Look at me vai nurkan ujoin hiirulainen?

Lumene on jo jonkun aikaa sitten uudistanut kynsilakkansa ja olen saaanut blogin kautta kokeiluuni uusia Gel Effect -nimellä kulkevia lakkoja muutamissa eri sävyissä. Olen esitellyt niitä teille jo aiemminkin, mutta koska olen niin ihastunut näihin, halusin vielä tuoda esiin niistä pari.
20 Ahomansikka, 15 Hedelmätarha ja 18 Hiekka hehkuu.
Sävyjen joukosta löytyy vaikka minkälaisia herkkusävyjä ja 5 ml pullo on siitä näppärän kokoinen, että sellaisen saattaa jopa joskus saada kulutettua loppuunkin -toisin kuin monien maailmanmerkkien jättipullot.
Törmäsin tietysti ongelmaan. Jos ongelmia ei ole, niitä täytyy kehittää, toteaa nainen ja luo sellaisen.
 
Olen ollut aiempina kesinä jostain syystä selkeästi mutalakkaihminen. Olen käyttänyt jo useamman kesän ajan harmaanruskeita ja mutaan vivahtavia sävyjä, sillä niissä on jotain niin tyylikästä ja ihanan 
kapinallista kesäisten kirkkaiden värien kontrastina.
Lumenen uusista lakoista mutalakkatarvettani tyydyttää sävy 6 Karua kauneutta, joka on kaunis cremesävy.
Lakka näyttää kynsissä jopa hieman tummemmalta kuin pullossa ja hurmaakin minut täysin. 
Mutta sitten siihen ongelmaan: Voinko käyttää tylsää mutalakkaa, kun herkkulakkojen joukossa on mm. tällainen kesäinen ihanuus? 
Olenko ihan kuolettavan tylsä, jos vietän kesäni hiirulaissävyissä kun kerran look at me -sävyjäkin on tarjolla?
Taidan olla. Siispä tein lupauksen. Tänä kesänä en unohda kynsiäni kuten viimeaikoina minulla on ollut tapana tehdä enkä varsinkaan jumitu pelkkiin huomaamattomiin lakkasävyihin. Tai yritän ainakin olla olematta kynsineni se nurkan ujoin hiirulainen.
Millaisia kesälakkailijoita te olette? Tai eroaako kesälakkailunne muusta lakkailustanne ylipäätänsä mitenkään?

3 kommenttia artikkeliin ”Look at me vai nurkan ujoin hiirulainen?”

  1. Varpaankynsissä minusta kirkkaat punaiset/fuksiat ovat ihanimpia, iloisia ja raikkaita. Mutasävyt varpaankynsissä näyttävät minusta jotenkin likaisilta, tylsiltä, kuin olisi unohtanut pestä jalat. Sormissa nekin käyvät, mutta silti valitsen kesällä sormiinkin mieluiten iloisia sävyjä. Ne näyttävät kivoilta paljasta ihoa vasten.

  2. Mä oon sellaista tyyppiä, että kesällä lakkaan kynsiä useammin ja muutenkin huollan ihoa ja kaikkea paremmin. Hiukset, iho ja kynnet on kaikki kesällä paremmassa kunnossa. Talvella sit taas unohtuu ja lopahtaa kun ei yksinkertaisesti vaan jaksa/viitsi…

    Ite suosin sormissa mahd. räikeitä ja erikoisia sävyjä, mutta sit taas varpaissa riittää perus punaiset ja pinkit 😀

  3. Mä oon kyllä kirkkaiden värien kesälakkailija, myös pastellisävyt löytyy kynsistä vaan kesällä, kun taas tummat sävyt tulee sitten syksyn myötä 🙂 Ja toi Lumenen punainen lakka on aivan ihana!

    Emmi L.

Kommentointi on suljettu.