Korealaisten lentoemäntien suosikkimerkki: minimalistinen Huxley

*Sis. mainoslinkin

Olen K-Beauty-haukka, jonka tuntosarvet ovat jatkuvasti pystyssä uusien, kiinnostavien tuotemerkkien varalta. Useimpien niiden kohdalla eteen tulee kuitenkin yksi haaste: tuotemerkin tuotteita ei saa Suomesta helposti käsiinsä, joten minusta tuntuu siksi usein jopa hieman turhalta käyttää omaa aikaa ja energiaa siihen tutustumalla, kun fiilistelyni siitä ei hyödytä kovinkaan monia.

Huxley kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Yksi tällainen tuotemerkki, josta kiinnostuin, mutta tyydyin olemaan pitkään hiljaa oli Huxley. Kuulin merkistä ensimmäisen kerran jo yli 1,5 vuotta sitten ja sain myös käsiini sen tuotenäytteitä, jotka saivat minut hurmaantumaan merkistä totaalisesti.

Kun vuosi sitten matkustin Etelä-Koreaan, pääsin hipelöimään Huxleyn tuotteita, mutta pidin niiden kanssa silti (hampaita kiristellen) pääni kylmänä ja jätin ostamatta niitä. Ongelmana oli nimittäin, että huippuihania tuotteita sai vain eBaysta ja sieltäkin niitä oli vähän haastavaa tilata, sillä ne olivat juuri sen hintaisia, että ne ylittävät ALV-rajan ja voisivat todennäköisesti jäädä tulliin, mitä moni ulkomailta kosmetiikkaa tilaava yrittää vältellä. Päädyin siis vaikenemaan tuotteista.

Huxley kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kun sitten loppukesästä kuulin, että Huxleylla olisi nyt paikallinen maahantuoja, laitoin sisäänostotiimillemme välittömästi huutomerkinsekaista viestiä, jossa pyysin heitä olemaan yhteydessä yritykseen ja järjestämään tuotemerkin verkkokauppaamme. Homma oli onneksi nopeasti hoidettu ja nyt kun Huxleyn tuotteet ovat meillä myynnissä, voin vihdoin hypettää merkkiä enemmänkin.

Huxley kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Huxley on hieman poikkeuksellinen korealainen kosmetiikkamerkki, sillä sen minimalistinen linja eroaa monista muista korealaisista tuotemerkeistä, mikä kuitenkin varmasti on juuri se syy, minkä vuoksi suomalaiset voivat ihastua merkkiin. Huxley nimittäin uskoo, että vähemmän on enemmän ja paitsi että se näkyy merkin tuotteiden ulkoasussa, näkyy se myös merkin tuotevalikoimassa, joka on luotu hyvin yksinkertaiselle pohjalle. Huxleyn tuotteilla ei ole tarkoitus luoda kymmenvaiheista ihonhoitorutiinia, vaan kaikki hoidetaan huomattavasti simppelimmin.

Huxley kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Huxley on saanut nimensä Uljas uusi maailma -tieteisnovellista ja sen kirjoittajasta Aldous Huxleysta. Merkki uskoo vakaasti, että parhaat asiat tulevat mukavuusalueen ulkopuolelta, minkä vuoksi se hyödyntää tuotteissaan myös sen ajatuksen mukaisia ainesosia. Huxley-tuotteille tunnuksenomaisin ainesosa on karulta aavikolta saatava antioksidanttinen viikunakaktuksen siemenöljy, minkä lisäksi ainesosia ammennetaan myös merien syvyyksistä ja korkealta vuoristosta.

Aivan kuten Aldous Huxley aikoinaan kuulemma tulevaisuudesta ennusti, on tarjolla niin paljon informaatiota, että on jo vaikeaa tietää, mikä on totta ja mitä ei. Huxley yrittääkin tavoitella kauneutta yksinkertaisin perustein luotettavaan, todistetusti tehokkaasti vaikuttavaan aktiiviaineeseen tukeutuen ja pienellä tuoterepertuaarilla.

Huxley kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Huxleyn takana on herra Byung Hoon Lee, joka aloitti uransa Samsungilla, jossa hän suunnitteli yli vuosikymmenen ajan tuotteita. Samalla hän oppi ainutlaatuisen brändäämisen arvon, mistä oli hänelle suuri hyötyy omaa tuotemerkkiä suunnitellessaan. Korean kosmetiikkamarkkinat ovat täynnä tuotemerkkejä ja kilpailu on kovaa, joten jos niillä haluaa menestyä, on erotuttava massasta ja olla muutakin kuin vain yhden tuotteen tähdenlento. Yksinkertaisen lähestymistavan valitseminen tuntui luontevalta vaihtoehdolta.

Ihonhoitotuotteiden sydämessä oleva viikunakaktuksen siemenöljy on toiminut inspiraationa koko tuotemerkille. Byung Hoon Leen ystävä, joka työskenteli Marokossa ja toimi yksityisenä opettajana Marokon kuninkaanlinnassa oli nähnyt kuninkaallisen perheen naisten pesevän kasvonsa mystisellä kelaisella nesteellä, joka paljastui sittemmin viikunakaktuksen siemenöljyksi. Byung lähti Marokkoon tutustumaan kasviin ja öljyn valmistukseen ja hänelle selvisi, kuinka berberi-heimojen naiset käyttävät öljyä suojaamassa ihoaan Saharan autiomaan kuivilta olosuhteilta sekä kuinka kaktuksen lehtiä käytetään rauhoittamassa kasvojen ihoa.

