Uusi kiinnostava tuoteperhe: Oriflame Ecobeauty

Blogissani vilkkuu hieman harvemmin luonnonkosmetiikkaa, mutta esittelen sitä kyllä teille mielelläni aina kun vaan pääsen käsiksi kiinnostaviin tuotteisiin.

Tällä kertaa pääsin blogiyhteistyön kautta käsiksi tuotesarjaan, josta kiinnostuin kovasti jo heti siitä kuullessani. Kuten blogissa on parin viimeisen vuoden aikana näkynyt, olen tehnyt melkoisen monta loistavaa tuotelöytöä Oriflamelta ja kun kuulin, että yritys lanseeraa uuden luonnonkosmetiikkalinjansa kiinnostukseni heräsi kovasti. Todellakin tahdoin kokeilla!

Oriflame Eco Beauty

Pidin tuotesarjassa siitä, että Oriflame on ottanut sen kohdalla selkeästi tosissaan kuluttajien jatkuvasti (varsinkin meillä Suomessa) kasvavan luonnonkosmetiikan kysynnän ja lähtenyt tuotekehittelyyn täysillä. On valtavasti kosmetiikkamerkkejä, jotka tuovat myyntiin ”vihreitä” kosmetiikkatuotteita, jotka vain kuulostavat luonnonkosmetiikalta, mutta eivät sitä kuitenkaan sitten varsinaisesti ole.

Oriflamen uuden Ecobeauty -luonnonkosmetiikkasarjan kohdalla hommaan on kuitenkin heittäydytty niin syvällisesti, että jokainen tuote on jopa saanut ranskalaisen Ecocert-sertifikaatin, joka vahvistaa tuotteiden olevan nimenomaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotesarjan kuudesta tuotteesta neljällä on Ecocert Organic -luomukosmetiikkasertifikaatti ja kahdella (kosteusvoide- ja silmänympärysvoide) Ecocert Natural -sertifikaatti sekä Reilun kaupan sertifikaatti. Jopa pakkauksissa on huomioitu luonto, sillä niiden pahvit ovat FSC-sertifioituja varsinaisten tuotepakkausten ollessa 100-prosenttisesti kierrätettäviä ja luontoystävällisiä. Tykkään tästä ”jos tehdään niin tehdään se sitten kunnolla” -asenteesta!

Oriflame Eco Beauty

Olen kuitenkin itse enemmän niitä tyyppejä, joille sertifikaatteja enemmän ratkaisee se, kuinka tuote toimii ja oli itseasiassa mukavaa huomata, että tykästyin aivan erityisesti useampaan tuotelinjan tuotteeseen. Sain blogikokeiluun kaikki kuusi tuotelinjan tuotetta ja tällaiselta kosmetiikkaseikkailuja rakastavalta on jo paljon sanottu kun kerron niistä muutaman saaneen paikkansa päivittäisestä ihonhoitorutiinistani.

Oriflame Eco Beauty

Ecobeauty-tuotelinjan Cleansing Milk -puhdistusmaito hurmasi minut heti. Tyykkään, että voin poistaa puhdistustuotteellani sekä kasvo- että silmämeikin ja huuhdella ihon puhtaaksi vedellä. Luonnonkosmetiikkatuotteiden puolella tämä kuitenkin onnistuu tuskin koskaan, sillä joko monet puhdistustuotteet sisältävät niin reippaasti alkoholia, etten voi laittaa niitä lähelle silmänympärysihoa tai sitten ne ovat niin öljymäisiä, etteivät ne huuhtoudu vedellä pois. Tämä ihanuus ei kuitenkaan sisältänyt alkoholia, puhdisti kaiken meikkini täydellisesti pois ja huuhtoutui iholta vieläpä helposti vedellä. Voisiko enempää edes toivoa? Ensimmäinen pulloni on jo puoliksi käytetty ja ison plussapisteen annan myös siitä, ettei tässä tuotteessa ole minun vierastamaani yrttistä, luonnonkosmetiikalle ominaista tuoksua.

Ecobeauty-linjan kasvovesi on puolestaan pakattu kätevään suihkepulloon, mistä tykkään, sillä näin kasvovettä voi käyttää joko vanulapun avulla ihon pyyhkimiseen tai sitten ihon raikastamiseen ilman meikkiä ja jopa meikin kanssa. Kasvovesi sumuttui ulos sopivan hienojakoisena ja olenkin käyttänyt sitä eniten meikkipohjan heleytykseen aina silloin kun meikkipohja näyttää turhan tunkkaiselta tai puuteroidulta.

Oriflame Eco Beauty

Ihoa heleyttävä Ecobeauty-seerumi oli jännä tuttavuus, sillä tunteeni ehtivät heitellä pariinkin kertaan laidasta laitaan sitä ensimmäistä kertaa kokeillessani. Ihan ensin ihastuin siihen, kuinka täyteläiseltä se tuntui. Pidän seerumeista, jotka eivät ole ihan ohutta litkua, joten tämä herätti heti kiinnostukseni. Ihastukseni otti kuitenkin pian pari askelta takapakkia kun ihoani kädellä kokeillessani totesin seerumin jättäneen sille suorastaan tahmaisen tunnun. Harmittelin asiaa hetken laittaessani purkkia kaappiin ja kokeilin kasvojeni ihoa hetken kuluttua uudelleen. Yllätyksekseni kaikki tahmeus oli poissa ja iho tuntuu sileältä, pehmeältä ja samettiselta eikä yhtään klähmäiseltä. Tämän lisäksi seerumi myös toi iholle luonnollista ja kevyttä heleyttä

Voidekin yllätti minut hieman, sillä minusta tuntuu, että luonnonkosmetiikan puolella monet kosteusvoiteet ovat usein melko rasvaisen tuntuisia. Tämä kuitenkin imeytyi iholle hyvin ja jätti sille todella kevyen pinnan, eli sanoisin tämän jopa olevan parhaimmillaan normaalilla ja sekaiholla. Plussaa muuten myös ilmatiiviistä pumppupullosta!

