Paras paikka shoppailla kosmetiikkaa Soulissa: Garosu-gil

Jos minulta kysytään lempparipaikkaani Soulissa, on se tietysti yksi kaupungin huikeista kosmetiikkakeskittymistä. Moni ehkä luulee, että tarkoitan kosmetiikkaparatiisina tunnettua Myeong-dongin aluetta, mutta siitä huolimatta, että se lukeutuu tarjontansa vuoksi tietysti lemppareihini, ei se kuitenkaan itseasiassa ole suosikkini.

Jos minun nimittäin pitäisi suositella yhtä aluetta, jonne suunnata shoppailemaan korealaista kosmetiikkaa, olisi se ehdottomasti Garosu-gil.

Garosu-Gil Cosmetic shopping - 1

Oranssin metrolinjan varrella, lähellä Gangnamia ja Sinsa-metroasemaa oleva Garosu-gil on kosmetiikkahirmun paratiisi vailla vertaa. Siellä on oikeastaan lähes kaikki samat liikkeet kuin Myenong-dongissakin, mutta myös muutamia aivan erityisiä liikkeitä.

Garosu-Gil Cosmetic shopping - 1

Yksi juttu, jonka vuoksi pidän Garosu-gilin alueesta niin paljon on se, että siellä saa olla paremmin rauhassa myymälöitä kiertäessään eivätkä myyjät ole ollenkaan niin päällekäyviä kuin useimmissa Myeong-dongin myymälöissä, joissa myyjä saattaa seurata varjon lailla jatkuvasti. Alue on muutenkin paljon rauhallisempi ja oikein miellyttävä paikka kierreskellä ilman tungosta.

Garosu-Gil Cosmetics - 1 (1)

Garosu-gil on myös tunnettu ihanista kahviloistaan, joita näkyy joka nurkalla ja jotka ovat toinen toistaan ihanampia.

Garosu-Gil Cosmetics - 1 (2)

Tämä postaus sisältää todella paljon kuvia, mutta ne ovat ainoa tapa saada kunnolla vietyä teidätkin tämän kosmetiikkaa pullollaan olevan alueen tunnelmaan.

Tällaisiin kosmetiikkamyymälöihin Garosu-gilin alueella pääsee tutustumaan:

Garosu-Gil Cosmetics SKinfood Cafe - 1

Garosu-gilin alueelta löytyy ensinnäkin Skinfoodin kahvila, josta postasin teille jo aiemmin. Kahvilan alakerrassa on tavallisen kokoinen Skinfood-myymälä perusvalikoimalla.

Garosu-Gil Cosmetics 3CE - 1

Fiilistelin teille myös jo Stylenanda-brändiä, jonka 3CE-meikkimerkin myymälä löytyy myös alueelta.

Garosu-Gil Cosmetics L'Occitane - 1 (1)

The Face Shopin myymälöistä löytyy etupäässä merkin omia tuotteita, mutta myös muutamia muitakin merkkejä kuten KLAVUU.

Garosu-Gil Cosmetics Too Cool For School - 1

Too Cool For School on erityisen tunnettu hauskoista tuotepakkauksistaan, joissa seikkailevat dinosaurukset.

Garosu-Gil Cosmetics Tony Moly - 1

TonyMoly on varmasti useimmille tuttu korealainen tuotemerkki. Meillä länsimaissa suosittuja ovat erityisesti sen leikkisät ja lapsekkaat tuotepakkaukset, mutta merkin laajaan valikoimaan kuuluu paljon muutakin.

Garosu-Gil Cosmetic shopping A.G.B. - 1

A.G.B.-myymälän paikalla oli ennen mielenkiintoisemmalla valikoimalla varustettu Belport. Nykyisessä myymällä ei ole mitään sen erikoisempia merkkejä oikeastaan, eli sen alakerran täyttää suureksi osaksi  MAC ja muutenkin myymälässä on lähinnä länsimaissa tunnettuja merkkejä.

