Testattu ja ihastuttu: L’Oréal Paris Lip Paint -huulivärit

*Sis. mainoslinkin

Olen yleensä melko kesy silmämeikeillä leikkijä, mutta sen sijaan anna huulieni paistatella parrasvaloissa varsin mielellään levittämällä niihin erityisesti pinkkejä ja punaisia sävyjä. Ei nimittäin ole paljonkaan nopeampia tapoja saada kasvoille hetkessä  pirteyttä!

L'Oréal Paris Lip Paint

Olinkin aivan innoissani kun sain L’Oréalilta blogikokeiluun merkin alkutalvesta lanseeraamia Lip Paint -huulivärejä, joita moni on varmasti bongaillut niin somesta kuin kaupoistakin.

L'Oréal Paris Lip Paint

Nestemäisiä huulivärejä on saatavilla lahdella koostumuksella: lakkamaisesti kiiltävinä Lacquer-sävyinä sekä samettisen mattaisina Matte-sävyinä.

L'Oréal Paris Lip Paint

Ihastuin ensinnäkin ihan ensimmäisenä näiden supermahtavaan pakkaukseen, joka yhdisti kahden eri pakkaustyypin parhaat ominaisuudet.

LOREAL PARIS LIP PAINT 102 DARLING PINK

Tykkään pehmeistä tuubeista eniten, sillä niistä on helppoa rutistella ulos tavaraa myös tuotteen lähestyessä loppuaan. Inhoan kuitenkin lähes poikkeuksetta niiden kärkien applikaattoreita, joilla tuotetta ei meinaa millään saada levittymään huulille tasaisen kauniisti ja tarkasti.

L'Oréal Paris Lip Paint

Rakastan levittää huulimeikkituotteeni nimenomaan erillisellä applikaattorilla (mutta en fanita niiden sivellinmäisiä versioita), sillä se sivelee ne huulilleni tarkasti. Näissä huuliväreissä olikin aivan loistava applikaattori, jonka muotoiltu osa poimi itseensä juuri sopivasti tuotetta ja jonka kärjellä puolestaan saattoi rajata huulet varsin tarkasti.

LOREAL PARIS LIP PAINT 102 DARLING PINK

Rakastuin näiden Matte-punien laatuun todella paljon, sillä se oli jotain aivan uudenlaista. Se oli suorastaan puuterisen satiininen ja rasvattoman kevyen tuntuinen, mutta ei silti tippaakaan kuivan tuntuinen. Se suli huulille ohuena ja jätti niille todella miellyttävän tunteen.

LOREAL PARIS LIP PAINT 204 Red Actually

Tämä raikkaan punainen sävy 204 Red Actually oli juuri sellainen, jota rakastan levittää huulilleni paitsi iltalookkiin myös heti aamusta, sillä se raikastaa ilmeen välittömästi.

LOREAL PARIS LIP PAINT 204 Red Actually

Vähän rohkeampi veto minulle oli toinen mattasävy 205 Apocalypse Red, joka puolestaan oli hieman intensiivisempi ja syvemmän punainen.

LOREAL PARIS LIP PAINT 205 Apocalypse Red

Yllätyksekseni huomasin kuitenkin viihtyväni myös siinä ja varsinkin nuden silmämeikin ja runsaiden ripsien kanssa se oli aivan mieletön.

LOREAL PARIS LIP PAINT 205 Apocalypse Red

Joukon kotoisimpiin sävyihin kuului puolestaan alla olevan kuvan Lacquer-puolen 102 Darling Pink, joka antai huulille syvän, vadelmaisen sävyn, joka oli samaan aikaan sekä kirkas että kuitenkin pehmeä.

LOREAL PARIS LIP PAINT 102 DARLING PINK

Lacquer-huuliväreissä oli pehmeä ja tahmaamaton koostumus, joka  antoi huulille niiden nimen mukaisen lakkamaisen kiillon ilman helmiäishohdetta.

LOREAL PARIS LIP PAINT 102 DARLING PINK

Vaikka kevyempi sävy tuntui ihanan turvalliselta vaihtoehdolta, tykkäsin silti kovasti myös syvän pinkistä 103 Fuchsia Wars -sävystä, joka huulille vetäiseminen tuntui samantien saavan aikaan estottoman flirtin olon ja suorastaan huusi pöyhimään tukan isommaksi.

LOREAL PARIS LIP PAINT 103 Fuchsia Wars 

Sävy kiilsi huulilla herkullisen mehukkaana ja todellakin piristi meikkiä.

L’Oréalin Lip Paint -huulivärit antoivat huulille varsin pysyvän sävyn. Huulivärit irtosivat hieman kyllä kahvikupin reunaan, mutta jättivät kuluessaankin huulille edelleen hyvin väriä. Pidin kovasti siitä, kuinka pehmeiltä ja miellyttäviltä ne tuntuivat huulilla kokoajan ilman häivähdystäkään kuivan kiristelevästä tai klähmäisen tahmeasta tunteesta.

Isot pointsit näille uutuuksille!

*L’Oréal Paris Lip Paint -huulivärit löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

LOREAL PARIS LIP PAINT 103 Fuchsia Wars 

Joko olette kokeilleet L’Oréal Paris Lip Paint -huulivärejä?

6 kommenttia artikkeliin ”Testattu ja ihastuttu: L’Oréal Paris Lip Paint -huulivärit”

 1. Oi että vaikuttaapa kätevältä,kevättä kohden tykkään käyttää puniakin enemmän niin voisi ostaa testiin 🙂
  Loisto blogi siulla muutenkin,kivoja vinkkejä saanut täältä 🙂

 2. Fuksian sävyiset tuotteet on niin mun juttu sekä kynsillä että huulilla. Fuksia on samalla sähäkkä ja kuitenkin vaaleahkon punainen verrattuna ärjympiin punaisiin. Tykkään!

  Olethan muuten kunnossa eilisten Tukholman tapahtumien jäljiltä, sekä myös läheisesi ja kollegasi?

  • Fuksia on kyllä ihana sävy! 🙂

   Kaikki kunnossa, kiitos kysymästä. Ei onneksi tietääkseni ainakaan kenenkään tuttunikaan läheisiä ollut tapahtumapaikalla. Odottelimme työporukalla konttorilla tilanteen rauhoittumista ja illalla pääsin pienen lisäkävelyn jälkeen onneksi jo bussilla helposti kotiin. Aika hurjaa kyllä, että tällaiset teot yleistyvät. Ei sitä oikein käsitäkään edes. :/

 3. Rakastan näitä lakkoja, jotka ovat muuten myös varsin hyvä dupe Narsin suosituille Velvet Lip Glideille, MIKÄLI vain sopiva sävykin löytyy. Mutta miksi ihmeesssä TAAS kerran meiltä puuttuu juuri se ainoa kaunis, ei keltapohjainen nude sävy; Spicy Blush!? Spicy Blush on tietenkin juuri se sävy, jota itse himoitsen.. Onko sulla mahd. tilata sitä edes teille Elevenille? Mistä se muuten oikein johtuu, että ainakin täällä Suomessa sisään ostajat jättävät yleensä juuri sen parhaan ja (muuallakin) kysytyimmän sävyn ostamatta (kuten esim. Baremineralsin liquid lipstickeistä vaal. mauve nude sävyn Slay)?

Kommentointi on suljettu.