Something to the eyes… like Lid Stuff?

Sain joulun alla JT Beauty Outletista blogitestailuihini paljon rakastamani sarjan Soap & Gloryn meikkejä.
Olen kokeillut merkin meikkituotteita todella vähän ja vaikka sormeni ovatkin syyhynneet päästä räpeltämään niitä lisää, maltoin Englannissakin asuessa mieleni enkä ostanut tuotteita. Joulun alla myyntiin tulleissa Soap & Gloryn seteissä oli kuitenkin ihania silmämeikkituotteiden sekoituksia, joten niiden kautta oli helppoa päästä tutustumaan sarjan meikkituotteisiin hieman enemmän.
 
Eyes Boxissa oli kuusi Lid Stuff -luomiväriä, joista neljä oli shimmeristä ja kaksi mattaa.
 
Normaalisti merkin luomivärit myydään neljän sävyn paleteissa, joten palettiin oli sekoiteltu sävyjä useammasta paletista. Selvittelin sävyjen olleen ylläolevan kuvan järjestyksessä vasemmalta oikealle (suluissa paletti, josta sävy on peräisin) Vanilla (What’s Nude), Minky (Off the Wallflowers), Dandy Plum (Off the Wallflowers), Wild Blue (Off the Wallflowers), Black Gold (Smokey Dokey) ja Smokin’ (Smokey Dokey). (Kaksi viimeistä sävyä saattavat olla myös toisin päin, sillä löysin kahdenlaista tietoa ja minusta käänteinen järjestys olisi nimien puolesta loogisempi.)
Kuten tiedätte, olen melko konservatiivinen meikkailija, joten tutustuessani palettiin käytin lähinnä sen kevyitä kultaan meneviä sävyjä ja tummentelin niitä hieman muiden avulla.
Tässä silmämeikissä käytössä ovat kulmaluun alla ihanan peittävä ja täydellinen pohjaväri Vanilla sekä koko luomella Minky ja varjostuksissa Dandy Plumia Black Goldilla syvennettynä.
Aion kyllä yrittää kokeilla meikkailua Wild Blue -sävyäkin kokeillen, mutta jotenkin tykkään tehdä enemmän meikkejä, jotka tuovat silmäni esiin enkä niinkään meikkejä, jotka tulevat itsessään esiin.

Sain kokeiluuni myös toisen paletin, josta löytyi kolme luomiväriä.
Tästä paletissa olivat edellä jo tuttu Dandy Blum (Off the Wallflowers), Aubersheen (What’s Nude) sekä myös jo aiemmin esillä ollut Smokin’ (Smokey Dokey).
Täytyy myöntää, että nyt kuvia tähän postaukseen lataillessani petyin itseeni täysin. Olen tehnyt meikit niin, että niiden välissä on ollut usean viikon ero enkä ole edes ajatellut jälkimmäistä tehdessäni, kuinka samanlainen se loppujen lopuksi oli ensimmäisen kanssa.
Okei, ensimmäinen oli hieman kultaisempi, mutta silti… Miksi minä aina meikkaan samoilla sävyillä ja samalla tyylillä? Taidan oikeasti nyt luvata, että yritän päästä näistä tutuista kaavoistani hieman irti…
Pidin näiden luomivärien laadusta jokatapauksessa suuresti. Niin shimmeriset kuin mattaisemmatkin värit olivat hyvällä pigmentin määrällä varustettuja, mutta samalla ne myös häivyttyivät hyvin. Laatu ei ollut missään tapauksessa voidemainen, mutta silti jotenkin hhhmm… ”normaalia” vähemmän kuiva ja pölyinen? Luomivärit olivat myös mielestäni hyvin kestäviä, eli nappaisin ilomielin meikkipussiini neljän paletin kätevän yhdistelmän. Näillä isommilla paleteilla kun kyllä syntyy kotona meikkejä, mutta näitä ei sitten enää niin vaan raahatakaan mukana.
Soap & Gloryn luomivärejä voi tilata itselleen JT Beauty Outletin verkkokaupasta täältä. 
Oletteko te kokeilleet Lid Stuffeja?
PS. Superloistavista Smoulder Kohleista on tulossa oma postauksensa, mutta sanon jo nyt, että WOW!

3 kommenttia artikkeliin ”Something to the eyes… like Lid Stuff?”

  1. Olis kiva saada silmämeikkitutorial viininpunaisella luomivärillä, sillä omat yritykseni ovat päättyneet jokakerta "turpiin saanut" lookkiin.

  2. Soap & Glory on kyllä sellainen merkki joka pitäisi saa meillekin ihan kauppaan asti myyntiin. Monet britti-vloggaajat kehuu noita meikkejä niin paljon, että todellakin haluaisin päästä kokeilemaan.

  3. Ihana nähdä näitä meikkejä eri paleteista.Tosi kauniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

Kommentointi on suljettu.