Garosu-Gil Cosmetics JUNG SAEM MOOL - 1

Jung Saem Mool oli minulle tuntematon merkki, jolla oli kuitenkin upea myymälä ja todella kiinnostavia meikkituotteita.

Garosu-Gil Cosmetic shopping LUSH - 1

LUSH-myymälöitä löytyi useita pitkin Soulia ja ne saattoi tunnetusti haistaa jo kaukaa.

Garosu-Gil Cosmetic shopping Nature Republic - 1

Nature Republic myy omia, pääsääntöisesti edullisia tuotteitaan ja merkillä on paljon minua kiinnostavia juttuja.

Garosu-Gil Cosmetics Laneige - 1 (1)

Laneige on yksi omia korealaisia suokkimerkkejäni ja sillä on hyvällä valikoimalla varustettu ja kaunis myymälä Garosu-gilillä.

Garosu-Gil Cosmetics Banila CO - 1

Banila Co on tunnettu puhdistusbalmeistaan, jotka esittelin tässä aiemmassa postauksessani. Merkin vaalenpunaiset myymälät näyttävät hyvin etudehousemaisilta ja niissä tuntuu olevan poikkeuksetta hyvin päällekäyvä henkilökunta, minkä vuoksi vietin itse niissä harmillisen vähän aikaa.

Garosu-Gil Cosmetics Club Clio - 1

Club Clio -myymälät ovat mukavia, sillä niistä löytyy niin Clion, Periperan kuin Goodalin tuotteita. Näistä erityisesti jälkimmäisin tuotemerkki herätti suuresti kiinnostukseni reissuni aikana.

Garosu-Gil Cosmetics Innisfree - 1

Innisfree on yksi uusimpia suosikkimerkkejäni erinomaisen tuotevalikoimansa vuoksi.

Garosu-Gil Cosmetics ISOI - 1

ISOI on korealainen luonnonkosmetiikkamerkki, johon en ole itse suuresti tutustunut, mutta jota näkyi Koreassa jonkin verran.

Garosu-Gil Cosmetic shopping - 1 (1)

It’s Skin -merkillä on paljon edullisia ja mukavia kosmetiikkatuotteita.

Garosu-Gil Cosmetic shopping Olive Young - 1

Alueella on myös mukavan kokoinen Olive Youngin myymälä, jossa on todella hyvä tarjonta. Olive Young on erittäin laaja kosmetiikkaketju, jolla on Koreassa noin tuhat myymälää ja jonka monipuolisessa valikoimassa riittää tutkittavaa.

Garosu-Gil Cosmetics LOHB - 1

Sen naapurissa on puolestaan LOHB-myymälä, jossa on vielä hieman enemmän harvinaisempia tuotemerkkejä. LOHB-myymälöitä on hieman harvemmassa, joten tämä on hyvällä sijainnilla.

Garosu-Gil Cosmetics Watsons - 1

Näiden myymälöiden nurkalla on lisäksi vielä myös useita tuotemerkkejä yhteen kokoava kosmetiikkaliike Watsons, joita löytyy Soulista myös useita.

Garosu-Gil Cosmetics Etude House - 1

Alueella on tietysti myös Etude House, jonka myymälöitä tuntui olevan kaikkialla.

Garosu-Gil Cosmetics Deciem - 1

Oli myös mielenkiintoista törmästä Deciemin myymälään, jollaiseen en ole itse ennen vielä päässytkään kävelemään sisään.

Garosu-Gil Cosmetics 23 Years Old - 1

23 Years Old oli minulle tuttu muutamista kasvonaamioistaan, jotka ovat saaneet osakseen paljon hypetystä.

Garosu-Gil Cosmetics 11 Village Factory - 1

11 Village Factory on elämyksellinen kosmetiikkamyymälä, joka myy paitsi merkin omia tuotteita myös mm. Mizon-tuotteita, joita ei muualta Soulista meinaakaan oikestaan edes löytää.

Garosu-Gil Cosmetics Paula's Choice - 1

Myymälän vieressä sijaitsi Paula’s Choicen oma myymälä.

