L’Oréal False Lash Superstar -ripsiväri

Huomasin, että minulla oli kätköissäni eräs blogikokeiluun saamani ripsiväri, josta en ole koskaan muistanut teille postata!

False Lash Superstar

L’Oréal False Lash Superstar on kaksipäisten ripsivärien kerhoon kuuluva, muistaakseni viime kesänä lanseerattu ripsiväri, jota kohtaan minulle oli suuret odotukset. Tykkään ripsivärinpohjustajista, sillä kuten tiedätte, ovat paksut ja näyttävät ripset intohimoni.

False Lash Superstar

Omat ripseni ovat olemattoman ohuet, joten otan mielelläni kaiken ilon irti varsinaisen ripsivärin alla käytettävistä lisätuotteista.

False Lash Superstar

False Lash Superstarissa oli hyvin muotoiltu pohjustusharja, joka levitti tuotetta ripsiin sopivan reippalla kädellä. Joidenkin pohjustustuotteiden kanssa tuntuu, ettei tuotetta meinaa millään tarttua ripsiin tarpeeksi, mutta tämän kanssa väriä tarttui heti.

False Lash Superstar

Varsinaisessa ripsivärissä oli loivasti kaareva harja, jonka avulla maskara levittyi helposti ja tarkasti ripsiin.

False Lash Superstar

Ajatukseni lopputuloksen suhteen olivat kuitenkin melko ristiriitaiset. Joo, ripsistä tuli siistit ja erotellut lopputuloksen näyttäessä kivalta myös kaukaa, mutta hei hetkinen, miksi minä käyttäisin kahta eri tuotetta saadakseni kevyemmän jäljen kuin usein pelkällä yhdellä tuotteella?

 

 

False Lash Superstar

En siis osannut päättää, mitä mieltä olin ripsiväristä. Kiva ja siisti lopputulos kevyempää jälkeä kaipaavalle, mutta miksi sen luomiseen kaivattiin kaksi eri tuotetta? Samaanhan pystyisi melko moni muukin tuote ihan vaan yhdellä ja samalla ripsivärimassalla.
False Lash Superstar

Jos jätetään huomioimatta yllä esitetty hämmennykseni, niin muuten voin sanoa ripsivärin olleen ihan kiva tuote niille, jotka tykkäävät kevyemmästä lopputuloksesta. Ripsiväri jätti ripset pehmeän ja luonnollisen tuntuisiksi, mutta mitään erityisempää runsautta sillä ei voinut rakentaa ilman, että ripset muistuttivat lopulta takkuisia hämähäkinjalkoja. Tuuheuden oli tarkoitus syntyä nimenomaan ripsivärinpohjustajalla, jonka jälkeen pieniä kuituja sisältävä musta värimaskara toisi pituutta. Tällä nimenomaisella kerralla sen sisältämät kuidut näyttivät asettuneen ripsiini kauniisti, mutta aina välillä joku yksittäinen pieni kuitu saattaa tietysti jäädä hassuun asentoon ja sabotoida lopputulosta.

False Lash Superstar

Eli siis: Ihan kiva tuttavuus, mutta miksi ihmeessä käyttäisin aikaa kahdella tuotteella meikkailuun kun saan omiin ripsiini saman yleensä jo yhdelläkin tuotteella.


False Lash Superstar
Onko L’Oréalin False Lash Superstar toiminut paremmin jonkun muun ripsissä?

Yksi kommentti artikkeliin ”L’Oréal False Lash Superstar -ripsiväri”

  1. Mä en tykkää tästä _yhtään_, mun yläluomet ei tahriinnu mistään ripsarista niin paljon kuin tästä! Ja lopputulos ei vaan oo tarpeeksi mun makuun.

Kommentointi on suljettu.