Paras kokeilemani silmänympärysnaamio

Vaikka blogissa on viimeaikoina puhuttu aiempaa enemmän luonnonkosmetiikasta ja olen kiinnostunut yhä enemmän luonnonkosmetiikan tuotteista, on minulle kosmetiikkatuotteissa edelleen ratkaisevinta kokonaisuus, joka eri ainesosista syntyy. Korealainen kosmetiikka kolahtaa minuun täysillä, sillä siinä poimitaan tyypillisesti yhteen iso kasa luonnosta lainattuja aktiiviaineita, jotka sitten jalostetaan kosmetiikan käyttöön luomalla optimaalisesti vaikuttava, käyttäytyvä ja säilyvä tuote.

Rakastan kiinnostavia korealaisia kosmetiikkamerkkejä ja sen sijaan, että puhuisin kaikesta korealaisesta kosmetiikasta vain yhtenä isona möhkäleenä tuotteita, tykkään syventyä erilaisiin tuotemerkkeihin tarkemmin ja tutustua niiden tarinoihin. Vaikka ne kaikki tulevatkin samasta maasta, on eri merkeillä keskenään täysin erilaisia ideologioita, erilainen filosofia, erilaisia tuotekoostumuksia ja erilainen tausta, mikä tekee niistä kiinnostavia.

Ostolakossa Shangpree kokemuksia silmänympärysnaamio naamiolaput silmille

Yksi aivan erityisen kiinnostava tuotemerkki on ollut Shangpree. Kun ihan aluksi näin tämän keskiverto korealaismerkkiä kalliimman merkin tuotteita en ihan täysin ymmärtänyt, miksi sen tuotteita hypetettiin niin paljon. Mietin jopa mielessäni sen olevan vain ylihinnoiteltua wannabe-luksusta, mutta kun syvennyin merkkiin tarkemmin ja pääsin jopa kokeilemaan sen tuotteita vakuutuin siitä täysin. Samalla siitä tuli myös merkki, joka minun oli pakko saada meille töissä myyntiin.

Viime kesänä meillä vihdoin myyntiin saatu Sangpree onkin ollut merkkejä, jonka tuotteet ovat todella usein loppu. Niistä ei näy puhuttavan kauheasti, mutta niitä kokeilleet vakuuttuvat niistä helposti ja ne myyvät kaikessa hiljaisuudessa – niinkin hyvin, ettei niitä aina saada edes lisää.

Ostolakossa Shangpree kokemuksia silmänympärysnaamio naamiolaput silmille

Shangpree-tuotteiden takana on Shangpree Spa, joka on Etelä-Korean avostetuin kauneushoitola. Sen ylellisissä hoidoissa käyvät erityisesti julkkikset ja muut hyvin tienaavat ja Shangpree onkin tarjonnut jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan ensiluokkaisia kauneudenhoitoelämyksiä. Shangpreen hoitolaan ei noin vain pääse töihin, vaan siellä työskentely edellyttää vähintään kolme vuotta kestävän, hyvin yksityiskohtaisen Shangpree-koulutuksen käymistä ja jatkuvaa lisäkoulutusta. Maailman laajuisesti tunnetuiden Shangpree hoitoloiden hoitoja onkin suositeltu mm. Forbesissa, Voguessa ja New York Timesissa.

Shanpree Spa asettaa siis korkean riman ja hoitojen rinnalle on tuotu myyntiin kotihoitotuotteita, joilla brändin fanit voivat hoitaa ihoaan kotona. (Myös me, joilla ei ole varaa tai mahdollisuutta mennä Shangpree-hoitolaan.) Niillä pyritään siis tarjoamaan ripaus sitä samaa hoitoloiden ylellisyyttä ja tehokasta vaikuttavuutta kotiolosuhteissa, joten tuotteet on haluttu formuloida todella huolella.