Garosu-Gil Cosmetics J. Estina Beauty - 1

J. Estina Beauty ei ollut minulle tuttu merkki, mutta sen myymälä näytti upealta.

Garosu-Gil Cosmetics Dr Jart - 1

Dr.Jart+ -merkin HUIKEA lippulaivamyymälä on oikeastaan enemmän näyttelytila. Rakennuksessa kohtaavat ihonhoito, tiede ja taide, joiden yhdistelmästä on pyritty tekemään nähtävyys.

Garosu-Gil Cosmetics Moonshot - 1

Moonshot on täällä länsimaissa hieman vähemmälle maineelle jäänyt kosmetiikkamerkki, jolla on kuitenkin todella kivoja ja minuakin kiinnostavia tuotteita.

Garosu-Gil Cosmetics Espoir - 1

Espoir oli minulle uusi tuotemerkki, mutta myös sen laadukkailta vaikuttavat meikkituotteet herättivät reissun aikana kiinnostukseni.

Garosu-Gil Cosmetics VDL - 1

VDL jäi minulle edelleen hieman etäiseksi tuotemerkiksi, mutta muutamat sen tuotteet ovat ilmeisen suosittuja.

Garosu-Gil Cosmetics Papa recipe - 1

Papa Recipe on tunnettu erityisesti kangasnaamioistaan ja Garosu-gilin myymälä oli kirjaimellisesti sen lippuLAIVAmyymälä.

Garosu-Gil Cosmetics The Body Shop - 1

Alueelta löytyi myös The Body Shopin myymälä.

Garosu-Gil Cosmetics The history of Whoo - 1

The History of Whoo on selektiivinen kosmetiikkamerkki, joka on todella suosittu ja kuuluisa. Merkin tuotteilla on pääsääntöisesti kuitenkin hieman enemmän hintaa, minkä vuoksi olen itse jättänyt tutustumatta niihin. Merkin myyntipisteillä on muutenkin aina niin ahkeria ja innokkaita myyjiä, ettei tuotteita ole päässyt kunnolla tutkimaan rauhassa.

Garosu-Gil Cosmetics L'Occitane - 1

Niiden muutamien koreassa vilahtelevien länsimaalaisten kosmetiikkamerkkien joukkoon kuuluu myös L’Occitane, jonka tuotteet ovat Aasiassa suosittuja.

Garosu-Gil Cosmetics Aesop - 1

Myös Aesopin myymälä löytyy Garosu-gilin alueelta.

Garosu-Gil Cosmetic shopping belif SU-M37 - 1

Belif-merkin ihonhoitotuotteet ovat kiinnostaneet minua kovasti, mutta jätin ne vielä tällä reissulla kauppaan. Myymälän vierestä löytyi tunnetun SU:M37-merkin myymälä.

Garosu-Gil Cosmetics Åland Beauty - 1

Garosu-gilin alueella on myös iso Åland, jonka nimi jaksaa tietysti aina hymyilyttää. Vaatteita ja asusteita kauppaavasta myymästä löytyy myös kosmetiikkaosasto, josta saa hieman harvinaisempia tuotemerkkejä. Merkin valikoimaan kuuluu paitsi COSRX (jolla ei muuten ole omia myymälöitä Koreassa) myös mm. Heimish ja Klairs.

Garosu-Gil Cosmetics Aritaum - 1

Lisäksi alueelta löytyy myös Aritaum, joka kokoaa kattonsa alle Amore Pcificin tuotemerkkejä. Myymälästä löytyy myynnistä IOPE, Laneige, Mamondo, Hanyul sekä Aritaumin oma tuotemerkki.

Näissä myymälöissä todellakin riitti tutkittavaa ja nähtänää, joten kahden viikon reissuuni mahtuikin parikin käyntiä Garosu-gilin alueella. Jos tiedossa on siis Soulin reissua, niin tätä kosmetiikan ja kahviloiden täyttämää aluetta ette todellakaan halua missata!

