Tehotuote, joka hoitaa ja suojaa kuivia hiuksia

*Sis. mainoslinkin

Ohoi, kaikki muutkin, jotka kärsitte kuivista hiuslatvoista tai muuten vain kärsineestä tukasta. Nyt katseet tänne päin!

Tiedän varsin hyvin, että tukkani kaipaisi pientä saksintaa ja jemmoissani poltteleekin itseasiassa lahjakortti kampaajalle. En ole kuitenkaan vielä ehtinyt käymään siellä ja vielä ainakin muutama viikko tulee kulumaan hamppulatvojen kanssa taistellessa.

Ziaja Cupuacu Shower Balm Face Body Hair

Sain kuitenkin kesän korvilla blogitestiin Ziajan maahantuojalta merkin ihania uusia Cupuacu-tuotteita, joiden joukosta löytyi parikin todellista helmeä. Yksi näistä aarteenomaisista tuotteista oli Ziaja Cupuacu Shower Balm, joka on ihanan monipuolinen tuotelöytö.

Kuin herkulliselta karamellivanuukkaalta tuoksuva monitoimituote sopii käytettäväksi paitsi vartalolle myös kasvoille levitettävänä in-shower-kosteusvoiteena, joka saa minuutin vaikutusajalla ihon tuntumaan ihanan pehmeältä suihkun jälkeen.

Ziaja Cupuacu Shower Balm Face Body Hair

Suurin syy, miksi kuitenkin itse olen tähän pehmeän voidemaiseen tuotteeseen rakastunut on, että se tekee taikoja myös hiuksille. Tuotteen karitevoita, brasilianpähkinää sekä macadamiapähkinää sisältävä ravitseva koostumus on nimittäin aivan täydellinen käytettäväksi hellimään kuivia ja kärsineitä hiuksia aivan erityisellä tavalla.

Suihkubalmia levitetään nimittäin ennen hiusten pesua kuivien hiusten pituuksiin, joissa sen annetaan vaikuttaa minuutti ennen hiusten pesua. Tuotteen ideana on tuoda hiusten kärsineille latvoille suojaa shampoopesun ajan ja periaatteessa tämän lisäksi ei tarvitsisi edes käyttää muuta hoitoainetta.

Ziaja Cupuacu Shower Balm Face Body Hair

Joku huikkaa nyt, että on aina ennenkin suojannut hiustensa pituudet hoitoaineella ennen shampoopesua ja ettei tämä ole mikään uusi idea. Ei olekaan, mutta tämän tuotteen koostumus eroaa kuitenkin tavallisesta hoitoaineesta siten, että tässä on paljon ainesosia, jotka eivät noin vain liukene veteen kuten tavallinen hoitoaine on tehty vaivatta liukenemaan. Tämä siis todellakin ravitsee, pehmentää ja suojaa hiuksia shampoopesun aikana.

Ziaja Cupuacu Shower Balm Face Body Hair

Olen antanut tämän olla hiuksissani 1-3 minuuttia ennen shampoopesua ja erityisesti syväpuhdistavia shampoita käyttäessä tämä on ollut loistava tuote suojaamaan hiuslatvoja. Shampoota hiuspohjasta huuhdellessa tuntee, että hiukset ovat pehmeät, ravitut ja sileämmät, mutta levitän niihin silti tämän jälkeen vielä mielelläni tavallista hoitoainetta tai naamiota – nämä hiuslatvat kun ovat todellakin jo nähneet parhaat päivänsä ja kaipaavat kaiken saatavilla olevan lisäavun.

Kuten muissakin Ziaja-tuotteissa, on tässäkin loistavaa tuotteen hinta. 300 ml kokoinen pullo näyttäisi kustantavan vain 5,50 euroa, joten vaikka tuote onkin riittoisa ja levittyy hiuslatvoihin hyvin, ei sen annostelun kanssa tarvitse turhaan pihistellä. Kun samaa tuotetta voi käyttää vieläpä vartalon ja kasvojenkin ihon kosteutukseen kätevästi suihkureissun aikana, on kädessä todellinen huipputuote, jolle lähtee minulta suuret suositukset!

*Ziaja-tuotteita myy verkossa Lykon verkkokauppa täällä.

Ziaja Cupuacu Shower Balm Face Body Hair

Onko joku muu sattunut kokeilemaan Ziaja Cupuacu Shower Balm -tuotetta?

4 kommenttia artikkeliin ”Tehotuote, joka hoitaa ja suojaa kuivia hiuksia”

  1. Täytyypä käydä ostamassa tuote, vaikuttaa sen verran mielenkiintoiselta eikä ole hinnallakaan pilattu. Käytätkö itse tuotetta myös kasvojen iholle, onko toiminut myös siihen tarkoitukseen? 🙂

    Vastaa
    • Kokeilin tätä kasvoille ja on ihan kiva siinä, mutta käytän itse mielummin hoitonestettä, seerumia ja kosteusvoidetta, joten en osaisi korvata niitä tällä. 🙂

      Vastaa

Jätä kommentti