Yllättävin koskaan kokeilemani kasvonaamio: Tosowoong Cocoon Monster Pack

*Sis. mainoslinkin

Innostun nykyään hetkessä nollasta sataan, kun kuulen tai näen jonkun kiinnostavan aasialaisen kosmetiikkatuotteen. Ebay on suorastaan petollisen helppo shoppailupaikka, joten usein ei tarvita kuin parit erityismaininnat jollekin kiinnostavalle kosmetiikkatuotteelle kun se on jo klikattuna eBay-ostoskoriini ja maksettu PayPalin kautta.

Tosowoong Cocoon Monster Pack

Yleensä tiedän melko tarkasti, mitä tilaan, mutta joskus tilaamani tuotteet saattavat kuitenkin käytössä yllättää minut hieman. Yksi tällainen melkoinen yllättäjä oli Tosowoong Cocoon Monster Pack -kasvonaamio, josta olin lukenut kovasti kehuja luotettavana pitämästäni lähteestä ja tilannut sen sitten spontaanisti.

Tosowoong Cocoon Monster Pack

Cocoon Monster Pack -kasvonaamio lupasi paitsi napakoittaa ihoa ja ihohuokosia myös samalla kirkastaa, ravita ja kosteuttaa sitä. Naamion kerrottiin sisältävän toksiineja poistavaa tuliperäistä tuhkaa, ihon kosteudensitomiskykyä parantavaa silkkitoukan kotelouutetta sekä muita ihoa helliviä ainesosia. Naamion kerrottiin sopivan kaikille muille ihotyypeille paitsi hyvin kuivalle iholle ja koska ihoni kaipaa sekä puhdistusta että kosteutusta, kiinnostuin kehuja saaneesta tuotteesta kovasti.

Tosowoong Cocoon Monster Pack

Olin ajatellut naamion nimen perusteella, että kyseessä olisi pakko olla musta kasvonaamio. Yllätyinkin kovasti siitä, että naamion koostumus oli täysin kirkasta.

Tosowoong Cocoon Monster Pack

Levitin naamiota kasvoijen iholle kerroksen ja jäin hölmistyneenä miettimään, miksi ihmeessä sen nimi oikein oli Monster Pack. Kyseessä vaikutti olevan kaikkien aikojen lällyin monsteri.

Tosowoong Cocoon Monster Pack

Kun naamio oli ollut ihollani vajaat kymmenen minuuttia, tunsin sen kiristyneen selvästi. En todellakaan voinut liikuttaa naamaani enää vapaasti ja naamio tuntui painavan sitä kasaan. Peilistä näytti, että sisäinen Pikku Myyni oli hiipimässä esiin.

Tosowoong Cocoon Monster Pack

Annoin naamion jatkaa kutistumistaan ja kiristymistään nähden samalla, kuinka elämäänsä kyllästynyt sisäinen keski-ikäiseni alkoi astella näyttämölle. Toinen kulmakarva oli painunut toista alemmas, kasvojen alaosa oli nyrpeästi supussa ja otsalle alkoi muodostua kunnollisia uurteita. Minun ei tarvinnut vääntää kasvojani mitenkään, vaan ne vain näyttivät itsestään siltä, että minua korpesi ja kovaa ja oli korvennut jo useiden vuosikymmenien ajan.

Tosowoong Cocoon Monster Pack

Tässä vaiheessa piti jo alkaa googlettaa, että minkä ihmeen tuotteen olin itselleni ostanut ja oliko tämä tosiaan normaalia. Google osasi kuitenkin kertoa, että juuri näin tässä pitikin käydä. Ahah…

Tosowoong Cocoon Monster Pack

Kasvot kiristyivät kiristymistään, kunnes yhtäkkiä niiden pinnalle muodostunut paperisen ohut ja täysin joustamaton kalvo alkoi rätsähdellä rikki kun se pingottui vähänkin.

Tosowoong Cocoon Monster Pack

No mitä ihmettä nyt sitten tapahtuu?!?

Kokeilin paperisen kuivien riekaleiden päällystämää ihoani hämmentyneenä ja mietin, pitäisikö naamion palasia nyppiä kasvoilta pois vai tulisiko iho pestä puhtaaksi.