Garosu-Gil Cosmetics - 1

Onko joku muu päässyt nauttimaan Garosu-gilin kosmetiikkatarjonnasta?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

7 kommenttia artikkeliin ”Paras paikka shoppailla kosmetiikkaa Soulissa: Garosu-gil”

 1. Pieni fakta moonshot -merkistä, se on musiikkituotantoyhtiö YG:n oma kosmetiikkamerkki ja tuotesarjat kantavat idoleiden nimiä kuten Big Bang ja Black Pink ja tuotteet on tehty kuvastamaan esim jotain tiettyä jäsentä 🙂 Moonshot on yllättävän laadukas ja siitä onkin aasialaisten keskuudessa tullut nopeasti suosittu ja hypetetty merkki.

 2. Suurkiitos tästä upeasta kuvareportaasista! Jos tuonne joskus suuntaan, printtaan artikkelin kuvituksineen mukaan ja käytän sitä aarrekarttana, etten missaa kiinnostavia liikkeitä. Ja kiitos vinkistä tuon ostosalueen ja sinne pääsyn suhteen, täältä käsin kun tuollaisia vinkkejä ei luultavasti voisi oikein mistään saada.

  Kutsutko sinä muuten todellakin vilpittömästi tuollaisella työmäärällä lastattua kuvaus/opinto/työmatkaa lomaksi? 😀

  Entä tarkoittaako ”niin ahkeria ja innokkaita myyjiä” samaa kuin ärsyttävän tunkeilevia ja päällekäyviä? 🙂 Välillä Suomessakin jossain liikkeessä tai tavaratalossa käydään liikaa päälle, joten jos jo se saa siirtymään muualle, onko tuolla mitään mahdollisuuksia selvitä?

 3. Oooooh, tuolla onkin monia kiinnostavia kohteita – varsinkin Paulan ja Deciemin myymälöissä olisi ihana päästä piipahtamaan! Sellaisiahan ei täällä lähimailla ole näköpiirissä.

  Kiinnostaisi kovasti tietää, kuinka suosittuja länsimaiset merkit (ja mitkä erityisesti..) ovat Koreassa kaiken tuon kosmetiikkapaljouden keskellä suosittuja, ja millä perusteilla.

  • Eivät kovin suosittuja, eli tuo että noin monen kosmetiikkamyymälän joukkoon mahtui vain noin pieni määrä länsimaalaisia kosmetiikkamerkkejä kertoo paljon. Isoista tavarataloista löytyi perus Lancome, Biotherm, YSL, Chanel, MAC, FOREO ja jotain muita, mutta Olive Youngeista ja vastaavista vain Maybelline, Loreal ja Burt’s Bees. Saattoi löytyä jotain muutakin vielä, mutta ei tule heti mieleen. Myeongdongin alueella on avattu puolisen vuotta sitten iso Boots, jossa on sitten Urban Decay, Benefit, Soap & Glory ja muita länsimaalaisia merkkejä, mutta muuten niitä ei liiemmin Koreassa näy ja korealaiset merkit ovat huomattavasti suositumpia. 🙂

   Edit. Ah, ja niin, piti vielä lisätä: Vichy ja Avene sekä muutama muu Ranskassa iso apteekimerkki olivat suosittuja! 🙂

   • Kiva, että kuitenkin Paula on saanut jalkansa ovenrakoon – hänellä taitaa olla sitä vakavien ’hifistelijöiden’ fanikuntaa… 🙂
    Kiinnostavaa, että nuo ranskalaiset apteekkisarjat ovat lyöneet läpi, niissä onkin valinnanvaraa …

  • Jotta merkki voi myydä tuotteensa edullisesti ja satsata niiden laatuun, välttelee se ylimääräisiä kustannuksia kuten oman myymälän pitoa. Koreassa jokaisella merkillä on oltava huikea lippulaivamyymälä, mikä on melkoinen kuluerä. Nyt COSRX myy tuotteitaan valtavia määriä Olive Young- ja Åhlens-liikkeissä sekä verkossa ja säästää paljon. 🙂

Kommentointi on suljettu.