Täydellinen meikkisienisaippua

Tässä on nyt tullut viimeaikoina useampaankin otteeseen mainittua, kuinka kovasti tykkään Beautyblenderistä meikkipohjani huolittelussa.

Mistä sen sijaan en tykkää yhtään on sienen pesu. Ei oikeasti ole montaakaan tylsempää juttua, jotka joudun päivittäin tekemään!

Beautyblender Blendercleanser

Olen kehunut aiemmin Beautyblenderin omaa Blendercleanser Solid -palasaippuaa, mutta vaikka tykkäänkin käyttää sitä meikkisiveltimille myönnän, etten sen tehokkuudesta huolimatta koe pientä purkkia erityisen käteväksi tavaksi puhdistaa meikkisientä. Siveltimille se kyllä sopii ja kyseessähän on täysin makuasia, mutta minun makuuni se ei ihan ole.

Beautyblender Blendercleanser

Elämänlaatuni on kuitenkin jälleen saatettu uudelle asteelle, kun sain kesän korvilla PR-toimistolta blogikokeiluun Blendercleanserin nestemäisen version*. (Voi kyllä, näin pienillä asioilla voidaan todellakin parantaa minun pientä ja pinnallista elämääni.)

Beautyblender Blendercleanser

Ihanaa tässä tuotteessa on paitsi sen kätevä nestemäisyys myös pumppukorkki, jonka kuppimainen alusta ottaa Beautyblenderin täydellisesti syleilyynsä. Kostea Beautyblender painetaan pumppua vasten, nestemäinen saippua puristuu siihen ja pienellä puristelulla saippua vaahtoaa puhdistaen sienen. Helppoa, nopeaa ja ihanan siistiä!

Beautyblender Blendercleanser

Supermahtavaa tehokkaan hellävaraisesti puhdistavassa tuotteessa on myös se, että siitä voi tehdä pikkuiselle Beautyblenderille veteen sekoitettuna jopa oman kylvyn, jossa sieni voi polskia (okei, kellua) muutaman tunnin ajan, jotta tiukastikin pinttyneistä meikkitahroista pääsee varmasti eroon. (Kuka muu rakastui mielikuvaan hymyssä suin kylpevistä meikkisienistä?)

Tämä Liquid Blendercleanser on ollut käytössäni nyt pari kuukautta (kuvat on otettu ennen sitä, jos ihmettelette hupenematonta pulloa) ja olen tykännyt siitä aivan valtavasti nimenomaan Beautyblenderin pesussa. Meikkisiveltimet hoitelen kuitenkin edelleen kiinteällä Blendercleanserilla, sillä sienille täydellisesti sopiva pumppumekanismi ei ole siveltimien pesussa minusta käytännöllisin.

Beautyblender Liquid Blendercleanser -saippua löytyy myynnistä täältä.*

Beautyblender Blendercleanser
Onko joku muu ihastunut Beautyblenderin Liquid Blendercleanser -putsariin?


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

Bautyblender Ostolakossa Blotterazzi Ostolakossa Siveltimienpuhdistusmaato Ostolakossa

8 kommenttia artikkeliin ”Täydellinen meikkisienisaippua”

  1. Hauska kirjoitus hei oletko jo testannut lidlin cien meikkejä tai ihonhoito tuotteita? Kiinnostaisi kuulla kokemuksia jos olet, sillä edulliset tuotteet kiinnostaa aina 🙂

  2. Mulla oli elevenillä ”toivelistalla” odottamassa Blenderi paketti missä oli useampi sieni, ja olikohan toinen noista vai molemmat. Nyt on ilmeisesti poistunu myynnistä, mutta ne rahat menikin oikeestaan Foreoon, josta oon tykänny kyllä ihan hirmusesti. Oon ollu huono pesee naamaa, mutta Luna on vaan niin sulosen näkönen, etten malta oottaa että pääsen sillä leikkimään. 🙂

  3. Juuri tuota samaa Lidlin kosmetiikkavalikoimaa itsekin mietin! 🙂 Lidlillä on tällä viikolla jaossa mainoslehti, jossa on esitelty sivutolkulla kaikenlaista kosmetiikkaan liittyvää. Yksi asia, mihin kiinnitin huomioni oli silmämeikin puhdistusaine, joka on myös tuollaisessa pumppupullossa. Siinäkin on mun mielestä kuvasta katsoen tuollainen kuppipumppu. Poistaa myös vesiliukoisen meikin kuulemma ja hintaa on järjettömät 2,99 / 150 ml 😀

    Nuo saksalaiset halpiskosmetiikat kiinnostaa, siis Lidl ja Essence, koska mua jotenkin aina viehättää ajatus siitä, että joku todella halpa tuote voi olla yhtä hyvä kuin superkallis, eikä homman logiikka aina aukea mulle.

  4. Kuulostaapa kätevältä! Kaikki suosittelemasi tuotteet joita olen kokeillut, ovat aina menneet ihan nappiin 🙂 uusin suosikkini on by terryn ihana puuteri. Millä välineellä levität sitä, on kovin pöllyävää tavaraa 😀

Kommentointi on suljettu.