Tosowoong Cocoon Monster Pack

Käyttöohjeissa oli puhuttu, että iho tulisi pestä 10-15 minuutin jälkeen puhtaaksi, mutta nyt kun siinä roikkui hirviömäisiä (ahaa!) repaleita, tuntui fiksummalta nyppiä niitä hieman irti.

Tosowoong Cocoon Monster Pack

Isoimmat repaleet lähtivät melko helposti, mutta kiskoivat mukanaan hieman ihokarvoja. Suurin osa naamiosta oli kuitenkin niin haurasta murenevaa kalvoa, että jos sitä lähti rapsuttelemaan iholta irti, pölisi se pieninä roskina ympäriinsä. Nypin iholta pois isoimmat riekaleet ja lähdin kasvopesuille varautuen siihen, että ihoni olisi naamion jäljiltä kuiva ja kiristelevä.

Tosowoong Cocoon Monster Pack

Alkaessani pestä ihoa koin kuitenkin yllätyksen, sillä iholla jäljellä olevat naamionrippeet suorastaan sulivat kasvoilleni veden vaikutuksesta raviten kasvojani eikä ihoni tuntunut tippaakaan kiristelevältä vaan päin vastoin pehmeän kosteutetulta. Riekaleita ei siis olisi tarvinnut alkaa nyppiä pois ennen vesipesua.

Peilistä näkyikin naamion käytön jälkeen puhdas, heleä sekä kimmoisa ja ravittu iho, joka yllätti minut todella. Tällaista lopputulosta en olisi kyllä arvannut voivani tällä naamiolla saavuttaa aiemman kiristely-yllätyksen jälkeen!

Tosowoong Cocoon Monster Pack

Vaikka naamio vaikuttikin siis aluksi varsin leppoisalta kaverilta, osoittautui se käytössä paitsi nimensä selittäväksi, mutta myös hyvän maineensa veroiseksi. Kasvonaamio oli ylivoimaisesti hämmentävin koskaan kokeilemani naamio, sillä en todellakaan ollut osannut varautua sen aikaansaamaan kiristysefektiin puhumattakaan siitä, että olisin vielä sen jälkeen kyennyt uskomaan naamion voivan jättää ihoni niin miellyttävän pehmeäksi ja kosteutetuksi.

En suosittele naamiota hyvin kuivalle iholle, mutta sekaiholle ja muuten epäpuhtauksista kärsivälle, kosteutusta kaipaavalle iholle se oli oikeastaan varsin hauska tuttavuus.

Ai miten rakastankaan tätä korealaisten pöhköä nerokkuutta!

Tosowoong Cocoon Monster Pack

Tosowoong Cocoon Monster Pack -kasvonaamion voi kotiuttaa itselleen kätevästi esimerkiksi eBaysta ja sen myyjiä löytyy täältä*. Naamiosta voi lukea lisää esimerkiksi täältä.

Tosowoong Cocoon Monster Pack

Kuka muu rakastaa innovatiivisia ihonhoitotuotteita?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

4 kommenttia artikkeliin ”Yllättävin koskaan kokeilemani kasvonaamio: Tosowoong Cocoon Monster Pack”

  1. Hei. Mitä the Ordinaryn happoa suosittelisit rasvaiselle iholle jossa on miliumeja? Itse ajattelen liittää siihen myös hyaluronihapon jos miliumit johtuvatkin kosteusköyhyydestä. Jos osaat suositella muita kyseiselle ihotyypille sopivia the Ordinaryn tuotteita, kuulisin mielelläni ☺ tulevatkohan merkin tuotteet joskus Elevenin valikoimaan?

    • Minä antaisin äänen Lactic Acid 5% + HA 2% -tuotteelle. Tuote kuorii ihoa hellästi ja auttaa pitämään sen kirkkaana. Samalla sen sisältämä hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Veikkaan, että voisi olla varsin hyvä valinta. Lisätuotteena voisi kokeilla myös lisää kosteutusta tuovaa 100% Plant-Derived Squalane -seerumia. 🙂

      Toivotaan kovasti, että The Ordinary löytyisi vielä eleveninkin valikoimasta tulevaisuudessa! 🙂

Kommentointi on suljettu.