Luottotuote: Bonacure Sealed Ends -latvasuoja

*Sis. mainoslinkin

Kuten tiedätte, kokeilen jatkuvasti uusia kosmetiikkatuotteita löytääkseni niitä aina vain parempia tuotteita. Kokeilunhaluisuuteni vuoksi pyrin välttämään samojen tuotteiden ostamista uudelleen, mutta on muutamia tuotteita, joihin palaan yhä uudelleen ja uudelleen.

Yksi tällainen tuote on Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Sealed Ends -latvasuoja, joka on ollut luottotuotteitani jo kohta 20 vuoden ajan. Ostin tuotteen alunperin ystäväni suosituksesta teininä, kun niskahiukseni olivat jatkuvasti pahana takkupallona ja sen jälkeen olen palannut (vuosien varrella useasti päivittyneen) tuotteen pariin yhä uudelleen ja uudelleen, sillä se on hommassaan aivan täydellinen.

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Sealed Ends -latvasuoja Ostolakossa Virve Vee

Hiukseni ovat venyneet jo melko pitkiksi ja koska tavoitteena on kasvattaa niitä vielä lisää haluan tietysti varmistaa, että niiden latvat voivat hyvin. Pitkien hiusten latvat ovat kuitenkin helposti huonossa kunnossa, sillä ne ovat kokeneet kasvumatkansa aikana melko paljon rasitteita. Bonacuren latvasuoja onkin kehitetty paitsi silottamaan hiusten latvoja myös suojaamaan niitä ulkoisilta rasitteilta ja näin ehkäisemään kaksihaaraisten muodostumista.

Olen ollut ilman tätä latvasuojaa taas useita kuukausia, mutta katseltuani hiusteni latvoja tällä Bangkokissa tulin siihen tulokseen, että ne kaipaavat suojaa ja selvitystä, joten päädyin ostamaan niille uuden tuubin Bonacuren latvasuojaa.

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Sealed Ends -latvasuoja Ostolakossa Virve Vee

Minulta kysytään usein, välttelenkö hiustuotteissani silikoneja. En välttele ja hiukseni jopa tarvitsevat niitä, mutta riippuu täysin, missä yhteydessä niitä minulle tarjotaan.

Jos shampooni sisältää runsaasti hiuksia silottavia silikoneja, jättää se tukkani todennäköisesti takuttomaksi, mutta hyvin liukkaaksi ja sitä myötä myös latteaksi, minkä vuoksi silikonit eivät ole shampoossani kovin hyvä juttu.

Hoitoneellani puolestaan toivon olevan hiuksiani selvittäviä ja silottavia ominaisuuksia, minkä vuoksi se saa mielellään sisältää silikoneja. Niiden lisäksi hiukseni kuitenkin kaipaavat myös kosteutusta, ravitsemista ja mielellään myös hieman rakennepaikkausta, minkä vuoksi hoitoaineeni vaikutuksen täytyy kuitenkin perustua myös muihin ainesosiin eikä pelkkiin silikoneihin.

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Sealed Ends -latvasuoja Ostolakossa Virve Vee

Hiuksiin pesun jälkeen jätettävä latvahoitotuotteeni puolestaan saa sisältää silikoneja ja niitähän tämä sisältää paljonkin. Niiden lisäksi tästä löytyy mm. pilkottua keratinia, joka auttaa rakennepaikkaamaan hiuksia.  Käytän hiuksissani usein tämän alla myös erilaisia kosteuttavia suihkeita, ravitsevia hiusöljyjä ja muita tuotteita, mutta jotta hiusteni latvat pysyvät sileinä eivätkä mene takkuun, täytyy muiden tuotteiden päälle vielä sivellä tätä latvasuojaa.

Käytän latvasuojaa pesun jälkeen kosteissa hiuksissa keskittyen levittämään sitä paitsi hiusten latvoihin myös niiden pituuksiin noin korvista alaspäin. Erityisesti huomiota saavat alahiukset, joihin sivelen tuotetta pää alaspäin keinautettuna.

