Oma CC-voide miehille

No niin, nyt on miehillekin tullut oma CC-voide! Pelin avasi kukapa muukaan kuin Euroopan miesten ihonhoitotuotteiden myyntitilastojen kärkisijoilla keikkuva L’Orealin omistama Biotherm.
Nyt ei sitten miestenkään enää tarvitse mennä salaa naisten purkeille, kun oma trendikäs tuote on käsien ulottuvilla. Biotherm Total Recharge CC Gel instant Healthy Look lupaa olevansa levittäessä läpinäkyvä iholle helposti levittyvä geeli, joka tasoittaa ihon sävyä jättäen iholle terveen näköisen hehkun ja levänneen lopputuloksen. 
Tuotteen mikrokapseloidut pigmentit tuovat iholle poispeseytyvää sävyä, joka ei kuitenkaan näytä iholla meikkimäiseltä tai feikkirusketukselta. Tuote vaikuttaisi siis olevan samaa teknologiaa, mitä viimeaikoina on nähty maidän naistenkin kosmetiikan parissa paljon, eli värittömän tai harmaalta näyttävän tuotteen kapselit vapauttavat pigmentit vasta kun tuotetta alkaa levittää iholle.  
Tuote siis toisi iholle kosteuttavaa ja virkistävää hoitotehoa, mutta samalla myös kevyttä poispeseytyvää sävyä. Kevyt geeli lupaa kuitenkin mattaista pintaa, mutta vakuttaisi sisältävän kiitettävästi myös kosteuttavia aineita. Itseruskettavia aineita tuote ei sisällä, eli kaikki sävy, joka sillä syntyy peseytyy myös pois (löysin INCI-listan täältä). 
Saas nähdä, kuinka suomalaiset miehet ottavat tämän vastaan! Meidän äijämme kun tuppaavat olemaan hieman jäykempiä tällaisten tuotteiden suhteen, mutta veikkaan silti, että joukossamme kasvaa uusi sukupolvi, joka ottaa tällaiset tuotteet ilolla vastaan. Onneksi muualta päin Eurooppaa löytyy kuitenkin varmasti yhä kasvavissa määrin miehiä, jotka innostuvat tällaisista ihoa tasoittavista miesten tuotteista. Toisaalta ainakin meillä laivalla aikoinaan myynnissä olleet L’oreal Men Expertin välitöntä sävyä tuova voide ja Shiseidon miehille tarkoitettu kevyesti päivettävä voide myivät todella hyvin, joten ehkäpä tämäkin löytää kiinnostuneet miehet?
Mitäs sanotte: Onko jees, että miehillekin alkaa olla pigmenttiä sisältäviä hoitotuotteita?
Biotherm Total Recharge CC Gel Instant Healty Lookilla on hintaan n. 35 euroa.

10 kommenttia artikkeliin ”Oma CC-voide miehille”

  1. Jees tosiaankin! Musta on vaan tosi hyvä, että mieskin haluaa näyttää hyvältä. Esimerkiksi esitelmä koulussa tai palaveri/ työhaastattelu töissä tai sukujuhlat on paikkoja, joissa on ihan soveliasta näyttää freesiltä ja joihin voisin toivoa omankin miehen tekevän jotain ihon sävyn tasoittamiseksi. Tämmösen voisi saada myytyä miehelle käyttöön helpommin, kun se että mä kaivan meikkipussista jotain peittoa sen silmänalusille 🙂

  2. Mulla on tästä pieni näytekoko miehelle, mutta en oo vielä uskaltanut työntää sitä sen kätösiin kokeiltavaksi :'D Saa nähdö, että millainen reaktio tulee kun levittäessä siinä onkin vähän väriä. Hähähää! Vois videokuvata tilanteen 😉

  3. Just hyvä markkina-alue tämä! Uskon tosiaan, että nykyään on monia miehiä, jotka haluaisivat käyttää ihoa tasoittavia tuotteita, mutta eivät kehtaa, koska meikit pitäisi ostaa "naisten osastolta". Mutta kyllä tuollaista jo kehtaa säilyttää vessan peilikaapissa!

Kommentointi on suljettu.