Hyvä ja edullinen aluslakka

Olen tykästynyt aivan valtavasti Lumenen uusiin Gel Effect -kynsilakkoihin, jotka nimensä mukaisesti tekevät kynsille geelilakkaukselle tyypillisen tavallista värilakkaa ”pulleamman” efektin. Päästyäni noiden ihanuuksien makuun tavalliset ”lättänälakat” eivät enää tunnu eivätkä näytäkään minusta miltään.
Olen myös yllätyksekseni huomannut tykästyneeni merkin Gloss & Care Repairing Base Coat -aluslakkaan. Tähän asti olen suosinut helposti liuskottuvissa kynsissäni OPI:n Nail Envy -lakkojen eri versiota, jotka ovat olleet ainoita apukeinoja estää kynsiäni liuskoittumasta.
Nyt olen kuitenkin käyttänyt tätä Lumenen uutta aluslakkaa jo pidemmän aikaa ja tajusin vasta yhtäkkiä, että hei, kyntenihän voivat todella hyvin ja ovat kasvaneet hyvin liuskoittumatta ja lohkeilematta!
Olipa mahtavaa löytää tällainen hyvä edullinen aluslakka, sillä OPI:n Nail Envyllä on tähän nähden melkoisesti enemmän hintaa. Ihan tositoimiinhan tämä pääsee vasta kun kesäkuussa aloitan jälleen työt laivalla ja näprään päivät pitkät tuotepakkauksia hyllyyn pahvilaatikoita purkaen, mutta ainakin näin viimeaikaisten kokemusteni perusteella tämä on ollut oikein vakuuttava tuote.
Päivän tuotevinkki meneekin siis niille, jotka etsivät hyvää kynsiä suojaavaa ja vahvistavaa aluslakkaa edulliseen hintaan: tsekatkaa ehdottomasti tämä!
Onko joku muu tykästynyt tähän?

10 kommenttia artikkeliin ”Hyvä ja edullinen aluslakka”

  1. Tämä on tosi hyvä aluslakka, mutta hinta ei olekaan kovin edullinen sitten kuitenkaan. Ei sellaiselle, joka vaihtaa lakkaa 1-2 päivän välein. Minulla tämä loppui kahdessa viikossa.

  2. Hei mahtavaa! Juuri eilen ostin tuon aluslakan lähinnä huokean hintansa vuoksi, saas nähdä alkaako kynsien kunto parantua säännöllisessä käytössä 🙂

  3. Opin lakat olivat ainakin pari kuukautta sitten halvemmat kuin lumenen, jos otti koon huomaan 😉

  4. Varmaan tosiaan kannattaa huomioida se, että OPI:ssa on kolme kertaa enemmän lakkaa. Senpä vuoksi tuo Lumene ei varmaan paljoa huokeampi oikeasti ole…

  5. Mä katselin tuota kaupassa joku aika sitten, mutta jätin sillä kertaa ostamatta. Mä en kuitenkaan vaihtele lakkaa koko ajan, niin mulle varmaan riittäisi pidemmäksikin aikaa tuollainen pikkupurkki.

Kommentointi on suljettu.