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Sealed Ends -latvasuoja Ostolakossa Virve Vee

Tämä Bonacuren latvasuoja on sellainen hiustuote, jonka suosittelen lisäämään hiustenhoitoon. En korvaisi sillä muita tuotteita, eli tämän alla voi edelleen käyttää hoitosuihkeita ja ravitsevia hiusöljyjä niin halutessaan, mutta tämä on täydellinen tuote antamaan hiuksille suojaa sekä ehkäisemään takkupallojen muodostumista ja näin ylläpitämään hiusten hyvää kuntoa sekä tukemaan mahdollista kasvatusprojektia.

Olen kehunut tätä tuotetta blogissani aiemminkin ja edellisen kerran taisin pyhittää sille oman postauksen jo viisi vuotta sitten kehumalla sitä ylivertaiseksi niskatakun kesyttäjäksi. Pysyn edelleen sanojeni takana!

Bonacure-tuotteita myydään kampaamoissa ja tällä riittoisalla 75 ml tuubilla on hintaa vähän alle 20 euroa.

*Bonacuren latvasuojaa myy verkossa mm. Lyko.fi täällä. Edit. Päivitetyn linkin takana on latvasuojan uudempi versio, jota olen myös käyttänyt ja josta olen pitänyt.

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Sealed Ends -latvasuoja Ostolakossa Virve Vee

Mitä hiuksiin jätettäviä hoitotuotteita te käytätte?

Tästä postauksestani voi lukea lisää kosmetiikassa käytetyistä silikoneista.

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

24 kommenttia artikkeliin ”Luottotuote: Bonacure Sealed Ends -latvasuoja”

 1. Tää on myös mun lemppari, ja on ollut käytössä jo vuosia enemmän tai vähemmän. Vähän outoa, mutta kaipaan vaan tämän tuotteen vanhaa tuoksua. Muistatko, kun tämä haisi ihan ”mieheltä”? Toivoin vuosikausia, että tuoksu muutettaisiin, ja sitten kun se tapahtui, aloin kaipaamaan sitä vanhaa miehellistä ympärillä leijuvaa tuoksua takaisin 😀

  • En saa varsinaista tuoksua millään mieleeni, mutta nyt kun sanoit niin muistan, että jotain siinä tuoksussa kyllä oli, mikä jäi mieleeni… 😀

 2. Kiitos vinkistä! Minullakin silikoninen latvasuoja pidentää pitkien hiusten elinikää. Onko Bonacuressa vahva tuoksu? Käytän nyt Glodwelliä, mutta siinä on vähän turhankin tymäkät hajusteet minun makuuni.

  • Tässä on jonkun verran kyllä tuoksua, mutta ei minusta mitään supervahvaa kylläkään.

 3. Toi on kyllä klassikko, joka myy itse itsensä! 🙂 Ne ketkä tätä on kerran kokeilleet, eivät luovu tästä enää. Tästä tulee joskus ja jouluna markkinoille myös isoja XL-kokoja (se nimetään tosiaan isolla XL:llä), joka taitaa olla kaksinkertainen tähän normikokoon verrattuna, mutta maksaa aikalailla saman verran (kuin normi) 🙂

 4. Hassua kun just eilen lukaisin sun postauksen tästä tuotteesta vuosien takaa, ja kävin laittamassa tän nettikaupassa ostoskoriini 😉 Mä käytän Bonacuren ja Cutrinin suihkutettavaa hoitista, mulla lätsähtää fleda niin herkästi että pyrin kans välttämään silikoneja muualla kuin latvoissa.

 5. Mä tykkäsin myös vanhasta versiosta jossa oli sininen tuubi ja tuoksu sellainen muovinen miesmäinen 😀 Ostin vuosien tauon jälkeen taas kokeiluun ja järkytyin uudesta tuoksusta. Vuosien Sealed ends-taukoa paikkasi Sebastianin Potion 9.

 6. Tämä on paras latvasuoja/selvittäjä ikinä! Suosittelen myös pitkähiuksisena kaikille jotka haluavat helliä hiuksiaan.

 7. Luottotuote ollut jo vuosia. Hinta vaihtelee aika paljon, joten kannattaa vähän etsiä. Cittarista löytyi alle 10 eurolla. Viereisessä kampaamossa maksoi 14 €.

