Testissä 10 sekunnin kangasnaamio – kiireisten aamujen hittituote!

*Sis.  mainoslinkin

Olen kangasnaamiofani, joka kokeilee aina mielellään uusia naamioita. Kaikkein eniten nautin kokeilla naamioita, jotka kuulostavat aivan totaalisen ainutlaatuisilta – kuten esimerkiksi tämä kymmenen sekunnin kangasnaamio. Kyllä, kymmenen sekunnin!

 Skin79 10 Magic Quick Mask

Tilasin utealiaana eBaysta blogikokeiluun töiden kautta minulle tutuksi tulleen Skin79-merkin 10″ Magic Quick Mask -kasvonaamioita, joiden Vita-10 complex -koostumuksen kerrottiin korvaavan niin kasvoveden, hoitonesteen kuin seeruminkin  ja tuovan kasvoille sekä kirkastusta että kosteutusta helposti jo kymmenessä sekunnissa. Naamiot kuulostivat suorastaan epätodellisilta, mutta sitäkin houkuttelevammilta, joten olihan niitä pakko saada kokeilla.

(Oikeasti pakkauksessa lukee naamioiden korvaavan toner + lotion + essence -yhdistelmän, mutta tulkitsen tämän nyt tarkoittavan nimenomaan kasvovettä, hoitonestettä ja seerumia tässä tapauksessa. Toner on perinteinen kasvovesi, essence tietysti sen päälle levitettävä hoitoneste ja lotionilla tarkoitetaan Koreassa ohutta kosteusemulsiota, mutta Japanissa taas hoitavaa kasvovettä. Koko litanian luetteleminen tuossa järjestyksessä korealaisessa tuotteessa kuitenkin hämmentää, joten on oikeastaan hyvin hankalaa ymmärtää, mitä yritys tarkoittaa.)

 Skin79 10 Magic Quick Mask

Pahvipaketista paljastui avattaessa kaksi muovista pussia, jotka näyttivät puhdistusliinapakkauksilta. Kumpikin pakkauksista sisälsi 10 naamiota ja koska naamiot olivat tarkoitettu nopeaan käyttöön, ei niitä oltu muotoiltu kangasnaamioiden tapaan, vaan itseasiassa ne näyttivät itsessäänkin ihan puhdistusliinoilta.

 Skin79 10 Magic Quick Mask

Liina oli tarkoitettu asetettavan kasvoille ja siinä oleva seerumi imeytetään iholle painelemalla kasvoja liinan päältä hellästi. Toisin kuin tavallisissa kangasnaamioissa, joiden idea perustuu nimenomaan siihen, että kangas auttaa ehkäisemään seerumin haihtumista ja tehostamaan sen iholle imeytymistä, oli näiden liinojen ideana vain levittää iholle erittäin nopeasti seerumia, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa.

 Skin79 10 Magic Quick Mask

Liinamaiset naamiot olivat samalla tavalla hyvin kosteita kuin puhdistusliinatkin. Ne eivät kuitenkaan olleet yhtä valuvan märkiä kuin mitä kangasnaamiot seerumeineen tavallisesti ovat. Naamioista irtoaa iholle painellessa kevyttä seerumia, joka tuntuu hieman kostealta, mutta ei vesimäiseltä.

 Skin79 10 Magic Quick Mask

Täytyy myöntää, että yllätyin jopa hieman siitä, kuinka hoidetun tunteen naamioliinat iholleni jättivät. Ne tuntuivat tosiaan tekevän ihosta yhtä pehmeän ja kosteutetun kuin hoitonesteen ja seerumin yhdistelmä tekisi, mutta suorastaan pikavauhtia. Iho tuntui hoidetulta, mutta liinat eivät jättäneet sille silti klähmäistä tunnetta, joten olisin hyvin voinut vaikka levittää kasvoilleni suoraan meikkipohjan. Ihosta huolehtiva omatuntoni ei kuitenkaan antaisi skipata kosteusvoidetta, mutta hyvin kosteutetun ja hoidetun tunteen nämä yksinään kuitenkin jo iholle toivat.

 Skin79 10 Magic Quick Mask

Tosiasiassa liinojen käyttö ei nyt tietenkään varsinaisesti ole paljon nopeampaa kuin kasvoveden, hoitonesteen ja seerumin levitys, mutta ainakin se oli käytännöllisempää. Liinojen voisikin sanoa olevan loistavia tuotteita ottaa mukaan matkalle tai vaikka salikassiin. Nämä ovat myös loistava tuote sellaisina aamuina, kun aika on kortilla tai iltoina, joina energia on lopussa.

 Skin79 10 Magic Quick Mask

Minä koin nämä naamioliinat itseasiassa sekä hyvin kätevänä että toimivana tuotteena, jotka pakkaan mielelläni mukaani edessä olevalle Soulin reissulleni. En ole vielä niin rohkea sheet maskaaja, että kehtaisin käyttää tavallisia kangasnaamioita lentokoneessa, mutta nämä ja kosteuttava kasvosuihke tulevat olemaan lentomatkalla käsilaukussani varmistamassa, että ihoni pysyy raikkaana ja täyteläisen kosteutettuna koko lennon.

Jos joku muukin innostui tällaisista ihon pikakosteuttajista, löytyy Skin79 10″ Magic Quick Mask -kasvonaamioiden myyjiä eBaysta täältä*.

 Skin79 10 Magic Quick Mask

Kuka muu innostui naamioliinoista?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

9 kommenttia artikkeliin ”Testissä 10 sekunnin kangasnaamio – kiireisten aamujen hittituote!”

  1. Ymmärrän sellaiset kangasnaamiot, joita pidetään pitkän aikaa kasvoilla ja se kangas ehkäisee kosteuden haihtumista ja auttaa seerumia ym. imeytymään ihoon. Mutta tällainen 10 sekunnin kangasnaamio kuulostaa vain… turhalta? Tai siis, miksi sitä samaa nestettä, joka on imeytetty tuohon kankaaseen, ei vain laiteta vaikka pumppupulloon ja levitetä siitä suoraan kasvoille? 10 sekuntia on kuitenkin niin lyhyt aika, että en näe mikä tarkoitus itse kankaalla on?

  2. Heippa 🙂

    Olen ahkera naamioliinojen käyttäjä mutta ebaysta en ole koskaan ostanu eu maiden ulkopuolelta. Eikös näihin tule vielä verot tullit ja muut mukavat kulut päälle ?

  3. Voin kuvitella sieluni silmin kanssamatkustajien ilmeet, kun levität ”nenäliinan” kasvoillesi lentokoneessa 😀

    • Hahha, juuri mietin täällä, että otanko turvallisen ikkunapaikan, jossa saa paremmin puuhastella rauhassa vaikka naamioidenkin kanssa vai pitääkö ottaa käytävä paikka, josta pääsee helposti vessaan kun haluaa eikä tarvitse häiritä vieressä istuvia. 😀

  4. Siis todellako vain 7 euroa yhteensä 20 kpl? Sehän on edullista!

    Humoristisia nuo sun esimerkkinä käyttötavasta olevat ”naamakuvat” 😀

Kommentointi on suljettu.