Shangpree ei ole valtavirralle välttämättä kuitenkaan tuttu juttu, sillä brändi ei investoi markkinointiin. Sillä on maine ensiluokkaisten tuotteiden kehittäjänä ja sen ammattitaitioinen henkilökunta ja heidän vakuuttamansa hoidoissa käyvät kuluttajat pitävät merkin ihmisten tietoisuudessa. Shangpree pyrkiikin kehittämään vain  tuotteita ja palveluita, jotka ovat laadultaan vaatimattomasti sanottuna maailman parhaita. Tämän vuoksi merkki valitsee huolella jälleenmyyjänsä ja esimerkiksi ikoninen Lontoon Harrods-tavaratalo on ollut merkin harvoja jälleenmyyjiä Euroopassa. Etelä-Koreassa Shangpree on ihmisille kuitenkin hyvin tuttu nimi.

Kun brändin taustalla on tällainen tarina on minulle selvää, että se vie huomioni ja olin melkolailla seitsemännessä taivaassa, kun omalle maailman mittakaavassa pienelle Elevenilleni tuli mahdollisuus saada Shangpreen tuotteet myyntiin. Voin nimittäin kertoa, että olin käynyt kalastelemassa tilaisuutta siihen ihan Etelä-Koreassa asti.

Ostolakossa Shangpree kokemuksia silmänympärysnaamio naamiolaput silmille

Oma suurin wow-elämykseni oli Shangpreen silmänympärysnaamioiden kanssa. Merkin valikoimaan kuuluu erilaisia hydrogeelistä valmistettuja silmänympärysnaamioita, joista useimmat ovat minun korviini suorastaan kalliita verrattuna muiden korealaisten tuotemerkkien silmänympärysnaamioihin. Olinkin siis alunperin hieman skeptinen sen suhteen, voisivatko ne oikeasti olla niin poikkeavan erityisiä.

 Ostolakossa Shangpree kokemuksia silmänympärysnaamio naamiolaput silmille

Omien kokemusteni mukaan useimpien merkkien silmänympärysnaamiot ovat olleet keskenään hyvin samankaltaisia, joten en ihan täysin ymmärtänyt, miksi niistä kannattaisi maksaa paljon, jos edulliseenkin hintaa saa hyviä. Kaikkien kokeilemieni silmänympärysnaamioiden joukosta suosikikseni olivat aiemmin nousseet Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch -hydrogeelinaamiot, joita ei oltu hinnalla pilattu – 60 kappaleen purkin saa eBaysta alle kympillä.

 Ostolakossa Shangpree kokemuksia silmänympärysnaamio naamiolaput silmille

Ostin itse aluksi hieman arkaillen Shangpreen halvimmat naamiolaput eli Shangpree Marine Energy Eye Mask -naamiot, joilla on hintaa Suomessa vähän alle 30 euroa. Tajusin kuitenkin välittömästi naamiolappuja kokeillessani, miksi ne olivat niin suosittuja ja mikä teki niistä niin erityisiä muihin vastaaviin silmänympärysnaamioihin verrattuna.

Vihreät naamiolaput tuntuivat jo heti purkista ottaessa erilaisilta kuin kaikkit muut kokeilemani naamiolaput. Ne olivat hydrogeeliä, mutta niiden hydrogeeli oli aivan erilaisen tuntuista kuin muiden naamiolappujen. Muut hydrogeelinaamiolaput tuntuivat niiden rinnalla välittömästi suorastaan halvoilta ja tavallaan jopa muovisilta, jos näin nyt voi sanoa.

Ostolakossa Shangpree kokemuksia silmänympärysnaamio naamiolaput silmille

Shangpreen hydrogeelinaamiolaput olivat tunnultaan pehmeämpiä ja notkeampia. Niistä suorastaan aisti, että ne ovat muita kokeilemiani naamiolappuja parempia ja että niiden on pakko olla hyviä. Tämä oli hieman hämmentävä tunne, sillä kuten tiedätte, liputan aina hyvien, edullisten tuotelöytöjen puolesta.

Näitä naamiolappuja käytettyäni totesin kuitenkin, että olen jatkossa valmis maksamaan naamiolapuistani tämän hinnan, sillä nämä ovat niin paljon parempia kuin muut kokeilemani naamiolaput, jotka eivät toki nekään olleet olleet mitään huonoja.

