaan, millaisia hoitavia ainesosia sen tahtoo sisältävän, sillä vaikka murustunut tuote pestäänkiin iholta lopuksi pois uskon, että sen iholle hierominen imeyttää kasvoille kuitenkin sen aktiiviaineita.

The Body Shop Liquid Peel

Olen muuten ollut aivan innoissani huomatessani, kuinka The Body Shop on ottanut varsinkin ihonhoitopuolelleen viimeaikoina mukaan yhä enemmän ja enemmän aasialaisista vaikutteista syntyneitä tuotteita.

Merkiltä löytyy ensinnäkin esimerkikiksi markkinoidemme paras hoitonestevalikoima (lisää tietoa hoitonesteistä löytyy tästä aiemmasta postauksestani), yksi parhaista hyvin ohuella koostumuksella varustetuista aurinkosuojavoiteista, muutama sleeping mask ja nyt vielä nämä nestemäiset kuorinnatkin.

Lisäksi The Body Shopilla on myös pari erilaista kasvojen hieromiseen tarkoitettua laitetta, mikä sekin on varsin aasialaisvaikutteista. Voisikin sanoa, että The Body Shop on länsimäisten markkinoiden edelläkävijöitä aasialaisen kosmetiikan valikoimansa suhteen!

The Body Shop Liquid Peel

Minusta nämä nestemäiset kuorintatuotteet ovat aivan loistava vaihtoehto niille, joiden iho ei kestä mekaanista kuorintaa, mutta jotka eivät pysty käyttämään myöskään entsyymeihin tai happoihin perustuvia kuorintoja.

Nämä nestemäiset kuorintatuotteet sopivat muuten täydellisesti käytettäväksi myös aamuisin, sillä niiden ansiosta ihosta tulee tasaisempi ja heleämmän näköinen ja meikkituotteet pääsevät levittyvmään sille siksi kauniimmin. Tästä aiemmasta postauksestani voi lukea lisää ajatuksia ihon kuorimisesta illan sijaan aamulla.

The Body Shop Liquid Peel

Lähtevätkö The Body Shopin uudet Liquid Peel -kuorintatuotteet kokeiluun?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

18 kommenttia artikkeliin ”Odotettu, aasialaisvaikutteinen uutuus: The Body Shop Liquid Peel -tuotteet”

 1. Body shopista harvoin löytyy itselleni sopivia tuotteita, mutta tätä voisi kokeilla! Muuten ostan usein korealaisia rasvoja ja maskeja ja meikkejä, koska ohuemmat ja kevyemmät koostumukset sopivat omalle (kuivahkolle) iholleni paremmin kuin länsimaiset usein liian rasvaiset (ja meikeissä liian tummat sävyt) tuotteet. Kiva että kirjoitat aasialaista kosmetiikasta ja miten se vertautuu mihinkin!

  Vastaa
 2. Eli jos haluaa välttää mikromuovia (vai mitä se nyt on mitä usein kuorinnoissa on, joka päätyy sitten maailman vesiin ja kalojen suihin..), niin sopiiko nämä sellaiselle? 🙂 Oma tietämys ainesosista kun on varsin rajoittunut..

  Vastaa
  • Jep, tämä on rakeeton kuorinta, eli ei sisällä mikromuovista tehtyjä kuorivia partikkeleja. 🙂

   Vastaa
   • En kyllä itse näe tämänkaltaisia tuotteita yhtään sen parempina kuin muovirakeellisia kuorintoja. Nuo murusethan ovat silkkaa kalvonmuodostajapolymeeriä, ja ellei kaikkia murusia kerätä sekajätteeseen, tuloksena on sama roskan syytäminen viemäriin. Sen takia itse en innostu näistä kalvomaisista kuorintatuotteista, toki myös siksi että oma ihoni kestää myös tujummat kuorinnat. 🙂

    Vastaa
 3. Entäs sitten entsyymikuorinta, joka rakeutuu samalla tavalla, mutta ei aina – vain silloin kun naamassani on ollut kuivaa ihoa? Jos ihoni on joistain kohdista hyvässä kunnossa jo valmiiksi, ei kuorintani noissa kohdissa rakeudu ollenkaan.

  Vastaa
 4. Tuon C-vitamiinikuorinnan taidan kotiuttaa joku kerta, kun satun TBH:ssa poikkeamaan! Vaikuttaa hyvältä lisältä omaan ihonhoitorutiiniini, jota koitankin tällä hetkellä hiljalleen parannella! Samoin myös aiemmin suosittelemasi hoitonesteet ovat ehdottomasti ostoslistalla!

  Vastaa
  • Sopivat minusta hyvin, sillä näissä ei ole punoitusta usein lisääviä rakeita tai happoja. 🙂

   Vastaa
 5. Ostan ehdottomasti kokeiluun, kunhan Holika Holikan Smooth Egg Skin Peeling käy vähiin 🙂
  Olen tykännyt näistä TBS:n molemmista sarjoista.

