Paras ja pitävin kulmageeli: Anastasia Beverly Hillsin Clear Brow Gel

*Sis. mainoslinkin

Minulla on itsepäiset kulmakarvat, jotka ovat kaikella tapaa murheenkryyni. Ne kasvavat eri mallisesti, osittain jopa hieman eri korkeudella ja kaiken lisäksi yksittäiset karvat kasvavat vielä ulkoreunassa alaspäin. Niiden kanssa ei todellakaan ole helppoa.

Anastasia Clear Brow Gel

Tämän vuoksi käytän kulmiini aina paitsi puuterimaista tai kynämäistä kulmaväriä korjatakseni niiden muotoa, myös kulmageeliä- tai vahaa. Olen aiemmin käyttänyt vähän mitä tahansa tuotetta, mikä kotoani nyt vaan sattuu löytymään, sillä olen kuvitellut lähes jokaisen kulmien kiinnitystuotteen olevan toistensa kaltaisia ja eron olevan vain siinä, että kulmageelit antavat vain hitusen vahvemman pidon kuin vahat ja että ratkaisevaa on vain sävy (ja yleensä olenkin suosinut kevyesti sävytettyjä vaihtoehtoja). En siis suomeksi sanottuna ollut koskaan kokeillut kulmageeliä tai -vahaa, joka erottuisi jotenkin erityisesti muista muuten kuin hyvän sävynsä ansiosta.

Anastasia Clear Brow Gel

Tämä kaikki oli kuitenkin ennen kuin tutustuin Anastasia Beverly Hillsin Clear Brow Gel -kulmageeliin.

Sain tuotteen töistä joskus syksyllä, mutta en saanut aikaiseksi kokeilla sitä. Minulla oli avattuna parikin vastaavan asian ajavaa tuotetta ja koska suosin sävyllisiä vaihtoehtoja, ei tuo kirkas geeli oikeastaan kiinnostanut yhtään.

Anastasia Clear Brow Gel

Satuin kuitenkin sivukorvalla kuulemaan, kun työkaverini kehui geeliä ja päätin, että pakkohan sille on antaa tilaisuus.

Clear Brow Gel on tosiaan nimensä mukaisesti täysin väritön kulmageeli, jossa on itseasiassa jopa melko kookas harjasosa. Sivelin geeliä kulmiini ja huomasin eron aiemmin käyttämiini välittömästi. Tämä nimittäin todellakin piti kulmat ojennuksessa! Itseasiassa kulmat jäivät jopa lähes jäykän koviksi ja kulmilla ilmeillessäni tunsin, että niissä on jämäkkää geeliä, joka pitää ne ojennuksessa. Tunne oli hämmentävä, mutta ei ollenkaan häiritsevä. Itseasiassa koska kulmakarvat ovat ikuinen murheenkryynini minä jopa nautin tuosta kulmageelin kontrollin tunteesta täysillä. Kerrankin tuote, joka oikeasti sai pidettyä ne kurissa!

Anastasia Clear Brow Gel

Ja mikä parasta, kulmageeli todellakin toimi. Kuvassa vasemmanpuoleisessa kulmassa on Anastasian kulmageeliä ja oikealla kilpailijan vastaavaa. Huomaatte varmasti, kumpi suoriutui kurissapitovelvollisuuksistaan paremmin.

Epäilen, että Anastasian kulmageelistä tuli meikkipussini vakiovaruste, jota ilman en tahdo enää olla. Tai no, oikeastaan kulmakarvani tekivät päätöksen puolestani käyttäytymällä kerrankin nätisti ja pysymällä koko päivän kauniisti aloillaan.

*Anastasia Beverly Hillsin Clear Brow Gel -kulmageeli löytyy myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

Anastasia Clear Brow Gel

Onko joku muu rakastunut Anastasia Clear Brow Gel -kulmageeliin?

6 kommenttia artikkeliin ”Paras ja pitävin kulmageeli: Anastasia Beverly Hillsin Clear Brow Gel”

 1. Itse loysin takalaisesta halpiskauppa Primarkista loistavan tuotteen: Kaksi (vaaleampi ja tummempi) kulmapuuteria ja varillinen vaha. Pienen sievan paletin hinta oli huimaavat 2,50 euroa ja ajattelinkin, etta jollei toimi, enpa ole paljon menettanyt. Kotona kokeilin ja totesin, etta loistava tuote. Mukana on viisto kaksipainen harja.
  Olen aiemmin kayttanyt varillisia geeleja, mutta puuteri&vaha peittoavat ne 6-0.

  Vastaa
 2. Kokeilin aikoinaan Lumenen vastaavaa, sekä kirkasta että sävytettyä. Kirkas oli yhden putilon verran päivittäin käytössä, ihan ok tuote ensimmäiseksi kulmageeliksi. Sävytetystä en saanut kuitenkaan mitään väriä irtoamaan kulmiini, ellen tökkinyt kärjellä epämääräisiä pilkkuja sinne tänne. Ajattelin, että oliko minulla maanantai kappale, mutta eipä ollut. Parin käytön jälkeen meni roskiin. Kun sitten uskalsin panostaa kulmatuotteisiin vähän enemmän, oli ostoslistalla mikäs muukaan kuin Anastasia Beverly Hills. Nykyään tämä kirkas geeli kuuluu lähes päivittäiseen käyttöön, koska se on tosiaan kuin pikaliimaa vallattomille kulmille. 🙂 Sen lisäksi käytössä on Lorealin brow stylist plumper, sävyllinen versio, jota epäilin lumene kokemuksen takia ostaa, mutta tästä todella irtoaa väriä kauniin tasaisesti ja kiinnittääkin sävylliseksi geeliksi melko hyvin.

  Vastaa
 3. Kerran yhdessä muoti-illassa oli kosmetologi, joka kielsi käyttämästä vahaa. Se kuulemma tukkii karvatupet ja karvojen kasvu loppuu kokonaan. 😀 Kuulosti niin utopistiselta, että jätin vinkin omaan arvoonsa, varsinkin kun täti käytti kaikille meikattaville samaa ripsariharjaa, sitä mikä on korkissa kiinni. Selvästi perusteet hallussa! 😉

  Vastaa
 4. Pitääpä testata ensi kerran, kun uuden osto on ajankohtaista. Löysin itse myös monen kokeilun jälkeen hyvän pidon antavan kirkkaan geelin Laveralta. Suositus myös sille! Plussaa isosta pakkauskoosta (hintaa noin 15 euroa) ja mukana kätevästi korkissa tulevasta harjasta. 🙂

  Vastaa
 5. Anastasialta löytyy myös aivan loistavat pienet kulmakarvasakset joilla saa siistittyä itseppäiset karvat järjestykseen. Kuulostaa hassulta ostaa kulmakarvoille omat sakset, mutta ne toimii paljon paremmin tarkassa hommassa kuin tavalliset sakset, ja ovat terävät.

  Vastaa

Jätä kommentti