Askel turvakaukalon ulkopuolelle: värikäs silmämeikki

Mainitsin pari päivää sitten saaneeni blogikokeiluun By Terryn meikkituotteita ja aloitin intoilun esittelemällä teille merkin irtopuuterin, josta tuli välittömästi oma suosikkini. Tänään haluan jatkaa fiilistelyäni luomiväripaletilla, joka sai minut astumaan ulos omasta neutraalien sävyjen turvakaukalostani.

(Jos tuotesarja ei ole tuttu, käy lukemassa tästä aiemmasta postauksesta, mistä on kyse).

By Terry Eye Designer Palette.

Kokeiluun saamieni tuotteiden joukossa oli Eye Designer Palette -luomiväripaletti Color Design sävyssä. Katselin kokeiluun saamaani testeriä (joo, oikea paletti on kauniimpi) vähän njääh-fiiliksellä, sillä kuten tiedätte, en ole nykyään mikään erityinen luomiväri-ihminen. Olisin keksinyt paljon kiinnostavampaakin kokeiltavaa, mutta halusin silti oman uteliaisuuteni vuoksi katsoa, mihin paletista oli ja millaista laatua sen sävyt edustivat.

By Terry Eye Designer Palette.

Kymmenen sävyn paletti kokosi yhteen varsin mielenkiintoiset sävyt, sillä ylärivin luomiväreillä oli mahdollista luoda melko viileä silmämeikki ja alarivin sävyillä puolestaan lämpimämpi vaihtoehto. Vaikka ensin katsoinkin palettia hieman kauhulla peläten sen värejä, tulin siihen tulokseen, että oikeastaan kaikki sen sävyt ovat loistavia vihreille silmilleni ja väritykselleni. Maanläheisten ruskeiden sijaan päätin siis ottaa paletista ilon irti ja luoda silmiini kylmemmän silmämeikin ihan vaan kokeillakseni, voisiko kaltaiseni väriarkajalka kokea sävyissä olonsa kotoisaksi.

By Terry Eye Designer Palette.

Loppujen lopuksi sävyt eivät olleetkaan niin räikeitä kuin kuvittelin ja sain todella helposti luotua niillä haluamani lopputuloksen. Runsaspigmenttiset ja hienojakoiset luomivärit toivat hyvin sävyä ja häivyttyivät aivan mielettömän helposti.

By Terry Eye Designer Palette.

Ja pakko myöntää, etteivät ne olleet ollenkaan niin kirkkaita tai pelottavia kuin kuvittelin, vaan oikeastaan niillä syntyi jopa keväisen harmoninen kokonaisuus. Käytin meikissäni ylärivin neljää vasemmanpuoleisinta sävyä ja ainoastaan oikean reunan vaaleanpunaisin sävy jäi tämän meikin ulkopuolelle.

By Terry Eye Designer Palette.

Ylivoimaisesti suurin ihastukseni on ollut ylärivissä toisena oikealta oleva vaaleanpunapersikkainen sävy, joka tuo meikkiin ihanaa keväistä pehmeyttä ja lämpöä. Pidän suunnattomasti näiden luomivärien jättämästä heleästä pinnasta, sillä se on juuri sellainen täydellisesti valoa heijastava, minkä vuoksi se sopii ihan kaikenikäisille meikkailijoille.

By Terry Eye Designer Palette.

Ihastuin paletin koostumukseen ja laatuun kovasti, joten se vakuutti minut entisestään siitä, mitä kaikki ovat minulle By Terryn tuotteista hokeneet: ”Huomaat kyllä heti niitä kokeillessasi, miksi ne ovat niin ihania.” Okei, alan todellakin ymmärtää, mitä kaikki ovat tarkoittaneet…

By Terry Eye Designer Palette.

Kokeilin vastavuoroisesti myös paletin lämpimiä sävyjä, joilla sai helposti aikaan pehmeän arkimeikin.  Täytyy kuitenkin sanoa, että väri-ilottelun jälkeen nämä normaalisti niin mukavan turvalliset ja lämpimän pehmeät sävyt tuntuivat suorastaan tylsiltä, vaikka ne puolestaan toivatkin esiin silmieni sinisyyttä.


By Terry Eye Designer Palette.

Pitäisi siis varmaan enemmänkin alkaa käyttämään värikkäitä luomivärisävyjä, sillä ne saavat silmät pomppaamaan esiin todella kauniisti eivätkä loppujen lopuksi ole ollenkaan niin villi juttu kuin miltä ne itsestäni aina tuntuvat.


By Terry Eye Designer Palette.

Lankesiko joku muukin By Terryn pauloihin sitten viime postauksen?

By Terry Eye Designer Palette Color Designer -paletilla on 73,50 euroa ja Suomessa merkin tuotteita myy eleven.*

Affiliate-linkki.

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Askel turvakaukalon ulkopuolelle: värikäs silmämeikki”

Kommentointi on suljettu.