 8. Luottotuote yli 15 vuotta, tää on ihan must tuote. Hinnat tosiaan sahaa laidasta laitaan, viimeksi ostin 150ml pullon 8 euron hintaan.

 9. Olen myös Bonacuren saled ends -latvasuojan vannoutunut käyttäjä, ollut jo vuosia. Kampaamoni (pienellä paikkakunnalla) luopui tuotteesta, samoin k-citymarket. Onkohan tuote poistumassa/valmistaja lopettamassa tuotteen valmistusta? Jos joudun vaihtamaan, mitä suosittelette? Onko se tämä Sebastiano Potion 9?

 10. Koosteesta nappasin tämän idean ja oli pakko lukea tämä ”kaikenkattava” postaus. Ja kipitin tänään ostamaan tuotteen, sen verra ihastuin ajatukseen että niskatakun selvittäminen JA vaalennetuiden latvojen (ns. liukuvärjäys ollut kymmen vuoden ajan) kuivuus olisi edes osaksi historiaa. Niin montaa tuotetta olen kokeillut, hoitoja, maskeja ja jätettäviä kosteuttavia voiteita… josko nyt…

  Kiitos loistavasta blogista! Olen löytänyt tätä kautta vuosien aikana paljon vinkkejä, kokeillut uusia tuotteita (eli uskaltanut poiketa vanhoista luottotuotteista ja löytänyt uusi sellaisia) ja todennut… onneksi on muitakin jotka keräävät kaappeihin purkkia ja meikkiä jos jonkinlaista. Näin 45 vuotiaana arvostaa oikeasti hyvää oloa kun on nuorempana ehkä käyttänyt tuotteita jotka ei oikeasti sovi mutta ”ovat kivoja”. Ne kivat purkit ovat kadonneet ja tilalla on kasvoille, keholle ja hiuksille sopivia tuotteita. Ja unohtamatta mielen hyvää oloa!

 11. En ole ikinä kuullut että joku kannattaa silikonien käyttöä hiustuotteissa. Oletko ajatellut sitä, että silikoni muodostaa hiuksen pintaan kalvon jolloin mitkään kosteuttavat aineet eivät pääse hiusten pintaan? Jos kokeilet olla viikon ilman silikonisia tuotteita, miltä hiuksesi tuntuvat ja näyttävät? Jos vastaus on huonolta, niin hiuksesti eivät taida olla niin hyväkuntoiset. Silikonisilla tuotteilla saa ihmeitä aikaan mutta ne eivät korjaa hiusten ongelmaa eli kuivuutta, ainoastaan peittävät sen.

  • Tämä on tosiaan vain latvasuoja, jota käytetään hoidon jälkeen suojaamassa hiuksia, eli ei varsinainen hoitotuote. Tuote peseytyy pois hiuksista, eli hoitotuotteita voi käyttää normaalisti ennen tätä.

   Minulla tämä auttaa nimenomaan selvittämään tukkaa ja pitämään sen takuttomana, mikä taas ehkäisee vaurioita ja minulla tämä ehkäisi hyvin myös kaksihaaraisia. 🙂

   Tämä on tosiaan omia luottotuotteitani, mutta nyt tavaroita vähentäessä en ole hankkinut tätä hetkeen lisää ja toki sen huomaa heti hiusten latvoista, jotka ovat ilman latvasuojaa menneet aiempaa helpommin huonoon kuntoon. :/

   Täällä on lisää ajatuksiani silikonien suhteen: https://www.virvefredman.com/ostolakossa/silikoneja-ei-kannata-valtella/

 12. Bonacuren latvasuoja ei ole ollenkaan sama tuote kuin ennen, koostumus muutettu ei toimi enään.Etsin uutta tuotetta 2022 syksy muutettu koostumus (huono on)

 13. Suuri pettymys oli täällä kans tuo uusi koostumus😞Ostin kokeiluun, mutta ei tehoa enää ollenkaan siihen tarkoitukseen mihin tätä tuotetta käytin, eli takkujen estämiseen. Olisiko suosituksia, mihin kannattaisi vaihtaa? Nimenomaan silikoneja sisältävä pitäisi olla.

Kommentointi on suljettu.