Loistava luomivärinpohjustaja: Babor AGE ID Eye & Lip Primer

*Sis. mainoslinkin

Hyvä luomivärinpohjustaja on yksi tärkeimpiä meikkituotteitani. Jos en pohjusta silmäluomiani hyvin tai levitän niille ”pohjustukseksi” vain meikkivoidetta ja puuteria, menee tavallisesti noin viisi minuuttia, kun silmämeikkini alkaa jo pakenemaan kohti luomivakoa. Käytössä on siis oltava oikeasti silmämeikin pohjustukseen tarkoitettu tuote, tai muuten koko silmämeikin tekeminen on ihan turhaa.

Babor Lip & Eye Primer

Hankalaa hommasta tekee myös se, että vaikka silmäluomeni rasvoittuvat sen verran, että luomivärit kasaantuvat luomivakoon, saattaa niiden iho silti samalla mystisesti kuivua – joskus jopa hilseilevän kuivaksi, mikä puolestaan saa aikaan sen, etteivät pohjustustuotteet levity sille tasaisesti. Ei siis ole ihan helppo juttu löytää täydellistä luomivärinpohjustustuotetta, joka hoitaisi hommansa pitäen vielä ihonkin kunnossa.

Olen löytänyt vuosien varrella useita hyviä pohjustustuotteita, jotka ovat hoitaneet hommansa hyvin ja tehokkaasti, mutta nyt törmäsin sattumalta pohjustustuotteeseen, joka oli jotain sellaista, etten ollut edes tajunnut kaipaavani juuri sen kaltaista pohjustustuotetta.

Babor Lip & Eye Primer

Sain nimittäin töistä kokeiluuni näytekoon viimeisimpien hypetysmerkkieni joukkoon kuuluvan Baborin AGE ID Eye & Lip primer -pohjustusvoiteen, joka on tarkoitettu sekä silmä- että huulimeikin pohjustukseen.

Babor Lip & Eye Primer

Kuten varsinainen tuotekin, on tämä näytekin pakattu kätevään tuubiin, joka on ehdottomasti oma suosikkini mitä pohjustustuotteiden pakkausmuotoihin tulee. Minulla on viimeksi ollut käytössä purkkiin pakattu kiinteä Dior Backsage Eye Primer ja sitä ennen YSL Couture Eye Primer, jotka molemmat piti kaapia purkista sormenpäällä mikäli lopputuloksesta tahtoi tasaista ja vaikka ne olivatkin todella riittoisia, tasoittivat luomen sävyä hyvin ja saivat silmämeikin kestämään läpi päivän loistavasti tykkään silti enemmän tuubiin pakatuista tuotteista.

Babor Lip & Eye Primer

Baborin pohjustusvoide on kevyesti sävytettyä, minkä ansiosta se tasoittaa ihon sävyä kevyesti. Lopputulos on silti hyvin ohut ja luonnollinen eikä tippaakaan kuivan näköinen.

Babor Lip & Eye Primer

Pohjustusvoide ei ole kuitenkaan hirveän runsaspigmenttistä, minkä vuoksi se tasoittaa esimerkiksi omalla silmäluomellani vain kevyen punoituksen, mutta jättää verisuonet silti kuultamaan altaan.

Babor Lip & Eye Primer

Erityistä tämän tuotteen koostumuksessa oli kuitenkin se, kuinka pehmeän kosteuttavalta se ihollani tuntui. Pohjustusvoide oli nimittäin jopa niin kosteuttavan voidemaisen oloista ja silti hyvin kevyttä, että suorastaan jopa epäilin aluksi, voisiko se muka pitää silmämeikkini paikoillaan koko päivää. Sen se kuitenkin tekee ja silmämeikkini näyttää edelleen illalla kymmeneltä iltapesuille mennessäni täsmälleen samalta kuin miltä se aamulla kahdeksalta sen tekemisen jälkeen näyttää.

Pohjustajaa voi käyttää myös huulimeikin alla, mutta minun täytyy rehellisesti sanoa, etten ole oikein koskaan huomannut yhdenkään huulimeikinpohjustustuotteen kanssa mitään vaikutusta huulimeikkini kestossa, joten en nyt osaa oikein tämänkään kanssa sanoa mitään sen suhteen.

Babor Lip & Eye Primer

Jos joku muukin kuitenkin kaipaa hyvää luomivärinpohjustustuotetta ja tahtoo kokeilla jotain uutta, niin tälle Baborin AGE ID Eye & Lip primer -pohjustusvoiteelle lähtee täältä ääni.

Olen käyttänyt itse kaikki perinteiset Urban Decayn, Too Facedin ja Lumenen luomivärinpohjustajat, joten oli kivaa laajentaa kokeilua täysin uuteen tuotteeseen ja tehdä loistava löytö.

*Babor AGE ID Eye & Lip primer löytyy myynnistä Skincityn verkkokaupasta täältä.

Babor Lip & Eye Primer

Onko muilla ongelmia silmämeikin pysyvyyden kanssa?

2 kommenttia artikkeliin ”Loistava luomivärinpohjustaja: Babor AGE ID Eye & Lip Primer”

  1. Kiitos vinkistä! Kuulostaapa hyvälle! Minulla on nyt käytössä se UD:n pohjustaja, johon pidon puolesta olen tyytyväinen. Harmia aiheuttaa vain se, että se tuo esiin pikkuryppyjä pussittavilla yläluomillani. Ryppyjä, joita en edes näe meikittä! Oletan sen liittyvän kuivattavaan ominaisuuteen, joten Baborin tuote voisi olla ratkaisu. Tuotteen tuoksu ei varmaankaan ole voimakas, kun et siitä maininnut.

    • Minäkin olen tykännyt tuosta UD:n pohjustajasta, mutta minulla ei ole tainnut olla sitä useaan vuoteen enää käytössä. Omat silmäluomeni kuivuvat helposti eikä tämä ainakaan ole tuonut ryppyjä esiin. Minulla ei ole tuotetta mukana reissussa tällä hetkellä niin en pääse haistamaan, mutta en ainakaan muista, että tuotteessa olisi ollut mitenkään erityisen voimakasta tuoksua. 🙂

Kommentointi on suljettu.