  Aiheeseen vähän liittyen… kävin juuri Thaimaassa ja tulipa haalittua sieltä jonkin verran aasialaista kosmetiikkaa mukaani, lähinnä kasvonaamioita ja putsareita. Mihin tämän niiden lähes kaikkien tuotteiden whitening-ominaisuus perustuu? Piti oikein tarkkaan lukea tuoteselosteet, jos sellaisia nyt englanniksi oli, kun en nyt erityisesti sellaisia ”valkaisevia” halunnut. Yhdestäkin C-vitamiinivoiteesta kysyin myyjältä, onko siinä ”whitening” ominaisuus, niin myyjä selittää, että kyllä kyllä, C-vitamiini whitening! Ja vaikka englanniksi ei mainittu mitään whiteningista, vaan korkeitaan ”brightening”. Eli onko ne vaan lähinnä sellaisia ”dark spot corrector” -tyyppisiä voiteita kuin täälläkin, jotka siis ajanoloon saattavat häivyttää pigmenttiläiskiä tms?

  Vastaa
  • Usein tuo whitening/brightening sanan käyttö ja valinta on täysin maasta ja sen kauneusihanteesta kiinni. Olen ollut koulutuksissa, joissa esitellään tuotemerkin brightening-linjaa ja on kerrottu samalla, että samoilla sisällöillä olevat tuotteet ovat aasiassa myynnissä whitening-sanalla, sillä se on se, jota siellä halutaan.

   Meillä kavahdetaan, jos kuolleen ihosolukon irtoamista ja pigmenttiläiskien häivytystä sanotaan ihon vaalentamiseksi, sillä eihän kukaan meillä halua vaalentaa ihoaan vaan ainoastaan kirkastaa sitä ja aasiassa taas koetaan, että esimerkiksi juuri pigmenttiläiskien häivytys ”vaalentaa” ihoa, mitä se siis tavallaan tekeekin estäessään tummien pigmenttiläiskien muodostumista.

   C-vitamiini on nimenomaan tällainen ainesosa, jota käytetään whitening/brightening-tuotteissa ehkäisemässä pigmenttiläiskien muodostumista. Tuosta aiheesta löytyy täältä yksi aiempi postaukseni, josta voisi löytyä hyvää infoa ja selvennystä asiaan. 🙂

   Vastaa
 6. Voihan vinetto! Tunnen tulleeni huijatuksi!! Sorruin ostamaan sika-kalliin tuotteen myyjän sitä hehkuttaessa. Sain kokeilla läpinäkyvää geeliä kädelle hieroen ja se muuttui valkoisiksi murusiksi. Hämmästelin sitä, koska myyjä oli sanonut ettei tuotteessa ole rakeita. Hän kertoi murusten olevan omaa kuollutta ihoani. Ihoista tuli hämmästyttävän pehmeä ja sorruin ostamaan, sainhan kaupan päälle isot purkilliset vartalon sokerikuorintaa ja vartalovoita. Firman nettisivuilla samainen kuorinta on huomattavasti edullisempaa. Taisivat laskea hintaan mukaan kaupanpäällisten hinnan!!!
  Joka kerta, kun käytän tuotetta hämmästelen miten paljon kasvoistani voikin irrota kuollutta solukkoa. Kokeilin kuorintaa tyttärelleni, ei hänen kasvoillaan ollut niin paljon murusia, kuin minulla. Tuli mieleen, että olisikohan murusten joukossa sormistani irronnutta ihoa? Jos tuote poistaa solukkoa kasvoilta, niin miksei se tee niin myös sormille, joilla sitä pyörittelen?
  Olen kyllä ollut tyytyväinen tuotteen jättämään (niin ihanan pehmeään) lopputulokseen, että jo mietin mitäs sitten, kun tämä loppuu.
  Super suuret kiitokset tästä Body Shopin vinkkauksesta.

  Vastaa
  • Kuulostaa juuri samanlaiselta tuotteelta kuin nämä. 🙂 Monet tällaisia tuotteita myyvätkin tosiaan antavat asiakkaille mielikuvan (tai jopa itse luulevat) kaikkien murusten olevan kuollutta ihosolukkoa, mutta eihän se itse tuote siitä mihinkään tietenkään katoa, vaan nappaa itseensä vaan kuivuessaan hieman kuin kärpäspaperin tapaan kiinni sitä kuollutta ihosolukkoa. Ihosta tulee siksi ihanan pehmeä ja toki sitä kuollutta ihosolukkoa tarttuu varmasti mukaan sormenpäistäkin siinä samalla.

   Suosittelen kokeilemaan näitä tosiaan seuraavaksi, jos haluat hyvän hintaisen vaihtoehdon! 🙂

   Vastaa
 7. Mitenkäs näissä on tuo tuoksupuoli? Itselläni on käytössä juurikin tuo japanilainen versio jonka reissullani ostin, mutta toki jos löydän lähempääkin samankaltaisen tuotteen niin ilman muuta haluan kokeilla 😀 minulla on vain muutamia huonoja kokemuksia TBS:n tuotteiden tuoksuista, niin pohdin kuinka voimakkaasti näissä on hajua.

  Vastaa
  • Piti ihan käydä tuoksuttelemassa, kun ei ollut jäänyt mitenkään erityisesti mieleen. Näiden tuoksuja on minusta hieman hankala kuvailla, mutta aika raikkaita minusta. Eivät jääneet omalle iholleni käytön jälkeen mitenkään tuoksumaan.

   Vastaa

Jätä kommentti