Auringonhehkua vaalealle hipiälle

Halusin vain varmistaa, että olettehan kaikki (ja varsinkin vaaleahipiäiset) huomanneet Lumenen uudet aurinkopuuterit?
Nämä ihanuudet ovat nimittäin U-PEI-TA!
Ensinnäkin Arctinc Sun Bronzerin sävy 1 Päivän hehku on kerrankin ihana vaalea mattasävy, joka ei ole liian punertava ja sopii hyvin kasvojen muotoiluun. Aurinkopuuteri ei ole liian pigmenttinen, joten se sopii loistavasti meille vaaleaihoisille tuomaan kevyttä sävyä ja muotoa kasvoille. Saatavilla on myös toinen hieman tummepi sävy.
Pidän itse aivan ertiyisesti siitä, että tuote on täysin matta, joten se todellakin sopii kasvojen muotoiluun ja sitä voi sutia iholle kesällä hieman huolettomammin ilman pelkoa shimmeriyliannostuksesta.
 
Jos kuitenkin puolestaan kaipaa enemmän hehkua ja hohdetta, on Lumenelta tullut uutustuote siihenkin.
 
Kaunispintainen kevyesti kultaisena hehkuva hohdeaurinkopuuteri näyttää ihanan heleältä ja freesiltä ja hohtaa kultaista hehkuaan kauniin lämpimänä eikä yhtään punertavana. Tämän kanssa lopputulos on kaunis, heleä ja freesi eikä yhtään suttuisen näköinen, kuten punertavampien shimmersävyjen kanssa usein voi käydä.
Sain itse molemmat sävyt Lumenelta blogissani teille esiteltäviksi ja ihastuin niihin välittömästi. Olen viimeisen vuoden aikana alkanut käyttää aurinkopuuteria säännöllisesti löydettyäni Diorilta sopivan neutraalin sävyn, joten olin onnellinen huomattuani Lumenen ottaneen näin kesän kynnyksellä meidät vaaleaveriköt jälleen hyvin huomioon.
 Vaalea mattainen sävy on tosiaan aivan täydellinen kasvojen muotoiluun ja kullanhohtoisessa sävyssä ei ole liikaa minkään sortin glitterishimmerimitälie-hohdetta, vaan se on juuri sellainen tyylikkään heleän ja kuulaan pinnan jättävä tuote, jollaista tiedän monien muidenkin etsineen.

Aurinkopuutereilla on hintaa n. 16,50 euroa.
Miltäs nämä teistä näyttävät? Joko olette päässeet kokeilemaan näitä?

12 kommenttia artikkeliin ”Auringonhehkua vaalealle hipiälle”

  1. Tervehdys! Itse olen jo muutaman viikon käyttänyt tuota aurinkopuuteria jossa on hohdetta mukana ja olen niin rakastunut! Less is more, tosin mutta kun älyää ettei sitä ihan hirveästi tarvitse huiskutella niin näyttää tosi kivalta! Tuo mattapintainen näyttää myös niin kivalta niin pakko hankkia sekin kokeiluun! mukavaa kevätiltaa sinulle Virve, hyvää mieltä!

  2. Tuo hohtava on aivan ihana! Tosi kaunis kultainen hehku. Pigmenttiä siinä ei minusta ole ihan tarpeeksi enkä halua sitä kovin paljon sutia vain värin takia ettei kimallusta tule liikaa, joten laitan aina mattaisempaa aurinkopuuteria ensin ja sipaisen tuota poskiluulle hohtamaan 🙂

  3. Jess! Ostin Maybellinen Fit me -sarjan vaaleamman aurinkopuuterin ja se on muuten hyvä, mutta liian lämpimän sävyinen. Oma ihoni kun on tosi valkoinen ja kylmänsävyinen… Ehkäpä Lumenesta on apua. 🙂

  4. Kuulin jo aiemmin että nämä olisivat vaalealle iholle sopivia, mutta ainakin tuo hehkuversio näytti omalla ihollani todella räikeän oranssilta.

  5. käytetäänkö tota ruudukkokuvioista siis samassa kohdassa kuin normaalia aurinkopuuteria? Nimm. tumpelo aurinkopuuterin kanssa

Kommentointi on suljettu.