Oriflame Eco Beauty

Rakastan holvata iholleni sitä kunnolla ravitsevia tuotteita varsinkin yön ajaksi, joten linjan kasvoöljy kiinnosti kovasti. Jos päivävoide tuntui omalle iholleni jopa hitusen liian kevyeltä, oli tämä öljy sitä, mitä ihoni rakastaa. Suorastaan ihanan rasvaista öljyä on ollut ihanaa lätkiä iholle illalla kunnolla ja nauttia sitten aamulla ihon pehmeydestä. Tämä öljy sopii juuri tällaisille kaltaisilleni, jotka eivät kavahda öljyistä tuntua iholla.

Oriflame Ecobeauty

Koko tuotelinja oli itseasiassa täynnä positiivisia yllätyksiä, joista ehkäpä kaikkein eniten minut yllätti linjan silmänympärysvoide. Tykkään poikkeuksetta paksuista ja ravitsevan tuntuisista silmänympärysvoiteista, sillä ilman niitä silmänympärykseni tuntuvat ja näyttävät hetkessä kuivilta.

Oriflame Eco Beauty

Ecobeauty-silmänympärysvoide vaikutti tuubista ottaessa ensisilmäyksellä niin ohuelta liirulta minun mittapuulla etten uskonut silmänympärysteni voivan ihastua siihen. Hämmennyksekseni se kuitenkin kykeni kosteuttamaan ihoani hyvin ja jättämään sille erittäin miellyttävän ja pehmeän tunteen. Voiteen koostumus oli itseasiassa jopa harvinaisen erinomainen, sillä se sekä kosteutti hyvin, imeytyi sopivasti eikä myöskään rullannut meikkituotteiden alla. Voide jäikin vakkarikäyttöön heti ensikokeilulla ja se on paitsi sopinut päivisin hyvin meikin alle myös kosteuttanut yökäytössä tarpeeksi. Tämä oli loistava löytö!

Oriflame Ecobeauty

Minusta on huippua, että ”tavallisesta” kosmetiikastaan tunnetulla Orfilamella on oma luonnonkosmetiikkalinja, sillä se on esimerkillinen tapa osoittaa, että yritys huomioi kuluttajien toiveita siitäkin huolimatta, ettei se muuten ole luonnonkosmetiikamerkki. Toivotaan, että saamme myöhemmin vielä nähdä Oriflamelta sertifioitua luonnonkosmetiikkaa olevia meikkejäkin!

Oriflame Eco Beauty

Mitä mieltä te olette siitä, että isot ei-luonnonkosmetiikkamerkit luovat sertifioituja tuotelinjoja?

Lisää tietoa Oriflamen Ecobeauty-tuotteista ja tuotteiden tarkemmat hinnat löydät täältä.

5 kommenttia artikkeliin ”Uusi kiinnostava tuoteperhe: Oriflame Ecobeauty”

  1. Oletpa räpsinyt ihanat kuvat! Pakko myöntää, että vaikken ole vuosiin innostunut Oriflamesta, näihin kiinnostus heräsi heti, kun kuulin, että tällainen linja lanseerataan! Ehdottomasti aion antaa näille mahdollisuuden. Purkitkin ovat tosi kivannäköisiä! 🙂

  2. Nyt tuli sellainen olo, että näitä pitää päästä kokeilemaan! Olen löytänyt monia lemppareita blogisi kautta, ja analyysisi ovat tosi hyödyllisiä ja yksityiskohtaisia. Kiitos siis niistä!
    Pitäisi katsoa voiko Oriflamea tilata verkosta suoraan…

  3. Oriflamella oli tätä sertifoitua ecobeauty-sarjaa aiemminkin ja siihen kuului ainakin päivä-, yö- ja silmänympärysvoide sekä meikkivoide. Vaalein sävy meikkivoiteesta oli just passeli pohjoismaalaiselle kalpeanaamalle ja olinkin pettynyt kun se yhtäkkiä hävisi valikoimista.
    Ovat näköjään uudistaneet sarjaa, mutta harmi, että meikkivoide ei päässyt mukaan tähän uudelleen lanseeraukseen.

  4. Onko näissä käytetty mineraaliöljyjä, parafiiniöljyä/ -vahaa, silikoneja, parabeeneja, propyleeniglykolia, etanoliamiineja, PEG, SLES- tai ALES-yhdisteitä, synteettisiä väriaineita, ftalaatteja, polysyklisiä myskejä, retinolia tai eläinperäisiä ainesosia? Kun puhutaan LUONNOLLISESTA tuotteesta?

    Saat

Kommentointi on suljettu.