 Ostolakossa Shangpree kokemuksia silmänympärysnaamio naamiolaput silmille

Näiden Shangpree Marine Energy Eye Mask -naamioiden sisältämä seerumi oli tehty nimenomaan energisoimaan kuivaa, janoista ja väsynyttä silmänympärysihoa. Naamioiden hydrogeelimateriaalin ideana on lukita seerumin tuoma kosteus ja aktiiviaineet iholle, jotta ne voivat rauhassa imeytyä iholle haihtumatta kadoksiin.

Shangpreen naamiolaput pysyvätkin todella pitkää kosteina ja pakkauksessa ohjeistetaan, että niitä voi pitää iholla 20-30 minuuttia.

Ostolakossa Shangpree kokemuksia silmänympärysnaamio naamiolaput silmille

Omat silmänympärykseni kuivuvat helposti, joten tällaiset kosteutta niille juottavat tehotuotteet ovat olleet parhaita löytöjä, jonka olen korealaisesta kosmetiikasta tehnyt. Ne auttavat tehokkaasti häivyttämään kuivuudesta johtuvia hentoja juonteita ja huolehtimaan, että silmänympärysiho pysyy kirkkaampana.

Käytän naamiolappuja välillä iltaisin ja välillä taas aamuisin. Iltaisin ne ovat ihanaa tehohoitoa ja aamulla taas kätevä tapa virkistää silmänympärysihoa sillä aikaa, kun teen silmämeikkiä (teen en aina ennen meikkipohjaa). Naamiolappujen jälkeen silmänympärysiho näyttää sekä heleämmältä että sileämmältä ja kun päälle vielä laittaa kosteusvoiteen, pysyy ohuelle silmänympärysiholle juuri tankattu lisäkosteus iholla varmasti pitkään.

Näihin naamiolappuihin hurahdettuani voin sanoa, että en tällä hetkellä edes välttämättä halua kokeilla halvempia perusnaamioita, sillä nämä ovat laittaneet silmänympärysnaamioiden tason aivan uuteen skaalaan.

Ostolakossa Shangpree kokemuksia silmänympärysnaamio naamiolaput silmille

Jos siis tuntuu, että oma silmänympärysiho kaipaa lisähellintää, niin nämä Shangpreen silmänympärysnaamiot ovat minusta ehdottomasti hintansa väärti.

*Shangpree Marine Energy Eye Mask -silmänympärysnaamiot löytyvät myynnistä täältä.

Minulta löytyy kotoa vielä toinenkin paketti Shangpreen hieman kalliimpia naamiolappuja enkä malta odottaa, että saan ne kokeiluun näiden lappujen loputtua. Haluan nimittäin todellakin selvittää, kuinka loistavia ne ovat, jos jo nämä Shangpreen edullisimmatkin naamiolaput ovat näin loistavia.

Olen itse ihastunut myös merkin modeling mask -kasvonaamioihin ostettuani niitä pari kokeiluun. Teen niistä toiste tarkempaa postausta, mutta voin jo nyt antaa niille suuren suosituksen.

*Shangpree-tuotteisiin voi tutustua tarkemmin täällä.

 Ostolakossa Shangpree kokemuksia silmänympärysnaamio naamiolaput silmille

Onko teillä kokemuksia Shangpree-tuotteista?

Edit. *Juuri nyt 130 € tilauksiin saa Eleveniltä mukaan 130 € rvoisen tuotelahjan, joka on täynnä huikeita tuotteita! Lahjoja on rajoitettu erä, mutta jos sen ehtii saada ja tilaus siihen oikeutta, näkyy se automaattisesti ostoskorissa.


Lue myös:

Vuoden 2018 parhaat korealaiset ihonhoitotuotteet
Vuoden 2017 parhaat korealaiset kosmetiikkatuotteet
Parhaat kulttituotteet korealaiseen ihonhoitorutiiniin: 20+ tuotevinkkiä