Huxley kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Byung Hoon Leelle selvisi, että viikunakaktuksen siemenöljy sisältää 400 kertaa enemmän anti-age-vaikutteista E-vitamiinia kuin oliiviöljy. Juuri korkea E-vitamiinipitoisuus tekee Huxley-tuotteista erinomaisia kaikkiin kuiviin olosuhteisiin aina Saharasta Suomen talveen, sillä E-vitamiini auttaa kosteuttamaan ihoa ja vähentämään ihoärsytystä. Viikunakaktuksen siemenöljy auttaa myös tehostamaan ihon parantumista, eli se sopii täydellisesti niin kuivuuden aiheuttaman hilseilyn kuin epäpuhtauksienkin jättämien jälkien koristamalle iholle.

Itseasiassa Huxley-tuotteet ovat kuulemma jopa kuivassa, iholle rankassa sisäilmassa jatkuvasti töitä tekevien korealaisten lentoemäntien suosikkituotteita juuri näiden edellä esitettyjen ominaisuuksien vuoksi!

Huxley kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minuun Huxley-tuotteissa kolahti ihan ensimmäisenä sen tuotepakkausten tyylikkyys. Rakastan minimalistiselta näyttäviä tuotepakkauksia ja kun ne yhdistetään tyylikkäisiin ulkopakkauksiin, syntyy upea kokonaisuus. Sainkin itseasiassa ilokseni maahantuojalta testiin nämä neljä postauksen kuvissa näkyvää tuotetta, joiden myötä olen nyt päässyt tekemään tuttavuutta Huxley-tuotteisiin aiempia tuotenäytteitä syvällisemmin.

Palaan tarkempiin käyttökokemuksiini myöhemmin, mutta sen voin jo nyt sanoa, että jokaikinen kokeilemani tuote on ollut aivan ihana ja niiden ylellinen, mieltä rauhoittava tuoksu tekee ihonhoidosta aivan erityisen ihanan hetken, joka on kuin spa-kokemus keskellä arkea.

Huxley kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Huxley-tuotteilla syntyy helppo ihonhoitorutiini, sillä merkin puhdistusgeeli pesee kasvoilta sekä meikin että epäpuhtaudet ja kasvovesi sekä tasapainottaa ihon pH:n että tuo iholle hoitavia ainesosia. Merkin pipettipulloihin pakatut tuotteet kulkevat essence-nimellä, mutta ovat itseasiassa seerumeja, joita käytetään kosteusvoiteen alla eikä merkillä edes ole myynnissä muita seerumiin rinnastettavia tuotteita.

Huxleyn kosteusvoiteita voi käyttää aamuin illoin ja kuulemma jopa silmänympäryksillä eikä merkillä itseasiassa edes ole myöskään erillistä silmänympärysvoidetta. Huxley-ihonhoitorutiini voi siis syntyä vaivatta neljällä tuotteella, joiden lisäksi saatavilla on toki vielä yönaamio ja kuoriva kasvonaamio. Etelä-Koreassa tuotevalikoimaan kuuluu vielä muuta muukin tuote, mutta ihonhoitorutiini pysyy silti hyvin yksinkertaisena. Toisin kuin useimmat korealaiset tuotemerkit, ei Huxley myöskään puske markkinoille jatkuvasti uusia tuotteita voidakseen vain myydä kuluttajille lisää.

Huxley kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Huxleysta tuli länsimaissa alunperin suosittu, kun amerikkalainen, korealaiseen kosmetiikkaan keskittynyt Glow Recipe -verkkokauppa otti sen myyntiin. Merkistä tuli heti niin kysytty, ettei verkkokauppa saanut edes pidettyä sitä varastossa tarpeeksi ja sen tuotteet olivat jatkuvasti loppu.

Olenkin ollut aivan innoissani, että merkki on rantautunut nyt myös Suomeen ja että olemme saanet sen täydentämään jo valmiiksi Suomen laajinta korealaisen kosmetiikan valikoimaamme. Odotan innolla, että pääsen raportoimaan teille näistä  maahantuojalta testiin saamistani tuotteista tarkemmin sen jälkeen, kun palaan Etelä-Koreasta, jonne lähden huomenna kahdeksi viikoksi.

*Huxley-tuotteet löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Huxley kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko Huxley jo jollekin tuttu tuotemerkki?


Lue myös:

Hyaluronihappo on kosteuttavien ainesosien kuninkaallinen

Tehokosteutusta kuivalle ja janoiselle iholle: Holika Holika 3 Seconds Starter

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

5 kommenttia artikkeliin ”Korealaisten lentoemäntien suosikkimerkki: minimalistinen Huxley”

  1. Kuulostaa ihanalta, vaikka en olekaan Huxleytä koskaan testannut. En malta odottaa lisää postauksia tästä! <3

    • Tämä oli minullekin sellainen merkki, että kiinnostuin siitä heti kun vain luin siitä ja kun sitten pääsin käsiksi tuotteisiin, olin välittömästi myyty. 🙂

  2. On tuttu merkki! Olen kuusi kuukautta käyttänyt merkin puhdistustuotteita ja aivan rakastunut niihin!! <3

    • Putsarit ovat ainoita, joita en ole Huxleylta kokeillut, joten niitä pitänee varmasti kokeilla! 🙂

  3. Ei ole tuttu, mutta kyllä tuo kuulostaa todella kiinnostavalta!

    Hauskaa ja rentouttavaa matkaa!

Kommentointi on suljettu.