Videosauvailua

Vähän aikaa sitten esittelin teille videolla, kuinka kiharran hiukseni muotoiluraudalla. Tänään olisi luvassa toisentyyppistä kihartelua.
Pidän kiharoista ja varsinkin isohkoista laineista. Paitsi että niitä on näppärä luoda tukkaan muotoiluraudan avulla, olen myös tykännyt suuresti jo aiemminkin teille esittelemästäni Remingtonin Pearl Curl Pro -sauvasta niiden värkkäämisessä.
Tässä siis video hiusten kihartamisesta tuon näppärän sauvan avulla:

Pienempää Pearl Wandiani käytän kiharoita tehdessäni yleensä pystysuorassa asennossa, mutta tätä isompaa Pro-sauvaani vaakatasossa, jolloin saan hiusteni tyveen paremman kohotuksen.
Pidän näissä sauvoissa erityisesti siitä, kuinka nopeaa ja helppoa niillä on hiuksia kiharrella. Juuri sellaista sen hiustenlaiton täytyy olla!
Löytyykö teiltä kiharrussauvoja? Kuinka ylipäätänsä ite tykkäätte kiharanne tehdä?

17 kommenttia artikkeliin ”Videosauvailua”

 1. Itse olen myös vannoutunut pearlin käyttäjä, koska hiusten laitto ei kuulu bravuureihini :). Tällä siis minäkin onnistun ja itseasiassa kapamman sauvan kiharat ovat ainoat jotka kestävät pitkään hiuksissani. Paksumman sauvan kiharat kestävät vain muutamia tunteja… En ole vielä selvittänyt mysteeriä mistä moinen johtuu, mutta pidä molempien helppokäyttöisyydestä hirmuisesti!

 2. Kauniit kiharat! 🙂
  Itselläni on samainen kiharrussauva ja olen tykännyt. Mukana tullut suojahanska on ehdoton: yleensä kiharran ilman sitä, mutta jos poltan sormeni, haen hanskan äkkiä käteen! 😀

  • Hanska on tosiaan ihan ehdoton tuon sauvan kanssa, ilman sitä jäävät latvat vähän vähemmän kaareviksi, kun ei uskalla yhtä lähelle mennä paljaan käden kanssa. 🙂

 3. hankin silloin tuon sauvan itselleni, kun ekan kerran siitä postasit.. Mutta mä en ikinä oppinut käyttämään sitä vaikka yritin, jos sainkin jonkinlaisen kiharan aikaiseksi niin kaikista aineista ja hiuslakasta huolimatta ne oikeni… Myin sen sitten kaverilleni ja ai että ottaa päähän kun se oppi heti kuinka tuota käytetään 😀

 4. Edellisen, suoristusrautakihara-postauksesi jälkeen olen yrittänyt taas opetella ko. toimenpidettä, mutta se tuntuu niin hitaalta ja vaikealta – rauta ei tunnu millään liukuvan karheaa hiustani pitkin, vaan jää jatkuvasti jumiin ja aiheuttaa vaakasuuntaisia painaumaraitoja. Kiharat jäävät varsin latvapainotteisiksi, ja oikenevat nopeasti. Taidan luovuttaa, ja pitäytyä helpoissa puikoissani! Paksulla sauvalla tulee mielestäni kaunein mahdollinen kihara, mutta kuten ylläkin mainitaan, se tuppaa suoristumaan. Pienellä sauvalla tulee vähän turhan tiukkaa korkkiruuvia (ja se ei kyllä suoristu millään!), varsinkin, jos on paljon aikaa käytettävissä ja innostuu kihartamaan pieniä osioita. Isommilla osioilla ohut sauva on kyllä maailman nopein kiharrin.

  Etsin myös jatkuvasti toimivia, lämmöttömiä kiharrusmenetelmiä, mutta en ole vielä löytänyt ihan toimivaa. Etsinnät jatkuvat..

 5. Ai että, juuri tuollaisista isoista kiharoista tykkäisin hirmuisesti. Ainoa vaan, että minulla on se kapeampi sauva noista, ja onnistun tekemän sillä vain melko pientä kiharaa… Osaatko antaa vinkkejä, kuinka sillä pienemmällä siis saisi tuollaista lainemaista jälkeä? Auttaisikohan, jos sitäkin pitäisi vaakatasossa?

 6. Täältä löytyy molemmat Pearl Wand:t ja ne on ihan superit! 🙂
  Eikä oo yhtään turhaa omistaa molempia, kun niillä tulee niin erilaiset kiharat.

 7. Remingtonin sauva on ihan ehdoton numero yksi! En voisi enää elää, tai ainakaan tehdä kiharoita ilman sitä. Jokainen mun kaveri on ostanut saman sauvan kokeiltuaan sitä eka multa. Sopii siis varmasti kaikille hiustyypeille. Nyt ostin hetki sitten babylissin xl kokosen kiharrussauvan, mutta sitä en oikein vielä osaa käyttää. Sillä pitäisi saada vähän isompia kiharoita aikaiseksi 🙂

 8. Mulla on käyttössä Herstylerin pisteeltä ostettu sauva. Ensin ajattelin sen olevan ihan humpuukia, mutta kerran istahdin laitettavaksi ja hämmästyin kuinka nopeasti tuli nättiä kiharaa. Ja sauvalla tehty kihara pysyy upeana kaksi päivää, mikä on superliukkaassa, pitkässä ja painavassa tukassani ihan ennenkuulumatonta. Parhaimmillaan kihara (tai sitten oikeammin laineet) on melkeinpä toisena päivänä kunnon harjaamisen jälkeen.

  Jos tekee turhan tiukkaa kiharaa, niin afrokammalla kampaamalla saa siitä enemmän "lainemaista".

Kommentointi on suljettu.