Kun iholla on darra – Too faced Hangover Replenishing Facial Primer

Kun meikinpohjustustuotteita tuli aikoinaan myyntiin, oli niiden ensisijainen funktio selvästi silottaa ihon pintaa, häivyttää ihohuokosia ja parantaa meikin kestoa. Niiden silikonikoostumus toimi eräänlaisena ihoa silottavana eristystuotteena, jonka ansiosta meikkipohja levittyi kasvoille kauniisti ja iho pysyi pitkään kauniina sekä kiillottomana.

Nykyään markkinoilla on kuitenkin vaikka millaisia pohjustustuotteita, joiden vaikutukset vaihtelevat paljonkin. Poiminkin Sephorasta kokeiluuni yhden hieman erilaisen pohjustustuotteen.

Too Faced Hangover Primer

Too Faced Hangover Replenishing Face Primer lupaa tuoda iholle sitä, mitä lyhyiksi jääneet yöunet ja työkiireet ovat siltä vieneet. Krapulajuomanakin tunnettua kookosvettä ja probiootteihin perustuvia ainesosia sisältävä silikoniton koostumus ravitsee ihoa, parantaa meikkipohjan levittyvyyttä ja heleyttää ihoa.

Too Faced Hangover Primer

Ihastuin tuotteeseen kokeiltuani sitä myymälässä käteni iholle. Aluksi se tuntui levittäessä aivan tavalliselta voiteelta, mutta katosi yhtäkkiä jättäen iholle aivan ihanan pehmeän ja sileän tunteen, joka hurmasi minut täysin. Iho ei tuntunut silikonisen sileältä vaan kosteutetun ja hoidetun silkkiseltä. Voiteen koostumus tuntui tekevän iholleni juuri sitä, mitä se väsyneinä aamuina kaipasikin.

Too Faced Hangover Primer

Tuote on oikeastaan aika hämmentävä, sillä se on lähinnä vain kuin tavallinen voide. Se ei siis jätä iholle sileää silikonikalvoa, ei tuo sille valoa heijastavia pigmenttejä tai muutenkaan mitään erityistä. Se vaan ravitsee ihoa ja saa sen tuntumaan pehmeältä.

Too Faced Hangover Primer

Myönnän rehellisesti sanottuna, etten ole kuitenkaan huomannut tämän tekevän iholleni mitään erityisiä taikatemppuja. Tämä kuitenkin asettuu meikkivoiteen alle hyvin, ei lähde rullaamaan iholla ja tuo minulle ainakin psykologisessa mielessä olon siitä, että ihoni näyttää levänneeltä. Jaksan uskoa kookosveden parantavaan voimaan siinä missä krapulainen mielikin niin tekee ja nautin tämän tuotteen kevyen kookoksisesta tuoksusta, joka kuljettaa mieleni rentouttavalle aurinkolomalle.

Too Faced Hangover Primer

Voi olla, että tyydyn jatkossa käyttämään rahani meikinpohjustustuotteisiin, jotka tuovat iholle sen välittömästi silottavan silikonikalvon ja joiden aikaansaaman vaikutuksen huomaan selkeästi välittömästi. Käytän kuitenkin tämän tuubin loppuun jaksaen uskoa, että se saa ihoni näyttäneen levänneeltä.

Too Faced Hangover Replenishing Face Primer löytyy myynnistä täältä.*

Too Faced Hangover Primer

Onko joku muu kokeillut Too Facedin Hangover Replenishing Face Primeria?

5 kommenttia artikkeliin ”Kun iholla on darra – Too faced Hangover Replenishing Facial Primer”

  1. Probioottejahan voi työntää myös pimpers-osioon (anteeksi, en tiedä miten asian muotoilisin… :D) mikäli kärsii hiivasta tai hajuhaitoista. Ymmärtääkseni vaikuttaa jotenkin looran pH-tilanteeseen?

  2. Tämä vaikuttaa kiinnostavalta, mulla on niin kuiva iho, että meikkivoide katoaa siihen päivän mittaan. Puuteria ei kärsi laittaa yhtään, se imee viineisenkin kosteuden iholta. Tässä voisinehkä olla ratkaisu. 🙂

  3. Osaisitko suositella jotain vähäisten unien yön jälkeistä ”pikakaunistajaa”, joka kiinteyttäisi tyynynjäljetkin pois kasvoilta? 🙂 Kävisikö tämä vai tiedätkö parempaa?

Kommentointi on suljettu.