Pai Pai Peipi

Sain Pai Skincare -merkin tuotteista maahantuovalta Candy Shop -verkkokaupalta kokeiluuni merkin ihoa rauhoittavan Chamomile & Rosehip Sensitiv Skin Creamin, joka on aivan omiaan Roaccutan-kuurin aikaansaamaan ihonpunoitukseen tällä hetkellä.

Tuote onkin siis päässyt testiin monessa tosielämän tilanteessa ja minulla on siitä paljon positiivista sanottavaa.

Koska ihoni on usein kuivan kiristävä lääkekuurin vuoksi, saa moni sille levitetty voide sen lehahtamaan punaiseksi eikä punoitus meinaa millään ottaa loppuakseen.

Iholleni tällä hetkellä hyvän voiteen pitäisikin siis olla myös kosteuttava, mutta silti meikin alle hyvin sopiva.

Pain voide onkin sopinut meikin alle loistavasti imeytyen tarpeeksi olematta liian mattapintainen, mutta kuitenkin loistavasti kosteuttava. Ja kosteuttavia aineosiahan tämä onkin pullollaan!

Yökäyttöön tämä ei välttämättä iholleni tällä hetkellä täysin kuitenkaan riittäisi.

Pain rauhoittava voide on siis juuri sitä, mitä ihoni on tässä tilanteessa kaivannut! Koska voide on iholleni niin nappi valinta, sai se minut kiinnostumaan myös muista merkin kehutuista tuotteista.

”Sarah Brown perusti Pai Skincare -ihonhoitosarjan vuonna 2007, koska ei löytänyt herkälle iholleen sopivia tuotteita. Pain tavoitteena on olla markkinoiden puhtain kasvipohjainen luomusarja, joka ei ärsytä edes herkintä ihoa. Pai kehittää ja valmistaa kaikki tuotteensa omalla tehtaalla Iso-Britanniassa. Tuotteet ovat keränneet paljon faneja ympäri maailman ja ovat voittaneet runsaasti palkintoja. Kaikilla Pai Skincaren tuotteilla on Soil Association -luomusertifikaatti.”Candyshop.fi

Pain tuotteita voi Suomessa ostaa osoitteesta Candyshop.fi, jossa voiteella on hintaa 32 euroa (50 ml).

Oletteko te tutustuneet Pai Skincaren tuotteisiin?

4 kommenttia artikkeliin ”Pai Pai Peipi”

  1. Kuulostaa kyllä hyvältä voiteelta, hinta vaan on omalle budjetille turhan korkea.

  2. Ihan uusi merkki kyllä. Itse olisin muuten kanssa tällähetkellä lääkekuurin tarpeessa. Selkä alkaa olla ihan hirvittävässä kunnossa. Mutta vielä löytyi sellasta rasvaa entisen lääkekuurin ajoilta, mitä voin käyttää. Ja se on ihan älyttömän kuivattavaa. Ihoa kiristää hirmusasti ja ihan hilseilee naama. Ja kun tuota voi käyttää vain iltaisin. Auringon kanssa ei saa olla kosketuksissa ollenkaan. Aamulla on aina kiva miettiä kuinka laittaisi rasvaa, että pärjäisi työpäivän. Viikonloppuisin saa naamakin sitte tehohoidon, kun voi koko päivän rasvata ja silti imien kaiken sen rasvan minkä laittaa!

  3. Ihana blogi sulla :)! Tää ei nyt liity mitenkään tän postauksen aiheeseen, mutta oon lähössä ens viikolla Lontooseen ja oon vähän katellu et sä olisit ollu monen monta kertaa siellä, nii voisitko vaikka linkata jotain postauksia mitkä liittyy Lontoon kosmetiikkavalikoimaan tms.? Kiitos jo etukäteen 🙂

  4. Kiitos tästä mielenkiintoisesta tuotearvostelusta! Kiva kuulla, että voide sopi herkälle ihollesi. Pai on maineeltaan tuttu ja ehdottomasti kokeilulistallani. Juurikin tämä kamomillavoide sekä avokado-jojoba-kasvovoide hankintalistalla. Myös merkin käsivoide houkuttaa…

    Hinnat ovat toki hieman korkeat, mutta ulkomaisista nettikaupoista irtoaa kyllä paljon halvemmallakin (mm. FeelUnique £-hinnoilla). Ihmiset myös helposti mieltävät, että luonnonkosmetiikan (ja tässäkin tuotteessa yli 70 % on luomutuotettua) tulisi olla aina halvempaa kuin "normikosmetiikan", vaikka ainesosat ja tuotantoprosessi ovat kalliimpia ja yleensä myös firmat huomattavasti pienempiä eli heidän voittomarginaalinsa ei ole kosmetiikkajättien vastaavaa nähnytkään. Toisin sanoen, jollain Lancômella tai Diorilla olisi varaa laskea tuotteidensa hintoja roimasti, mutta eiväthän ne sitä tee ja kuluttajat maksavat luksusmerkin imagosta. Tässä ei ole mitään vikaa, en sitä sano, mutta halusin vain tuoda esiin sen, että usein samat kuluttajat kokevat jopa keskihintaisten, silti hyvin laadukkaiden luonnonkosmetiikan tuotteiden olevan liian kalliita edes kokeiltaviksi. Minusta se on hassua. =) Mutta kukin tyylillään! =)

    (Pain kosteusvoiteiden tuotekoko taitaa muuten olla 30 ml, ei 50ml?)

Kommentointi on suljettu.